Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Edellä mennyt auto ajoi ojaan suoralla tiellä (?!?), viidenkympin vauhdista. Mikä lie herpaannuttanut kuskin. Odoteltiin siinä sitten hinaajaa paikalle melko tovi, koska ei viitsitty jättää kuskia oman onnensa nojaan kylmyyteen. Autoon ei ilmeisesti tullut minkäänlaisia vaurioita koska pääsi jatkamaan matkaa. Oli vissiin sen verta pehmeä hanki vielä ja hidas vauhti.

    Comment


    • Bongasin tänään joulupukin ajamassa seisottavalla vesijetillä Kuopion saaristokadun jäätelökioskin luona jäiden seassa. Tulikohan hyvät kuvat joulukorttiin?

      Comment


        C5 farkku, tummansininen, kromipeili, paksuposki (?). Seisoo kulosaaren sillalla stadiinpäin oikeenpuolimmaisella kaistalla. On vissiin kulku loppunut vähän yllättäen siihen kohtaan. Aamuhämärissä sitä väistelin.

        Comment


        • Helvetin törpöt kun eivät saa valtatiellä ajetuksi kuin jotain 70 km/h normaalin talvikelin vallitessa ja letka perässä on silmänkantamaton. Liittymästä tullaan eteen niin kuin ei muita olisikaan ja nopeuden nosto 50 -> 70 km/h kestää useita kilometrejä. Olisikohan olemassa joku keino poistaa moiset ajajat liikenteestä, kun kerran ajokortti kuuluu perustavaa laatua oleviin kansalaisoikeuksiin ja se peruutetaan ainoastaan ylinopeuden johdosta?

          Comment


            Ideaparkin rampin kohdalla sinisen A5 Audin, joka painoi ohituskaistaa varmaan lähemmäs pari sataa mittarissa. Äkkijarrutuksia pari kappaletta, kun tulikin eteen joku ja silti vain painoi menemään, ei mitään järkeä.

            Comment


              Mikä on kun mitä pienempi auto niin sitä isommat välit pysäköidessä?

              Comment


                Hezekielin kysymykseen vastaus:

                Muutama vuosi sitten eduskunta antoi ponnen ko. Asiasta: hiljaa tai ns. Alinopeutta ajamiseen ei saa enää poliisi puuttua, koska jokainen saa ajaa omien taitojen tai halun mukaan nopeusrajoituksen rajoissa! Muistaakseni poliisille tuli uudet ohjeet etteivät voi ottaa tientukkoja puhuteltaviksi esim moottoriteiltä. Samassa keskustelussa jonkun ei mieskansanedustajan ehdotus oli että 1 km ylityksestä 6 kk ajokielto ja jos on ammattikuski niin vähintään 12 kk ilman ehtoja.

                Comment


                  Lauantaina kun piipahdin paikallisessa Lidlissä, niin poislähtiessä peruuttelin ruudusta kunhan yks virolainen Golf ja joku kotimainen pääsivät alta pois. Kattelin peleistä, että ketään ei ole alla ja lähdin hissukseen taaksepäin. Yhtäkkiä kuskin peilissä joku pikkupunainen ihan takakulman tuntumassa. Mistähän sekin tuli ja miten reippaasti kun peilejä koko ajan vuorotellen kattelin.

                  Pistin pari kertaa pitkillä kun pääsin sen perään liikennevalojen suuntaan. Tämähän löi liinat kiinni ja odottelin jo tuleeko ulos. No, mentiin vierekkäisille kaistoille valoihin kun minä olin lähdössä Naantalin suuntaan ja tämä keskustaan. Avasi ikkunan ja ennen kuin minä ehdin mitään sanoa, niin huuteli sieltä kovaan ja kiukkuiseen ääneen että kolariako yritin ajaa. Sanoin, vähän provosoituneena, kovalla äänellä minäkin, että näit varmaan kun peruuttelin ruudusta ulos ja olisit varmaan voinut vähän tilaa antaa kun en ketään nähnyt takana. Hän tuli varmaan sieltä rakennuksen viereltä mistä oikeastaan ei siihen suuntaan saisi ajaakaan. Ennen kuin olin lauseen lopussa, niin sieltä tuli "vedä käteen paskiainen!".

                  Sellaista se on kun pikku punainen Kalos pelästyy kun iso ja pelottava musta Audi peruuttaa hissukseen kohti?

                  Comment


                    Haha, kunnon rehtiä ja tyypillistä suomalaista toimintaa taas, ei voi minkään :)

                    Comment


                    • Eilen Kokkolasta pohjoiseen päin kasitiellä ajelevan sivuvaunullisen moottoripyörän. Hiukan hirvitti katsella kun näytti perä elävän melko reilusti ja liikennettä oli paljon.

                      Comment


                      • Nuo sivuvaunu vehkeet talvella loistavia ajaa :D Nimim. kokemusta on. Toki meillä oli tee-se-itse mallia crossipyörän kyljessä joskus kauan sitten, mutta sillä pääsi helvetin kovaa ku kyydissä semmonen kaveri ku osaa hieman kantata ja tulee riittävän asenteella mutkiin jo valmiiksi vinossa :D

                        Ja liikenteessä näin pyöräkuormaajan joka ajo edessä ja tuli ylikovaa hidastetöyssyihin. Hirvitti ajaa takana ku se lähti kimpoilemaan ja takapyörät n.puol meetrii ilmas. Tuli varmaan sille yllätyksenä lohjan grillin kohdilla olevat uudet hidasteet:D

                        Comment


                        • Tämän päiväisen luisupulverin tulon aikana/jälkeen liikaa ihmisiä joiden ei pitäisi lähteä liikenteeseen jos on satanut lunta. Ymmärrän varovaisen ajamisen mutta niin että se häiritsee muita ns. Normaalisti ajavia niin joutas jäämään kotiin. Myös kolarin bongailin, kahden auton peräänajo motarilla, en ymmärrä tuotakaan.
                          Ehkä se oonki minä jonka pitäs sulkeutua sisälle näillä keleillä niin ei tarttis kiristellä..

                          Comment


                          • Ajorata on taistelukenttäni ja kaikki muut tielläliikkujat ovat vihollisiani :D

                            Comment


                            • Kyllä se joskus menee noinkin ku oikeen tympii joku. :D mulla kun on paha tapa purkaa se liikenteessä..

                              Comment


                                Liikennekaos Vestantiellä Inkoossa. Ihmettelin miksi Caddy peruutteli mäessä, no peruuttii liittymään jolloin mahduin hyvin ohi, oli sitten mäki ihan peilijäässä ( ja vettä päällä). Vetäsin sen ylös ja sitten alamäessä olikin audi hätävilkut päällä, etupyörä lähes ojassa, kolme muuta autoa pysähdyksissä miten sattuu. Pujottelin tuosta sitten ohi, audimiehenä eka refleksi oli pysähtyä tarjoamaan hinausapua , mutta Pugi alla (jossa vielä puutteena että hinaussilmukka on kadonnut vuosien varrella) niin jatkoin sitten matkaa. Oli jo puhelimet esillä ja Västankvarnin tilalla oli jo traktori pistetty tulille. Voi sitä palautteen määrää mitä isännät saavat kun autot jäävät lapsia kouluun viedessä emänniltä jumiin mäkeen....

                                Comment


                                • Suomalaiset, <3
                                  https://www.dropbox.com/sc/0z0b8ewcfthbpg9/pEbXL1BkdQ

                                  Comment


                                    Kai kuski oli just nuppia lähtenyt tyhjentämään minuutti sitten?

                                    Comment


                                    • Dunno, tuskinpa mäkkärin kylmäkärry kovin pitkään happanee parkissa jouden.

                                      Comment


                                        Vähän voi pistää kuski kyllä omaankin piikkiinsä. Pitäs ainakin tajuta, että ihmiset eivät älyä. :)

                                        Comment


                                        • Omien kokemusten pohjalta on ihan sama missä kärry on taajamassa, niin aina on auto edessä.

                                          = pitääkö kärry pitää aina perässä, jättää ottamatta perään vai kuinka?

                                          T: tyhmä konekuski

                                          Comment


                                            Itse en ehkä halpahallin pihaan kärriä jättäisi ainakaan tuohon kohti, jos tiedän että kauppa on auki/aukeamaisillaan. Tietysti sitten jos vaihtoehtoja ei ole. Yleensä olen pyrkinyt etsimään aina sellaisen paikan mistä kärrin saa varmasti perään. Tosin täällä susirajalla voi olla hieman erilaista tämä tilan tarjonta.

                                            Comment


                                            • Tosso kuvauskohdalla mäkkäri oikealla puolella 10m päässä, liekkö purkanut kuormaa tuohon mäkkärii ja menny jatkaa 100m päässä olevalle toiselle, dunno.

                                              Comment


                                              • Täytyy kyllä sanoa että ei nyt oo kuski ollu ihan hereillä. :D ois nyt vetäny jonnekki iha parkkipaikan reunaan ja vaikka pöydän linkkuun, jos noin päin pitäny kärry jättää.

                                                Nii, näinhän minä auton tänään ojassa, T-risteys jossa oja kulki tuota poikittaistietä pitkin ja oli kylki edellä siellä. vissiin yrittäny käsijarrulla korjailla puskemista? Tiiä en, mutta molemmat etukulmat se oli saanu autostaan ruttuun, toinen kyllä nojas ojanpenkkaan..

                                                Comment


                                                • Töistä kotia ajellessa Oulujoen pohjospuolen tietä ihmettelin kun suoran päässä matelee noin neljääkymppiä urakoitsija-Hiace. Lähemmäksi päästyäni hiljennellessä en enää ihmetellyt. Tienpinta jäässä ja vettä sataa päälle, joten kohtalaisen liukasta oli. Harvoin tuntuu siltä, että voi ajaa hiljempaakin kuin rajoitus (70), tänään oli paikoitellen sellainen fiilis.

                                                  Comment


                                                  • Eilen alkuillasta joku heppu käppäili umpipimeää tien reunaa pitkin. Oli hyvin kyllä heijastinliivi päällä, mutta väärin päin. Ei muuten toimi ihan hirveen hyvin niin...

                                                    Comment


                                                      Toi Jesin kuva on tosiaan ihan kuskin piikkiin :)
                                                      Jos joutuu noin parkkiruutujen läheisyyteen jättämään, niin ei ainakaan pidä jättää noin ruutujen tasalle vaikka veisikin vähemmän tilaa.
                                                      Niinkun GaIIe sano, niin eipä ihmiset enempiä ajattele, kun ajaa siihen samalle parkkipaikalle kuin eilenkin. Ite oon kanssa pariin kertaan kääntänyt (tyhjän kärryn) pöytää liinavirityksillä.
                                                      Oftopikin välttämiseksi näin mustan Ferrari 360:n (ainakin samannäköinen) viime viikonloppuna Katajanokan seutuvilla. Ei tosin taida olla mikään Ferrareista harvinaisin malli.

                                                      Comment


                                                        Eilen kolme autoa konepelti pystyssä, ja yhtä kiskottavan ojasta... Huono liikennepäivä Jns seudulla.

                                                        Comment


                                                          Olihan päivä. Ensin bernerpultissa käydessä meinas tulla Qllakin tiukka paikka, kun oli tie niin huonossa hapessa. Takasin tullessa sattu vanhalla härkätiellä vanha tuttu Hämeenlinnan teidensankari mustalla "no limit" tarroitetulla fordillaan taas takapuskuriin kiinni. Aivan käsittämätön urpo tämä kyseinen fordimies. Aina 120kmh 60 alueella, kääntyilee ja ohittelee ilman vilkkua mutkissa ja keltasilla... Jooh no ei päässy tälläkertaa vielä nelikolla kiusaan ku oli musta tie. Sitten tampereella joku oli päättäny, ettäpakko ne tiet on varmuudenvuoks suolata... Mittari näytti +5 astetta eikä edes loskaa enää tiellä. Sitten ABC pihalla näytettiin taas pysäköinti taitoja... toi-ota(josetmuutasaa)kuski oli saanu haisulinsa kolmeen ruutuun. Ja seinustalla oli pysäköitynä jokaisen pysäköintikieltomerkin kohdalle auto... Ainiin ja aamulla oli taas pihassa joku joka ei käsitä pelastustien merkitystä... Aivan jatkuvaa pysäköintiä tältä "irmatädiltä" siihen meikäläisen parvekkeen alle... Huah pitää varmaan lopettaa päivällä autoilu :D

                                                          Comment


                                                            Puhelinlinja metrin korkeudella tien yläpuolella, koukkasin sitten liittymän kautta siitä ohi, seuraava este oli sitten pahempi, eli saatanan iso mänty poikittain tien yli. U-käännös ja kiertotietä, kolme puuta eri kohtia tien yli, onneksi naapurilla oli ollut moottorisaha mukana kun lähti töihin. Valtatielle kun pääse niin piti vielä pysähtyä ja kiskoa oksia irti alustasta. 15 km extraa työmatkaan tänään siis. Illalla sitten katselemaan mitä tuhoja tullut omalla tontilla

                                                            Comment


                                                              1000€ well spent...
                                                              Ainakin itse nauroin.
                                                              Attached Files

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X