Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Töihin lähtiessä kotikylällä oli päässyt 'talvi' yllättämään penarikuskin kun oli saanut 3-sarjalaisensa ajettua loivassa mutkassa 40-alueella sisäkurviin penkaan ja aitaan kiinni. Todenäköisesti vauhtia ollut vähintään tuo sallittu.
    Ilmeisesti asfaltille tullut vesi oli jäätynyt yöllä ja aiheuttanut ylimääräisiä piruetteja. En huomannut oliko laitettu kesäpyörää alle vai oliko vain jää+takaveto -ilmiö.

    Comment


      (tyhmän) rohkean folkkari-kuskin. Rekasta irtosi sivu/alle-ajosuojan etupää siten että suoja osui asvalttiin ja lähti taittumaan ulospäin. Rekka veti sitten pientareelle ja alkoi jarruttelemaan. Poloinen sitten kylmän vileäästi lähtee ohittaman vaikka vastaan tuli autojono (jossa minä körröttelin). Olisi varmaan tullut tiukkaa jos tuo alleajosuoja-hässäkkä olisi irronnut kokonaan

      Comment


        En tiiä pitäisikö tämä laittaa tuonne nyt ottaa päähän ketjuun, mutta kun autoon ei mitään tullut, niin menkööt tänne. Ajelin menemään Aleksanterinkatua pitkin ja siinä sitten huomasin risteyksessä odotellessani punaisten valojen vaihtumista, kaksi mamua. Toinen potkiskeli siinä jotain tölkkiä tahi vastaavaa.

        No, valot vaihtuvat ja lähden liikkeelle, kaveri ottaa ja potkaisee tölkin autoani kohti. Kuuluu kolahdus ja pysäytän auton saman tien tarkastaakseni tuliko mitään. Mamut lähtevät juoksemaan karkuun. Onneksi oli tölkki mennyt auton alle, eikä kylkeen, koska mitään normaalista poikkeavaa en huomannut. Takana tulleen auton kuski pysähtyi viereen ja sanoi että hän kyllä näki tölkin potkaisun ja sen tekijät sen verta selvästi että voi poliiseille tarvittaessa kuvailla tekijät kanssani. Mutta sanoin että nyt kävi tuuri tällä kertaa, mutta kiitoksia vain aputarjouksesta.

        Viimeiseksi totean että kaikenlaisia idiootteja sitä on olemassa. Mitä täytyy päässä liikkua kun tuollaista tekee? Ja vielä kun noin paljon oli ihmisiä ympärillä. Tuskin edes olisi valtion siivellä eläjillä välttämättä ollut rahaa maksaa jos autoon jotain olisi tullut.

        Comment


          Hietalahdessa tuli vastaan oikea Blues Brothers poliisiauto, mikälie jenkkifoordi karjapuskureineen kattovilkkuineen päivineen. Siisti ilmestys, en huomannut katsoa oliko raybanit päässä. Varmaan oli.

          Comment


            Nähny kyseisen foortin useamman kerran samalla seudulla :)

            Comment


              Oon nähnyt kanssa ton fordin, peili pinnottella olevat reiskat yleensä kuskilla silmillä
              ; )

              Comment


              • Tänään sitte kun aikasin töistä pääsin ni aattelin että jos lötköä lähtis leimalle koittaa (entinen omistaja ei ollut leimannut pariin vuoteen) ja siinä nummi-pusulasta somerolle mentäessä tuli toinen samanlainen ja samanvärinenkin avantti lötkö vastaan, Oli komija , lieneeköhän foorumilaisen?

                Comment


                  Hyvin huomaa, mikä vaikutus kevään tulolla ja sulalla asvaltilla on ajajiin. Ei meinaan riitä 115km/h mittariin enää 100km/h alueella, ettei ole joku valoja vilkuttamassa ohituskaistalla perässä. Tai pätee oikeastaan kaikkiin isoihin teihin rajoituksesta riippumatta. Yksi lämmin aurinkoinen päivä ja kaikki vetävät kuin reikä päässä. Erikoista tässä on se, että kevään ensimmäiset viikot ajetaan aivan hulluna myös sellaisilla alueilla, joilla ei rajoitus muutu talven ja kesän välillä. Sitten huhtikuun puolivälissä meno alkaa taas rauhoittua.

                  Noh, onneksi kohta vaihtuu 120km/h rajoitukset, niin lain sallima rajoitus ylittää suurimman osan kuskien "mukavuusalueen" ja perässä roikkuvat alkavat tulla perä edellä vastaan :)

                  Comment


                  • Edessä oleva auto pysähtyi suojatien eteen ja viereisellä kaistalla ollut 700-sarjan Volvo veti aika tiukan jarrutuksen, että sai pysähtymään. Takaa tuli mopopoika hitailla reflekseillä tai liian kovaa, ei se kovaa tainnu osua mutta kaatu kuitenkin.

                    Comment


                    • Komppaan edelistä, ihan omakohtaisilla havannoilla kevään merkeistä.

                      Joku ehti väliin, mutta tuota jasson kommenttia meinasin.

                      Comment


                        Mikäs tossa Tuusulanväylällä oli iltamassa puoli kahdeksan. Julmettu sinivalomeri - laskin vajaa kymmenkunta poliisia + pelastajat. Bemmi siis kaiteessa.
                        Oli vain poliisien pikkuautoja niin paljon, että epäilin itse jotain (huonosti/hyvin?) päättynyttä takaa-ajoa.
                        Palomiehet siellä irroitteli, kun pääsin tähyämään kuorma-auton korkeuksista.
                        Noh, eiköhän siitä kohta uutista pukkaa.

                        Comment


                          Ääliö Seat leon kuski eilen Hämeenlinna Tampere välillä. Ohitin bussia 110 lasissa ja tämä taliaivo tuli alle metrin päähän takapuskuriin ilmoittamaan että edestä siitä. Ajoi vielä puoliksi pientareella tehostaakseen viestintää ohitus aikeista. Taisi tehdä saman takaa tulleelle Audi a1:selle ku se sille valojaan väläytteli. Ois muutenkin ollu tutkalle töitä, joka toinen työnti 140 lasissa ohi.

                          Comment


                          • Itse olen tullut varsin immuuniksi noille takapuskurissa roikkujille. Lähes aina käytössäni on GPS:n ilmoittaman mukaan säädetty cruisen nopeus, joka sopii todennäköisesti melko hyvin liikennevirtaan. Karkeasti yleistäen: jos joku ottaa nokkiinsa tai provosoituu siitä, että ajan olosuhteisiin ja rajoitukseen sopivaa nopeutta, se ei ole minun ongelmani, vaan jonkun toisen.

                            Comment


                            • Itselläni tapana ainakin kettuilla "kiireellisille" ahterinnuolijoille. Mikäli ohituskaistalla alkaa viittaamaan että ohitse haluaa, kun siis itselläkin on hieman ylinopeutta, niin useimmiten jään sitten jumittaa ohitettavan rinnalle hetkellisesti.
                              Tämäkin tapauskohtaista. Toisinaan on vaan niin huvittavaa katsoa peiliin, kun toinen huutelee naama punasena ja kauhee ärripurri. :)

                              Itse asiaan.. Nyt sit alkaapi vissii näkymään noita 2 pyöräsiä liikenteessä kohtapuoleen hieman enemmän. Saapi taas alkaa oleen tarkempana niitten suhteen.

                              Comment


                              • Alkuperäinen kirjoittaja haraldh Näytä viesti
                                Hietalahdessa tuli vastaan oikea Blues Brothers poliisiauto, mikälie jenkkifoordi karjapuskureineen kattovilkkuineen päivineen. Siisti ilmestys, en huomannut katsoa oliko raybanit päässä. Varmaan oli.
                                Kyseinen henkilö pyörii usein kontulassa tuolla autolla. Vuokraa autoja häihin jne. isä joskus vuosi sitten jutteli kyseisen kaverin kanssa pumpulla. En vaan nyt kirveelläkään saa yrityksen nimeä mieleen. Autossa on kojelaudalla ameriikan tyyliin myös haulikot keskikonsolilla.

                                muistinpas
                                www.poliisi.us

                                Comment


                                • Alkuperäinen kirjoittaja Ozku
                                  Mikäli ohituskaistalla alkaa viittaamaan että ohitse haluaa, kun siis itselläkin on hieman ylinopeutta, niin useimmiten jään sitten jumittaa ohitettavan rinnalle hetkellisesti.
                                  Tämäkin tapauskohtaista. Toisinaan on vaan niin huvittavaa katsoa peiliin, kun toinen huutelee naama punasena ja kauhee ärripurri. :)
                                  Täysin tarpeetonta ja typerää provosointia, IMO. Okei, eihän siellä persiissä roikkua saisi, mutta silti.

                                  Comment


                                  • Samaa mieltä, kontissa ei toki tarvitse roikkua mutta jos joku jostain syystä haluaa ajaa kovempaa niin se on hänen asiansa ja ainakin itse pyrin tekemään tilaa enkä suinkaan yritä tahallaan hidastella.

                                    Comment


                                      Tilaa ei kuitenkaan tule tehdä välittömästi ohitetun eteen väistäen, ellei takana hiostavalla nopeammalla ole siniset valot vilkkumassa. Jos itse olen ohittajana, teen kyllä tilaa nopeammille, mutta vasta sitten, kun ohitettavan ei tarvitse kärsiä siitä.

                                      Comment


                                      • Täällä PK-seudulla ja luultavasti muuallakin näkee myös niitä jotka ohittaa ja tulee puskuria hipoen eteen vaikka edessä olisi lääniä monta kilometriä vapaana.
                                        Enemmän itseä ärsyttää se kun takana roikkujat.

                                        Comment


                                        • Motarilla xantia hiillosti penarin kontissa kilsa kaupalla, vaikka vasen kaistakin vapaana.
                                          Noh, tovin päästä kun vaihdettiin motarilta toiselle, niin aattelin ettei mun pää kestä katsoa tuota perseilyä enempää, että köröttelen ohi.

                                          Noh, tässä vaiheessa xantia tuli vasemmalle kaistalle eteen ja körötti siinä kilsakaupalla at 90kmh.
                                          Pidättelin pinnaani ja laskeskelin lampaita, etten ala lasten kyydissä ollessa noitumaan tai kikkailemaan mitään.
                                          Alko kyllä ihan oikeasti otsasuoni sykkimään ja tuuppaamaan mikreenistä tuttua jomotusta silmän taakse.

                                          Joku 50-55v juupe sielä poikia ajelutti.



                                          Päivän muut wtfät:
                                          https://lh6.googleusercontent.com/-6...324_142237.jpg

                                          Nostolenkki konepellin läpi? Kokonaisuuden kruunas toi velttona alla roikkuva 4" pönttö, jota toki edelti se parituumanen tms pilli.


                                          Taksikuskilla huumoria:
                                          https://lh5.googleusercontent.com/-X...324_142410.jpg

                                          "Diisseli on köyhää varten"


                                          edit: niin mä en tosiaan ollut hiillostettavana, benari oli uhrina ja xantia toisessa otoksessa tulppana mulle vasemmalla.
                                          Viimeksi muokannut jesi; 24.3.2012, 17:40.

                                          Comment


                                          • http://www.iltalehti.fi/autot/2012032315362445_au.shtml aiheeseen liittyen tuli tollanen vastaan.

                                            Comment


                                            • Joku mopo sankari meinas keulii volvon alle tossa keskikankaantien ja terveystien risteyksessä hollolassa. Onneks oli volvo kuski hereillä ois saanu muuten nappaa kuvan ruumiista etlarille....

                                              Comment


                                              • Alkuperäinen kirjoittaja Ozku Näytä viesti
                                                Itselläni tapana ainakin kettuilla "kiireellisille" ahterinnuolijoille. Mikäli ohituskaistalla alkaa viittaamaan että ohitse haluaa, kun siis itselläkin on hieman ylinopeutta, niin useimmiten jään sitten jumittaa ohitettavan rinnalle hetkellisesti.
                                                Tämäkin tapauskohtaista. Toisinaan on vaan niin huvittavaa katsoa peiliin, kun toinen huutelee naama punasena ja kauhee ärripurri. :)
                                                En ole riittävästi provosoitunut, että olisin toteuttanut, mutta vielä enemmän ärripurria saisi aikaan kun ko. tapauksessa nostaa jalan kaasulta ja jättäytyy ohitettavan taakse siirtyen samalla oikealle kaistalle ja näyttää että "herra/rouva on hyvä ja menee vaan ensin jos noin kiire on".

                                                Comment


                                                • Alkuperäinen kirjoittaja Pertti K Näytä viesti
                                                  En ole riittävästi provosoitunut, että olisin toteuttanut, mutta vielä enemmän ärripurria saisi aikaan kun ko. tapauksessa nostaa jalan kaasulta ja jättäytyy ohitettavan taakse siirtyen samalla oikealle kaistalle ja näyttää että "herra/rouva on hyvä ja menee vaan ensin jos noin kiire on".
                                                  Kaasua tai jarrua, olennaista on nopeusero. Rinnalla köröttely tukkii koko moottoritien kerrannaisvaikutuksineen kymmenien kilometrien matkalla. Motarin vasen kaista on sitä varten, ettei siellä mennä oikeanpuoleisen kaistan kanssa samaa nopeutta, ellei ruuhkaa ole poikkeuksellisen paljon.
                                                  Itse arvostan tuollaista hidastusta ihan yhtä paljon kuin pientä spurttiakin, mutta myönnettäköön että harvempi sen ymmärtää tehdä.

                                                  Comment


                                                    Äsken meinasi sitten joku mersukuski ajaa kylkeen. Ei kyllä paljoo se kuski katellu ja jarrutellu, kun suoraan ajeli kadulle missä olin menossa. Onneksi kerkesin alta pois. Ei paljosta jääny, että ois kolahtanu.

                                                    Comment


                                                    • Eilen tuli nähtyä naapurit ja sen leikkikaverit. S4, RsTT ja R8. Tais pojilla olla hauskaa.. :)

                                                      Comment


                                                      • Joku klubilainen B8-farmarissaan Tampereelta motaria etelään. Oikea "Audi-mies" sanonnan ei-niin-mairittelevassa merkityksessä. Jos kuski tunnistaa itsensä niin minulta saa liikenteessä käyttätymisohjeita vaikka privalla - Eikä maksa mitään.

                                                        Comment


                                                          Fisker Karma tuli about Hyvinkään kohdalla vastaan tre-hki motarilla, aika näyttävä ilmestys. http://www.fiskerautomotive.com/en-us

                                                          Comment


                                                          • Alkuperäinen kirjoittaja jesi Näytä viesti
                                                            Motarilla xantia hiillosti penarin kontissa kilsa kaupalla, vaikka vasen kaistakin vapaana.
                                                            Noh, tovin päästä kun vaihdettiin motarilta toiselle, niin aattelin ettei mun pää kestä katsoa tuota perseilyä enempää, että köröttelen ohi.

                                                            Noh, tässä vaiheessa xantia tuli vasemmalle kaistalle eteen ja körötti siinä kilsakaupalla at 90kmh.
                                                            Pidättelin pinnaani ja laskeskelin lampaita, etten ala lasten kyydissä ollessa noitumaan tai kikkailemaan mitään.
                                                            Alko kyllä ihan oikeasti otsasuoni sykkimään ja tuuppaamaan mikreenistä tuttua jomotusta silmän taakse.

                                                            Joku 50-55v juupe sielä poikia ajelutti.
                                                            Itse ihmettelin samaa ilmiötä sunnuntaina, punainen mazda ajoi helsingistä poriin koko matkan meikäläisen takapuskurissa. Ohituskaistoja on vaikka kuinka siinä matkanvarrella, mutta siellä se vaan roikkui. Kiihdyttely tai hidastaminen ei auttanut mihinkään, ohitin jopa muutaman auton mutta se sitkeä sissi ohitti myös ja siirtyi taas hyväilemän audin ahteria. Kuski näytti 50-60v mieheltä, mitä nyt peilistä näki. Yrittiköhän lukea päivämäärää tuontikilvestä, vai säästikö matukkamies bensiiniä ajamalla audin imussa?

                                                            Comment


                                                            • Useamman 70km/h kasikympin rajoituksella junnaavan kun oli vähän lunta tiellä, sekä jonkun 80-luvun Japanin ihmeen (farmari Sunny?), joka ohitteli aivan miten sattuu ja missä sattuu edellä ajavia.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X