Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Alkuperäinen kirjoittaja andre_ Näytä viesti
    Kärkkäisen/Bilteman suunnasta oli kääntymässä vasemmalle keskustan suuntaan autoja (kuvan vasemmalta). Sisäkurvin kaistalla uudehko VW Transportteri, ulkokurvin ja päättyvän kaistalla Volvo S40 T4 ja ilmeisesti Kia Cerato Volvon takana. Itse seurasin vierestä kun kaikki kolme hivuttivat autojaan pikkuhiljaa risteysalueelle odottaessa valojen vaihtumista :D Sitten kun vihreä vaihtui niin luonnollisesti Volvo + Kia yrittää kiihdyttää oikealta Transportterin ohitse. Volvolla ei ollut suorituksessa ongelmaa mutta oli hauskan näköistä kun Kia yritti mennä vielä päättyvän kaistan kohdalla olevan bussipysäkin kohdalla. En nähnyt miten tilanne päättyi ja onko siellä Kia ojan pohjalla mutta tuntui Kia-kuskilla olevan kova luotto että saa kiihdytettyä pakettiauton ohi :D Varmasti ei ollut volkkarissa edes kaasu pohjassa XD

    https://www.google.fi/maps/@60.93570...fmqHdBk1wA!2e0
    Tuo on yksi niistä väärinymmärretyistä q-kaistoista talvisessa Lahdessa.

    Comment


    • Alkuperäinen kirjoittaja jesi Näytä viesti
      Eräs kiinteistönhuolto firma duunas ruutikuivaa hiekoitussepeliä lehtipuhaltimilla, sen lisäksi että laitonta niin pitäisin aivovammaliiton hyväksymänä toimena.
      Työpaikan pihassa onkin tullut parina päivänä katottua, kun vastapäisessä kiinteistössä joku vetä juuri kyseisellä tavalla hiekkoja pitkin poikin..

      Jesi muuten bongattu joskus viimeviikolla nallejen kanssa pyörimässä työpaikan pihalla. Kiitos vaan kyllä helpotti pölyyn! Vielä kun muut tajuis samassa pihapiirissä tehä saman homman.

      Comment


      • New Fiat 500 peräkoukulla

        Comment


          Kai sitä voi hinata peräpäästäkin?

          Comment


          • Paljonko lienee vetokyky? En välttämättä tuollaisella kopilla paljon itseäni painavampaa kärryä vetäisi

            Comment


            • Ei tänään, vaan sunnuntaina, pitkät piuhat...
              Porsche Carrera GT, ei paljoa kallistellut Länsiväylän tietyöshikaaneissa. Kiva lättänä.

              Comment


              • ML 450CDI AMG klvillä BIG-6. Putken päät oli kyllä surkeat pillit. X5 4.4i:ssä oli kyllä äänet kohdillaan. Mukavaa hörpötystä piti, joten tuskinpa oli orkkis putkisto alla.

                Comment


                • Aston Martin V8, kilvellä amv-8, oisko ikäluokkaa 80-luvun taitteesta.
                  Bulevardilla kupeksi, oli aikaa ihailla fillarin selästä.

                  Comment


                  • Sulan-alueelta kääntyessäni Fallbackantielle, oli risteyksessä juuri sattunut kolari. Ihmeen rutussa oli pikkukipon (taisi olla ranskis, ehkä Sitikka?) keula, vaikka on vain 60:n alue ja toinen kääntynyt eteen. Olisiko ollut V70 Volvo toisena. Näytti siltä, että pikkukipon tarina oli siinä. Volvon vaurioita en nähnyt, mutta näytti sen verran tuoreelta, että varmaan palaa liikenteeseen, vaikka olisi ruttuunkin mennyt.
                    Meinasin ensin palokunnan saapumiseen asti pysähtyä paikalle, kun on sammutin autossa ja pikkukippu höyrysi ja oli varmaan akkukin puristuksissa, mutta oli niin paljon autoja jo siinä, niin jatkoin matkaa.

                    Comment


                    • Helsingin suunnasta motaria pitkin tullessa, oiskohan ollut jossain Mäntsälän ja lahden välillä, jeparit vastakkaisella puolella parkissa hälytysvalot vilkkuen. Jonkin matkaa auton takana joku tyyppi maassa raudoissa poliisit vierellä. Mitään pysäytettyä autoa ei ollut, joten ihmettelin mistä se raudoitettu tyyppi oli oikee siihen tullut? Oliko päässyt kyydistä jollain ilveellä karkuun ja pollarit ottanut uudestaan kiinni?

                      Comment


                        Lahden Liipola: hevosmiehet ajaa liikenneympyrään kilvettömällä Ford Focuksella, ihan alitajuisesti annoin herroille tietä vaikka olisin lain kirjaimen mukaan saanut ajaa liikenneympyrään ennen heitä.

                        Comment


                        • Kai soitit samalla jeparit Focuksen perään?

                          Comment


                            En, kyllä ne muutenkin käy siellä säännöllisesti. Ajattaahan noi autokaupatkin autoja kilvet peitettynä.

                            Comment


                              Autokaupoilla on kilvet peitettynä koska yleensä vaihtoautot on poistettuna liikennekäytöstä. Ja koeajot tulisi tällöin tehdä koekilvillä. Rahansäästö autokaupiaalle vaihtoautojen veroissa ja vakuutuksissa on melkoinen vuoden mittaan.

                              Comment


                                New Fiat 500 peräkoukulla
                                Tätä olen itsekkin ihmetellyt kunnes näin jonkun pikkukipon jossa oli sellanen polkupyörä teline joka kiinnittyy vetokoukkuun. Ahaa....

                                Comment


                                  Tesoma->hauho. Ensin edellä ajaa joku almera perä pimeänä. Kolmenkulmanliikenneympyrästä kun lasketaan motarille, niin näyttää että sen taka-akseli lähtee irti kun toinen takarengas ihan kiero ja epätasapainoinen. Keulalla palaa lyhyet mutta takana ei edes jarruvalot.
                                  Motarilla joku farkkub8 vetää eteen 5km hitaammalla vauhdilla noin 2m oli eroa kun laittoi vilkun päälle… kun sitten ohi menin, niin pitkien väläyttelyn ja torven soiton vastine oli sentteri. Mitään pakottavaa tarvettä tällä herralla ei edes ollut vaihtaa vasemmalle. Olisin kerennyt hänen edelleen ennen edellä ajavaa hitaampaa kulkinetta. Lahden tielle liittyessä kiihdytys kaistalla edellä ajava patonki alkaa jarruttelemaan.
                                  Pälkäneen jälkeen saan jonkun M5sen kiinni joka ajaa hiukan alle 80 ja jokainen vastaantulia väläyttää sille valoja. Noin 100m ennen häneenlinnan risteyksen erkanemis kaistaa vauhti laskee 60kmh. Ja ilman vilkkua erkanemiskaistalle. Väläytän kerran valoja että herätyyys, jono perässä. Niin pitkiä tulee kun ohi olin päässyt. Tietysti vain rinkulat palo keulalla. Siksi vastaan tuliat väläytteli. Toki noin 10 autoa tuli vastaan jolta toinen etu-umpio täysin pimeä.

                                  Comment


                                    Aamulla näin ojanpientareella jotain liikettä, katsoin tarkemmin enkä nähnyt kuin puskia. Yhtäkkäkkiä yksi puskista liikahti. Kohdalla näin että metsässä oli moto joka oli kaatanut puun niin että latva oli jäänyt parin metrin päähän tiestä - se sitten oksi ja sahasi runkoa jolloin latvus liikkui..

                                    Comment


                                    • Tonnikaksatanen Lada veti 3-akselista peräkärryä, kuormattuna..

                                      Comment


                                      • Ajelin aamulla töihin ei-premiummerkisellä 80-luvun alun autolla, vauhtia siinä rajoitus + 10km/h. Kaikki menivät ohi, eihän tuollaisen vanhan kärryn perässä nyt mitenkään voi ajaa.

                                        Comment


                                          Kirkkaassa aamuauringossa jokin pikkukiulu takasumari päällä. Mistä tuli mieleen, että epäilen liikenteessä olevan merkittävä prosentti autoilijoita, jotka eivät tunne läheskään kaikkia autonsa namikoita ja toimintoja, valokatkaisijoista lähtien. Eivätkä välitä/osaa opetella.

                                          Comment


                                            Aurinkoisella kelillä näkee myös paljon pitkät päällä ajavia.

                                            Comment


                                            • 1-sarjalaisen semmosen koppimopo bmw:een, jossa oli quattro tekstit kyljissä ja takalasissa.

                                              Comment


                                              • pysähdyin suojatielle päästämään yli, 2 autoa plus taksi paino pysähtymättä /hidastamatta ohi.

                                                Comment


                                                • Ford Fusionin, jolla oli niin kiire liittyä ruuhkaan rampin yläpäässä, että piti meikäläisen takana oikein räikkä pohjassa ajella. Oli sitten auton mitan verran edellä seuraavat 5km, eli hyöty oli varmasti melkoinen.

                                                  Comment


                                                    Valkoinen RS5 kupee Paimion Supermarketin parkkiksella. Jotenkin vaatimattoman näköinen jos takaluukun merkki paikkansa piti. Ulkonäkö voi pettää.

                                                    Comment


                                                    • Kevään tullen kun liikenne alkaa Oulussakin sujumaan (pl. alkuviikon takatalvi ja kolarit) ihmetyttää taas se, että
                                                      a) miksi Oulussa moottoritie on rakennettu kaupungin tärkeimmäksi sisäiseksi tieksi?
                                                      b) miksi moottoritielle kiihdyttäminen on niin vaikeaa normaalitehoiselle perheautolle?

                                                      Tuntuu, että kaupunginosista kun halutaan tulla keskustaan, käytetään aina moottoritietä, joka on toki hieman lyhyempi, mutta ruuhkautuu kaupungin sisäisen, muutaman rampin välisen matkan takia. Tänään oli taas pari tyyppiesimerkkiä kaupunkilaiskuskeista. Rampista tultiin eteen, vaikka nopeutta oli vajaa 60 eikä sitä saatu ramppien välisellä pätkällä nostetua kuin juuri 70 yli. Jos ei uskalla tai halua ajaa moottoritienopeuksia, olisi parempi pysyä taajamarajoituksella olevilla alueilla. Samasta rampista edellä tullut rekka sai kelattua nopeudet normaaliksi ongelmitta, joten sekään ei ole riittävä puolustus, että ko. rampissa ei pysty kiihdyttämään tarpeeksi.

                                                      Comment


                                                      • Alkuperäinen kirjoittaja pykiz Näytä viesti
                                                        1-sarjalaisen semmosen koppimopo bmw:een, jossa oli quattro tekstit kyljissä ja takalasissa.
                                                        Minä näin kanssa sen talvella, sillon ei tosin ollut ku takalasissa se quattro teksti :D

                                                        Comment


                                                          Prefacelift-Typ44 Koivukylän Citymarketin parkkihallissa. Harvinaista nähdä sellaista tontitettuna, jenkkiparkeilla ja kuitenkin orkkis-Ronaleilla varustettuna. Oli nätti! Liekö omistaja foorumilla?

                                                          Comment


                                                            Toi typ44 on mitä luultavimmin tämä auto.
                                                            Ja omistaja ainakin lukee tätä foorumia... viestejä ei tunnu olevan kirjoitetuna yhtään

                                                            Comment


                                                              Alkuperäinen kirjoittaja Hezekiel Näytä viesti
                                                              Ajelin aamulla töihin ei-premiummerkisellä 80-luvun alun autolla, vauhtia siinä rajoitus + 10km/h. Kaikki menivät ohi, eihän tuollaisen vanhan kärryn perässä nyt mitenkään voi ajaa.
                                                              Tuo on kyllä ihme miten auto vaikuttaa enemmän siihen miten porukka haluaa ohi kuin vauhti. Ajoin pari päivää töihin vaimon Focuksella ja selkeästi huomaa omaan pugiin verrattuna että jengillä on kova tarve päästä ohi. Focuksessa kuitenkin vakkari ja navi, eli nopeuden näkee tarkkaan eikä se seilaa.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X