Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Ihan kuin 7-tiellä Porvoon ja Kilpilahden välillä..

    Idästä päin Porvoon kohdille saa ajella ihan rauhassa, sitten alkaa se show. Oikea kaista kulkee rekkojen mukaan ja vasemmalla ei tunnu se 110 mittarinopeutta riittävän, vaan aina olet jaloissa. Ja uskallappas jättää edellä ajavaan se valotolpan väli rakoa. Ei ole kerta eikä kaksi, kun minut on ohitettu oikealta ja ängetty eteen. "On se vaikeeta".

    Comment


    • Aivan kokoajan tänäänkin liimautui joku hirveää ylinopeutta perään ja ohi pitää päästää vaikka pientareelle ajamalla.
      Tämähän tapahtuu joka kevät. Vaikuttaakohan teiden kuivuminen ja valoisuus asiaan? Uskalletaan olosuhteiden parantuessa nostaa nopeutta ja typerää rohkeutta. Ollaan turhautuneella asenteella liikenteessä, että voisi tuokin nyt lujempaa ajaa kun kelitkin sallii. Sitten kun on vähänkään huonommat kelit, niin kukaan ei pääse vastaavasti mihinkään.

      Syitähän tietysti voi olla niin monta kuin kuljettajaakin, mutta joka kevät tähän vaan törmää kun kelit paranee.
      Viimeksi muokannut jasso; 25.3.2009, 20:27. Perustelu: rivitys

      Comment


      • Alkuperäinen kirjoittaja Arctos Näytä viesti
        Ihan kuin 7-tiellä Porvoon ja Kilpilahden välillä..

        Idästä päin Porvoon kohdille saa ajella ihan rauhassa, sitten alkaa se show. Oikea kaista kulkee rekkojen mukaan ja vasemmalla ei tunnu se 110 mittarinopeutta riittävän, vaan aina olet jaloissa. Ja uskallappas jättää edellä ajavaan se valotolpan väli rakoa. Ei ole kerta eikä kaksi, kun minut on ohitettu oikealta ja ängetty eteen. "On se vaikeeta".
        Oon huomannu ihan saman. Erityisesti toi Porvoo-Kilpilahti väli tuntuu et aina on jaloissa vaikka olis kui paljon vauhtia. Onneks ei oo enää sinne asti tarvinnu joka aamu suhaa.

        Comment


        • On se kovin huoletonta tuo autolla ajaminen osalla (noin 90% ihmisistä), on se niiiiiin huoletonta.. Turussa alkuvkolla kattelin kun jotkut valopäät suti kesärenkailla noin 20 cm hangessa.. Turkulaiset.. Huoh.

          Comment


          • On niitä "viisaita" Salossakin. Juurikin bongasin 4-koppaisen golffin n.19-20" kesärenkailla peilijäällä. Ajoi muuten hitaasti ;)

            Comment


            • Tunti sitten ajelin moottoritiellä Nurmijärven rampista n. 5km hesaanpäin. Ohitin juuri ohituskaistalla auto ku kattelin että nyt tullaan takaa ja kovaa. Ehin pois alta niin ohi vilahtaa kaks vironkilvissä olevaa autoa (joku 500 sarjan bemari ja golffi. Vauhtia oli varmaan lähemmäs 200 ku 150km/h.

              Kiire tuntu olevan :D

              Edit:

              Eilen Nurmijärven kirkonkylässä farkku Volvo 740? Alla 19-20" vanteet jollai 25 profiililla :D Hiljaa näytti sohjossa menevän.

              Comment


                Mitä vikaa turun keleissä... Kiva oli tulla about sileillä 225 19" renkailla, voi sitä pidon määrää :D

                Comment


                • Hyvä oli pito alkuviikosta nastarenkaillakin...

                  Ei tänään, mut maanantaina näin ojanpohjan(taas vaihteeksi, kerran talvessa on pakko käydä ojassa) http://www.youtube.com/watch?v=jfcjoReii1s

                  T: Nimim "puskevalla torsenilla ajelija"...

                  Comment


                    Pidin erityisesti tuosta "STALL!!" hätämerkistä :)

                    Comment


                    • Eilen kaupasta palatessani "vastaan" (samaan suuntaan oli menossa kuin minä,vauhtia tosin 40km/h vähemmän) tuli 900 Saabi, jossa palo pakkivalot koko ajan. Meinasin vähän säikähtää, kun saabin perä ilmesty eteen ja pakkivalot kajasti. Eteenpäin se kuitenkin liikkui, vaan vauhtia oli noin 35km/h 80-alueella..

                      Comment


                      • Meinasin vähän säikähtää, kun saabin perä ilmesty eteen ja pakkivalot kajasti. Eteenpäin se kuitenkin liikkui, vaan vauhtia oli noin 35km/h 80-alueella..
                        Jos siihen olikin vaihdelaatikko asennettu väärin päin?-)

                        Comment


                        • Ihmekös tuo, (jos en väärin muista) 900 malleissa kone on väärinpäin konehuoneessa ja vaihteisto moottorin etupuolella.

                          Comment


                            Vaihteisto on itseasiassa moottorin alla, vauhtipyörä ja kytkin autossa eteenpäin josta sitten ketjulla/hammaspyörillä voima alaspäin. Vekkuli rakenne, kytkin aika helppo tosin vaihtaa.

                            Comment


                            • Olisko tuossa vaan jumittanut kytkin pohjaan. Eikö saabissa pidä olla pakki päällä ku halutaan avain virtalukosta.
                              Naapurilla paloi aika useasti pakkivalot ku lähti pakkasella liikenteeseen.

                              Comment


                              • Sattuipa tuossa eilissäpäivänä että ajelutin tuota (edelleen) myynnissä olevaa satkua motarilla. Siirryin ohituskaistalle n. 120km/h vauhdissa ja ohitin valuen jonkun renaultin ja lähestyin vanhaa bemaria. Bemarin kohdalle päästyäni katselin kun autossa oli muutama teini ja hitonmoinen koira. Samalla bemmukuski päätti painaa tallaa lisää etten pääsisi ohi, no polkasin satkuparastani myös tallan tiskiin (vitosvaihteella) vain todetakseni ettei tapahdu oikeastaan yhtään mitään ja bemariteini lipuu karkuun suureksi harmiksi. Miksi näitä pellejä sattuu kohdalle just silloin kun olen ulkoiluttamassa vanhusta enkä esim. liikkeellä perheen kahdella muulla tiukemmalla kinnerillä... äh.

                                Comment


                                • Ei noista kannata paljon piitata. En ite edes jaksa kuluttaa bensaa sen takia että joku "karhu-lippis-teini" pitää palauttaa maan pinnalle..:) antaa poikien luulla että se buimuri on nyt vaan se tehokkain auto..:D kerran kyllä yksikin sankari sai sen verran ärsyteltyä mukaan et kiskasin ohi, tän jälkeen oma nopeus vaan takas ~100km/h --> sitte tultiin miljoonaa ohi ja seuraavalla P-paikalla skoudet, pojalta lähti varmasti kortti.heh!

                                  Comment


                                    Jotkut provosoituvat jopa perässä ajaen. Lähdin kylältä ulos 9-tietä. Kaupungin päättyessä 60 muuttuu motarin sataseen, jonka tilasin täyskaasulla kympin rähinää kuunnellen. Lopetin kiihdytyksen sataseen ja siirryin oikealle kaistalle joka oli muuttunut vapaaksi, heh.
                                    Hetken kuluttua kaupungin viimeisistä valoista perässä lähtenyt Palme V50 T5 vetää ohitse vähintaan 150 taulussa, kun ei kiihdytyksessä niin ainakin nopeudessa pärjää??

                                    Comment


                                      Kun ihmiset oppisivat, että on ihan turha ruveta ketään liikenteessä opettamaan.

                                      Comment


                                      • Vastaava tilanne perjantailta, Hesasta Turkuun päin tullessa Muurlan rampista tulee alas 4Motion Transportteri, kiilaa eteen ja jää junnaamaan yhdeksääkymppiä. Siirryin rauhallisesti vasemmalle ja menin cruise 110:ssä siitä ohi. Sivuuttaessa Portteri täppää laatan lattiaan, etten vaan pääse takaisin omalle kaistalleni. Oikein piti silmiä hieraista, ennen kuin tajusin nykäistä tipin S-puolelle ja mylväyttää konetta sen verran että pääsin takaisin oikealle kaistalle. Minuutin päästä sieltä tullaan miljoonaa ohi ja kiilataan edestä Piihovin ramppia ylös. Ei tajua...

                                        Comment


                                          ^Mulle sattu tuota jatkuvasti aikoinaan kun noilla perus 1.8E ja 2.3E vehkeillä ajelin. Lähes joka reissulla joku pisti kaasua rinnalla, jopa ihan 2-kaistaisilla kantateillä! Mut eipä enää lähde provosoimaan ku "R"S2:sella ajelen... Tietävät paikkansa:)

                                          Comment


                                          • Ihmetellään, kun kanssaliikennöitsijät provosoituvat ohitusyrityksistä ja sitten vedetään nappi laudassa ohi, kun kiilaus alkaa. Lienee syytä kaivaa malka omasta silmästä.
                                            Kuten jo todettiin ketään ei kannata alkaa liikenteessä opettamaan. Jos sen tien valitsee, muuta tuskin ehtii tekemäänkään -kaikkia tolloja ei ehdi opettaa siltikään.

                                            Comment


                                              Tarpeeksi löysällä pelillä kun on liikentessä, tuntuu että kaikki haastavat jatkuvasti, vaikka oikeasti eivät varmasti edes huomaa sinua.

                                              Comment


                                              • Alkuperäinen kirjoittaja jasso Näytä viesti
                                                Tarpeeksi löysällä pelillä kun on liikentessä, tuntuu että kaikki haastavat jatkuvasti, vaikka oikeasti eivät varmasti edes huomaa sinua.
                                                Heh, näin se taitaa olla. :DD

                                                Comment


                                                • Tänään kävin noutamassa kilvenaluset matkahuollosta, kaupungin poikki ajaessa joku tuli vasemmalta kovaa ajaen, liukuen loskassa huomaamatta minua kun ylitin risteystä. Pakko oli painaa reilusti kaasua etten jää alle, oli nimittäin todella lähellä ettei audin kylki ollut rutussa.

                                                  Comment


                                                  • Katkenneen 90-luvun alun 4d civicin.

                                                    Comment


                                                    • Työpaikan vieressä 80km/h rajoituksella maantiellä joku varmaankin 85+ mummeli työnsi Toyotalla aivan onnessaan n. 30km/h vastaan. Meinasi vähän mennä tiukille rekalla mummelin ohitus kun tulikin Audi vastaan.

                                                      Comment


                                                        Tästä civicistä taitaa olla kyse.
                                                        http://www.esaimaa.fi/Online/2009/04...200916867093/4

                                                        Comment


                                                        • Eilen ja tänään nähty hieman harvinaisempi laitos joensuussa eli Porsche 911 Carrera, valkoinen, eikä kilpiä(vielä). Nätti peli!

                                                          Comment


                                                          • Jari, sepäse. Satuin paikalle just kun kyydissä olleet kuskattiin pois.

                                                            Comment


                                                              Eilen illalla katselin tv:stä jotain Jimiltä tulevaa Amazing car crashes tms.. Siinä juuri joku spinnaili autolla kolaria renkaat ulvoen. Sitten replayn aikana ääniefektit tuntui jotenkin turhankin aidoilta. Pitkää ulvontaa ja sitten pehmeä tumpsaus räsähdyksen kera.

                                                              Jokin aika meni tajuta tuliko se tv:stä vai ei. Ovelta kun kurkkasin niin viereiseltä tieltähän nousikin sitten savua ja höyryä. Ei muuta kuin takkia niskaan ja katsomaan, kävikö kellekään mitään, kun tuossa klo 24 jälkeen ei paljon muita autoja enää liiku.

                                                              Jotain teinejä vetäneet Citikalla (isän varmaan) yli rajojen loivaan mutkaan, josta lähtenyt totaali lapasesta varmasti epäonnistuneen vastaoikaisun jälkeen ja nurin menty ja kovaa. Ojan kautta ympäri ja sähkötolpan läpi. Aika rutussa oli citikka. Kattokin oli ainakin 20cm kasassa. Popit raikasi vielä ironisesti katollaan seisovassa autossa, kun tulin paikalle.

                                                              Yksi auto sattui paikalle vähän ennen kuin ehdin kävellä itse sinne ja juuri soittivat poliisia paikalle. Itse olin paikalla max. 2min sisällä pamauksesta. Tuon turma-auton kyydissä oli ilmeisesti 3 sellaista max 19v teiniä, joista kuski pinkonut karkuun. Toisella paikan päälle jäänellää oli pää vähän veressä. Koirien kanssa poliisit kuskia etsivät, joten kyllä se jonnekin oli pinkonut. Ei varmaan mene ohi jos väittää, että promillien takia.

                                                              Kuskia ei paikan päällä löytynyt ja kovin vaitoinaisia olivat pojat poliiseille siitä, kuka sitä autoa ajoi. Poliisien äänensävy oli suht tiukka "kyllä sinä tiedät kuka tätä ajoi, kerro". Kyllähän tuollaista "kaveria" kannattaakin suojella, joka jättää kaverit kylmästi sinne autoon loukkaantumisia miettimättä ja pinkoo itse pakoon... Hyvin on elämän arvot kohdillaan pojilla jo tuossa iässä.

                                                              Tulivat muuten poliisit yms. paikalle varmaan 2min soitosta. Kolarin sattumisen jälkeen varmaam 8min sisällä oli jo täysi kalusto paikalla. Ja hinausautot ja sähkömiehetkin tulivat paikalla 30min sisällä.

                                                              Ollut aika lähellä pahempi loukkaantuminen. Ison kivin väistäneet 1m päästä ja ilman tuota valotolppaa olisivat varmasti 3m päässä olevissa koivuissa.

                                                              Niin, ja tuolle tiellä on syksyllä laitettu se hermoja repivä 40km/h rajoitus "turvallisuuden tähden". Kyllä oli siitäkin taas hyötyä. Kohta se on varmaan 30km/h...
                                                              Attached Files

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X