Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Itse todistin kun vastaava vihreä kottero tuli suomenojan nesteen valoista kylmästi punaisia päin mun eteen (mulla oli ollut jo pitkään vihreet joten hälläväliä asenteella olivat liikenteessä) ja kyydissä oli täyskuorma kun takanakin oli väkeä sekä maaten että 4 rinnakkain. Hameimmeinen sitä ajoi.

    Comment


    • Punaisia päin ajo alkaa olla jo niin tavallista että pitänyt poikaa opastaa varmistamaan tien ylitys vihreilläkin valoilla ettei kukaan jyrää yli.

      Viime viikolla Meripellontiellä joku ääliö veti ruuhkassa jonoa alle neljää kymppiä vaeltaen laidasta toiseen, kun venekerhon kohdilla valo vaihtui punaiseksi tämä jatkoi menoa vaikka valot olivat olleet jo useamman sekunnin punaisella ja pyöräilijäkin ehtinyt kahden kaistan yli melkein eteen. Ei ihan pohjoista kansaa siinäkään autossa ollut ja puhelin tietysti kädessä. Eipä tuossa tilanteessa kyllä epävarman kuskin havainnointia mitenkään edistänyt takaloosterissa roikkunut tilataksi hiostuksellaan.

      Comment


        Lauantaina kun lähdettiin itiksestä, niin kiroilin kun jonossa vähän edenpänä vanhempi maasturi veti kärriä ja savutti niin perkeleesti. Hämmästys olikin melkoinen, kun käännyin kontulan kohilla kehältä ja huomasin savuttajan olevan maasturin edellä ollut A4 B7, taisi olla 1.8T koneella. Autoa ajanut mamma ei vissiin paljon peiliin kattonut, koska tyhjäkäynnilläkin savuttanut auto jätti jälkeensä aivan hirveän savupilven kiihdyttäessä. Siis sellaisen, että varmasti näkyvyys taakse hävisi kokonaan Taisi olla turbo kaput...

        Comment


          Pian on nettiautossa halpa A4, "Naisen käytöstä" :D

          Comment


          • Voin kertoo että tänään aamuna kun ajeli viiden jälkeen töihin, niin vettä kyllä riitti. Joutui tiputtamaan vauhdin 120 --> 60 ja sutarit täysillä, siltikään ei nähnyt kuin kaistaviivat, ja nekin hyvin heikosti. Jännitti kyllä tuleeko joku tuuppaamaan kohta vauhtia. Enpä muista olisko ikinä tullut noin kovassa sateessa ajettua.

            Comment


            • Lauantaina Alastaron moottoriradalta Boxer Speed Day:stä lähtiessä, tuli isolle tielle päästyämme joku sankari mustalla e30 bemulla vastaan nahkasohva katolla.

              Vauhtia oli varmaan sata ja sohva ei ollut kovin kummoisilla naruilla kiinni. Tyylipisteitä tuli: Auto ja sohva aikalailla samaa vuosikertaa sekä saman värin omaavat+ohitusrohkeutta oli vielä runsaasti lastista huolimatta.

              Comment


                Lainaus:
                Pygmin bongaama Q7 on kilvet.comin tietojen mukaan "eteläsavolaisen kuuden lapsen äidin käytössä oleva auto", eli varsin osuva kilpi :)
                Tuo on Kangasniemeläisen yrittäjän, perheessä on myös X6 jonka kilpi ISÄ-6. Äiti ajelee yleensä BMW:llä ja isä Audilla, molempia bongailtu useamman kerran kesälomapaikkakunnalla.
                Olen todennäköisesti bongannut samin Kangasniemellä mikäli punainen on tuo Risa?

                Ja tuohon Q7 liittyen, isällä on kesäautona myös DAD-6. Kilvet.comista löytyy ;)
                Huvittavaa kun näkee Q7 kaartavan jäähallin pihaan kun äiti hakee lapsia harkoista :)

                Comment


                  Kehä3 länteen, heidehofin kohdalla oli joku tila-auto tai ikkunallinen paku vetänyt kärrissä vironkilpistä a3:sta. Oli tainnut sade ja alamäki yllättää kun molemmat löyty keskikaiteen päältä väärään menosuuntaan.

                  Comment


                  • Olen todennäköisesti bongannut samin Kangasniemellä mikäli punainen on tuo Risa?
                    Kyllähän tuo RS2 on punainen ja kesäasukkaana kyseisellä paikkakunnalla, siinä Otonkulmalla pääasiassa seisoi kauppareissujen aikana. Hieno paikka tuo Kangasniemi ja itselle ollut hyvinkin tärkeä jo nuoruudesta asti vaikka Helsingistä olenkin kotoisin.

                    Comment


                    • Google Maps kuvausauto jyväskylässä, viitaniemen amiksen risteyksessä

                      Comment


                      • Pinkki Nissan Juke, hyi helv..

                        Comment


                        • Imatralla valkoinen RS5 lidlin/raja marketin pihalla. Oli muuten aika pirun nätti livenä!

                          Comment


                          • Google mapsin auto oli eilen hollolassa kuntakeskuksen parkissa sateen ajan.

                            Comment


                              Äsken kylillä musta Porsche Cayman peltivanteilla. Tai saattoi ne olla mustat alutkin, ja varmaan olikin, eipä noita juuri hämärässä erota. Aika synkän näköinen kyllä oli.

                              Comment


                              • Alkuperäinen kirjoittaja PJKK Näytä viesti
                                Fisker Karma:n Huittisissa. Hieman olin, että mikä se tuossa...Autossa luki teipeillä "TEST CAR"
                                Tämmönen oli tänään Turussa. Sai kyllä pään kääntymään.

                                Comment


                                  Joskus tullut ihmeteltyä miten suoralla motarilla saadaan kolareja aikaan. Eilen taisi selvitä... Edellä ajeli vasenta kaistaa erään firman paku. Otti sitten hiukan liikaa vasemmalle, putosi hiekalle ja nopea korjausliike oikealle. Komeasti luisteli vähän aikaa mutta ei ihan kaatunut. Olisi kaatuessaan tai kokonaan oikealle kaistalle lipsahtaessaan varmaan saanut kunnon kasan aikaan kun molemmat kaistat oli aikalailla täynnä.

                                  Comment


                                  • Joensuusta Kuopioon päin on noin puoli kilometriä ennen Jännevirran siltaa sähköinen nopeusrajoitusmerkki, joka näyttää yleensä kuuttakymppiä. Tuon jälkeen noin 50 metrin päässä on kiinteä 60-merkki ja tästä muutama sata metriä on toinen sähköinen nopeusrajoitusmerkki.
                                    Ei oikein mene jakeluun: sillalla ei varmasti koskaan ajeta tuota rajoitusta kovempaa, hiljempaa ehkä. Miksi kolme rajoitusmerkkiä, eikö yksi sähköinen riittäisi. Muistaakseni siinä ei ole risteyksiäkään, jonka takia pitäisi olla uusi rajoitusmerkki.
                                    Ovat kuitenkin kohtalaisen kalliita nuo muuttuvan nopeuden merkit ja tuolla 130 kilometrin etapilla, jossa rajoitukset vaihtuvat melko taajaan, molemmat ovat tuossa paikassa.

                                    Comment


                                      Sarkolanmäessä vähän klo 17 jälkeen kolari. Ohituskaistalla Vammalan suuntaan ilmeisesti peräänajo. Pari henkilöautoa siinä oli ja ambulanssi paikalla. Pari paloautoa tuli vastaan seuraavan 10km aikana.

                                      Oli jotenkin levottoman näköistä se touhu, kolme autoa oikeanpuoleisella kaistalla vähän miten sattuu parkissa ja porukka, osa aika pieniä lapsia, potkii isompia romuja kaistalta pois. Yksi äijä seisoi tyhmän näköisenä varoituskolmio kädessä. Olisko ehkä ollut syytä lopettaa se toljottaminen ja viedä se kolmio vähän hyödyllisempään paikkaan.

                                      Paikassa on sinänsä tosi hyvä näkyvyys mutta iltapäivän vasta-aurinko vähän haittasi. Itsekin tööttäsin kolmen auton letkan ohi hetkeä aiemmin vasemmanpuoleista kaistaa ja omalle kaistalle palatessa olikin parinsadan metrin päässä stau. Aika äkkiä sitä sai vaihtaa takas ohituskaistalle ja tuli mentyä vähän turhan kovaa onnettomuuspaikan ohi kun ei ehtinyt rekisteröimään kunnolla tilannetta.

                                      Comment


                                        Ei tänään vaan eilen. Lappenrannasta pohjoiseen päin tullessa oli nelikaistaisen tien varressa paljas hanuri tielle päin vilkkuen venäläisvalmisteinen nainen jälkikasvunsa kanssa laskemassa ureaa aluskasvillisuuteen. Valitsivat tuollaisen rauhallisen paikan.

                                        Comment


                                        • Aamulenkillä taksi pysähtyi viereeni ja kysyi hoonolla soomella Vuosaaren satamaa, vähän tuota ihmettelin kun satama oli siinä vieressä. Kerroin kuskille että 50m eteenpäin ja oikealle niin olet sataman alueella. Takapenkillä ollut hermostunut rouva halusi vielä kysyä ollaanko varmaan nyt oikeassa paikassa kun kuski oli kuulemma aivan kateissa ja pyöritellyt ympäri Vuosaarta. No eipä matkustajakaan ollut valmistautunut kun ei osannut sanoa edes mille portille menossa, kaikilla ei taida olla käsitystä miten laaja alue tuo on. Luulisi nyt ammattitaksarin sentään satamaan löytävän vai olikohan feikkibanaani katolla, "Suomessahan on maailman luotettavimmat taksikuskit".

                                          Comment


                                            Ja luulis osaavan navia käyttää. On tossa munkin harrastetallilla suomalainen taksi-isäntä, mutta kaikki kuskit on tosta Helsingin eteläpuolelta. Pääsääntöisesti ihan fiksua porukkaa kuitenkin. Kuulemma muutamat edelliset suomalaiset kuskit oli sit omituisia tapauksia.
                                            Viimeksi muokannut amalin; 4.9.2011, 16:06. Perustelu: typoja

                                            Comment


                                            • Kyseinen kuljettaja taisi olla kaikesta päätellen Baltian eteläpuoliselta alueelta.

                                              Comment


                                              • Joensuusta Kuopioon päin on noin puoli kilometriä ennen Jännevirran siltaa sähköinen nopeusrajoitusmerkki, joka näyttää yleensä kuuttakymppiä. Tuon jälkeen noin 50 metrin päässä on kiinteä 60-merkki ja tästä muutama sata metriä on toinen sähköinen nopeusrajoitusmerkki.
                                                Se tuo Jännevirransilta on sellainen vanhanajan reliikki, jotta pitää olla muistutus ihan tosissaan, että ajellaampa hieman hiljaisemmin.

                                                No kuvitteleppa itse siihen sillalle vaikka kaks rekkaa vastakkain.
                                                Kahella pakullakin saattaa olla tiukkaa;)

                                                No meikäläisen mielipide, ei mitään faktaa.

                                                Ps. mutta hiton isoja ahvenia saa pilkkiongella siitä sillalta OT.

                                                Comment


                                                • skyline...

                                                  Perjantai-iltana, Vantaan Tammistossa Valimotiellä rinnalle kurvasi Skyline. Hetkenaikaa siinä rinnalla pyyhki menemään ja sitten alkoi sudittelu.. Pitäisi varmaan roudata se nipponi pajalle, kun peräpää potki tyhjää... Eikös autossa ole tuolloin jotain vikaa..? :D

                                                  Comment


                                                    Tuntuu olevan tuo peräpään heittelly aina noissa skylleissä ongelmana.

                                                    Comment


                                                    • Bongasin tänään Kouvolassa Transportterin jossa oli Audin keula, ei paha, tosin en nähnyt kunnolla.

                                                      Audi vähän laajentanut valikoimaa!

                                                      Comment


                                                        http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/re...uljettu/910535
                                                        Tuota tuli kateltua moneen otteeseen.

                                                        Comment


                                                        • Rattijuopon, toivottavasti jäi kiinni...

                                                          Comment


                                                          • Hollolassa tänää ajelin olisko ollu joku loppu 90-lukunen kirkkaan valkoinen vw transporter paku. Takaluukussa luki PERSPANO 2:1. Pieni hajoaminen tapahtui kanssamatkustajien kanssa.

                                                            Comment


                                                              Samaisista Transporterin kirjaimista saa taiteiltua: PORN STARTER

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X