Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    reps :)

    Comment


    • On se vaan niin kivaa, kun joskus pääsee pappakin vedättämään nelivetonuorukaisia. Kävi nimittäin niin, että tässä viikolla liikennevaloista lähti joku Mitsu reippaasti liikkeelle ja pöllytti lunta kaikilla pyörillä, kun käännyttiin oikealle. Tais olla siis Evo, kun raapi kaikista kulmista. En millään malttanut olla kokeilematta nuorukaisen hermoja. Ei nimittäin mies varmaan tajunnut, että kun pysähdyttiin valoihin vierekkäin, että pappa farmariperheautolla olis joku "uhka". ESP pos päältä ja menoks, kun valot vaihtuivat. Sinne se jäi muutaman autonmitan päähän, kun tajusi tilanteen. Tuli muuten erittäin kovaa ohi (280 hv ?) , mutta ei se mitään - pappa oli saanut mitä haki :) Lapsellista - joo, mutta provosointi on kivaa :D
      Viimeksi muokannut Kalastelija; 6.2.2009, 20:32.

      Comment


      • Tänään aamulla noin klo 6:20-6:30 moottoritiellä välillä Kerava - Koivukylän liittymä tuli takaa A6:nen TDI Audi, joka ensiksi ohitti meikäläisen oikealta puolelta (olin ohituskaistalla, nopeutta 110km/h) niin läheltä, että jouduin jarruttamaan melko voimakkaasti. Tämän jälkeen jatkoi sooloilua kaistojen välissä tietämättä, kumpaa tahtoo ajaa.

        Parin kilometrin jälkeen taas ohitti oikealta kaistalta leikaten jonkun auton eteen aika tyylikkäästi, ja taas jarrutettiin.

        En tiedä oliko kuski humalassa vai niin saatanan tyhmä, että alkaa aamuruuhkassa kaahailemaan talvella kun on vielä liukasta ja piemää.

        Joten! KBF-7xx rekisterinumeron haltia, jos tämän luet niin vastaathan, että montako minuuttia voitit mahtavalla sooloilullasi?

        just my 2 cents

        Comment


          Pari kertaa nähty lahdentiellä, viimeksi tänä aamuna klo 6:30 eteläänpäin Keravan kohdallla:
          Hopeanvärinen A4 B5 sedan, rekisteri Vxx-xxx voisitko korjata takavalosi että siellä palaisi muutakin kuin takasumuvalo ? Polttimot eivät ole niin kalliita nykyisin.

          Jussla, Kulomäentie, tästä on jo muutama viikko aikaa:
          Joku japsi pick-up, ei eteenpäin minkäänlaista valoa. Kello 6:40 aamulla melko pimeää vaikka onkin valaistu tie. Eihän siinä mitään, voihan ne kärähtää yllättäen mutta kun sama auto tulee vastaan muutama päivä myöhemmin yhä pimeänä niin alkaa olla jo kyse välinpitämättömyydestä.

          Comment


          • Tänään täällä Jyväskylässä piti kaistaa vaihtaa, pistin vilkkua ja katsoin samalla taakse. Siellä oli joku bemari jälkiasennus xeoneilla. Tilaa olisi ollut vaihtaa, mutta kuitenkaan en mitenkään agreessiivisesti halua ajaa, kun ei aina tiedä. Tällä kertaa arvioni oli oikea sillä tämä bemari kuski selkeästi kaasutti heti, kun näki vilkun. Eipä siinä muuta kuin odottaa, että menee ohi ja äkkiä vaihtaa perään, ettei liikennevaloista ajeta ohi - kaista mihi piti vaihtaa oli vain kääntyville. Täällä Jyväskylässä kun saa kierrellä kortteleita reilustikin yksisuuntaisten vuoksi, jos ei ihan heti pääse mihi piti.

            Comment


              Tänään aamulla kun menin töihin ajoi Teollisuusmuutot firman trukki pitkin itäväylää, onneksi oli siinä kohtaa työmaa ja 50km/h rajoitus. Normaalisti siis 80km/h. Meinas tulla vähän kiire vaihtaa kaistaa kun ei kaveri ollut jaksanut laittaa minkään näköstä valoa palamaan vehkeeseensä. "##¤"""""""""%!""tana

              Oli vielä aika liukasta kun lämpötila vaihtu aika nopeaan tahtiin.

              Comment


              • Vantaa - Länsimäentie, iltapäivällä. Vihreä maija, jonka kyljessä "Poliisi liikennevalvonta". Eipä ollut tuollainen traktori viel mun silmään pistänyt aiemmin. Olikohan tämä niitä hightech vanei, jossa esim. rekisteriotteen tunnistukset etc?

                Comment


                • Olikohan tämä niitä hightech vanei, jossa esim. rekisteriotteen tunnistukset etc?
                  Tutka + automaattinen kamera sisällä. Kameravalvontaa siis tekevät tuollaisilla, joko joukkoliikennekaistojen käytöstä tai ylinopeuksista pääsääntöisesti.

                  Comment


                  • Itse löysin lauantaina 24.1. Hämeenlinnan väylän eteläpäässä vastaavan VANin. Tai no, se löysi minut. 88kmh mittasivat. Auto oli harmaa pienehkö, joku Berlingo-tyylinen ratkaisu. Salamoiden välkkeessä en tarkemmin nähnyt muuta kuin pienen mustan "Poliisi"-tekstin kyljessä..

                    Comment


                      Aika useesti ovat ruuhka-aikaan tuossa Kehä III:lla mittailemassa, ennen Tikkurilan liittymää idästä päin tullessa... Monasti nähnyt välähtävän, muttei ole tullut koskaan mitään "pikavoittoja" postista :)

                      Comment


                      • Minä näin aamulla "quattron", eli Maserati Quattroporten poistuvan miellyttävien pakoäänien saattelemana meidän pihasta. Bussin ohitse huristi komeasti pitkittäisraidoilla teipattu punainen Cayman S ja viereisen firman pihassa oli taas metallinharmaa Nissan GT-R parkissa. Normipäivä;-)

                        Comment


                          Eilen näin liekehtivän Renault Espacen varkaudentien risteyksessä. Tänään vedin ojasta Kontiolahdella pyytivaarantiellä urista ojaan loikanneen Renault Meganen. Ja arvatkaa millä? Renault merkkisellä kuorma-autolla. Nuorehkolla naisella oli auto livennyt ojaan parin metrin päästä ojarummusta. Odottelivat siinä 2:n pienen lapsen ja miehen kanssa pakkasessa apua, joka oli tulossa jostain muutaman kilsan päästä.

                          Comment


                          • Alkuperäinen kirjoittaja Japi Näytä viesti
                            Eilen näin liekehtivän Renault Espacen varkaudentien risteyksessä. Tänään vedin ojasta Kontiolahdella pyytivaarantiellä urista ojaan loikanneen Renault Meganen. Ja arvatkaa millä? Renault merkkisellä kuorma-autolla. Nuorehkolla naisella oli auto livennyt ojaan parin metrin päästä ojarummusta. Odottelivat siinä 2:n pienen lapsen ja miehen kanssa pakkasessa apua, joka oli tulossa jostain muutaman kilsan päästä.
                            Piinattuja ovat rellut...

                            Comment


                            • Eilen näin liekehtivän Renault Espacen varkaudentien risteyksessä.
                              Viinijärvellä palaneesta Renaultista jäi vain runko (Karjalainen)

                              Comment


                                Ohitustiellä keskellä päivää ihan omaksi huvikseen iso paskavatsainen ikämies, veti entisessä elämässään pressukatettua repaleista hapsottavaa perävaunua manne-mesellä viittäkymppiä vasenta kaistaa satasen alueella!
                                On se hyvä että liikennevalvonta on automatisoitu nopeuskameroilla - saavat tuollaiset idiootit ajella rauhassa ilman viranhaltijoiden pisteliäitä kysymyksiä!

                                Comment


                                  Tällä kertaa vuorostaan ei jätetty rellua mainitsematta.

                                  "? Lasikuidulla vuorattu kori paloi soihtuna, kun saavuimme paikalle, todettiin pelastuslaitoksen Liperin yksiköstä."

                                  Comment


                                  • tänä aamuna joku päästeli siirtokilpisellä kolmosgolffilla 30-40 km/h kaupungille päin 60 ja 80 alueilla. lieneekö kesärenkailla ollut siirtämässä vai mikä, mutta oli kyllä "aamuruuhka" aika huono valinta ajankohdaksi.

                                    Comment


                                    • Ivalo-Inari mutkaisella välillä eilen tuli vastaan punainen 2-ovinen kakkakoppa Golf. Ihmeellistä siinä oli, että ajoin parkit päällä klo 20.00 kieppeillä. Oli kiva yllätys kun leikkaat jyrkkää mutkaa siinä toivossa ettei kukaan tulisi vastaan ilman valoja :)

                                      Comment


                                      • Perjantaina joku onneton menetti korttinsa ja sai sakot ylinopeudesta...16km/h ylinopeus ei ollut paha mutta oli kortti vanhentunut 30.08.2008...:/ Eikä siinä vielä kaikki..olivat niin virkaintoisia että ilmoittivat tullille A8Lang olevan liikenteessä vaikka sen käyttöoikeus oli loppunut torstai iltana:) joten tulli takavarikoi autonkin väliaikaisesti...
                                        Noh saivatpa suur-rikollisen kiinni ja varmaan tulivat onnellisiksi! Mutta eipä koske köyhää...minua koskee:(

                                        Comment


                                        • Mitä puolusteltavaa on kortittomana ajetussa päiväsakon arvoisessa ylinopeudessa?
                                          Piittaamattomuutta liikennesääntöjä kohtaan tuo vain osoittaa, olkoon sitten liikenteessä audilla, ladalla tai nipponilla.
                                          Viimeksi muokannut jtlukkari; 8.2.2009, 15:44.

                                          Comment


                                            No mitä tässä tapauksessa vaikuttaa tuo muutaman kuukauden "kortitta olo", jos kyse on päivämääristä, ei niinkään siitä että onko sitä korttia edes koskaan ajettu? Sakoissa sillä varmasti on merkitystä, mutta jos koitettaisiin ajatella asiaa normaalin kaduntallaajan toimesta.
                                            Mitään muuta vaikutusta sillä ei taida olla kuin arvo keltaisten medioiden lööpeissä ja foorumipoliisien huuteluissa. Koska onhan se nyt herranjumala hirveää, jos ajaa "hirveää"ylinopeutta ja kehtaakin tehdää sen vielä "kortitta".
                                            Torille sietäisi jalkapuuhun, vaikka loppuelämäksi!

                                            Comment


                                              Yhtä kaikki, syyllinen löytyy ratin ja penkin välistä. Säännöt on kaikille kuitenkin samat.

                                              Comment


                                              • Minä en ollut se, joka tänne tuli itkemään kokemaansa suurta vääryyttä.Ei edes selvinnyt se, oliko 16 km/h ylinopeus ajettu esim. lapsia vilisevällä pihakadulla vai moottoritiellä hyvällä ajokelillä.

                                                Comment


                                                • Viekää vaan jalkapuuhun:) ei sitä silti niin tyhmä pidä olla että vaarantais muun liikenteen etenkään lapsia ja yleensäkin jos nopeusrajoitus vaihtuu 80km/h sataseksi ja kiihdytät 100metriä aiemmin vauhtiin sitte joku rsoctavia liikkuva katsoo sen suurena vääryytenä! Väärin tein silti enkä sitä tänne tullu kieltämään mutta noi muut oli vaan ihan täysiä vahinkoja. jos ajoluvan viimeinen voimassaolo on 6päivä niin sillä ei saa ajaa kuin 5päivään kello 00:00! Mutta kaikesta huolimatta ajelkaa te muut kiltisti:)

                                                  Comment


                                                    Se, että kortti olisi pitänyt uusia puoli vuotta sitten ja että auton verot yms. on siinä kunnossa, että käyttöoikeus on jo loppunut, ei voi väittää varmaan kovastikaan yllätykseksi, että sanktioita tulee. Eiköhän ajo ole ollut tietoinen riski ja toivo, ettei kukaan kuitenkaan pysäytä.

                                                    Tuo nopeus nyt on toissijainen juttu.

                                                    edit: Eli ainoastaan kortti oli tietoista laiskuutta, muut selkeästi vain huonon tuurin ja vahingon yhdistelmä. Mutta eikö viimeinen päivä ole viimeinen päivä, ei päivää edeltävä? Jos luvassa lukee voimassa 6.2.2009 asti, niin kyllä silloin saat ajaa 6.2.2009 klo 23.59 asti.
                                                    Viimeksi muokannut jasso; 8.2.2009, 17:20.

                                                    Comment


                                                    • Finlex:
                                                      viimeinen voimassaolopäivä; ajokortin viimeinen voimassaolopäivä vastaa ajo-oikeuden voimassaolon päättymispäivää

                                                      Comment


                                                      • Niin minäkin luulin saavani ajaa vielä sen 6päivänkin ja siksi olin siirtämässä auton säilöön ja tähän aion puuttua kun huomenna menen virkamiesten puheille! Mutta juurikin se ajokorttijuttu oli se tyhmin kun ei ollut tullut pieneen mieleenkään että kortti oli mennyt vanhaksi! Kun kortti on ollut kuitenkin jo yli kuusvuotta niin ei enää muistanut että minun tapauksessani olis pitänyt se uusia! Ja foorumipoliiseille tiedoksi että eipä ole tullut edes suullisia huomautuksia 4vuoteen koska ei ole ollut tarvetta! Nykyään vaan monilta poliiseilta puuttuu maalaisjärki näissä touhuissa! Esim kaveri sai kunnon sakot väärillä kilvillä ajamisesta ja kyse oli siitä että se kävi katsastamassa oman japanintuontinsa ja sai siihen kilvet ja sitten ajoi oman firmansa koekilvillä kotiin kiinnittämään niitä uusia puskuriin niin liikkuvat pysäytti ja aloitti että onhan tälläisellä raketilla hyvä ajaa poliisia karkuun..ja seuraavaksi tutkivat auton ja näkivät penkillä ne uudet kilvet ja sitte oli hauskaa!
                                                        Että kun olis edes kunnon rikollinen mutta ei kun kaikenmaailman kateelliset p..kat urputtaa:)
                                                        Viimeksi muokannut Timangi; 8.2.2009, 17:35. Perustelu: meinas tulla kirosana...:)

                                                        Comment


                                                        • Tuota, valaiskaapa nyt tyhmää.

                                                          Miten sulla on ajokortti vanhentunut, vaikka olet lukemani perusteella ymmärtääkseni 6 vuotta kuitenkin jo ajanut autolla?

                                                          Comment


                                                          • Onko nykyään vielä ajettava kakkosvaihe autokoulussa, jonka jälkeen vasta saa sen pysyvän kortin?

                                                            Comment


                                                              On ajettava, mutta viimeistään 2v ensimmäisenvaiheen jälkeen.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X