Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Tässä taas viime viikon aikana on tullut nähtyä koko ajan enemmän kaikenmaailman v*tun idiootteja jotka ei ymmärrä liikennemerkkejä. Tässä oikealla olevalle jalkakäytävälle ei saa pysäköidä, tämä on pysäköintikieltoaluetta. Tuolla edessä olevia autoja ennen on P-merkki, tässä kohtaa sitä ei ole. Kiva koiran kanssa ulkoillessa väistellä jalkakäytävällä olevia autoja tielle tai sitten autolla väistellä niitä jalankulkijoita. Myös tämä on sitä samaa pysäköintikieltoaluetta ja tuo hieman tummempi asvaltti ei ole parkkipaikka. Tossa oikealla olevan tallinoven vieressä on kyltti, ettei siihen toiselle puolelle saa jättää, mutta ilmeisesti lukutaito ja maalaisjärki ei kuulu monen autoilijan ominaisuuksiin. Tuosta on "todella kiva" ajaa auto talliin kun joutuu vekslaamaan tonne vasemmalla olevaan syvennykseen, että pääsee sisään.

    Comment


    • Taas jotain ihan uskomattomia suorituksia....
      Autokoulun auto = jengin pitää väkäsin ajaa persiissä kiinni ja sit semmosia niin omituisia / vaarallisia ohituksia niistä ohi ?

      Sit vissiin mersukuskeille suojatien eteen pysähtyminen on uus juttu.
      Autopysähtyny suojatien eteen ja ollaan menossa viereseltä kaistalta ohi niin tottakai pitää pysähtyä.
      Mut ei mersukuskien automaatikaat siitä sano mitään :D
      Onneks ei tullu luukusta sisään enkä mä ees jarruttuna kovasti viel.

      Pitäis taakse varmaan laittaa "Äkkinäisen pysähtymisen tarjoaa Brembo
      p.s jos näät lukea tämän olet liian lähellä "

      Comment


        Sit vissiin mersukuskeille suojatien eteen pysähtyminen on uus juttu.
        Käytiin repimässä hiabilla tosta meilahden sairaalan sisäpihalta puita pois ja jouduttiin jättää kuorkki suojatien eteen vähän niin kuin ansaksi.

        Yksikään autoilia ei pysähtynyt omin avuin suojatien eteen, vasta sitten kun huidoin lavalta että pysähtykää. Parin auton jälkeen joutu pistää kaverin sinne kuorkin taakse passiin ettei tule ruumiita.
        Apu olis kyllä ollut lähellä jos jotain olis sattunut. :)

        Comment


        • Alkuperäinen kirjoittaja Ric83 Näytä viesti
          BTCF:n kavereilla oli turun miitti ja meno oli lähtenyt muutamilla jälleen käsistä.
          Tarina kertoo mm. eräästä vanhemmasta pariskunnasta Hondan kanssa jotka olivat joutuneet ajamaan ojaan ko sankarien takia lauantaina.

          Ei ollut ensimmäinen kerta kun lähtee joltakulta ko porukasta "mopo käsistä", en tuomitse kaikkia mutta on se kumma kun kerta toisensa jälkeen samat sankarit päästetään paikalle vaarantamaan muiden tienkäyttäjien henkiä täysin järjettömällä ajolla.
          Btcf miitti ei kyllä liittynyt liedossa tapahtuneeseen millään lailla. Saattoi olla joku muu suhari mutta miitti ei kulkenut liedon kautta lainkaan sen verran asiasta tiedän.

          Comment


          • Btcf miitti ei kyllä liittynyt liedossa tapahtuneeseen millään lailla. Saattoi olla joku muu suhari mutta miitti ei kulkenut liedon kautta lainkaan sen verran asiasta tiedän.
            BTCF foorumilta poimittua

            Mukavat oli ajelut ja reittivalinnat... Vähän jäi harmittamaan vanhan pariskunnan honda siellä teijontien ojassa, kun oli joutunut väistämään jotain suorilla ajolinjoilla vetänyttä? Kolme autollista meitä siihen sitten jäi, nii saatiin se takaisin kestopäällysteelle.

            Ymmärsinkö mä oikein, että joku edempänä mennyt Bemari oli ollut osallisena vastaantulijan tieltä suistumiseen? Sanoiko Hondamies niin vai päättelittekö itse?
            Kyseisen Hondan kuljettaja näin kertoi että vastaan oli tullut todella monta autoa kovaa jolloin joutunut väistämään ja lopuksi oli sitten ajautunut ojaan. Myös paikalle eksynyt taksi kertoi samaa, että joutui varomaan vastaantulleita autoja niiden vauhdin takia.
            Tunnetusti joukossa tyhmyys tiivistyy ja urpot pilaa muiden maineen...

            Comment


              98% pilaa 2% maineen.

              Comment


              • Alkuperäinen kirjoittaja Sylha Näytä viesti
                Btcf miitti ei kyllä liittynyt liedossa tapahtuneeseen millään lailla. Saattoi olla joku muu suhari mutta miitti ei kulkenut liedon kautta lainkaan sen verran asiasta tiedän.
                Pahoittelen epätietoisuuttani, se olikin vain sattumaa että 30km säteellä oli enemmänkin bemareilla ajavia mulkkuja liikenteessä.. ;)


                Juu voipi toki olla ettei ollut letkassa tai edes koko miitissä, mutta kovin vaan sattui hyvin merkki, päivä, kello ja turun läheisyys suunnilleen natsaamaan josta vedin johtopäätökseni.. ei herneitä. :)

                Comment


                • Lempäälässä autoliikkeessä myynnissä kohtuu hienon tuning-auton. Merkistä en ole ihan varma, olisko Honda? Autosta käsin kuvasin ja myyntilapusta erotin vaan 480e.

                  Pientä sipistelyä ja baanalle! Niin ja paikalliset arvaa että Lundanilla myynnissä!
                  Attached Files

                  Comment


                  • Nopeesti katottuna näyttäs et olis crx mutta....?

                    Comment


                      Mun mielestä tuo on Nissanin 100 NX.

                      Comment


                      • Pika visiitti pihalle oli pakko tehdä ja todeta et ei oo räxä onneksi...Omani näyttä tältä...http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2023322_n.jpg

                        Comment


                        • Köyhän miehen mk4 Supra.

                          Comment


                          • 100NX tuo on, semmoisen omistaneena tunnistan tota kyljen ja perän muotoa sen verran. Ihan kauhee kyllä tuo...

                            Comment


                            • Tänäaamuna hieman ennen kasia Oulussa moottoritiellä välillä Kaakkuri - Keskusta... Nainen keksi vaihtaa ohituskaistalle ja hidastaa sen jälkeen vauhtinsa noin ~20km/h. Muutama auto edessä sai hieman jarrujen kanssa sompailla, jotta pysähtyykö vaiko ei. Jäi sitten vielä köröttelemään noin 70km/h siihen ohituskaistalle satasen alueella. Ohi sai mennä oikeaa kaistaa käyttäen.

                              Ite sain kyllä pysäyteltyä jo varsin ajoissakin, mutta takana tuleva bemari olisi lyhentänyt entisestään ahdasta konttia, jos en olisi tempassut viimehetkellä tien reunaan.

                              Comment


                              • Fisker Karma Porin etelärannassa. Test Car teippauksilla, pääsi ihasteleen oikee lähietäisyydeltä. Komia oli!

                                Comment


                                • Näin tommosen Fiskerin toistamiseen eilen Turussa.

                                  Comment


                                  • Eilen illalla näin kanssa ton, täällä päin pyörii tosi usein. On se ihan siistin näkönen muttei pidä mitään ääntä kun lipuu noita katuja, ehkä se sitten polkiessa pitää kunnon meteliä :D

                                    Comment


                                    • Jos siinä on vaikka kaiuttimet suunnattu ulospäin...

                                      Comment


                                      • Meinasi lyhentyä anopin ooppeli tänää tossa puol kuuden aikaa jäähallin nurkilla. Joku törppö poukkas edellä ajavan pösön etee kolmion takaa-->lukkojarrutus-->ite sama perässä. Onneks oli takana oleva kans hereillä. Tais olla sillä kiire kattoo pelsujen peliä. Ei olis oikeesti pahitteeksi saada tohon liikenteen ohjausta matsi päivinä...

                                        Comment


                                          Alkuperäinen kirjoittaja Crash_ Näytä viesti
                                          Pika visiitti pihalle oli pakko tehdä ja todeta et ei oo räxä onneksi...Omani näyttä tältä...http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2023322_n.jpg
                                          Ajelit Lahdesta Lempäälään tarkistamaan asian?

                                          Comment


                                            Alkuperäinen kirjoittaja Crash_ Näytä viesti
                                            Meinasi lyhentyä anopin ooppeli tänää tossa puol kuuden aikaa jäähallin nurkilla. Joku törppö poukkas edellä ajavan pösön etee kolmion takaa-->lukkojarrutus-->ite sama perässä. Onneks oli takana oleva kans hereillä. Tais olla sillä kiire kattoo pelsujen peliä. Ei olis oikeesti pahitteeksi saada tohon liikenteen ohjausta matsi päivinä...
                                            On kyllä ihme ettei siihen jäähallille ole tosiaan liikenteenohjausta saatu. Välillä siinä on pakka niin sekasin ettei oikeen tiedä että pitäisikö itkeä vai nauraa.

                                            Comment


                                            • Äsken pirkkalassa pyöräilevän perheen, mut se oudoin osuus oli se, että iskän fillarin perässä oli ns dolly, eli poitsun pilarin etunakki oli tellinkissä iskän fillarin perässä.

                                              Poitsu oli kyl sen ikäne, että osais ja jaksais vissii itekki, mut tiedä häntä.

                                              Comment


                                              • Alkuperäinen kirjoittaja Absolut Näytä viesti
                                                On kyllä ihme ettei siihen jäähallille ole tosiaan liikenteenohjausta saatu. Välillä siinä on pakka niin sekasin ettei oikeen tiedä että pitäisikö itkeä vai nauraa.
                                                Sen verran tiedän et Firma jossa itekkin olen listoilla JV:nä hoitaa järkkärit vain sisälle eli sinne missä sattuu ja tapahtuu "painimista" kun taas parkkipaikka,liikenteen ohjaus yms kuuluu "vapaaehtoisille",ja junnujen vanhemmille. Eipä oo eka kerta ku on likipiti tilanteita....

                                                Comment


                                                  Loimaalla kirkkaanpunainen BMW 850 CSI. Satuin Loimaalta lähtiessä ysitien rampissa tuon perään. Oli niin maukkaat äänet penarissa että ajoin kattoluukku auki perässä pitkän aikaa. Rekisterikilpikin oli mallimerkinnän mukainen.

                                                  On se V12 vaan moottori.

                                                  Comment


                                                    Tiettävästi Suomen CSi-kannasta se toinen yksilö :) Tuon omistaja oli aikoinaan täälläkin foorumilla, mutta siirtynyt enempi baijerilaisten heiniin. Vakioputkella tuosta ei lähde äänen ääntä. Jopa turhan hiljainen voisi sanoa. Laittoi loppukesästä äänekkäämpää putkea alle ja lähemmäs tonttia. Ilmeisesti ok murinat nykyään.

                                                    Comment


                                                      Oli ne ihan touhutipan arvoiset äänet :) ADR-Haanpään säiliöauton ohituksessa antoi vähän syöttöä, kuulosti niin syntiseltä että merkkivihakin unohtui. Jos on jonkun tuttuja niin välittäkää vilpittömät hatunnostoni onnistuneesta äänimaailmasta.

                                                      [ame="http://www.youtube.com/watch?v=gzMYcvvYijI"]http://www.youtube.com/watch?v=gzMYcvvYijI[/ame]

                                                      Sattuipa löytymään juutuubista jotain. Eihän tuosta kännykkäkameralla kuvatusta saa mitään kuvaa äänistä mutta auto on sama.
                                                      Viimeksi muokannut hopsis; 9.10.2011, 18:22. Perustelu: Linkki lisätty

                                                      Comment


                                                        Juurikin hän ja hän :) Tuo on uusillla putkilla oleva pätkä nimenomaan.

                                                        Comment


                                                        • Jees huomasin, tai kuulin ja sitten vasta huomasin kanssa tuon CSi:n kun Mikon perässä ajelin, tosiaan ehdottomasti äänimaailmaltaan paras BMW mitä olen livenä kuullut.

                                                          Comment


                                                          • 850 csi

                                                            Isä kun joitain vuosia sitten vaihtoi tavallisen 850 ia:n tilalle 850 CSI:n, useampi BMW harrastaja kysyi oliko kyseessa se musta vai punainen yksilö. Nykyään noita BMW 850 csi löytyy suomesta omien tietojen mukaan nykyään jo useampiakin kappaleita (ainakin 5).

                                                            Itse en ole koskaan bemareista pitänyt, mutta kyllä täytyy sanoa että kyllä tuo CSI on yksi hauskimmista autoista, mitä olen koskaan ajanut. Ja tiedoski kaikille että tavallinen 850 ei ole lähellekkään yhtä hauska ajaa kuin CSI...

                                                            Comment


                                                              Sitä ollaan pohdittu, että pakko niitä on enemmänkin olla nykyään, mutta ovat vain niin pirun piilossa. Nyt kun yksi löytyi lisää, niin yritä vinkata isällesi, että 8-sarjan kokoontumisia on luvassa taas ensi keväällä seuraavan kerran. Lähtökohdiltaan rauhallisia herrasmieskokoontumisia, ei mitään nuorison räkimistapahtumia. Enemmän kuin tervetullut.

                                                              Tuo muuttaa paljon ajettavuutta peruskasiin nähden:
                                                              [ame]http://www.youtube.com/watch?v=1zX5dQkb-xQ[/ame]

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X