Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Alkuperäinen kirjoittaja maspe Näytä viesti
    Mitähän nuo tuumaisivat liikennevaloissa kun kävisi putsaamassa viereisellä kaistalla tai perässä ajavan lasit? Meidän kaikkien liikenneturvallisuuttahan se parantaisi, mutta eiköhän joku siitäkin kiskoisi herneet nenään.
    Hahhah! Ens kerralla pitääkin kokeilla tuota!
    Eilen Turun motarin päässä liikennevaloissa, siis täällä Helsingissä, viereisellä kaistalla jo hyvän ikäinen (+60) naistaksikuski nousi autostaan ja putsas kuljettajan puolen peiliä ja lasia. Eivät ne näyttäneet mitenkään likaisilta kuitenkaan. Katoin kyllä vähän aikaa, että mitä ihmettä :D
    Viimeksi muokannut vilik; 13.12.2012, 12:56.

    Comment


    • Stadilainen pääsi taas leikkikehästä vaihteeksi maantielle tuulettumaan ja tuli tehtyä reissu Jumperilla Pohjanmaalle, aika liukasta oli joissain paikoin missä raskas liikenne päässyt kiilloittamaan tietä. Oudot fiilarit kun motarilla painelee rajoittimella yhdistelmän perässä ja vauhti alkaa ylämäessä pudota vaikka kierrokset pysyy samana.

      Traktoreita yllättävän paljon liikenteessä eikä edes kärryjä tai lisälaitteita kaikilla, taitaa olla jo niin hyvin varusteltuja koppeja että niillä mielellään ajelevat naapurin mamman luo päiväkahville. Kolmostiellä myös yllättävän paljon mopoautoja Tampereen ja Parkanon välillä, kyllä se vilkkuvalo mopoauton katolla voisi pelastaa henkiä tuolla lumipöllyssä.

      CRV:n "älykäs neliveto" ei pelasta jos kuski ei keskity ajamiseen, kuva eilen Tampereelta.
      Attached Files

      Comment


      • Aamulla Kehä3:lla paniikkijarrutuksen seurauksena holtittomasti heittelehtivä Peugeot 207/208 tms suoraan oman auton keulan edessä.
        Tällä sankarilla oli aika lyhyt turvaväli edellä ajavaan autoon, jonka jarruttaessa pikkaisen normaalia voimakkaammin, joutui pösökuski seisomaan polkimella ja mopo lähti lapasesta.
        Heilurissa taisi ottaa parikin kontaktia kevyehköä kontaktia keskikaiteeseen, ihme kyllä ei spinnannut.
        Pysähtyi sitten pientareelle, 1/4 autoa jäi kaistalle.

        Itseni ei pitkästä turvavälistä johtuen tarvinnut kovastikaan jarrua survoa, kuten ei myöskään minun takana ajaneen, mutta dominoefektin seurauksena viides tai kuudes auto mun takana oli sitten ongelmissa ja joutui väistämään.

        Ainekset tässä olisi ollut noin kymmenen auton ketjukolariin, onneksi näin ei käynyt ja vain yhden kuskin ego (ja auto) koki kolauksen...

        Comment


        • Jyväskylään päin mentäessä puoli neljän aikoihin hieman Tikkakosken lentokentältä Äänekoskelle päin joku auto ilmeisesti ajanut ojaan ainakin jäljistä päätellen. Jono seisoi siinä jonkun aikaa ja kun vihdoin pääsimme liikkeelle, niin muutaman kilometrin päässä oli toinen tieltä suistuminen. Ikkuna auki kun odottelin siinä niin kuulin kuinka toisen auton kuljettaja selitti jotakin ja näytti poliisille pientä jurmua Skodansa takapuskurissa. Parin kymmenen metrin päässä oli auto peräkärryn kanssa ojassa keula "väärään suuntaan".

          Todella liukastahan tuolla on, liikenneympyröissäkin meinaa perä irrota tiestä vaikka en edes yritä. Selitä siinä sitten tyttöystävälle että se oli vahinko.

          Comment


            Miks sitä pitäisi selittää? :) Multa se vaan kysyy, et teitkö tahallaan vai vahingossa ja sanoo et tee uudestaan jos sanoin et tahallaan :D.

            Comment


            • Ukkopaha, sanot vaan sille että näin ne härmässäki tekee...

              Näin tänään kun oli joku hyundain citymaasturi ajanu noukan ojaan. Tuli pariskunta kävellen kysymään, että voisinko tulla traktorilla nyppäämään maasturin ojasta. Noh, oletin sitten että kun puhutaan maasturista, niin on vähän joku toisenlainen kuin tuo hyundai, ja lähdin sitten traktorilla hinaamaan heppua ojasta takaisin tielle. Paikalle päästyäni sain todeta, että olisihan sen saanut autollakin hinattua ylös, kun hyundain citymaasturissa oli pudonnut eturenkaat ojan puolelle.
              Maasturi ja Citymaasturi, there is a difference...

              Comment


              • Se kun ei oikein tykkää siitä että liikenteessä pelleillään, on kuulemma veljiensä kyydissä pelännyt ihan tarpeeksi :) ja ihan aiheellistahan se on, kyllähän se pitäisi jääradalle jättää tuommoset mutkun mutkun... Ja muutenkin kun olen mennyt lupaamaan että jos lapsettaa ni olen lapsi silloin kun muita ei ole kyydissä eikä muiden sivullisten turvallisuus ole vaarassa.

                Edelliseen viestiin lisäyksenä vielä. Saman reissun aikana kotiinpäin ajellessa 13-tien varressa oli uudehko Corolla sukeltanut ojaan ja syvälle. Auto oli pimeänä eikä ketään näkynyt lähimailla paitsi edelläni ajava auto. Ajelin sitten ohi mutta jälkeenpäin tuli mieleen että oishan tuosta voinut käydä tarkistamassa ettei autossa ole ketään.

                Ja sitten tänäaamuna näin 20km matkalla neljä ilonpilaajaa :( kaksi aura-autoa ja kaksi traktoria puskulevyjen kanssa.
                Viimeksi muokannut Sleepy2; 14.12.2012, 10:22. Perustelu: Hymiöt kielletty.

                Comment


                  Alkuperäinen kirjoittaja Ukkopaha Näytä viesti
                  Ja sitten tänäaamuna näin 20km matkalla neljä ilonpilaajaa :( kaksi aura-autoa ja kaksi traktoria puskulevyjen kanssa.
                  Eihän nuo vielä mitään pilaa, jos sieltä perästä ei roiskita suolaa. Tällä suunnalla sitä kylvätään aivan liikaa. Usein jopa jätetään auraamatta, ja heitetään vaan suolat. Voi sitä suolaloskan määrää!

                  Comment


                  • Alkuperäinen kirjoittaja jounii Näytä viesti
                    Kaksiosainen rekka vetänyt pitkäksi Jyväskylässä siinä pitkässä mutkassa mistä mennään Vaajakosken moottoritielle, jos tullaan pohjoisen suunnasta. Taisi mennä (taas) liikennemerkit. Taisi olla viime talvena viimeksi samassa kohtaa samalla tavalla vedetty.

                    Varmaan järkevin olisi siirtää ne liikennemerkkitaulut toisaalle, kun kahdesti jo vedetty matalaksi.
                    Tänään oli puoliperävaunu samassa paikassa. Oli vauhtia sen verran että oli jo keula seuraavassa liittymässä. Jäljistä tuli vaan mieleen että olikohan tajunnut jo hyvissä ajoin menevänsä hankeen ja painaneensa vaan kaasun pohjaan päästäkseen kinoksien läpi seuraavaan liittymään? No olihan siinä jo etupyörät takasin tiellä... kirraa, kirraa!!! Pitäisköhän liikenneministeriön lanseerata uus liikennemerkki?

                    Comment


                    • C-sarjan farkku mersu navastaan kiinni pienessä kinoksessa kun oli yrittänyt sivutieltä päätielle.

                      Comment


                        Eilen välillä HKI-Pyhäranta-HKI

                        Idiootteja liikkeellä. Motarilla heti kun on päästy ohi, vedetään takaisin oikealle kaistalle, vaikka seuraava auto takana tulee sadan kilsan päässä.
                        Yritä siinä sitten nähdä jotain.
                        Takaisin tullessa perseessä roikkujat. Tie oli kuitenkin niin liukas, että 5.vaihteella tuo 2.0FSI alkoi vilkuttamaan esp-valoa. Jos olis joutunut jarruttamaan?

                        Comment


                        • http://db.tt/etylfsIh

                          Comment


                            Kirjaimellisesti Alfa-ruma :( !

                            Ja tänään kotimatkalla Volvo S40 joka veti pitkään rampilla Turunmotarilta Keha II:lle matinkylään päin.
                            Niin syvälle meni ettei ilman hinuria pääse pois.

                            Comment


                            • Olin näissä valoissa ja pappa ajeli Toyotalla vastaan samaa kaistaa tossa risteyksen toisella puolen.

                              Comment


                                Alkuperäinen kirjoittaja jesi Näytä viesti
                                Pari kuvaa lisää tuosta ''hienoudesta''
                                http://www.nettiauto.com/alfa-romeo/156/5277917

                                Comment


                                • Tuosta Alfasta on jo lähes tosimielellä alettu keräämään kolehtia Alfa-foorumilla että saisi pois liikenteestä ja paaliin :)

                                  Comment


                                    "Rakennettu rahaa ja aikaa säästämättä..." Tuleepa mieleeni että olis ehkä kannattanut säästää rahat käyttää aika toisin. "Katseen vangitsija", jep. Ehkä perinteisessä keltaisen pörssin rivi-ilmoituksessa ilman kuvaa vielä menis läpi. Sinänsä huvittavaa että Alfan ollessa pitää erikseen mainita ettei laske öljyjä ja vesiä alleen :)

                                    Comment


                                      "paikan päällä pääset auton todellisuuteen", jep,jep :D !

                                      Comment


                                        Alkuperäinen kirjoittaja Audalfa Näytä viesti
                                        Tuosta Alfasta on jo lähes tosimielellä alettu keräämään kolehtia Alfa-foorumilla että saisi pois liikenteestä ja paaliin :)
                                        Ilmankos eivät pärjää joulupatakeräyksessä. Eipä sillä, molemmilla keräyksillä on hyvä tarkoitus.

                                        Comment


                                          No äsken näin hullun joka ajoi melkein päälle Lohjan Motonetin pihassa. Kaahasi kunnolla parkkipaikan ja liikkeiden ovien välissä. Noin 50 kymppinen Skoda-kuski.

                                          Iltapäivällä pienen punaisen auton joka meinasi teilata jalankulkijan suojatiellä rajatorpantiellä. Jalankulkija älysi hypätä lumihankeen kun olin pysähtyneenä suojatien eteen. No seuraavissa valoissa ko. auto vieressä ja sisällä mummo jolla suu väpättää ja näyttää mulle keskisormea.

                                          Comment


                                          • Joku oli kiskaissut Oulunlahden tarviketorin kohdilla fiuden huolella pöpelikköön. Jäljistä päätellen piruetti, ojanpohjalle ja kylki/perä edellä lepikkoon. 60 alueella. Suoralla. Taito kait se on tuokin, en olekaan ennen nähnyt että sillä alueella tapahtuisi muuta kuin peräänajoja valoissa.

                                            Comment


                                            • Pari kunnon läheltä piti-tilannetta. Miten ei voi tajuta, että stop-merkin takaa ei kannata kääntyä oikealle kun vasemmalta tulee auto kahdeksaakymppiä? Asfaltti vielä peilijäässä. Siellä varmaan seisottiin kahdella jalalla jarrulla eikä valoshowta ainakaan vähentänyt, että eteenkääntyjä kääntyi 200m päästä pois isommalta tieltä.

                                              Sitten perusbongauksena kaikkien talviautojen kuningas, MB C63 AMG.

                                              Comment


                                              • Alkuperäinen kirjoittaja Nuijari Näytä viesti
                                                No äsken näin hullun joka ajoi melkein päälle Lohjan Motonetin pihassa. Kaahasi kunnolla parkkipaikan ja liikkeiden ovien välissä. Noin 50 kymppinen Skoda-kuski.

                                                Iltapäivällä pienen punaisen auton joka meinasi teilata jalankulkijan suojatiellä rajatorpantiellä. Jalankulkija älysi hypätä lumihankeen kun olin pysähtyneenä suojatien eteen. No seuraavissa valoissa ko. auto vieressä ja sisällä mummo jolla suu väpättää ja näyttää mulle keskisormea.
                                                Mulle kävi joskus melkeen noin kun odotin työpaikan parkkipaikalla kolmion takana että auto lipuisi vasemmalta eteenpäin oman risteykseni ohi.. Sieltä saapuu n.70v pariskunta ja mummolla nyrkki pystyssä, mietinpähän vain että mitähän helvettiä nyt oon mennyt tekemään :D

                                                Comment


                                                • Ei se mummu teille sitä nyrkkiä näyttänyt. Liekö edellisessä risteyksessä joku töhöillyt ja mummolla vähän hitaahkot reaktiot. =)

                                                  Comment


                                                    Alkuperäinen kirjoittaja haraldh Näytä viesti
                                                    Melkoisen puhdasta jälkeä tuo em. hamster-kaivuriyhdistelmä kyllä tekee. Vaikkei kovinkaan nopeasti teekkään. Ihan jees näin ensimmäisiä suojakelejä pariin kuukauteen odotellessa. Edellisen kuvan 2 metrin korkuinen lumikasa meni om-nom-nom menetelmällä hitaasti mutta varmasti.
                                                    Tätä ei kyllä ole näkynyt tällä kaudella, olikohan tuo helsingin hamsteri vain kokeilu?

                                                    http://www.audiclub.fi/audifinns/sho...postcount=5144

                                                    Comment


                                                      Tänään tuossa aamupäivällä Vanhan Viipurintien risteyksessä valot vaihtui keltaisiksi minä, miun takana tuleva A6 ja vieresellä kaistalla oleva A4 pysähdyttiin valoihin mutta volvo kuski päättikin sujahtaa minun ja toisen A4 välistä viellä "vanhoilla vihreillä"... Sattuko foorumilaisia samaan risteyksee? B8 sedan ja C6 molemmat mustia...

                                                      Tämä risteys siis kyseessä ja biltemalle päin oltiin menossa...

                                                      Comment


                                                        Tuohon risteykseen kun laskee kutostieltä niin ei paljon uskalla ajaa siihen tielle kattomatta ensin vasemmalle tuleeko sieltä auto päin punaisia kylkeen..

                                                        Comment


                                                          Joku mummo meinasi tulla toverin auton kylkeen kolmion takaa. Näytti vielä nyrkkiä kun joutu tekee äkkijarrutuksen. :D Kortit veke tommosilta apinoilta.

                                                          Comment


                                                          • Heiväröisen vanhan rouvan keskellä risteystä, siis autotiellä. Ilmeisesti kotoota tulossa ja kaupungille menossa, jotenkin päätynyt ajoradalle... Pakkohan siihen oli pysähtyä ja tarjota kyyti perille, ennen kuin joku vetää yli. Kauhiat kiitokset ja joulun toivotukset, made my day.

                                                            Tapahtumapaikkana tosiaan Hämeentie, T-sairaalan kohdilla, siinä rampin kohdalla, missä on joka suuntaan kaksi kaistaa.

                                                            Comment


                                                              Puolisen tuntia sitten peltiä meni ruttuun tässä risteyksessä. Hieman oli kalpean oloinen täti rutatussa autossa, mutta olettaisin ettei vakavampia henkilövahinkoja käynyt. Toivottavasti näin ettei mene keltää enempää joulu pilalle.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X