Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Alkuperäinen kirjoittaja J.T.K
    "motoristi oli ennen onnettomuutta ohittanut useita henkilöautoja silminnäkijöiden mukaan kovalla ylinopeudella."

    Ehkä saan kuspään leiman otsaan mut mua ei oikeestaan yhtään säälitä jos omaa tyhmyyttään tappaa/loukkaa ittensä liikenteessä. Enemmän harmittaa jos tollasen takia menee sivullisia arkkuun siin samassa.
    No jos tuo lehden kertoma pitää paikkansa, niin komppaan; ei ole mennyt hyvä pilalle.

    Comment


      Niin, Darwin.

      Comment


      • Käsi pystyyn joka ei ole koskaan ohittanut autoa/autoja ajaen ylinopeutta? Jos ei käsi noussut, niin aika turha purnata toisten nopeuksista. Joku kerta se saattaa osua omalle kohdalle tai olla joku läheinen. Eihän se siitä ylinopeudesta hyväksyttävää tee, mutta ei se myöskään automaattisesti tarkoita että kuski on mulkku. Alkoholi on sitten asia erikseen.

        Comment


        • Onhan sitä useinkin ohituksessa hieman ylinopeutta, mutta silti ne tapahtuvat mielestäni aina turvallisesti oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan. Tuon motoristin laskisin kyllä tuon lukemani perusteella nimenomaan tuohon Darwinin palkinnon - ei, toivottavasti kuitenkin vain kunniamaininnan saajien kastiin. Darwinin palkintoahan ei voi saada jos jää henkiin.

          Comment


            muistaisin, että ko pokaalin voi saada jos tekemisillään saa sterisaation aikaan. On jonkin verran aikaa, kun luin noi kriteerit. Toisaalta kun tota miettiin, niin pitääs sekin kelvata :)

            Comment


              Okei, toi Darwin oli yleistys, jäi henkiin tai ei. Minusta se vaan on ollut oma vika. Aivan sama vaikka olisi kävelyvauhtia liikkeellä jos ajaa nyppylän yli vastaantulijan kaistalla rekan alle. Ei ole mitään merkitystä tässä tapauksessa niillä aiemmilla ohituksilla tai nopeuksilla tähän palkintoon.

              Comment


              • Jos saataisiin ko. motoristi liittymään tähän keskusteluun, niin eiköhän hänkin omasta mielestään turvallisesti ohittanut vaikka haveri sattuikin. Jos nyt poisluetaan ne sankarit, jotka tarkoituksella hakeutuvat rekan keulaan tai junan alle, niin tuskinpa meistä kukaan tarkoituksella henkensä uhalla ohituksia tekee. Oli sitä vauhtia sitten enemmän tai vähemmän yli rajoituksen. Kolareita sattuu päivittäin, ja kaikkiin niihin yleensä vähintään yksi syyllinen löydetään. Olosuhteiden arviointi ja kuskin lynkkaus on paljon helpompaa kotoa/työpaikalta ruudun takaa. Onneks suurin osa meistä kuitenkin on paljon keskimääräistä parempia kuskeja, eikä meille missään olosuhteissa voisi käydä köpelösti.

                Se on kuitenkin totta, että (tuon artikkelin perusteella) kuski oli ajanut liikennesääntöjä rikkoen ja jälkiviisaana voidaan todeta että eipä kannattanut.
                Viimeksi muokannut protoni; 22.8.2011, 12:22.

                Comment


                  niin tuskinpa meistä kukaan tarkoituksella henkensä uhalla ohituksia tekee
                  Ei ehkä meistä, mutta kyllä tuolla tienpäällä näkee teidenritareita jotka lähtevät ohittamaan ylämäessä rekkoja näkyvyyden ollessa 0. Silkkaa tuuria että ei ole sillä hetkellä tullut auto vastaan. Muutaman läheltäpiti tilanteenkin olen sivusta seurannut ja omalle kohdallekkin sattunut.

                  Comment


                    En nyt pelkän vänkäämisen takia tartu tähän mutta ohitus ei ole ollut turvallinen jos on sattunut kolari. Turvallisuushan on tiettyyn rajaan asti subjektiivinen käsite ja itsekin ohitan ja käännyn esim. vastaantulijoiden edestä vasemmalle paljon ahtaammassa välissä kuin joku muu. Pointti onkin se, että tietty raja on tuossa kohtaa tullut vastaan ja ilmeisesti aivan turhaan. Pyörällä pitäisi kyllä onnistua ihan turvallisestikin ne ohitukset.

                    Comment


                    • Siis eikös tässä toi onnettomuus tapahtunut ainoastaan siitä syystä että oltiin väärällä kaistalla? Ohitukset oli tehty jo aikaisemmin. Sen enempää puolustelematta, nopeudesta ko. hetkellä ei kai tietoa, joten eihän ne aikaisemmin suoritetut ohitukset tarkoita automaattisesti sitä että tässä olisi ylinopeudella mitään tekemistä.
                      Monesti itselläkin ohitukset menee melkosesti yli sallitun, mutta sen jälkeen taas rauhoitutaan...

                      Comment


                      • Kolareissa kun on yleensä aina vähintään kaksi osapuolta, ellei nyt ole yksikseen ajeltu pöpelikköön. Voihan sen kolarin ohitustilanteessa aiheuttaa joku toinen osapuoli, muuttaja x tai vaikka hirvi. Eihän se tietenkään turvallinen ole jos se on kolariin päättynyt, mutta kaikkia muuttujia kun ei voi etukäteen aina ennakoida. Jälkikäteen ne on kyllä helppo poimia. Pitäisi lakata kokonaan ohittelemasta, kun se lienee keskimäärin vaarallisempaa kun jonossa köröttely.

                        Audiforumilla tämmönen keskustelu ja mielipiteiden vaihto onnistuu muuten keskimääräistä paremmin, ellei jopa yllättävän hyvin! Eihän se automaattisesti vänkäystä ole jos ihmiset ovat eri mieltä. Kunhan homma ei mene hölmöilyksi ja kukin osaa perustella näkemyksensä.

                        Comment


                          Se on aivan totta että taso on täällä jopa sen verran korkea että on edes mielekästä yleensäkään mitään yrittää.

                          Tuohon motoristin tilanteeseen tietysti turha huudella kun ei kaikkia faktoja tiedä. Kuitenkin ne tiedot mitä on, kertovat että sokean mäennyppylän harjalla oltu pyörän kanssa noin puoli metriä keskiviivan väärällä puolella. Kyllä siinä on selkeästi tapahtunut virhearviointi.

                          Comment


                            Liikennesääntöjen noudattamisesta en tiedä, tai muutenkaan kyseisestä tapauksesta, mutta sokean mutkan ottaminen vastaantulijoiden kaistalla osuu negatiivisen kohtaan älykkyysviivalla. Vähän kuin panos rullaan ja ohimolle.

                            Comment


                              Kevyt moottoripyörän työauton takaloosterissa, ohessa vielä uutinen .

                              Comment


                              • Viron tunnuksellisen poliisimaijan eilen Itämerenkadulla väärin pysäköitynä :)

                                Comment


                                • Eilen bongattu keltainen avo Gallardo matkalla Helsingin suunnasta Hämeenlinnaan E12-tiellä. Näytti nousevan Hämeenlinnan rampista ylös. Komia peli oli =)

                                  Comment


                                    Valkoinen Q7 V12 TDI:llä varustettuna pyörähti Teboilin pihassa n. tunti sitten. Rekkari jäi mieleen: ÄET-1.

                                    Comment


                                    • trallalaalaakso näki tämän?
                                      Pygmin bongaama Q7 on kilvet.comin tietojen mukaan "eteläsavolaisen kuuden lapsen äidin käytössä oleva auto", eli varsin osuva kilpi :)

                                      Comment


                                      • Pygmin bongaama Q7 on kilvet.comin tietojen mukaan "eteläsavolaisen kuuden lapsen äidin käytössä oleva auto", eli varsin osuva kilpi :)
                                        Tuo on Kangasniemeläisen yrittäjän, perheessä on myös X6 jonka kilpi ISÄ-6. Äiti ajelee yleensä BMW:llä ja isä Audilla, molempia bongailtu useamman kerran kesälomapaikkakunnalla.

                                        Comment


                                        • Googlen kuvausauto oulun limingantullissa.

                                          Comment


                                            sama ilmestys tuli Mikkelissä vastaa vt5:llä

                                            Comment


                                            • Joku vaalea pikkuinen vw polo tai golf oli kolaroinu holman prisman kulmilla sedan mondeon kanssa. Siniset paikalla selvittelee asiaa.

                                              Comment


                                              • Fisker Karma:n Huittisissa. Hieman olin, että mikä se tuossa...Autossa luki teipeillä "TEST CAR"

                                                Comment


                                                  Ennemminkin voisi sanoa, että koin elämäni ärsyttävimmän autokyydin tänään. Taksilla vielä. Helsinki-Vantaan lentokentältä muutaman kilometrin päähän oli matka ja kuski kyllä polki uutta e Mersua ku viimestä päivää kaistaviivoista piittaamatta. Automaattilaatikko vaihtoi kokoajan isompaa-pienempää-isompaa-pienempää kuski siis humppas kaasua ylös alas ylös alas. Toisen taksin perseessä tuommoista ajoa pari kilometriä ja sitten hirveä polkaisu 50 alueella +100 vauhtia ja heti 300m päästä risteyksestä käännös oikeaan.. Mutkissa romut pyöri ja kolisi kontissa, mutta se ei kuskia tuntunut haittaavan.
                                                  Tais kuskilla olla huono päivä, ku ei muutenkaan tuntunu olevan juttutuulella ja tervehtimisetki unohtu. Ja oli vielä suomalainen. Ihme pelle!

                                                  Comment


                                                    Touaregin V10 diisselillä Alppilassa - makiat saundit lähti kyll!

                                                    Comment


                                                    • Minulla on Helsinki-Vantaan taksisuhareista täsmälleen samanlaisia kokemuksia kuin Markuksella. Kamat lentää ja sähköpostin tms. näpyttely takapenkillä täysin mahdotonta. Tämän takia pyrinkin välttämään taksin käyttöä lentokentällä käydessä. Omalla autolla viikkoparkkiin, niin ei vituta jonku mulkun kaahailu niin paljoa. Joutuu noita apinoita katsomaan ihan tarpeeksi Kehällä ja Tuusulanväylällä muutenkin.

                                                      Comment


                                                        Ikävä kyllä oma kokemus saman tapaista.
                                                        Joutunut huomauttamaan kuskille ettei mitään kiireettä ole kun lapset kyydissä!!
                                                        Jotenkin tuntuu siltä että kun on ollut ruuhka-aikana pitää äkkiä ehtiä takaisin kenttälle.

                                                        Comment


                                                        • Tuossa sienireissun jälkeen paikallisella terassilla aattelin oluen ottaa, tulihan noita sitten joku otettua, mutta syy oli hyvä.

                                                          Neulamäentorille alkoi ilmestyä enemmän ja vähemmän oisko n. satakunta entistä ehompaa ja hienompaa "jenkkirassia".

                                                          Kiva oli äijiä jututella ja se v8 ääni on se jotain.

                                                          Tuli siinä kierreltyä autoja kattomassa ja kuskeja moikkaamassa oluenoton välissä ja löytyihän sieltä yks suora kutonenkin;)

                                                          Oishan se mahtiprojekti joskus tehdä rinkelikeuloilla samat. Hyvä fiilis jäi kaikenkaikkiaan.

                                                          Comment


                                                            Eilen palattiin mökiltä Raumalta. Saatiin vakkarilla kiinni autojono, jossa viimeisenä rahoitusyhtiön omistama sahapukki A3. Lähdettiin ohittamaan sitä kun oli sopivan näköinen paikka. Tämä ei vissiin tykännyt siitä kun alkoi kiihdyttää ohituksen aikana. Eikä varmaan tykännyt kun kuitenkin mentiin ohi. Sen oli sitten pakko lähteä ohittamaan meitä ja kahta muuta meidän edellä tuplakeltaisen viivan kohdalla. 500m ennen ohituskaistan alkua. Haloo? Hauskaa kyllä näytti olevan ainakin apukuskilla, mutta kai se johtui siitä tölkistä. Vähän myöhemmin meni mun edessä ajanut CRV (tjsp) tämän aakkosen ohi ja taas se harmitti sen verran, että piti ylämäessä keltaisilla viivoilla mennä sen ohi.

                                                            Comment


                                                            • Lauantai-iltana kun tultiin lastensynttäreiltä käväistiin matkalla pikaisesti yhdessä Alepassa jossa tunnetusti kuhinaa pihalla kun muut kaupat on kiinni. Sen verran oli omituista kulkijaa ahtaalla parkkipaikalla että jäin itse Audia vahtimaan ja vaimo sisälle kauppaan.

                                                              Pojan kanssa katseltiin aitiopaikalta kun pihaan tuli etnomusiikin säestyksellä vihreä Avensis jossa melkoisen tummia heeboja sisällä. Kuski ei saanut autoa taipumaan millään parkkiruutuun vaikka tilaa oli joka suuntaan, pää pyöri ja tukki koko parkkipaikan liikenteen mutta minkäänlaista kiirettä ei näillä tuntunut olevan. Aikansa väännettyään sankarit nousivat ulos autosta ja takapenkiltä ratin taakse vaihtui itsevarmuutta uhkuen joku alle 18v tyyppi joka alkoi rytkyttää Toyotaa eteen ja taakse loikkien kuin sammakko yhden antaessa ohjeita ulkopuolelta. Aloin jo kaivella puhelinta esiin videokuvausta varten kun näytti siltä että kohta kolisee, jollain ihmeen tavalla sai lopulta auton väännettyä ilman vaurioita ihan tavalliseen parkkiruutuun. Kun auto oli onnistuneesti pysäköity pari kaveria alkoi tanssia parkkipaikalla rumpumusiikin tahdittamana jotain käsittämätöntä heimotanssia, mitä lie kärpässieniä olivat nauttineet.

                                                              Sinänsä ihan hauskaa sivusta katsella ja tiettyjen kansallisuuksien rento suhtautuminen lähes kaikkeen on hämmentävää. Tuli kyllä mieleen mitä tuolla teillä liikkuu ja tuskin on kaikki "ajokortista" huolimatta kovin päteviä liikenteeseen muiden sekaan.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X