Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Musiikkitalon takana parkkipaikalla Clubitunnuksilla C5 kirkkailla takavaloilla G__-440. Mäkelänkadun ja Sturenkadun risteyksessä sininen FUN-4 rekkarilla

    Comment


    • Ajelin tänään töihin valkosen Nissan GT-R:n perässä. Voi jestus mitkä pakoäänet. Veti ihan kanannäppölöille ihon.

      Comment


        Kehä I ja monta corvettea missä oli numerot kyljissä.

        Comment


        • Kuortti kuskin joka päätti kärsimättömyydellään vaarantaa useita. Stunt letka lähti eilen illalla siirtymään muuramen shellin pihalta jkl:lään keljon sittarin pihalle. Matkaa n. 10km. Vettä tuli ku saavista. Kyseinen kuortti roikkui pitkään meidän perässä, olimme 124 marsulla toisteksi viimoiset letkassa ajoimme navin mukaan 83-85km/h.

          2-kaista tien alettua hän päättää lähteä ohittamaan meidät, päästyään rinnalle huomaan apparin paikalla pienen tytön n.4v ilman istuinta tai mitään turvavöitä tms. Hän hyppii siellä irti siis. Huomattuaan että hänen exit ramppi tuleekin nopeasti vastaan, pikainen kiilaus yli-pitkän kuljetuksemme etään, jarrutus ja pikainen kääntyminen rampille. Tossa vaiheessa olin jo varma että joko se kuortti kaatuu tai viimostaan se yhdistelmä jonka eteen hän kiilasi törmää siihen. Voin vain kuvitella mitä pienelle "pullankuljetus" kuortille käy kun täys yhdistelmä, kyydissä traktori,monsteri ja muuta tavaraa törmää kyydissä siihen.Harmi kun en saanut selvää rekkarista tai minkä firman auto oli kyseessä. Musta ja paljon pikku tarroja/teippauksia ympäriinsä siinä oli.

          Comment


            Porvoon motarilla itäänpäin meni peräkärry yli 140 KM/h.
            Joku SUV sitä veti.
            Senverran katsoin että ei ollut audi...

            Comment


              Taitaa olla aika haastellista toi pysäköinti kun on tolleen komeesti ajettu Polo parkkiin just siihen kohtaan mistä ajetaan tonne parkkipaikalle. On tossa Sprintterin edessä (eli polon takana) liikennemerkki millä kielletään pysäköinti siitä eteenpäin. Kuvan otosta tuntia myöhemmin ajelin takasin kotiin, niin kurvasi poliisit paikalle. Tohon toiselle puolelle katua ois voinu tietty pysäköidä ihan laillisesti ja näyttäis olevan aika hyvin tilaakin. Aina ei voi onnistua.
              Attached Files

              Comment


                Harmaa A3 CC missä kyljissä isolla 6-1 ja fiat vauhtiraita meni auton poikki.

                Comment


                • Joku jeesuksen aikanen kafi merkkinen asuntovaunu 4-tiellä lti-jkl välissä. Siirtolaput oli ja tilaipäis valot takana siirtoa varten. Kuskilla ei minkään sorttisia lisä peilejä yms. Kiva sen perässä pitkän matkaa körmytellä ku ei voi antaa tietä, eikä edes kyllä nähny taakkensa ollenkaan ku en mäkään nähny sitä veto autoa. Joku punainen audi kerkes sen ohittaa ennen mua nii tuli pitkä matka sen peräs roikuttuaku ei vaan päässy ohitte..

                  Comment


                    Polkupyöräilijän jolla yllään täydet jääkiekkovarusteet poislukien luistimet. Mailakin menossa mukana. Mahtoi olla aika jylhää menoa näin 26 asteen lämmössä.

                    Liekö joku vedonlyönti? Ei kai kukaan edes polttareita pidä tiistaipäivänä...?

                    Comment


                    • Motarilta tänään poistuessani edessä jonkin matkan päässä edellä ajeli tumma Mersu joka ennen minua poistui samalta rampilta motarilta. Poistumisrampin jälkeen Mersu pudotti rajusti nopeuttaan jolloin minä sain suuremman nopeuden takia sen kiinni. Yhtäkkiä pappa Mersussa painoi jarrua ja laittoi hätävilkut päälle! Siinä vaiheessa olin kiitollinen nopeasti vastaan tulleesta toisesta samaan suuntaan menevästä kaistasta...
                      Kyllä se siellä peileissä sittemmin näytti eteenpäin jollain tavalla liikkuvan, mutta toi yhtäkkinen hätäriepisodi kyllä ihmetytti... :o

                      Comment


                        Uudemmat autothan noita hätäreitä vilkuttelee jos tekee ns. äkkijarrutuksen.. ihan automaagisesti siis. Ite bongasin eilen hieman häiriintyneen näköisen ranskiksen, 20" vanteilla ja 235/30 kumeilla maksimoitu ajo-ominaisuudet. Tietty on pitäny mankeloida lokarin kaaretkin sirpeiksi että noi ylikokovanteet mahtuu pyörimään... onko toi nyt sitten hyvä kun on noin isot vanteet??
                        Attached Files

                        Comment


                          Le ranskalaisen alustan lullaus ja tuommoiset makkarankuoret renkaina täytyy olla mahtava yhtälö. Vaikka mitäs sen väliä jos parkissa näyttää hyvältä.

                          Comment


                          • Vaikka mitäs sen väliä jos parkissa näyttää hyvältä
                            Vai näyttääkö?

                            Comment


                              Ei kai noita millään muullakaan voi ostovaiheessa itselleen valehdella.

                              Comment


                              • Tuo Rellu on selkeästi Vianorin 'esittelymalli'.
                                Tänään tuli ohitettua uudehko Subarun maasturi jossa uudehko pappa ohjaamassa, kaasua painoi vaikka rekka tuli vastaan.
                                Vähän myöhemmin tuli väläys että vastaavan laitoksen ohitin kerran kiroten ohituskaistalla samoissa meiningeissä.

                                Comment


                                • Jotkut tulee muodissa vähän jälkijunassa. Eikös noiden ylisuurten vanteiden laitto ole menny muodista jo aikaa sitten?

                                  Comment


                                    Siinä on ranskiksen parhaat ominaisuudet pilattu noilla pyörillä. Vähän niinku paluu entiseen, hevoskärryssä puuvanteet ja nahkariekale renkaana.

                                    Comment


                                      Oiskohan jopa tällä foorumilla kuultua: ranskalaiset haetaan grilliltä, autot tulee Saksasta. ;)

                                      Comment


                                        Sitten ihan ensiksi disclaimer: Minulla ei ole mitään polkupyöräilyä tai -pyöräilijöitä vastaan yleisesti ottaen.

                                        Tänään vain taas laittoi tien päällä mietityttämään se, että puristavatko ne trikoot ajatteluelimiä niin paljon, että järki häviää kokonaan. Kapeaa uusimaalaista mutkatietä lasketellessa saavutin hitaasti etenevän jonon, jota veti kaksi rinnakkain ajavaa pyöräilijää. Varsinaista vaaratilannetta tästä ei aiheutunut, mutta vitullinen kiusa kuitenkin, minkäänlaisesta väistämisestä ei ollut tietoakaan, vaan nylykyttivät shortsipäissään vierekkäin sitkeästi.

                                        Hetkeä myöhemmin itä-Uudenmaan puolella pyöräilijä lähti stop-merkin takaa vetämään letkaa, tietenkin keskellä kaistaa niin, ettei autolla päässyt ohitse, onneksi olin moottor'pyörällä liikkeellä. Ohi lipsahtaneille oli keskisormea tarjolla. Mainittakoon vielä täsmennykseksi, ettei minkäänlaisesta kilvanajotapahtumasta ollut merkkiäkään.

                                        Nyt jos joku trikoosankari vetää herneet nokkaan, kaikin mokomin. Kyllähän se niin on, että sitä saa mitä tilaa. Liikun itse tien päällä sekä työkseni että harrastuksekseni, mutta kaikki liikkumiseni minun on hoidettava tieliikennelain puitteissa. En minäkään saa tahallani aiheuttaa haittaa, kiusaa taikka vaaratilanteita kenellekään, vaan minun on otettava huomioon muu liikenne ja määräykset, olin kulussa sitten henkilöautolla, kuorma-autolla, prätkällä tai vaikka hemmetin kuuraketilla. Kulkuneuvoni mahdollinen ympäristöystävällisyys tai sosiaalinen hyväksyttävyys eivät aseta minua jumalolennon asemaan muun liikenteen suhteen.

                                        Pyöräilyharrasteelle käy mokomien egomaanien takia samoin kuin monelle muullekin kivalle touhulle: 95% pilaa niiden loppujenkin maineen.

                                        Comment


                                        • Samaa mieltä kanssanne. Ei siinä mitään jos siellä reunassa ajellaan nätisti peräkkäin, mutta kun ei. Paras mitä itse olen nähnyt, oli neljän pyöräilijän porukka, kolme ajaa rinnakkain ajoradalla, yksi perässä. Homman kruunasi vielä se, että tien reunaviivan jälkeen oli asvaltoitua kaistaa noin puolitoista metriä. Ja hiekat siitäkin siivottu pois. Miksi siellä ei voi ajaa?

                                          Ja asiaan, tänään tuli vastaan Chevy tms. jenkkipaku, rekkarilla NYO-8. Hieno homma että kaverin haave on toteutunut :)

                                          Comment


                                          • Autonkuljetuslavetin kyydissä Seat Leonin. Konepelti oli aika tarkasti tuulilasia vasten! :-D

                                            Comment


                                              Komea valkoinen uudenkarhea A7 oli valoissa vieressä. Silmään pisti vaan hirmuiset diisseli tahrat polttoaineluukun ympärillä ja vähän pitkin kylkeäkin. Luulisi että jos se tankkaaminen ei oikeen onnistu niin tommosen auton kyljen mielellään pyyhkisi puhtaaksi...

                                              Comment


                                                Tänään itsekkin totesin noiden pyöräilijöiden järjettömyyttä (taas), ajoivat vastaantulijoiden reunassa ja saivat idean sitten vaihtaa toiselle puolelle tietä. Ja siinä keskiviivan tuntumassa vasta katsoivat taaksensa että tuleeko sieltä takaata autoa... Edessäni oleva auto oli suht lähellä fillaristia, omalla tavalla harmi ettei kopahtanut, olisi ehkä oppinut kerrasta.

                                                Comment


                                                • Itsekin suht aktiivi fillaroitsijana, maantie, MTB, ja uusimpana 29, olen kyllä pettynyt useiden harrastajien käytökseen. Kyllä aika lailla riskillä tuolla saa olla liikkeena.
                                                  Viimeksi muokannut 8866; 5.6.2011, 02:51. Perustelu: Ei käytetä allekirjoituksia, nimi näkyy profiilissa.

                                                  Comment


                                                    Nyt kun asia taas otettiin puheeksi, niin itsekin viikolla hämmästelin erään trikoopyöräilijän reittivalintaa. Sankari ajeli Lehmossa kajaanintien ylittävää siltaa väärällä puolen tietä vastaan. Toisella puolen tietä on kanttikiven ylityksen päässä pyörätie, eli noin 10 cm ajoradalta. Olikohan pyörätie liian hiekkainen ettei voinut pyöräillä, on tosin harjakoneella äskettäin ajettu ja heppu ajoi lisäksi maastopyörällä. Mukava oli kuorma-autolla ajella kun vastaan tulee auto ja pyöräilijä tunkee kuorma-auton ja kaiteen väliin. Paikka siis tämä: http://maps.google.fi/maps?f=q&sourc...270.5,,1,10.99

                                                    Comment


                                                    • Uudemmat autothan noita hätäreitä vilkuttelee jos tekee ns. äkkijarrutuksen..
                                                      No ei ollu kyllä ainakaan viimiseen kymmeneen vuoteen tehtaalta ulos tullu se Mese...

                                                      Ja noista ylikokovanteista:
                                                      onko toi nyt sitten hyvä kun on noin isot vanteet??
                                                      Voisin sanoa että ei ole. Ittellä tommoset saman kokoset alla vielä viime kesänä, nyt on paaaljon parempi ajella kun on sopivat 18" jotka jopa mahtuu kaariinkin. Nimim: Ei enää ikinä liian isoja rinkuloita...

                                                      Comment


                                                        Tossa kehä I:llä kun on tullut nyt työn puolesta pyörittyä leppävaaran nurkilla niin on sekin tullut todistettua että kyllähän kehälläkin voi pyörällä ajaa, sinne vaan meidän suljetun kaistan sisään ja sitten ohi ajaessa tuhistaan että kun on näitä koneita joka puolella edessä. :)

                                                        Jalankulkijatkin on todistanut valojen tarpeettomuuden kehää ylittäessä, ihan hyvin pääsee. Pari ollut myös niin hyvässä kunnossa alkomahoolin suhteen ettei jalka ole meinannut nousta yli törmäyskaiteen. Siinähän se on kehän liikenteen seassa hyvä venytellä. :)

                                                        Comment


                                                        • Kaikkea ja kaikkia kummia tapauksia sitä tiellä näkee.

                                                          Tapahtui seuraavaa: Ajelinpa kavereiden kanssa perjantain ja lauantain välisenä yönä Helsingistä Lahteen. Vauhtia oli rennosti noin satanen, kun ei mihinkään kiirettä ollut ja kesä-Cadillacille sopii paremmin hieman rauhallisempi ajotyyli kuin Audille. Yöaikaan oli muita autoja aika harvakseltaan liikkeellä, mutta jossain välissä huomasin takaa lähestyvän toisen auton. Seuraava havainto oli se, että auto oli aivan oman autoni takana. Siis _todella_ lähellä ja lähestyi edelleen todella nopeasti, ilman aikomustakaan vaihtaa ohituskaistalle. Viimeinen havainto oli että en enää nähnyt edes auton valoja taustapeilistä ja uskoin että nyt rysähtää. Tein melko nopean väistöliikkeen pientareelle ja törmäystä ei ihme kyllä - ja onneksi - tullut.

                                                          Tämän jälkeen takana tullut auto jäi seuraamaan ja jätti jonkun verran välimatkaa. Itse asiassa aika reilustikin. Hiljensin hiljalleen vauhtia samalla ihmetellen tapausta muiden autossa olleiden kanssa. Takana tullut auto hiljensi omaa vauhtiaan samassa tahdissa. Hiljensin nopeuden tarkoituksella hiljalleen niinkin alas kuin kuuteen kymppiin ja auto vain seurasi takana pitkähkön välimatkan takana kunnes poistui motarilta seuraavasta liittymästä.

                                                          Kaverit takapenkillä ehtivät nähdä että auto oli A-sarjalainen mese. Tämän episodin jälkeen seurailin taustapeiliä melkoisen tarkasti ja noin kymmenen minuutin kuluttua taakse ilmaantui taas auto. Seurasi minua noin reilua satasta, eikä näyttänyt olevan mitään aikomusta ohittaa. Seuraavan liittymän kohdalla vilkutti poistuvansa motarilta, mutta eipä poistunutkaan vaan jäi seuraamaan, kunnes päätti ohittaa. A-sarjalainen Mersu. Sattumaako? En uskonut ja lähdin seuraamaan autoa jonkun matkan päästä, ajatuksena vähän seurailla miten ajo sujuu. Lopulta menimme kummatkin todella reilua ja rajoitusta nopeampaa nopeutta. Ihan suoraan se kyllä ajoi, ei kiemurrellut, mutta seuraavaa liittymää lähestyttäessä laittoi vilkun oikealle - 5-10 kilometriä ennen itse liittymää, josta sitten poistui. Tämän jälkeen autoa ei enää näkynyt.

                                                          Kumma tapaus. Alkolla ei vaikuttaisi olleen asian kanssa tekemistä, koska ihan nätisti suoraan ajoi, mutta.... tiedä sitten. Säikäytti kyllä pirusti.

                                                          Comment


                                                            Eiköhän kyseessä ollut ihan vain klassinen ankkapoikue -efekti. Ainoa mitä seurataan, on edellä menevä. Vastaavia kuskeja löytyy vaikka kuinka. Pahimmat seuraavat esim. kuorma-autoa työmaalle asti, eikä edes asvaltin vaihtuminen soratieksi haittaa. Vasta kun pysähtyy ja alkaa kippiä nostamaan, niin iskee paniikki :)

                                                            Comment


                                                            • Olisikohan kyse ollut vain siitä, että Mersu-kuski ei ollut ihan varma, mistä liittymästä oli poistumassa? Hämärän kuuloista touhua joka tapauksessa.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X