Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Nelostieltä Kinnulaan/ Kivijärvelle oikaisevan Mustalaistien varrella oli pysähdyksissä arviolta 5kpl matalia, ajan patinoimia kuplavolkkareita ja taisi siinä olla joku vastaavanlainen Trabanttikin. Nuoria tyyppejä hupparit päällä lätsät väärinpäin siinä käyskenteli ympärillä. Johan olivat kokoontumispaikan löytäneet, näky keskellä korpea kyllä yllätti :)

    Comment


      Siinä särkyneenpyörän karjatilalla olisi varmaan sopiva loppusijoituspaikka moisille vekottimille.

      Comment


      • Ajan aika usein Tampere - Kouvola väliä ja vihaan tuota tietä... Tiellä on juuri tuollaista paikallisliikennettä joka ajaa muutaman kilometrin VT:tä pitkin eikä viitsi kiihdyttää sallittuun nopeuteen kun kohta kuitenkin kääntyy pois. Muitahan ei siis tarvitse huomioida mitenkään.

        Eilen näin VT12:lla hevokärryn joka paahtoi menemään tasan satasta. Mahtoikohan olla tyhjä koppi, yleensä nuo ajavat aika varovasti?

        Comment


        • Lauantaina McLarenin Veikkolan Nesteen liikenneympyrässä. Eestin kilvissä oli.
          Makoisan näköinen, ja ne äänet. WAUU.

          Comment


          • Ne kerrat mitä on erehtynyt ajaan tre-lahti tietä on aina jotain. 2 viikkoa sitte 100 rajoituksella tuli alamäen puolesta välistä vanhukset niin eteen kun voi. Piti ekan kerran skodillacista testata jarrut että pysähtyykö.

            Comment


              Jaa-has, kolmet keskarit sain tänään pks-liikenteessä. Kaikki kuskeja jotka itse töröilivät liikenteessä ilman vilkkua. Minun vika, kun en osaa telepatiaa

              Comment


                Vanha ukko törkkäs mun audin puskuriin ostoskärryillä ison omenan hallissa. Ei huomannut että istun autossa ja piti kahden metrin välistä vetää ihan auton vierestä ohi? Katoin jo sen lähestyessä että onko pakko vetää niin vierestä. Perus oho, zori kun siitä kolhasusta huomautin. Sen muijakin sitä toru. Jos ei enää kontrolli toimi niin vois ottaa vähän kUempaa noi linjat. Puskuri on onneksi jo muutenkin kärsinyt joten en mennyt edes kattomaan jälkiä.

                Comment


                  Eilen jossain loimaan ja vorssan puolivälissä tuli vastaan (100 alue, mutkassa, tuplakeltaisilla) toista autoa ohittava vanha volvo. Onneksi siinä kohtaa oli joku bussipysäkin näköinen mihin oli hyvä sukeltaa.

                  Comment


                  • Yksi päivä ajelin mopolla ihan täällä koti Kuopiossa ja katsoin että mikäs helvetin Audi sieltä tulee vastaan.
                    Se oli ilmeisesti tällanen, piti hetki tuijotella sen keulaa ja vielä perään yrittää vilkuilla.

                    En tiennytkään että tämä tulee edes (etenkään vielä), mutta siinä se ihan suomen koekilvillä vastaan ajo. Vissiin vielä testikäytössä?
                    Omaa kuvaa en valitettavasti saanut.
                    Attached Files

                    Comment


                      Ettei ollut uusi A5, se kiertää nyt ensiesittelyssä ympäri Suomea. Minkä värinen se oli?

                      Comment


                      • Eilen Varkauden eteläpuolen pitkillä suorilla olin ohittamassa täysperävaunu rekkaa niin rekka lähtee ohi edellä ajavasta autosta kun olen rekan puolessa välissä rinnalla. Lukkojarrutus 115km/h vauhdista ja vasemman puolen pyörät kävi jo pientareen hiekalla. Oli kymmenistä senteistä kiinni ettei osunut rekan kylkeen oma auto. Ammattimiehiä kun eivät olleenkaan peilejä katsele - prkle!

                        Comment


                        • Ettei ollut uusi A5, se kiertää nyt ensiesittelyssä ympäri Suomea. Minkä värinen se oli?
                          Tätä mietin itekkin, keulasta löytyy samoja piirteitä ja tie oli aika mutkanen ja vauhtia oli X verran etten kunnon näkemää saanut.
                          Mutta mitä sain peilistä tsiigailtua perän ja takavalojen muotoja niin ne oli taas kuin tuosta sport quattrosta vai mikä tuon nimike onkaan.

                          Valkoinen.

                          Comment


                            Eilen näin Firenzen keskustassa ihan brännärin TT:n ja vielä puhtaan valkoinen avoversio. Todella tyylikäs ja onnistunut auto. Kuski veti vielä pitkässä Italiaanotukassa sikaria puku päällä siellä sisällä. Jealous - much. :D

                            Comment


                              Joku v70 kuski sekoili motarilla. Ensin kiilaili itsensä rampilta meikäläisen edelle ja jäi siihen könöttämään vasemmalle kaistalle. Hetken päästä kiihdytti samaan matkavautiin mitä itse halusin ajaa. Vaihdettiin sitten molemmat oikealle. Muutaman sadan metrin päästä kuski päätti että kun tuossa on edessä ramppi mistä tulee autoja motarille, että hänen täytyy hidastaa -20kmh noh vaihdoin samantien kaistaa kun jarruvalot välähti edessä. 3 sek myöhemmin volvo kiilaa taas eteen. Sai taas jarrulla seistä ettei kolissut. Ei vilkkua missään kohtaa tietenkään.

                              Comment


                              • Seinäjoella possun.

                                Comment


                                  Eilen kun ajelin pohjosesta etelään niin näkyi parikin kohta rytisee ohittajaa. Tuplakeltasilla, mutkassa ja 3kmh vauhtierolla.. Eli periaatteessa peruskamaa, mutta yllättävää oli se että joka kerralla oli kyseessä tojota. Yleensä ollu paremmin noissa audit,mersut,volvot, bemarit yms. "paremmin" edustettuna..

                                  Comment


                                  • Noita possuja pyörii täällä aika monta. Suurin osa valkoisia mutta on punaista ja mustaakin nähty. On punaisessa ainakin nopea vaihteisto [emoji106]

                                    Comment


                                    • Hernesaaressa Ferrari FF ja 458 jonka rekkari oli jotain BAD-458 tai jotain sellaista

                                      Comment


                                        Kävin eilen Hangossa pyörähtämässä- olihan siellä ihan kivaa autoa, pari fefeä ( esim AVO-360), Maserati, porschea yms. Kotimatkalla tuli sitten Fiat 600 ja Dastun 280Z vastaan peräkkäin

                                        Comment


                                          Eilen kylläkin, moottoritiellä Hämeenlinnan kohdalla melko pitkän jonon etelään menevien kaistalla, tunneli oli kiinni.

                                          Comment


                                            Samassa paikassa seisoin pari viikkoa sitten. Syynä kauppakeskuksen eteläpuolella oleva siltatyö. Eivät päästä jonoa seisomaan tunneliin, vaan odottavat, että toiselle puolelle tulee tilaa ja päästävät autoja läpi pienemmissä erissä.

                                            Comment


                                              Samalla tavalla tehdään mestarin tunnelin kohdalla Kehä I:n itäänpäin ruuhka-aikana. Punaiset valot palaa ja jono kertyy turun motarille asti.

                                              Comment


                                                Syynä varmaankin mm. paloturvallisuus. Jos katetussa tilassa sattuu tulipalo tai kolari on riskit paljon suuremmat kuin taivasalla. Samasta syystä osa moottoritietunneleista on alennetulla nopeusrajoituksella.

                                                Comment


                                                  Todella harvoin tuosta oikealta kaistalta kukaan ajaa (paitsi talvella ehkä nelivetoisella) suoraan mutta siitäkin huolimatta pyöräilijä otti kaistan aika reteästi haltuun.
                                                  Attached Files

                                                  Comment


                                                  • Kevaripoika jatkuvasti ajoi keula pystyssä takanani taajama-alueella. Joka kerta kun itse pysähdyin päästämään jalankulkijat suojatien yli, tai hidastin kun itse tulin kolmion takaa, niin tämä poika meinasi rysäyttää autoni perään. Saman kevarin olen nähnyt useasti ajelemassa paikallisella lenkkipolulla pilaamassa koko pururadan.

                                                    Comment


                                                      Anna rysäyttää, ehkä se vähän rauhoittaa ajotapaa kun on mopo palasina ja käsi/jalka paketissa. Tässä meidän tiellä menee kans mopoja ja mopoautoja. Ei minua niin ahista kun tuossa läheisellä kokoojakadulla keulivat, itelleen siinä enemmän hallaa tekee kun kaatuilee mutta tämä asuinkatu on pienempi hiekkatie jossa meidänkin 8-vuotias kulkee polkupyörällä ja pari kertaa on tullut kolmea rinnakkain näitä moposankareita vastaan koko tien leveydeltä. Sopii arvata väistävätkö pientä kolmasluokkalaista tyttöä, kyllä ei väistä.

                                                      Meidän pihatien juuressa olisi kyllä hyvä näkemäeste toiseen suuntaan, siinä vois ite olla auton kanssa passissa ja kun sieltä teini tulee taas kiljoonannen kerran keula pystyssä niin tuikkaa auton keulan pensaan takaa eteen. Jos ei pysty autoa väistämään niin miten mitään muutakaan.

                                                      Comment


                                                        Mites luulet Hopsis jos sattuu kesken pihapallopellin pallo lentämään aidan yli. :) Sellainenkin saattaa saada aikaan kevätjuhlaliikkeitä.

                                                        Comment


                                                          No eihän se mikään mahdoton skenaario ole sekään.

                                                          Comment


                                                          • Eilen olin ajamassa suojatietä kohti ja näin keskikorokkeella mummon, joka viittilöi edelläni ajavan auton menemään ennen häntä. Saavuin suojatien eteen ja pysähdyin päästämään mummon yli. Mummo viittilöi minullekkin että mene vain. Nostin kättä merkiksi ja aloin katsomaan oikealta mahdollisesti tulevaa liikennettä, samalla hieman liikahdin eteenpäin. Katsoessani takasisin menosuuntaan olikin mummo keskellä suojatietä ylittämässä. Kyllä ei voi mummoon luottaa

                                                            Comment


                                                            • Eilen Tampereelta etelään ajaessani ennen Hämeenlinnaa. Ajoin oikeaa kaistaa navin mukaan 125km/h. Vasemmalta meni ohi Q7 vetäen asuntovaunua. Vaunu heilui kuin heikkopäinen puoleta toiselle.
                                                              Pelottavaa. Jätin kunnon raon tuohon uhkarohkeaan kaikkien kaveriin.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X