Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    oku tyyppi veteli Lada 110:lla todella oikeassa reunassa koko matkan Tampereelta Kangasalle. Uimahallin rampissa ei sitten enää asfaltti riittänyt vaan mentiin n. 5cm kaiteesta ja p*ska vaan lenti oikeanpuoleisista pyöristä.
    Tuo on muuten ärsyttävä tapa; välilä näkee noita - yleensä juuri latukoita tai vanhoja tojotanissaneita - jotka ajaa alinopeutta, ja "luimistelevat" sitten puoliksi pientareella. Mikä on usein kuitenkin hyödytöntä, kun tie on liian kapea "välistä" ohittamiseen.

    Comment


      Dodge SRT-4, joku lippispää ratissa ja vaaransi muuta liikennettä 40 alueella... ennemmin jo keväällä katoin ton menoa ja odotin että koska pamahtaa, kun 50 alueella mennään semimärällä helvetinmoista sivuluisua välittämättä muusta liikenteestä. No eiköhän toi ameriikan ihmeen kone levähdä tai puu tuu pian kuiteskin vastaan,

      Comment


        Alkuperäinen kirjoittaja andre_ Näytä viesti
        Kai tällästä tapahtuu muuallakin kun Lahdessa? :)
        Kyllä kaiketi =) Lahti on järjestyksessään kymmenes paikkakunta jossa itse asun, ja kuudessa viimeisessä olen ollut ajokortti-ikäinen.

        Näistä Lahti on kieltämättä liikennekulttuuriltaan jäykkäniskaisemmasta päästä, mutta parempaan suuntaan onneksi menossa. Nuorison kunniaksi sanottava, että kokonaisuutena ajavat joustavammin kuin Wanha liitto. Uudistuneen ajokoulutuksenko ansiosta?
        Viimeksi muokannut marre; 16.6.2011, 08:41. Perustelu: typo

        Comment


          Lähetin suusta "onnistunut kaistavaihto perustuu yllätykseen"

          Comment


          • Lahdessa ei kannata ilmoitella tulevasta kaistanvaihdosta vilkulla, koska muuten joku ajaa aukon umpeen. Yllätyshyökkäyksellä vaan.

            Comment


              Alkuperäinen kirjoittaja Pitkänen Näytä viesti
              Lahdessa ei kannata ilmoitella tulevasta kaistanvaihdosta vilkulla, koska muuten joku ajaa aukon umpeen. Yllätyshyökkäyksellä vaan.
              Eli tää oli se syy rs4-päivykselle :D

              Comment


              • Alkuperäinen kirjoittaja TeroPee Näytä viesti
                Se on todennäköisesti ollut 911 (997) GT3 RS, GT3R:n takaluukulla ja -siivellä. Ja on siinä kaikkea muutakin kivaa hilpettä kiinni... Kuvia GT3R:stä: http://porschebahn.wordpress.com/201...national-show/
                Tuon näköinen, mutta tosi halpa kopio ja todella ruma..:(

                Otan kuvan siitä kun seuraavan kerran nään sen..

                Comment


                • Onnistuneen ohituksen salaisuus on täydellinen yllätys! :D

                  Comment


                  • En kyllä minäkään ymmärrä niitä ketkä himmailee vauhtia että rampilta tulija pääsee mukaan.

                    Comment


                      En kyllä minäkään ymmärrä niitä ketkä himmailee vauhtia että rampilta tulija pääsee mukaan
                      Kuin myöskään niitä, jotka väistävät vasemmalle kaistalle yhtään muuta liikennettä tarkkailematta.

                      Comment


                        Alkuperäinen kirjoittaja Mkurtti Näytä viesti
                        En kyllä minäkään ymmärrä niitä ketkä himmailee vauhtia että rampilta tulija pääsee mukaan.
                        Kuulun itse samaan joukkoon kun esim. motarin rampista puhutaan - liikenteeseen liittyjä passatkoon vauhdin.

                        Jos puhutaan tuosta Lahden risteyksestä, niin siinä on lyhyt liittymäkaista (ei kiihdytyskaista) kuudenkympin alueella, ja jos tuossa ei "vetoketju" pelaa, niin hallelujaa.

                        Comment


                        • C4- koppaisen A tai S-6:n, oli huomioarvon maksimoimiseksi lätkitty takaluukun molemmille puolille "S6"- merkit. Toinen merkki oli ns. vanhempaa mallia ja toisella puolella luukkua olikin sitten uudemman kopan äskutosen merkki. Ohi ajettuani huomasin maskissa olevan sama juttu. Ne pakolliset ledivalot oli sinne rilliin vielä asennettu näyttävyyttä lisäämään.
                          Rekkari viittasi tuonne etelä-Helsingin suuntaan. Oon aina ollut sitä mieltä että Viron pojat on kyllä ykkösiä pierutuuningin saralla, ja on hyvä nähdä olleensa oikeassa.

                          Niin ja näin myös aamuruuhkan aikaan traktorin Tuusulanväylällä . Oli aika yllättävää huomata että 30m. päässä meneekin raktori 40km/h.

                          Comment


                          • Viron pojat on kyllä ykkösiä pierutuuningin saralla
                            Kepakin pyörittäjät vie kyllä voiton. Niiden autoista kun löytyy yleensä koko hongkongin/motonetin tuuning-osasto.

                            Comment


                            • Kaupan pihassa viereen kaarsi vanha Citikka C5, jossa oli Hakkapeliitta 5-nastat alla. Ihan hauska valinta 22 asteen lämmössä.

                              Comment


                                Ex-ministeri Jouni Backmanin ratikassa ;)

                                Comment


                                • Joku Aston Martinin uudemmista hökötyksistä. Meinas ajaa eka päälle, kun itse on jalkaisin. Oli parkkihommia tekemässä... Eka näin perän vilahtavan ja kuulin pakoäänet ja ajattelin sen olevan joku Ferrari tms, mutta ku nokka meinas ajaa varpaiden yli, niin totuuskin selvisi. Kaveri sitten onnistu saamaan sen sammuksiin ja luistattamaan kytkintäkin niin että haisus oikein mukavasti. **ttu. Jos itellä olis rahaa tollaseen autoon en IKINÄ antas kenenkään parkkipeelon säätää sitä paikalleen. Maksaisin vaikka lisäkettä että saan ite sen parkkeerata... tms. Suretti auton puolesta, ei tollasta autoa pidä antaa pellelle.

                                  Comment


                                  • Joku lippavino lahdessa koittaa kovasti päästä kortistaan eroon. Ajelee sillä papusen pertun erikoismaalaamalla fiatilla. ( http://www.sportbilen.se/bilder/bilder/scf5h.jpg) Se kaahailu lahden keskustassa yöllä varsinkaan siihen aikaan ku nuo juopuneet tulee ulos baarista ja se vesi sade ei varmasti lisää pitoa niissä renkaissa. Saa nähdä koska osuu vai lähteekö lappu ennen sitä....

                                    Comment


                                      Oulun motarilla meni etelään ruotsin kilvissä oleva vanhempi mersu ja perässä trailerilla pressujen alla joku wanha auto. Saavutin yhdistelmää kohtuu hitaasti (eli se ajoi traileriksi melko reippaasti) ja vähän ennen kaakkurin ramppia pienen alamäen jälkeen yhdistelmä rupesi vatkaamaan oikein tosissaan. Tarvi motarilla sen puolitoista kaistaa ja pientareen kuvioihinsa mutta pysy sitten kuitenkin kuosissaan ja yhdistelmä rattaillaan. Lähdin rampista pois yhdistelmän takaa ja matka jatkui ilmeisesti vähän rauhallisemmalla tahdilla, ainakin kuski oli säikähtäneen näköinen kun ajelin hänestä rampin kautta ohitse.

                                      Comment


                                        Porsche Carrera GT:n ja Lamborghini Diablon sekä paljon muita mielenkiintoisia autoja Moottorikahvilalla.

                                        Comment


                                          Ihmettelin tampereen motarilla, että kuka dorka ajaa uudella saksalaisella motarin vasenta kaistaa rankkasateella ilman valoja (toki sama dorka tuli peräedellä lujaa vastaan jo pidemmän matkaa sitten ennen sadetta, eikä siirtynyt kaistaltaan mihinkään).

                                          Vihdoin kun pääsin ohi, niin ledinauha kyllä loisti keulassa eli onko tosiaan niin noiden uusien valoautomatiikkojen kanssa, ettei päiväsaikaan valoja tule taakse, edes pimeähkön rankkasateen aikana ?

                                          Seuraava ihmetys motarimatkalla oli juuri nämä perse edellä vasemmalla kaistalla vastaan tulevat, jotka eivät väisty sivuun, vaikka ohitettavia ei ole lähipiirissä. Vaikka perään tullaan suht vauhdilla mutta jos ei ala puskurissa roikkumaan ja ahdistelemaan, niin siitä ei hävitä edestä pois ollenkaan. Mielellään ei puskurissa haluaisi roikkua tai oikelta ohittaa mutta pakko oli tänäänkin monesti niin tehdä.

                                          Hitaalla koppimopolla syö myös miestä matkavauhtiin päästyään, kun joku torppaa peilejä katsomatta eteen ja pakko himmata. Usein tämä sama jää kökkimään siihen eteen ja kun poistuu tieltä niin alkaa kiihdyttämään. Ei siinä mopolla ohi pääse, kun toinen kiihdyttää ja kohta tulee takaisin eteen ohittamaan ja himmaa vauhtia.

                                          Comment


                                            Alkuperäinen kirjoittaja TeroPee Näytä viesti
                                            Porsche Carrera GT:n ja Lamborghini Diablon sekä paljon muita mielenkiintoisia autoja Moottorikahvilalla.
                                            Tuon possun tekniikka on vaikuttava.

                                            Comment


                                            • Joku sinisellä micrallaan hipaisi mun etupuskuria. Tuli motarin vasemmalle kaistalle kun olin ohittamassa muutamaa autoa. 5 senttiä ja micra ois ollut poikittain kohta kun takapyörät ois lähtenyt alta. Jotkut eivät katso ollenkaan peilejä kun vetäisevät vasemmanpuoleiselle kaistalle. Otin rekkarin ylös kun ei halunnut pysähtyä levähdyspaikalle vaihtamaan tietoja.

                                              Comment


                                                Vihdoin kun pääsin ohi, niin ledinauha kyllä loisti keulassa eli onko tosiaan niin noiden uusien valoautomatiikkojen kanssa, ettei päiväsaikaan valoja tule taakse, edes pimeähkön rankkasateen aikana ?
                                                Ei pala takavalot enää uusissa autoissa,jotka varustettu "päiväajovaloilla".
                                                Ei ollut kaverilla varmaan "Auto" asento päällä, niin olisi voinut ajovalot ja takavalot syttyä.
                                                Tuolla asiasta juttua-->http://www2.aamulehti.fi/teema/autot...llisuus/169387

                                                Comment


                                                  Ei pala takavalot enää uusissa autoissa,jotka varustettu "päiväajovaloilla".
                                                  Ei ollut kaverilla varmaan "Auto" asento päällä, niin olisi voinut ajovalot ja takavalot syttyä.
                                                  Tuolla asiasta juttua-->http://www2.aamulehti.fi/teema/autot...llisuus/169387
                                                  Joo vaikea sanoa mikä asetus oli autossa mutta tuota autoa ei sateella huomannut juurikaan, ellei olisi ajanut perässä jo kuivan aikaan. Vaarallisia asetuksia nuo valohommat..

                                                  Comment


                                                    Varmasti tulee mielenkiintoisisa käräjöintejä vakuutusyhtiöiden kanssa tämän asian tiimoilta jatkossa. Lakihan on asiassa hyvin yksiselitteinen, "Auto on saatava pysähtymään tien näkyvälä osalla" eli peräänajaja on syypää.

                                                    Mitäs jos tien näkyvällä osalla onkin valoton auto? Varsinkin tässä maassa jossa valojen käyttö on ollut pakollista jo parin sukupolven ajan.

                                                    Comment


                                                      Äsken tuossa kauppamatkalla näkyi joku viininpunainen Hyundai Matrix, jonka kuljettaja vaikutti päihtyneeltä tai muuten vaan ajokyvyttömältä. Auto ei pysynyt kunnolla omalla kaistallaan ja otti kerran vauhtia tienreunan korokkeesta tässä.

                                                      Comment


                                                        Jaha, Matrix-kuskit ovat siis kunnostautuneet enemmältikin tänään. Kävin mopottelemassa päivällä ja Ideaparkin kohdalta tyrkkäsi eteen sellainen. Kuski ei näyttänyt _yhdessäkään_ risteyksessä vilkkua minnekään päin, joten väänsin mokomasta ohi melko äkkiä, ei tuollaista uskalla edessään katsoa.

                                                        Näytin kansainvälisen käsimerkin ohimennessäni, joskin luulen sen menneen hukkaan. Näin sunnuntaibaikkerin näkökulmasta jokainen vilkuton kaistanvaihto tai kääntyminen rinnastuu lähinnä tapon yritykseen.

                                                        Comment


                                                        • Mitäs jos tien näkyvällä osalla onkin valoton auto? Varsinkin tässä maassa jossa valojen käyttö on ollut pakollista jo parin sukupolven ajan
                                                          Mitä jos siinä onkin lapsi, harvoin nekään on valoilla varustettu?

                                                          Comment


                                                            Jotain muuta on mennyt jo aiemmin pieleen jos keskellä pimeää ajorataa on lapsi. Valaistulla osuudella sen valottoman autonkin kyllä näkee.

                                                            Comment


                                                            • Se ei poista sitä tosiasiaa että ennen lasta/Hirveä/pysähtynyttä autoa/polkupyöräilijää/jotain muuta estettä pitäisi silti kyetä tarvittaessa pysähtymään. Hirvi taitaa olla noista esimerkeistä ainut jonka kanssa saat kolarin ajaa.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X