Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Eikös varsinainen ajokortti vanhene vasta, kun henkilö täyttää 70 vuotta.
    kaikenmaailman kateelliset p..kat urputtaa:)
    Mistä ja kenenkä pitäisi olla kateellinen ja kuka aloitti urputtamisen? Ihan kuin pikkupennulta olisi viety tikkari ja tämä säntää äitinsä luokse parkumaan tehtyä vääryyttä.

    Comment


      Ei täällä oo näkyny kateellisia urputtamassa. Lähinnä näyttä siltä että jollakulla on ongelma kun sai sakot aiheesta. Mikä siinä on niin vaikeeta ottaa sakkoja vastaan? Mies menee, mies tekee ja mies vastaa menemisestään ja tekemisestään. Laitonta jos tekee ja sakot saa ni turha on sääliä hakee täältä. Poliisitkin tekee vain työtään.

      Comment


      • Tuota 2-vuotta itekin muistelin tuosta väliaikaisesta ajokortista. Siksi tuo 6v ihmetyttikin.

        Jari, ei millään pahalla, mutta sä oot aika herkilllä. :)

        Comment


          Alkuperäinen kirjoittaja quattro Näytä viesti
          Tuota, valaiskaapa nyt tyhmää.

          Miten sulla on ajokortti vanhentunut, vaikka olet lukemani perusteella ymmärtääkseni 6 vuotta kuitenkin jo ajanut autolla?
          Olisko laskettu mopokortin tai USA-ajokortin saamisesta? Tosin ei siitäkään tule vielä kuin maksimissaaan 5 vuotta jos kaikki on aloitettu niin aikaisin kuin mahdollista.

          Comment


            Eiköhän tämä säätyläisleikki ja appelsiinien laitto kainaloihin ollut sitten tässä? Jatketaan muista aiheista, esim. näin:

            Tänään joku mamma yritti jotain mistä en oikein päässyt kärryille. Intiankadun ja Koskelan tien risteyksen valoissa seisoin jonossa Intiankadulla matkalla Kumpulasta kohti Tuusulan väylää. Siinä valojen kohdalla joku rouva käynnistää auton viereiseltä parkkipaikalta ja tulee pyörätienpäälle odottamaan pääsyä tielle.

            Ihan normaali tähän asti, mutta mamma laittaakin kämmenen ikkunaan ja ajatellee, että se antaa jotenkin luvan tulla noin vain tielle katkaisten liikenteen. Valot vaihtuivat samaan aikaan ja jono lähtee liikkeelle. Jokaisen auton kohdalla mamma laittoi kämmenen ikkunaan ja yritti änkeä väliin.

            En ihan ymmärtänyt, miksi olisi pitänyt pysähtyä yhtäkkiä ja päästää hänet sieltä parkkipaikalta kaikkien muiden edelle. Ei ollut mikään ruuhka-aika ja autojakin valojen jonossa vain 5-6.

            Comment


            • Lähdin Ideaparkista tänään Ideaparkista kohti Lempäälän keskustaa. Huomasin, että autoni käyttäytyy hieman levottomasti. Ja takarengashan siellä oli tyhjänä. Onnuin Vanhalle Tuulan tuvalle lisäämään ilmaa ja siinä pihalla sitten varsinainen bongaukseni.

              Kaksi mustahipiäistä kaveria 80-luvun lopun corolloiden ratissa ja eivät päässeet pihasta pois. Taisi olla kummassakin ajopelissä kesärenkaat alla. Takana tulevan renkaissa taisi kuitenkin olla enemmän kuviota kun yritti kaveriansa tuupata eteenpäin tökkimällä lempeästi takaapäin vauhtia. Ei ollut aikaa jäädä seuraamaan miten kävi eli jäivätkö pihaan sudittamaan....

              Comment


              • Tänään iltapäivällä viininpunainen b4 avantti linkutti vanhalla otavantiellä Mikkelissä Otavaanpäin perässään melko sininen ja kitkeräntuoksuinen sakea savu. Mitä lie hajonnut.
                Saattajana oli musta C5 korinen avantti.
                Olikohan foorumilta?

                Comment


                • Sen verran viel että tarkoitin niitä polliisisetiä enkä ketään täällä:) Ja kävipä niin että virkamiehet oli väärässä kaikessa muussa kuin ylinopeudessa. sain korttini tänää heti takaisin ja autollakin sai taas ajaa! Että näin! Mutta jatketaan seuraavilla...Eikä olla niin lapsellisia...vaikka onpa saanu nauraa kommenteille:) ja kortti ollu pois kaks kertaa aiemmin niin siks viel lyhytaikainen ajokortti...ja nämä yli 4vuotta sitten.

                  Tänään muuten joo tapahtui seuraavaa... suunnilleen 70v pariskunta haki käyttöautolta ihan ajamattoman uuden golffin koeajoon ja pääsivät sillä noin 250metriä suoraan risteyksen yli corollan eteen ja koko kylki selvä ja apukuskin sivuturvaverhot/tyynyt laukes...oli melko kärttyinen vanha herra sen jälkeen...sain seurata tilanteen katsastusasemalta 150metrin päästä.
                  Viimeksi muokannut jasso; 9.2.2009, 22:15. Perustelu: Ei kannata tehdä uutta viestiä, jos heti perään tulee jotain lisättävää, eikä vastauksia ole välissä.

                  Comment


                    Voin kuvitella jo vakuutusyhtiön korvausperusteet: "Vähän käytetty auto, ei uusi." :)

                    Comment


                      Oikeastaan menee vähän OT kun en nähnyt tänään liikenteessä mitään/ketään.
                      Olin nimittäin ylittämässä vanhaa turuntietä muutama kilometri saukkolasta helsinkiin päin. Huvikseni jäin risteykseen katselemaan turuntien liikennettä. Odotin n. 3 min ja kyllästyin, kun ketään ei näkynyt siitä ajavan sinä aikana.
                      Näyttää tuo uusi motari hyvin ihmisille kelpaavan ja ilmeisesti ihan tarpeeseen tuli...

                      Comment


                      • Maailma on vissiin pieni kun näin työmatkalla yhdessä risteyksessä nokastaan lyhentyneen Passatin, joka oli tuttavani.
                        Oli joku tullu kolmion takaa eteen. Pasaatista laukes etupussit ja keula meni, lunastukseen.

                        Comment


                        • Sunnuntaina tuli käytyä Kokkolan ua:n jääratakisoissa.

                          Mielenkiintoisin laite oli tämä:

                          Comment


                            Tuon ottaisin autotalliini asumaan riemusta kiljuen. Taitaa vaan olla hinta niin ylhäällä, ettei sinne meikäläinen ylety :(

                            Comment


                              Meitä on sitten ainakin kaksi..

                              Comment


                              • Ko. autohan oli nettiautossa aikoinaan myynnissä ja hinta oli suht ylhäällä. Toki kyseessä täysin läpikäyty historicluokan pirssi.

                                Comment


                                  Kyllä meitä kolme on...

                                  Comment


                                    Vihreä almera, rouva ajaa takapenkki täynnä vilttejä ja raamattuja. Pukeutuukin kuin Peppi Pitkätossu. S-marketin parkkipaikalla jätti autonsa tyhjäkäynnille (automaatti) sen tunnin ajan mitä kaupassa kävi. Auto joka kulmasta osumia ottanut, ei yhtään suoraan peltiä enää.

                                    Tänään sitten bongasin ko. auton taas larusta, oikea kylki niin pahasti mällättynä että oikea takaovi ei enää mene kiinni vaan yläreunassa noin 10 cm rako. Kynnys taipuneena sisään senttejä. Soitin 112 ja jatkoin tekemisiäni.

                                    Puoli tuntia myöhemmin huomasin ko. auton larun eteläpäästä ja soitin uudestaan, hätätäti oli lopettamassa puhelua ihme vikkelään eikä vaikuttanut kovin kiinnostuneelta edes osoitetta kuulemaan. Taisi olla muita kiireitä.

                                    Odottelin kaveria läheisellä parkkipaikalla ja soitin vielä kolmannen kerran, tällä kertaa selostivat että hätätapaukset tulevat ensin eikä heillä ole partiota lähettää autoa katsastamaan. No, täti ajoi tosi hiljaa (kakkosella tyhjäkäyntiä about), joten suoraa vaaraan tilanteesta ei päässyt syntymään (tosin liikenneympyrässä joutuivat muut väistämään kun tämä almera tuli siihen).

                                    Välillä kyllä ihmettelee että millaisilla autoilla ihmiset ajavat, eikä ikinä jää kiinni.

                                    Comment


                                    • Tänään sai nähdä miten taas jollain oli välähtänyt..
                                      Kiuruveden ABC:lla kävin kahvila, ja kun olin kävelemässä takaisin Audiin, huomasin että joku oli käyttänyt suhteellisen tuoretta
                                      (n. vm.2003) bemaria tuhkakuppina..
                                      Takapuskurin päällä olevaan pieneen lumihöntyvä kasaan oli stumpattu tupakka, siten että se oli "palava" puoli maalipintaan päin pystyssä!
                                      Tuskin ainakaan auton omistajan tekosia, koska auto oli laitettu ja muutenkin virheettömän näköinen. :S

                                      Comment


                                      • Aika ikävän välinpitämätön asenne jollain ollut, vois tumpata sen tupakkinsa otsaansa.

                                        Comment


                                        • Olen muuten bongannut Haraldin mainitseman Almeran Vattuniemessä aiemmin ja ihmetellyt sitä. Kylki oli silloin jo kasassa. Ihme juttu, että tuollaisella pääsee vielä ajamaan ilman, että virkavalta puuttuu asiaan.

                                          Comment


                                            Ja nähtävästi voi ajaa kuukausia, ihmettelen myös.

                                            Comment


                                            • No ei kai tuollainen virkavaltaa kiinnosta, kun autosta voi päätellä ettei se kumminkaan maksaisi sakkojaan (tai että ne sakot edes olisivat kovin isot...), joten motivaatio poistua Transusta on aika pieni.

                                              Comment


                                              • Huomasin oulussa teatrian pihalla ilmeisesti a4 farkku audin lumihangen alla ja sivuikkunat sisään lyötynä. Mikähän lie on auton tarina??

                                                Comment


                                                  Jos sen Almeran kuski on sen Viherahon hörhöjä hengenheimolaisia, niin ne tietävät, ettei siihen puuttuminen auta ja jättävät tulematta. Valitettavasti.

                                                  Comment


                                                    Joku ajoi tänään veturitietä pitkin jollain vanhalla prätkällä, tyyliin sopi myös hyvin avo potta. :)

                                                    Comment


                                                      Kontiolahdella näin tänään UR-allroadin, eli hämmentävän korkean lötkön.

                                                      Comment


                                                      • Ajelinpa aamusella CRX-kipolla töihin tarvontietä pitkin ja totesin että onpas perkeleen liukasta. Tuo kun on suht kevyt kottero ja tuulikin voi sen mettää heittää. Ohittelin siinä jotain köröttelijöitä kuitenkin ajaen suht nopeusrajotusten mukaan niin takalasiin tupsahti audin nokka kuin tyhjästä. Tuli sellanen olo että nyt alta pois ja siirryin sivuun. Audikuski kaasutti hullunlailla menemään ja hetken päästä toinen viuhahti ohi, ihankuin olisi sama osoite ollut molemmilla. Olisin lähtenyt CRX:llä kiusaamaan mutta ei piru uskalla kun sutii jo vitosella. Toista se on luistonestoilla painella. :)

                                                        Comment


                                                          Toista se on luistonestoilla painella. :)
                                                          tai quattrolla :)

                                                          Comment


                                                          • Ainiin, quattrolla... :D

                                                            Comment


                                                            • Höh, joku mies ajeli Isokadulla Oulussa uutukaisella A6:lla kumi tyhjänä. Eikä ollut varmaan edes runflat.. :|

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X