Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Pikkuserkun kaveri oli tuo tyttö, itsekkin muutaman kerran juttelin ja oikein asiallinen henkilö. Aivan liian nuorena lähti :(
    Mitä tossa äskön pikasesti juttelin nii aika masentunuhan tuo serkku oli. Olivat kuulemma huutaneet apua nii ihmiset olivat vaan katelleet..

    Comment


    • Kyllähän tuossa varmasti ulkopuolisemmat silminnäkijät ovat varmasti kahdesti hieraisseet silmiään, että mistä on kyse. Kun tekijä on tavoitettu sadan metrin päästä ja jos jäänyt tarkoituksenomaisesti odottamaan poliiseja, niin varmasti aiheuttanut paniikkia/pelkoa paikalle sattuneissa.
      Pehmeät seinät ja tiukka lääkekuuri tekijää tietysti odottaa tässä "hyvinvointivaltiossa" ja se on kuin antaisi lapselle tikkarin..sitä hän halusi. Ei tunnu oikeudenmukaiselta..

      Comment


        Niin tuo mun kommentti oli enemmänkin jatkoa tuohon "meno on hullua", kun kerran noita uutisia on ollut että varkaat on murtautunut kotiin sekä pahoinpidellyt niin asunnon omistaja on saanut syytteet pahoin pitelystä kun on puolustautunu.

        Totta helvetissä itsekkin puolustautuisin. Ainoa vika että se on ilmeisesti laitonta.

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012...97532_uu.shtml

        http://lauriskon.wordpress.com/2012/...aan-sallittua/

        Comment


          Mikko ehti ennemmin, kun sivunvaihto hämäs :P

          Comment


          • Näin tänään aamulla noin kymmentä vaille kahdeksan kun joku laski mopolla punaisia päin melkosen törkeästi, oli keltasista kulunut jo 2-3 sekuntia. Vauhtia kyseisellä sankarilla oli sen verran, että jos joku olisi autolla siihen reitille osunut niin olisi varmasti tullut rumaa jälkeä. Tuntuu yleistyvän huolestuttavaa tahtia nuo "vielä ehdin" -tapaukset täällä Imatrallakin.

            Ja offtopicina: ei kyllä oikein omaan oikeustajuun sovi että uhrille vaaditaan suurempaa tuomiota kun tekijälle, kuten tuossa ylemmässä tapauksessa. Tuosta kai voi vetää sen johtopäätöksen että on paljon suurempi rikos puolustaa itseään pakkotilanteessa, kuin tunkeutua jonkun kotiin mukiloimaan tätä samalla kun tyhjää tämän tiliä ja uhkaa puhkoa silmät päästä. Kai tuolle joku looginen selitys löytyy, mutta itse en sitä ilmeisen ahdasmielisyyteni johdosta kykene näkemään.
            Viimeksi muokannut markush; 26.4.2012, 08:37.

            Comment


            • Oltii eilen viemässä illan viimosta muutto kuormaa. Kello oli jotain 22-23. No oli vissii murtauduttu tai ainaki yritetty erääseen tehtaaseen just meidän kämppää vastapäätä tien toisella puolella. Oli poliiseja ja vartioita nii perkeleesti. Koirakin oli jäljittämässä. Jonku volvon se vissii merkkas robinhoodin pihalta. No meidät stopattii ku oli kärry ja kontti täys tavaraa. Saatii joku aika siin selvittää ketä ollaa,mistä ollaa tulos,mihin menos ja mitä kyydis. Katto se poliisi hetken pitkää ku huomas et neiti nukku kopas etupenkillä. No ei siin saatii jatkaa matkaa ja olkkarin ikkunasta oli aitio paikka kattoo tapahtumii....

              Comment


                Alkuperäinen kirjoittaja Jusutus Näytä viesti
                Kyllähän tuossa varmasti ulkopuolisemmat silminnäkijät ovat varmasti kahdesti hieraisseet silmiään, että mistä on kyse. Kun tekijä on tavoitettu sadan metrin päästä ja jos jäänyt tarkoituksenomaisesti odottamaan poliiseja, niin varmasti aiheuttanut paniikkia/pelkoa paikalle sattuneissa.
                Pehmeät seinät ja tiukka lääkekuuri tekijää tietysti odottaa tässä "hyvinvointivaltiossa" ja se on kuin antaisi lapselle tikkarin..sitä hän halusi. Ei tunnu oikeudenmukaiselta..

                No, onneksi tässä "hyvinvointivaltiossa" hommat toimii niin, että tuokin pysyy luultavasti lukkojen takana pidempään tällä tavoin kuin vankilassa..

                Ps. Pehmustettuja seiniä ei mistään löydy. Lääkkeitä varmasti tumpataan sen verran että pysyy "rauhallisena".

                Comment


                  Tästä voi vain syytää valtiovaltaa ja mielenterveyshoidon leikkauksia. Hoitoon edes vastaanotolle on monessa kaupungissa vuoden ja jopa yli jonot. Tuo ajaa oikeasti ahdistuneen ihmisen epätoivoisiin tekoihin. Että vieläkö tuntuu turvalliselta kävellä tuola kadulla, kun tietä että vastaavia tikittäviä aikapommeja on sielä oikeasti paljon, osa onneksi turvautuu köyteen, rekan nokkaan tai VR:n palveluun...

                  Comment


                    Palataanpas liikennekeskusteluun tässä ketjussa.

                    Comment


                      Tuntuu joskus että noita avohoitotapauksia on liikaa liikenteessä, siis kirjaimellisesti liikenteessä.
                      Viimeksi muokannut Nuijari; 26.4.2012, 21:48. Perustelu: Kirotushärötys

                      Comment


                      • Tänään ei sentää vedetty liinoi kiinni satasen alueel jos kurre hyppää tielle. Mut kyl kaik sunnuntaischumacher oli kyl liikkeel ku satasen alueel 70-80m/h.. Jos ei uskalla ajaa, ni jääkööt kotti.

                        Comment


                        • Tässä aloin pähkäilemään, että mikä on kun liikenne sujui jouhevasti vielä kuukausi sitten nastarengasaikaan, mutta nyt suvikumeja ihmiset vaihdelleet ja liikenne tökkii.

                          Kaikenmaailman kesäautoilijoita jo aloin epäillä syylliseksi, ennenkuin tajusin mistä homma johtuu.

                          Meilläpäin ainakin on noita traktoreita, Willejä ym. liikenteessä julmetusti, eli poijat siis poistavat ja ajavat sitä hiekkaa pois ja samalla tietysti olosuhteiden pakosta hidastavat liikennevirtaa.

                          Siispä malttia, tökkiköön liikenne, kunhan saadaan se pölyävä hiekka pois teiltä ja kaduilta. Hyvää työtä tekevät:)

                          Comment


                          • Ei varsinaisesti liikenteessä mutta.. Kävin kaverin luona riihimäellä tänään ja sain melkeen kakkihalvauksen.. Kaverin ikkunasta katottuani hieraisin hetken silmiä, että kukas hel***** on siirtäny mun auton?! Katottuani hieman tarkemmin huomasin autossa olevan eri vanteet.. Päädyin lopputulokseen että näin kaimani.. Kyseessä siis A4 B5 avant samoilla takavaloilla, usta väri, ikkunatummennukset, kromilistat.. Kävi jo mielessä ajaa oma auto viereen ja räpsii pari kuvaa, mutten sit kehdannut :) edestä en autoa nähnyt, koska oli naapuritalon pihalla ja nokka poispäin.. mitkä ovat todednnäkösyydet tähän? :D

                            Comment


                            • Sattuu ja tapahtuu vol2. Oltii eilen viel hereil tos 03.00 pintaa ja alko kuuluu ulkoo ääniä. No mentii siihen ulos portaille istuu nii joku tummii pukeutunu käveli työntäen skootteria meidän pihaa, jätti sen piiloo tohon yhen työmaa kontin taakke ja otti jalat alle. Tuli hetken et wtf olo ja päätin lähtee seuraa et mitäs tääl joku tähän aikaa hippailee. Kävi heti mieles et meinaako keikata jonkun noist varastoista. Melkee heti ajo poliisi auto ohitte tosta tieltä ja huomattii et ne etti jotain. Mä läksin kattoo mihin se jannu meni ja isäntä meni juttelee poliisien kanssa.

                              Toinen poliisi partio oli koiran kanssa jäljestämässä, ne sai sen kiinni tosta fordi korjaamon takapihalta, koitti viel juosta karkuu ja isäntä vinkkas et tuol se menee. No saivat kiinni ja kerrottii et jätti skootterin tonne. Koirapartio otti jannu kyytii ja tää toinen partio tuli tutkailee skootteria. Kyydis oli reppu minkä ne aukas ja iso sorkkarauta tms keikka kamaa täynnä. Skootterissa oli jerrykannua ja puutarha letkua, ollu jannu bensa varkaissa.

                              No me sit siirryttii istuskelee oman kämpän portaille ja siihen tuli sit se toinenki partio, ja reilu 30min ne arpo siinä skootterin luona. Kilvet ei täsmäänny ja runkonumeroa ne etti sen 20min siitä skootterista. No lopulta tuumas se yks poliisi et lähetään mäelle ja jatketaan siellä.

                              Comment


                                Hyvin entisöidyn mk1 golf cabrion ilman katetta ajelemassa joensuussa.

                                Comment


                                • Poliisikoira haisteli pellolle ajettua audia. Taisi muuten olla 80 farkku?

                                  Comment


                                    Tummaihoinen mies ajoi tolppaan fillarilla rauhankadun Shellin kulmalla äsken. Itse törmäystä en nähnyt mutta sitä seuranneet keräilyerät kyllä. Saatoin naurahtaa.

                                    Comment


                                      Eilen päiväkävelyllä Naantalissa näkyi erään (tyyliikkään) omakotitalon pihalla valkoiset A5 ja RS5. Sopivat hyvin talon väriin :) Klubilaisia?

                                      Comment


                                      • Eilen sunnuntaina n. klo 13 joku pyyhki mustalla A6 farkulla Kehä 3:sta länteen
                                        musta Seat Leon perässään jotain 150-200km/h lasissa. Tämä tapahtui just ennen "Ikean" liittymää alamäessä. Joku kisa niillä oli ja molemmat nousi seuraavasta liittymästä pois. Siinä jonottivat sitten peräkanaa??
                                        Taustapeilistä näin vaan että nyt sieltä tullaan vähän helvetin lujaa!
                                        Eikös tuollaiselle rallille ole ihan omat paikkansa olemassa??
                                        Ei järven hiventä päässä...

                                        Comment


                                        • Täällä Madeiralla riittää liikenteessä ihmeteltävää, viikon ajellut mutkateitä ja varsinkin monikaistaiset liikenneympyrät aika villejä. Vuokrakinnerin jarrut kovilla korkeuserojen takia.

                                          Comment


                                            Eilen eli 30.4. Mersuforum.net kilvenalusen viininpunasessa E220:ssa. Ensmäinen jonkun keskustelupalstan tai autokerhon kilvenalunen joka on tullu bongattua liikenteessä.

                                            Comment


                                              Musta Audi Coupé hinaushihna auton alla, jotenkin ikävästi oikean etukulmansa varassa nojaten lauttasaaressa K-marketin edessä kiviaidankadulla. Mikähän sille on tullut, ja onko se noudettavissa?

                                              Comment


                                                Hitosti museopelejä :) mm Messeri, De Lorean, Audi 60 ja monia muita.

                                                Sitten takasitulomatkalla vähänkyrön "keskustassa" pikkusen mullon risteyksen jälkeen valkoinen Mk1 TT, onkos tuo tuotos nykyää eksyny pohojammaalle?

                                                Comment


                                                • Viikonloppuna Tukholmassa Ferrari 458, porsche 911 GT RS, pari M3:sta. Ja Lahdessa muutama tunti sitten joku kierrätti jollain vanhalla Ferrarilla Karjalankatua kaupunkiin päin. Launeen Nesteellä taasen oli musta farkku C5 RS6 jonka perässä joku vaarin vanha asuntovaunu :)

                                                  RS6 oli keulaa ja perää ja merkkejä ja peilejä myöten ihan orkkiksen näköinen mutta etujarrut oli oudon pienen näköiset. Ja eikös ollut niin, että RS-malleihin ei virallisesti saa laitettua peräkoukkua?
                                                  EDIT: Ø320mm näköjään on wikin mukaan tehdaskoko. Vaan

                                                  Comment


                                                    Fefe 455 Helsingintiellä. Ihan siisti peli.

                                                    Comment


                                                      Näin mainoksen jostain "Crazy drivers show" -tapahtumasta. Eipä kiinnosta kauheasti moisen näkemisestä maksaa kun hullujen kuskien shown näkee tien päällä liikkuessa joka päivä ihan ilmaiseksi, ja nämä ilmaisesitykset ovat ihan improvisoituja.

                                                      Comment


                                                      • Alkuperäinen kirjoittaja irk Näytä viesti
                                                        Näin mainoksen jostain "Crazy drivers show" -tapahtumasta.
                                                        Se on muuten Crazy drivers stunshow :) Kivimäki ja kumppanit :P

                                                        Comment


                                                        • Tänään Forssaan ajellessani tuli vastaan joku "ford riesa" tolkuttoman leveillä vanteilla ja päällä älyttömästi pullistetuilla renkailla. Hippasen noi pullistetut saattaapi joskus olla hyvänkin näköset, mutta tää versio oli niin järjettömän näkönen että jos sanon että ne oli rumat, niin sekin on kehumista tuolle kombinaatiolle.

                                                          Comment


                                                          • Pusulan nesteellä pirun siistissä kunnossa oleva audi 200 avantti! Oltiin jutussakin, lieneekö joku täältä?

                                                            Comment


                                                            • Ei nyt ihan tänään...

                                                              Mutta tossa ennen lähtöä Samuilta bongasin tämmöisen härpättimen

                                                              Click image for larger version

Name:	12040330.jpg
Views:	1
Size:	518,1 Kt
ID:	1607406Click image for larger version

Name:	12040331.jpg
Views:	1
Size:	533,5 Kt
ID:	1607407Click image for larger version

Name:	12040333.jpg
Views:	1
Size:	470,4 Kt
ID:	1607408

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X