Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • En tiiä oliko tykinruuaksi menossa vai täh, mut kaks armejan 4-akselista skaniaa meni peräkanaa, toisessa passatti ja toisessa a4 kyydissä, molemmat ilman kilpiä.

    Comment


    • Joku uudehkoa A6 sedania ajava keski-ikäistynyt rouvashenkilö päätti kääntyä Raksilan marketeille juuri keulan edestä. Torvisoolon sai uroteon johdosta. Harmi, että kovin vain on vaatimaton tuo soundi noissa originaaleissa äänimerkeissä, olisi ansainnut huomiota herättävämmän konsertin. Toki olisin ymmärtänyt teon, jos olisin ollut kauempana, mutta nyt olin lähdössä vihreistä valoista samaan aikaan liikkeelle ja tämä päättää koukata edestä.

      Comment


        Hahaaa mää itseasiassa näin ja kuulin tuon episodin.. Olin just cittarilta ite lähössä.

        Comment


        • Kai se kuski oli edes sen näköinen että huomasi tehneensä virheen?

          Comment


            En mää niin lähellä ollu, että oisin nähny sen ilmeen.

            Comment


              Kiireisen B6 koppasen omistajan. Annoin tilaa toiselle isolle, että pääsee pihasta pois, mihin itsekkin olin menossa. Tämä siksi, että siitä ei mahdu kaksi isoa oikein mitenkään päin menemään samanaikaisesti. Takanani oli punainen A4 b6, valkoisilla vanteilla. Kuski päätti lähteä mun takaa, yritti ohittaa mutta kun sieltä tulikin puolikas vastaan, niin veti jalkakäytävälle. Ja kyllä, siihen samaan pihaan mihin itsekkin olin menossa, jäi vielä jotain taloa rakentamaan siihen eteen, kun ei vissiin ollut varma mihin on menossa. On se kiire toisilla.

              Comment


              • Alkuperäinen kirjoittaja Buuhiz- Näytä viesti
                Saabclub.fi:n kilvenalusen. En edes tiennyt tuollaista olevan ja jostain syystä aiheutti hilpeyttä :D Saab, jossa tuo kilvenalunen oli, poistui kyllä paikalta melko ripeästi ja vielä jonkun vanhemman herrasmiehen ajamana. Uskallanko myöntää, että pakoäänet oli kyseisessä vehkeessä erittäin maukkaat? :D
                Muutama viikkoa aiemmin näin Saab 9-3 Turbo X XWD:n . Ajoin liikennevaloissa aika kantaan, joten kuski päätti näyttää passatistille, kuinka lähtee. 140:iin asti jaksoi yrittää, sitten lopetti. Harmi kun ei ollut kaksi kaistaa vierekkäin :)

                Comment


                • Aikoinaan Saab klubilla pyörineenä voin sanoa, että niistä peleistä varmaan yli puolet kulkee yli kolmensadan pollen voimin ;) Omassa ei ollut kuin tasan 200, mutta hyvinhän se silti kulki. Se on muuten jännä tuo Saabin automaatti, kestää järkyttäviäkin tehonlisäyksiä. Tosin on se vanhakin.

                  Comment


                  • Niin, nuo V6 2.8 turbo X:ät on alkaen 280hv. Pitäisi kai niillä tehoilla ja varsinkin lastutettuna vanha V6 passatti jäädä heittämällä? No, yritystä ainakin oli ja annoin itsekin remmin yli 7K:n viheltää :)

                    Comment


                      Muutama viikko sitten myös yllätettiin saabikuskin kanssa toisemme joensuussa. Toki vein valoissa, ärhäkästi se hyökkäs, mutta pito loppui vanhalta herralta kesken ;) Motarillakin vielä kokeili, mutta luovutti riittävän ylinopeuden kohdalla ;)
                      Täällä HMLssa on alkanut pyöriä useampikin 2000luvun Saab matalalla ja isoilla vanteilla.
                      Piristys tähän mersu villitykseen mikä täällä vallitsee.
                      Mäkkärin drive in kaista on aina PE/LA iltaisin täys, jotain levipelleillä varustettuja mersuja.

                      Comment


                        Saattaa ne saabit yllättää. Kaverilla oli se baassi, mikä oli yhteenväliin nopein maililla. Maltilliset 666hv oli viimeisin dyno veto :) Ja aivan näytti originellilta :D Ja en muista oliko nopein saappi vai mikä, mutta tais se kipittää 301km/h. Eli ei kyllä kaikista nopein auto, on siitä juutuupissa videoitakin. Saabit on kyllä hienoja autoja.

                        Comment


                        • Joo ja noissa menijöissä on softa tehty niin, ettei lyö tyhjää millään vaihteella.

                          Comment


                          • Kuopiossa olin parkissa tuossa yksi sunnuntai ja kaksi saabbia ajoi viereen parkkiin. Aattelin että mikähän saabbi kerho siihen nyt kokoontuu. Ja niihän siihen kokoontuikin kohta oli toistakymmentä saabbia rivissä. Ite siirryin vähän kauemmas. ;) Isällä oli aikoinaan petro saabbi. Kertoivat että mielenkiintoista ajella perässä. Kuulemma haisi.

                            Comment


                            • :(

                              https://plus.google.com/106709785449...ts/Zc7kr3oHrSh

                              Comment


                                Aamulla oli Siihtalan ABC:n parkkipaikalla joku supermoto-tyyppinen mopo tai kevari syrjällään. Liekö tuuli viskannut.
                                Eilen tai toissapäivänä näin ensimmäisen kerran jonkun noudattavan kuvassa näkyvää kolmiota. http://goo.gl/maps/8130y Oli vieläpä taksi. Tuosta risteyksen ylihän menee kävelykatu ja koko risteysalue on suojatietä. Jalankulkijoita tuossa em. syystä kyllä väistetään, mutta tuosta tapahtuu myös torikauppiaiden ja kauppahallin yrittäjien liikennöintiä. Itse ajelen pakulla ja joudun päivittäin tulemaan tuosta kadulle. Yleensä tuosta pääsee vain jalankulkijajoukon siivellä liittymään liikennevirtaan. Kuinka moni joensuulaisista foorumilaisista on yleensä huomannut merkin olemassaolon?

                                Comment


                                  Kuinka moni joensuulaisista foorumilaisista on yleensä huomannut merkin olemassaolon?
                                  Eipä ainakaan muistikuvaa ole, että olisin huomannut... Tosin tuossa kyllä väistän aina sivulta tulijat, oli kävelijä, fillari tai auto - juurikin tuon takia:
                                  Yleensä tuosta pääsee vain jalankulkijajoukon siivellä liittymään liikennevirtaan

                                  Comment


                                    Minä näin auton joka ajoi vastakarvaan yksisuuntaista tietä, jossa odotti poliisiauto hyvin näkyvillä parkissa. Olin tuon auton kyydissä :) Kuski vaan painoi menemään vaikka hyvin jo kaukaa näki että siellä on poliisit vastassa! No mitä tapahtui, ei mitään. Kuski vaan nauroi ja poliisi ei reagoinut mitenkään. Kummallista touhua, mutta nyt ei ollakaan Suomessa.

                                    Comment


                                      Autobahnin vasemmalla kaistalla könnäsi joku hitaampia ohittava. Tämän perässä ajoi 4G RS6 Sveitsin kilvissä ja kolmantena minä mopolla. Polkaisin pyörän valmiiksi taistelukierroksille ja kun hitaampi väistyi edestä, ei toivoakaan pysyä perässä :) Isorisa poistui horisonttiin. Kyllä vain kuului kypärän sisäänkin komeasti, kun kuski antoi tulikomennon, vaikka vauhtia oli tuossa kohtaa jo, tuota, runsaanpuoleisesti.

                                      Olen yötä Zuffenhausenissa. Katukuvassa on melko voimakkaasti edustettuna paikallinen tuotanto, ja loput ovatkin sitten kakkoskoppaisia Golfeja. Kuinka hemmetin paljon niitä onkaan aikoinaan ollut, kun lähes 25 vuotta tuotannon lopettamisen jälkeenkin joka kymmenes vastaantuleva auto on kakkis?
                                      Viimeksi muokannut Wisa; 14.5.2014, 20:57. Perustelu: Korjattu Risan mallipolvi, uusimmasta toki kyse.

                                      Comment


                                      • Saarioisten portinpielessä savuavan audin, olisko ollu 6,farkku ainakin, senverran reilusti oli savua päästänyt ettei tarkemmin nähnyt. Kuski löi just pellin kiinni ja hyppäsi autoon kun ohi ajoin. Ei se varmaan tulessa ollut.

                                        Comment


                                          Eilen Hämeenlinnan keskustassa näin pyörimässä BOS-5 rekkarilla varustetun SLS Mersun. Kyllä se osaa olla pieni auto luonnossa, jotenkin oöettanu sitä paljon isommaksi. Nätit äänet lähti kyllä, aika aggressiivinen ajotyyli kuskilla :)

                                          Comment


                                            Mersun A 45 amg kiihdyttelemässä siirtokilvillä vw-auton edustalla hesassa, poistu kohtuu rivakasti ja äänetkin kohtuu kireät.

                                            Comment


                                              Siisti tumma Lötkö koekilvissä parkissa Villähteen "keskustassa". Näytti ainakin ohi ajaessa oikein siistikuntoisella.

                                              Comment


                                                Helsingin runeberginkadulla, siinä hankenin kohdalla oli tölkki-pornstarter jossa 3.7 l ja oettinger tarrat. Olisikohan oikeasti ollut?

                                                Comment


                                                  "Jos niitä on valmistettu kaksi, vähintään toinen on Suomessa."

                                                  Comment


                                                    Juu, voi hyvin olla. Googlettamalla löytyy suomesta viitteitä siitä että noita T3700E/6 mallisia tölkkejä olisi peräti yksi suomessa.

                                                    Comment


                                                    • On kyl uskomattoman vaikeeta tuo ajaminen ihmisillä.

                                                      Tos meidän kylillä työmaan johdosta pojat purkas liikennevalot pois, duunas liikenneympyrän, maalas tiet uusiksi, liikennemerkit ja kaikki.

                                                      Tänään siitä ajelin kymmeniä kertoja ja ei kertaakaan että ei olis ollu useampia hazardeja per ympyrässä asiointi.

                                                      Osa ei uskalla mennä, osa menee vitut veisaamatta, osa kääntyy kuten risteyksessä, osa tulee ympyrään vastaantulevien kaistaa pitkin, osa jää antamaan tietä ympyrässä, you name it, se tapahtu.

                                                      V*TTU!, autokoulu vuoden mittaiseksi ja inssi 12 kertaa vuodessa.


                                                      Kukas tää sankari nekalassa aanelkun kanssa oli:
                                                      https://www.dropbox.com/s/mn50e4vgzh...2010.09.11.jpg

                                                      Hassu navi.

                                                      Comment


                                                        Sykemittari. Tavallaan.

                                                        Comment


                                                        • en minä mutta vaimo.. joensuusta lähti kuopioon ajamaan ja joku valkee mitsun L mallin avolava tai mazda tai joku sellanen kuitenki ajellu 60km/h satasen alueella ja kuoringan ohituskaistalla vaimo lähti ohittaa nii tää oli kiihyttäny 140km/h.. pääs ohi kuitenki mut tää avolava kuski oli jatkanu takapuskurissa kiinni ja tööttäilly ja sit tullu rinnallekkin tööttäilee ja keskarii näytelly ja yrittäny kiilatakkin.. vaimo paniikissa karkuun lähteny eikä tajunnu rekkarii ottaa. oli sit kääntyny käsämän kohilla pois perästä. eli joensuulaiset jos näkyy tällästa kämäsen näköstä avolavaa nii kannattaa skarpata mitä se meinaa..

                                                          Comment


                                                          • No jon ollu sessiot, varmaan joku huumehörhö tai hevosmies. Hitto, kun olis ite paikalla, niin vois hieman "kouluttaa".
                                                            Anteeks rajoittuneisuuteni, mutta vituttaa tuollaiset sekopäät liikenteessä.

                                                            Comment


                                                            • Samoin. Ite oisin varmaa lähteny seuraamaan ja tiedustellu ihan naamatusten et mikä meininki

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X