Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Alkuperäinen kirjoittaja Metsässä Näytä viesti
    Kuulostaa siltä että Aallroodissa olisi iskarit sanonut että tuli kilsat täyteen.
    Ei iskarit varmasti tehneet alustan tuossa asennossa mitään. Pompotipompotipom.

    Comment


      Alkuperäinen kirjoittaja HiTec Näytä viesti
      Musiikkitalon takana parkkipaikalla Clubitunnuksilla C5 kirkkailla takavaloilla G__-440.
      Nyt vasta huomasin, minähän se siellä olin.

      Comment


      • Alkuperäinen kirjoittaja okkim Näytä viesti
        Ei iskarit varmasti tehneet alustan tuossa asennossa mitään. Pompotipompotipom.
        Allroadissa on tuo outo juttu eli iskarit ei toimi , jos auton laskee tai auto ilmavuodon vuoksi laskeutuu liian alas. Ongelma koskee lähinnä takapäätä.

        Comment


        • 72vm cadillac pamautti tolppaan eilen illalla niemenkadulla. Pahaa jälkeä, ja pari siitä lähti päiksiä kohti aikas vauhdilla....

          Comment


            La iltapäivällä kiirunan ja gällivaaran välillä sininen b5 Risa jossa 3 isoa lisävaloa keulalla. Miksi oi miksi?

            Comment


            • Eilen tuli nähtyä puhallusratsia ja itekin oltua pilli suussa. Johan sitä 7 vuotta tuli ajeltua ennenkuin tommoseen pääsi.

              Comment


                Nico, oliko ratsia kenties Tuomaansillalla? Tuntuu, ettei niitä pidetä enää missään muualla. Sitä kun välttää niin ihan sama kuinka tumuissa joku ajelee. :)

                Comment


                • Ei, tää oli Kakskerrantiellä, Ekvallan rannalta hiukan keskustaan päin.

                  Comment


                  • Vaimoa töihin heittäessä aamulla piti oikein katsoa useamman kerran kelloa, että ollaan oikeaan aikaan liikenteessä. Tammiston ostossuora oli täysin tukossa varttia vaille seitsemän. Samoin Tuusulanväylä molempiin suuntiin ja Kehä III:llakin alkoi näkyä jonomuodostusta.

                    Gigantin avajaiset. Mikä ihana tekosyy.

                    Comment


                    • Eilen ajelin Hesperian katua pitkin (Helsingissä) ja silmiini osui vihreä GT3 possu, missä ihan järkyttävän näkönen alumiininen mallia Tommis Billet siipi, näky oli kuin olisi laittanut mansikoita hernekeittoon sopivuus taattu :/
                      Harmi etten saanu sitä kuvattua.

                      Comment


                        Alkuperäinen kirjoittaja Sam-1 Näytä viesti
                        Eilen ajelin Hesperian katua pitkin (Helsingissä) ja silmiini osui vihreä GT3 possu, missä ihan järkyttävän näkönen alumiininen mallia Tommis Billet siipi, näky oli kuin olisi laittanut mansikoita hernekeittoon sopivuus taattu :/
                        Harmi etten saanu sitä kuvattua.
                        Se on todennäköisesti ollut 911 (997) GT3 RS, GT3R:n takaluukulla ja -siivellä. Ja on siinä kaikkea muutakin kivaa hilpettä kiinni... Kuvia GT3R:stä: http://porschebahn.wordpress.com/201...national-show/

                        Comment


                        • Piti tuosta samasta RS-997:sta tulla tänne kertomaan mutta unohtui eilen. Näin saman laitteen Hesarilla eilen ja meinas kyllä ruveta naurattamaan. Aiemmin se oli hyvännäkönen kun oli ilman siipeä Forumin parkkihallissa aina. Oli vissiin vaikeuksia pitää pelit käynnissä kun seiso valoissa, sen verran yski ja paukku. Oli mikä tahansa GT3R siipi ni voi hyvä helvetti että oli kyllä ruma.

                          Comment


                            Eilen ehtoolla VT 3:lla Mansocampingin mutkassa Tampereelle päin körötteli seniori Datsun Micralla. Mutkan jälkeen avautuu pieni suoranpätkä, ehkä noin 200-300 metriä jonka jälkeen mäki. Mäen päälle ilmestyi täysperävaunuyhdistelmä. Pappa siirtyy Micrallaan vastaantulevien kaistalle, itselläni välittömästi mitvit olo ja paniikkijarrutus, törmäys rekkaan näytti väistämättömälle. Noin 100 metriä ennen kuin pappa olisi siirtynyt taivaallisille maanteille, pappa kurvaa vasemmalla olevalle sivutielle. En saata edes kuvitella kuinka auki on ollut rekkakuskin PSV.

                            Comment


                              Oliko sillä edes vilkku päällä?

                              Comment


                                Alkuperäinen kirjoittaja okkim Näytä viesti
                                Oliko sillä edes vilkku päällä?
                                Jos olikin, niin takana se ei ainakaan toiminut.

                                Comment


                                  Valkonen Maserati GranTurismo(tai joku samantyylinen malli?) oli tänää Raisiossa Pirkon tuvalla tunti sitten. Ihan jees peli näytti olevan. :)

                                  Comment


                                  • Joku idiootti baijerin p*skan ratissa. Ajokoulu kolmivuotiseksi kiitos.

                                    Eli ajelin lahdessa renksun apsin luona, ja olin menossa motarille kohti hesaan. Siinä kärkkäiseltä tultaessa (uusi orimattilankatu) on pieni kiihdytys kaista joka päättyy eli joudut varomaan muita ketä on jo siinä (uudenmaankatu/uusi orimattilankatu) kaistalla.

                                    Lähdin ajamaan kiihdytys kaistaa ja näen että bemari ja sen takana 2 autoa tulee ja en kerkeä siihen eteen joten suosiolla aloin himmailee. No bemari kuski tekee saman ja rinta rinnan siinä matelemme. Jos olisin vaihtanu kaistaa olisi bemarissa kylki sisässä. Eli lopulta jouduin pysähtymään sinne kyyhdytyskaistan päähän kun en päässyt ohitse. Takana olevat jo tööttäili sille bemarille ku se suurinpiirtein pysähtyy siihen mun rinnalle ja kattoo et miks en mene??

                                    En kerinny ikkunaa aukasee ja huutaa ajo ohjeita ku se tajus polkasta kaasua ja siirtyi hevon kuuseen siitä tukkimasta liikennettä jolloin pääsin itsekkin siihen kaistalle niiden kahden muunkin auton mentyä. Taisi kuski luulla että sillä on väistämis velvollisuus, mutta kun hän ajaa rinnalla nii ei ollu toivoa mennä ohi ja en viitsinyt siinä sitten tallaa latasta pohjaan.

                                    Comment


                                    • Oletko varma että tööttäilivät bemarille... Ite heilautan tien antajalle kättä enkä hauku idiootiksi netissä, kukin tavallaan.

                                      Comment


                                      • No oliskin antanu tietä mutta ku mateli siinä rinnalla et ei ollu ohitus mahdollisuutta kunnolla.

                                        Comment


                                        • Alkuperäinen kirjoittaja Lampinen Näytä viesti
                                          Oletko varma että tööttäilivät bemarille... Ite heilautan tien antajalle kättä enkä hauku idiootiksi netissä, kukin tavallaan.
                                          Itsekkin toimin kunnioittavasti niitä kohtaan jotka tilaa antavat.

                                          Comment


                                            Paikallisen liikenneaseman pihassa seisoi useamman tunnin citroenin tila-auto hinattava dino nostin perässä, vieläpä niin että blokkasi toisen rekkatankkaus paikan. Tuossa illemmalla istuskeltiin sisällä ja mietiskeltiin että onkohan luotettava veto juhta lauennut. No pienen hetken päästä siihen yhistelmän eteen päräytti samaa rotua oleva farkku, siitä ne sitten lähtivät liikkeelle, farkku hinas tila-autoa ja sen perässä tulevaa nostinta... Näytti melko turvalliselta hinaukselta

                                            Comment


                                              Et muuten crash ole pari vuotta sitten ajellut lahdessa TT:llä? Tuli vain mieleen kun joskus arvoin jotain lompakon kanssa auto käynnissä parkkipaikalla ja kun sitten lopetin härväämisen ja lähdin, niin joku siellä huusi pää punaisena ikkunan läpi, ilmeisesti olisi halunnut siihen mun paikalle ;)

                                              Comment


                                              • Toi Monican mainitsema paikka on tosiaan semmonen että jos joku siitä vasemmalta kaistalta alkaa turhan innokkaasti tilaa antamaan ja jopa vielä pysähtymään, niin sille sietää töötätäkkin. Vain idiootti tekee niin jos vielä perässä on autoja. Sitä kaistaa pidennettiin just sen takia että kyllä sieltä mukaan pääsee jos normaalisti ajaa. Vauhtiakin siinä on kuitenkin vaan se 40-50km/h...

                                                Comment


                                                • Eiköhän se edelleen ole niin että sieltä kiihdytyskaistalta tulevat arpovat ihan itse sen milloin liittyvät liikenteeseen, sitä varten se siellä on. Eri asia jos näin ei ole.

                                                  Comment


                                                    Itse luen Monican tekstin niin, että hänelle tuli tunne että bimmeri tarpeettomast hiljenteli nopeuttaan, tai peräti tahallaan blokkasi liittymisen muuhun liikennevirtaan.

                                                    Tuosta paikassa on ns. vapaa oikea, ja siitä tullaan kolmion takaa lyhyelle liittymäkaistalle. Olen monen nähnyt tuossa paikassa jopa pysähtyvän ennen liittymäkaistaa ja odottelee kaikkien pääkaistan vihreillä ajavien menevän ensin ohitse. Neljän aikoihin iltapäivällä tämä käytännössä tarkoittaa piiitkää sumaa Kärkkäisen valoihin saakka.

                                                    Itse kannatan kaikenlaisten toisen tielläliikkujan huomioimiskeinoja, jotka avustavat liikenteen sujuvaa soljuntaa -> luikin mm. ripeasti alta pois tai annan toiselle tilaa.

                                                    Tässä bimmerikuski teki, bona fide, enemmän haittaa kuin hyötyä.

                                                    Comment


                                                    • marre ja T.Hell on näköjään harvoja jotka tajusi mitä tarkoitin. Ja Outonaapuripakko tunnustaa että en ikinä ole ajanut tt aakkosta saati edes istunu kyydissä....

                                                      Comment


                                                        Harvoinpa se "omien" väistämissääntöjen mukaan ajaminen sujuvoittaa liikennettä millään lailla. Silloin jos toinen (etuajo-oikeutettu) ei vielä muutaman viittilöinnin jälkeen tajua mennä, niin menen itse ihan suosiolla enkä jää asiasta tappelemaan...

                                                        Työmatkalla näkee usein näitä, jotka pysähtelevät keskelle liikenneympyrää tilaa antaakseen. Seniorikansalaisia lähes poikkeuksetta.

                                                        Comment


                                                          Alkuperäinen kirjoittaja alpi Näytä viesti
                                                          Silloin jos toinen (etuajo-oikeutettu) ei vielä muutaman viittilöinnin jälkeen tajua mennä, niin menen itse ihan suosiolla enkä jää asiasta tappelemaan...
                                                          Pitää olla nopee auto että kerkee alta pois kun se väistäjä yrittää kiihdyttää kylkeen kunhan on ensin saanut audikuskin tähtäimeensä :D En kyllä ihmettele monican tapauksessa etteikö toi bemari ois voinu tulla kylkeen jos siihen sen eteen ois kiihdytyskaistalta vaihtanu... Kai tällästä tapahtuu muuallakin kun Lahdessa? :)

                                                          Comment


                                                            Alkuperäinen kirjoittaja Crash_ Näytä viesti
                                                            marre ja T.Hell on näköjään harvoja jotka tajusi mitä tarkoitin. Ja Outonaapuripakko tunnustaa että en ikinä ole ajanut tt aakkosta saati edes istunu kyydissä....

                                                            Juup tulit vaan jotenkin mieleen..

                                                            Ja on kyllä totta että tuossa kohti näkee välillä mitä ihmeellisempiä arpojia, kerran tultiin jonossa kiihdytyskaistaa ja edessä oleva ei sitten mennyt vaikka väliä olisi ollut, itse sitten vaihdoin heti kaistaa ja kun kaistalle pääsin niin siinä vaiheessa kaveri jarrun kera eteen..

                                                            Comment


                                                            • Joku tyyppi veteli Lada 110:lla todella oikeassa reunassa koko matkan Tampereelta Kangasalle. Uimahallin rampissa ei sitten enää asfaltti riittänyt vaan mentiin n. 5cm kaiteesta ja p*ska vaan lenti oikeanpuoleisista pyöristä.

                                                              Kaveri vissiin arvioi "auton" leveyden "hieman" väärin.

                                                              Kangasalan Prisman ramppi lahdentielle (Lahteen päin) on kyllä aika hazardi paikka, monesti sen tulevan häröilyn näkee jo aikaisemmin ja osaa jättää väliä. Usein homma menee tyylillä: viittäkymppiä rampista rekan eteen ja parhaimmillaan vielä paniikissa jarrutetaan siinä edessä.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X