Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Alkuperäinen kirjoittaja kapaz Näytä viesti
    Tuosta parkista kun lähet pyörätien läpi tielle ja sivulaseissa pisaroita ym. muuta huurua saattaa joskus valotonta fillaria vaikeampi havaita.
    Pyöräilijät ja autot on aina vastakkain ja itse, kun vaihdoin työmatkat fillariin niin mukava kattoo, kun porukka ajaa lyhyempää matkaa autolla töihin ja suu käy, kun tien ylittää nätisti. Luulis se olevan helppoo sielä mukavassa hytissä olla kelillä ku kelillä valmiissa maailmassa :D

    Mitä tulee huuruun ym, niin talvea kohden on mukava, kun alkaa oleen aamulla liikkeellä autoja missä on nyrkin kokonen reikä tuulilasissa ja muuten auto jään/lumen peitossa, niin siinä ei auta vaikka olis 50w xenonit fillarissa :D

    Vuorovaikutus auto + muut pitää olla molemmin puolista, jos on kiireinen setä/täti niin oli risteys mikä tahansa annan tietä, sillä henkikulta on liian kallis. 4km matkalla missä ei ole edes risteyksiä, kun alle 10 niin henki lähtis varmaan joka päivä jos ei pitäis huolen miten muu liikenne menee.

    Comment


    • Eilen töistä kotiin tullessa oli Helsinginkadulla TYKSin liittymän kohdilla kolmen auton ketjukolari ja tänään oli taas kolaroitu ~30 metrin tarkkuudella samalla paikalla.

      Comment


      • Kyllä Pasi ihan oikeessa oot, molemminpuolista tämä homma on.
        Ainahan se jo turvallisuuden vuoksikin olis parasta, että otettais kaikki tielläliikkujat huomioon.

        Eikä tässä ketään tielläliikkujaa ole tarkoitus syytellä:)

        Comment


          Eilen näin diesel-Fabian (vRS), jossa oli "I <3 CO2" -tarra pakoputken yläpuolella puskurissa. Nauratti.

          E: Aijoo, tulipa nähtyä myös Petri Nygårdin keikkabussi.
          Viimeksi muokannut alpi; 15.9.2011, 14:09.

          Comment


            Eilen aamulla tuossa motarin pätkällä katsoin ensin että joku varmaan hinaa tosi lyhyellä köydellä, mutta eihän siinä mitään köyttä ollutkaan välissä. Etummaisessa autossa varmaan tärkeä työpuhelu vaikeutti meikkausta ja sen takana 1,5 metrin päässä ajava puhui kiivaasti ilmeisesti miehensä kanssa. Olisiko syynä lähellä ajamiseen ollut se että edellä ajavan renkaista roiskuva vesi ei ehdi nousta tuulilasille asti?
            Ja liikennevaloissa viereisessä autossa nainen oli joko saanut itkupotkuraivarin tai sitten lauloi jotain rokkibiisiä.

            Comment


              Itäväylä/kehä I tuossa kotimatkalla liikkui h---tin iso peltinen peräkärri aika ripeästi - vetoautona d2 s8. Kelpaa varmaan kiskoa kun ei tartte huudattaa.

              Comment


                Punaisen Seat Cordoban, jossa ei ainakaan kuskinpuolen etujarru toimi.

                Kumit ulisten jarrutti liikenneympyrästä poistuessaan ja suoraan pyöräilijän päälle joka ylitti tietä suojatiellä, pyöräänsä taluttaen. Ei ainakaan menny kuskin puolen etupyörä lukkoon ja hullun pitkälle liukui pienessä nopeudessa (tie oli kyllä märkä ja uusi asfaltti).

                Tuuria oli matkassa, kun polkupyörän etufillari meni aivan solmuun, mutta itse pyöräilijälle ei näemmä kummemmin sattunut. Kuski auttoi pyöräilijän maasta, nosti pyörän sivuun ja lähti sairaalan suuntaan pyöräilijän kanssa. Hetkeä myöhemmin kiersi lanssi turhaan paikalla, ilmeisesti joku kerkesi soittamaan (tapahtuma paikka paloasemasta 100m).

                Oli kyllä hurjan näköinen ilmalento kauempaakin nähtynä S:

                Comment


                • Käytii kattelee isännän kanssa tota mytskyn kolari paikkaa pari tuntia sen kolarin jälkeen (http://www.ess.fi/?article=340748) nii yllättäin just silloin alko rytisee pelti taas ja oli tämä tilanne http://www.ess.fi/?article=340807.

                  Tohon rekkakolariin viitaten nii henkilöauto on törppöillyt eli halunnut vaihtaa kaistaa, vilkku silmää ja samantien jarrua ei ollu yhtään kattonu mitä tulee takana. Eka rautalastissa ollu rekka ajanu sen perää ja sit tuo romurekka ei ollu kerenny ees jarruttaa vaan rysäyttäny sen ekan rekan perää. Tässäkin taas alkaa porukka syyttää raskasta kalustoa mutta se totuus on toinen. Käytii kattoo tota konttia nii hyvin oli kestäny isännän hitsukset. Se meinaa on aikoinaa tota kyseistä konttia laitellu.....

                  Comment


                  • Alkuperäinen kirjoittaja ee-2 Näytä viesti
                    Itäväylä/kehä I tuossa kotimatkalla liikkui h---tin iso peltinen peräkärri aika ripeästi - vetoautona d2 s8. Kelpaa varmaan kiskoa kun ei tartte huudattaa.
                    Ha, just aamulla mietin et mitenköhän on, onkohan D2 S8:ia saanut peräkoukulla. Ja kuka helvetti sen sinne tahtoisi laittaa.
                    Marssin kaupasta ulos ja ihailin oman kulkineen profiilia ja kummastelin vieressä olevan citymaasturin norsunkärsää takapuskurissa.

                    Comment


                    • Farkkukorinen E-mersu taksina. Siinä ei mitään ihmeellistä, mutta takaluukkuun oli taiteiltu pääkaupunkiseudulla usein nähdyn "Kovanen" sijaan "Pehmonen". Pisti hymyilyttämään.

                      Comment


                        Näinpä sellaisen ajosuoritteen että tuntui miten jotkut saavatkaan tuon ajokortin.

                        Tulin risteykseen jossa saa kääntyä oikealle valoista välittämättä. No, siinä on sitten itseni edessä kaksi autoa. Ensimmäisenä ajava Seat Altea jää odottamaan siihen oikealle kääntyessään valojen vaihtumista vaikkei ole tarvis. Edessäni menevä mersu yrittää koukata vasemman kautta Seatin ohi, mutta se on sen verta vinossa kaistalla ettei vierestä mahdu.

                        No, lähdetään sitten liikkeelle. Mersun kuski painelee horisonttiin voimasavut(?) jylläten. Ajelen siinä Seatin perässä. Kohta sen kuski alkaa hidastamaan. Mietin että mitäs tässä nyt tapahtuukaan. Sitten Seatissa vilkku päälle vasemmalle ja katsomatta melkein vasemmalla ajavan auton kylkeen. Menivät varmaan n. 10cm:n päästä toisistaan. Seatti koukkaa äkkiä takaisin eteeni samalla hidastaen vauhtia. Onneksi oli hiukka enämpi väliä ettei osuma ole onneksi lähellä. Sitten tulee pieni väli vasemmalle kaistalle, Seat kuski tunkee itsensä siihen takaa tulevan auton tööttisoolojen ja valojen väläytysten saattelemana.

                        Comment


                          Kävikkö Kemptonissa? Ihan normaalia siellä nyt kun muuttavat sitä liittymää.

                          Comment


                            Kävikkö Kemptonissa? Ihan normaalia siellä nyt kun muuttavat sitä liittymää.
                            En. Käännyin Tulliväylältä Kuusamontielle. Siinäkin on tullut nähtyä jos jonkinlaista ajosuoritetta.

                            Comment


                            • Alkuperäinen kirjoittaja Oko^^ Näytä viesti
                              Ha, just aamulla mietin et mitenköhän on, onkohan D2 S8:ia saanut peräkoukulla. Ja kuka helvetti sen sinne tahtoisi laittaa.
                              Marssin kaupasta ulos ja ihailin oman kulkineen profiilia ja kummastelin vieressä olevan citymaasturin norsunkärsää takapuskurissa.
                              On saanut jälkiasennettavana, irroitettava koukkuna.

                              Comment


                              • Kuriositeettina mainittakoon, että Langia ei ole tyyppihyväksytetty minkäänlaisen kärryn vetoon. 0kg jaksaa vetää otteen mukaan.

                                Comment


                                  Alkuperäinen kirjoittaja Otto. Näytä viesti
                                  Farkkukorinen E-mersu taksina. Siinä ei mitään ihmeellistä, mutta takaluukkuun oli taiteiltu pääkaupunkiseudulla usein nähdyn "Kovanen" sijaan "Pehmonen". Pisti hymyilyttämään.
                                  Itse nähnyt myös tämän kyseisen mesen. Pisti myös hymyilyttämään :)

                                  Comment


                                  • Crash:lle avautus noilla taidoilla jo varmaan onnettomuustutkintalautakunnan ovetkin. Jos autosta ja kolaripaikasta pelkästään saa noin tarkan analyysin niin toihan menee jo ihan työnäytteestä.

                                    Comment


                                    • ... Eka rautalastissa ollu rekka ajanu sen perää ja sit tuo romurekka ei ollu kerenny ees jarruttaa vaan rysäyttäny sen ekan rekan perää. Tässäkin taas alkaa porukka syyttää raskasta kalustoa mutta se totuus on toinen...
                                      Ai, sekö ei ole tuon perässä tuleen romukuorma-auton vika ollenkaan, jos se ajaa edellä ajaneen ajoneuvon perään? Täytyy se ajoneuvo saada pysähtymään turvallisesti siitäkin huolimatta että kaksi edellä ajavaa ajoneuvoa kolaroi. Ensimmäisen raskaan ajoneuvon syyllisyyteen näillä tiedoilla on vaikea ottaa kantaa.

                                      Comment


                                      • En edelleenkään ymmärrä kun motarilla ajetaan 130km/h viiden metrin päässä edelläajavasta, eilenkin kolmostiellä märällä tiellä näki ihan tajuttoman lyhyitä välejä. Pahin oli mesekuski joka oli niin lähellä Micran takapuskuria ettei takuulla olisi ehtinyt edes jalkaa nostaa polkimelle ennen rysäystä jos Micra olisi hidastanut, nopeutta oli kuitenkin yli 120km/h. Jokaisen pitäisi päästä joskus suljetulle alueelle toteamaan kuinka auto käyttäytyy moottoritienopeuksissa, sen perusteella mitä liikenteessä päivittäin näkee ei kaikilla ole hajuakaan siitä millä matkalla auto oikeasti pysähtyy tai kuinka käyttäytyy väistöliikkeessä tuolla nopeudella.

                                        Yllättävän paljon muuten lisääntyneet kaupungilla nuo 9xx Porschet ja Tampereellekin mennessä tuli eilen vastaan ainakin neljä 9xx Porschea sekä yksi keltainen Ferrari. Tylsässä liikennevirrassa tuovat piristystä liikenteeseen kun kaikki uudet audimallitkin ovat jo niin samannäköisiä ettei niitä kunnolla erota toisistaan, ja kohtahan se alkaa taas pitkä ja harmaa loskakausi.

                                        Comment


                                        • Alkuperäinen kirjoittaja Lampinen Näytä viesti
                                          Crash:lle avautus noilla taidoilla jo varmaan onnettomuustutkintalautakunnan ovetkin. Jos autosta ja kolaripaikasta pelkästään saa noin tarkan analyysin niin toihan menee jo ihan työnäytteestä.
                                          Otanko vittuiluna vai? Tosissaan isännän kaveri (vai pitäskö sanoa et melkein sukua ku kyseessä on hänen siskon nappuloiden isä.) on tossa firmassa vieläkin töissä ja kertoi mitä on käynyt.

                                          Comment


                                            Edellämenevä oli pysähtynyt ja takanatuleva ajanut päälle? No onhan se edellämenevän vika :)

                                            Comment


                                              Hyvät herrat, teiltä tahtoo nyt unohtua, että nainen on aina oikeassa. Mielipiteensä voi muuttua, mutta ei se fakta, että hän on oikeassa. Pätee naisiin ylipäänsä.

                                              Comment


                                              • Alkuperäinen kirjoittaja Crash_ Näytä viesti
                                                Otanko vittuiluna vai? Tosissaan isännän kaveri (vai pitäskö sanoa et melkein sukua ku kyseessä on hänen siskon nappuloiden isä.) on tossa firmassa vieläkin töissä ja kertoi mitä on käynyt.
                                                Ei toki vittuiluna. Oletin että olit tehnyt päätelmäsi ihan pelkän kolaripaikan perusteella ja ihmettelin upeaa päättelykykyäsi, masennuin kun tajusin että tapahtumat olikin sulle joku kertonut. Tosin loppupäätelmästä vielä pisteitä. Sehän meni Suomen lakienkin ohi jo.

                                                Comment


                                                  En tiennytkään, että Arto on noin paha masokisti :)

                                                  Comment


                                                    Tämä sopisi myös toiselle palstalle, mutta avaudunpa nyt tänne kun asia liikenteeseen kuitenkin liittyy. Minua kauniisti sanoen ottaa päähän ns. pussittajat moottoritiellä. Ajelin vähän reilu 100km/h moottoritien oikeaa kaistaa ja saavutin hiljalleen edellä menevää autoa. Jo pitkään oli takavasemmalla, noin 20m...30m päässä, roikkunut eräs Fordin ST -malli. Ford takavasemmalla ei saavuta mutta ei jääkään. Lähestyin edellä menevää ja katselin peiliin meinaako Ford -kuljettaja kiihdyttää vauhtiaan reippaasti, jolloin voisin vaihtaa kaistaa Fordin taakse. Mutta ei, ei se kiihdyttänyt, joten minä kiihdytin ja sain hyvinkin reilun turvavälin Fordin keulaan ja pääsin edellä ajaneesta hyvin ohi ja takaisin oikean puolimmaiselle kaistalle. Tämä oli kammottava virhearviointi minulta. Ford ampaisi välittömästi vasenta kaistaa rinnalle. Taas saavutan edellä menevää ja Fordi ei tee elettäkään kiihdyttääkseen tai jarruttaakseen, pysyy rinnalla vain. Yritän taas kiihdyttää -Ford kiihdyttää myös, hidastan vauhtia, -Ford hidastaa myös. Lopulta oli jarrutettava voimakkaasti etten törmää edellä menevän perään. Kaistan vaihto vasemmalle ja Ford ampaisee vauhtiin. Tätä pussittamista tämä kyseinen liikennenatsi teki myös edellä ajaville autoille noin 20 km matkan ajan.

                                                    Saunan taakse tuollaiset kotipoliisit pitäisi viedä...

                                                    Comment


                                                    • Noihin ei taida olla kuin yksin lääke, ja se on tehokkaampi auto.

                                                      Parisen viikkoa sitten tosin kävi motarilla niin, että tällainen samantyylinen kiusankappale jostain syystä hiljensi reilusti vauhtiaan ja päästi minut vaihtamaan kaistaa eteensä, jotta pääsin rekasta ohi. Ihmettelin ihan sen vuoksi, että tyyppi oli hetkeä aiemmin yrittänyt torpata ohitukseni kiihdyttämällä reippaasti vauhtiaan ja lähtenyt sen jälkeen hiillostamaan minua kontissa kiinni. Rekan jälkeen tyyppi sitten painelikin menojaan reilua ylinopeutta.

                                                      Comment


                                                      • DMC tuli tänä aamuna vastaan pamilonkadulla joensuussa

                                                        Comment


                                                          Alkuperäinen kirjoittaja jasso
                                                          En tiennytkään, että Arto on noin paha masokisti :)
                                                          Masokistista tiedä, elämä on opettanut. Ei, en ole (enää) naimisissa, asunkin parhaassa mahdollisessa (omassa) seurassa. =)

                                                          Comment


                                                            Jäin myöskin tänään pussittajan taakse Sprinterillä (voima ei riittänyt tilanteen korjaamiseen), mutta kyseessä oli Hertzin vuokraritsa täynnä seniorikansalaisia, joten teon tahallisuudesta heräsi epäilys, saattoi jopa olla vahinko. Tahallisen version kanssa olen tullut siinä määrin tutuksi, että pakulla ajellessa otan nykyään melko tylysti vasemman kaistan, kun saavutan hitaampaa. Jarrutelkoot, perkeleet, jos on pakko hivuttautua kruise päällä tappituntumalle.

                                                            Vielä vähemmän tulee armoa niille, jotka lähtevät ohitukseen ilman vilkkua. Se edellyttää muilta tielläliikkujilta jo sen kaliiperin ajatustenlukutaitoa, jota en itse ainakaan omaa.

                                                            Comment


                                                              Vielä vähemmän tulee armoa niille, jotka lähtevät ohitukseen ilman vilkkua. Se edellyttää muilta tielläliikkujilta jo sen kaliiperin ajatustenlukutaitoa, jota en itse ainakaan omaa.
                                                              Aika hyvin kyllä itse pystyn seuraamaan tuolla motarilla ympäröivää liikennettä. Vähän kun seuraa taustapeiliä, niin ei tarvitse muiden eteen vääntää.

                                                              Ihmettelen kyllä noita jotka kääntää eteen ettei edes kaasua hölläämällä selviä.

                                                              Mutta toiset on vaan ammattikuskeja, ne osaa!
                                                              Viimeksi muokannut porkkis; 3.2.2012, 08:35.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X