Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Eilen Salosta palatessa oli tiellä useampi sellainen, jonka tavoitin vakkarilla (110 mittarissa) ajaessa. Sitten kun menin vasemmalle kaistalle, niin edellä ajaneen vauhti kiihtyi ja minä palasin takaisin oikealle. Hetken päästä olin taas saman auton perässä ja vaihdoin kaistaa samalla polkaisten vähän lisää, jotta pääsin ohi. Sitten tuo alkoi pikkuhiljaa jäädä. Kolme niitä taisi olla, miten ne nyt kaikki samaan nippuun osui vaikkei ole edes täysikuu.

    Comment


    • Pitkäkilpinen A7. Nam. Ja sviddu minkälainen sivutuuli, ei meinannu taas oman kaistan leveys riittää.

      Comment


      • Ikkunasta mukavaa katsoa kun kaksi autoa kolmesta ei meinaa taittua risteyksessä... Yks on ottanut pikkusen osumaa penkkaan ja muutama on kerennyt jarruttaa juuri ja juuri ennen osumaa :)

        Comment


          Bemarin katollaan Lohjan takasenkadulla("teollisuusaluetta") aamulla vähän ennen kuutta paikalla poliisi, palokunta ja ambulanssi. Liekö liukkaus yllättänyt kun paikalla kuitenkin 50km/h rajoitus...

          Comment


            Jalankulkijan, joku lukio ikäinen kloppi, joka käveli punaisia päin, ei siinä mutta kun autoa pukkas "päälle" töötti pohjassa, niin tämä perkeleen kloppi hymyili juuri sellaisella "haista sinä vittu" ilmeellä.

            Alkaa tuo jalankulkijoiden kunnioitus loppua totaalisesti, vittu kun mulkut jouksee miten sattuu autoteiden yli ja vittuilevat päälle. Tuossakin oli taas tilanne jossa jalankulkija rikkoo lakia, mutta jos auto olisi tullut yli niin melko varmasti se olisi ollut autoilijan vika.

            Comment


            • En liikenteessä mutta tossa ohimennen kattelin telkasta Mtv3 Max kanavaa josta tulee motorvision ja siellä oli esittelyssä 1928-1929vm valmistettu Audi suoralla kasi koneella.
              Attached Files

              Comment


                Alkaa tuo jalankulkijoiden kunnioitus loppua totaalisesti, vittu kun mulkut jouksee miten sattuu autoteiden yli ja vittuilevat päälle. Tuossakin oli taas tilanne jossa jalankulkija rikkoo lakia, mutta jos auto olisi tullut yli niin melko varmasti se olisi ollut autoilijan vika.
                Ja ihmetellään, että miksei autoilija pysähtele suojateiden eteen... btw melkein samanlainen tapaus tossa toissapäivänä, mutta kävelijänä wanha muari...

                Comment


                  Pari päivää sitten ihan samaa ja kävelijänä kaksi teinityttöä. Siitä pari viikkoa taaksepäin ja kävelijänä vanhempi mies.

                  Comment


                    Papparainen ajeli motarin rampilla vastaan... Olikohan ajanu rampista ohi vai ajellu jo pitemmän matkaa väärään suuntaan?!

                    Comment


                    • Eilen oli peräkärrystä aisa taittunut ja kärrin etureuna torpannut maahan. Muutama reikätiili oli levinnyt tiellekin, joten on ollut varmaan aina jysäys. Paljonkohan on ollut painoa...

                      Hetken päästä joku yritti poistua S-marketin pihalta vastaantulijoiden kaistaa pitikin. Ei vaan onnistunut kun tuli niin mahdottomasti autoja vastaan.

                      Comment


                        Ei ole tullut ikinä mietittyä, miten ja minne hevonen tekee tarpeensa ollessaan trailerilla kuljetettavana. Selkis sekin asia tänään, kun tuli hevonkuset oven alareunan raosta tuulilasille. Venyy sekin suihku melko pitkäksi maantienopeuksissa, aiheutti tarvetta pidentää turvaväliä entisestään melko äkkinäisesti.

                        Comment


                        • Alkuperäinen kirjoittaja Wisa Näytä viesti
                          Ei ole tullut ikinä mietittyä, miten ja minne hevonen tekee tarpeensa ollessaan trailerilla kuljetettavana. Selkis sekin asia tänään, kun tuli hevonkuset oven alareunan raosta tuulilasille. Venyy sekin suihku melko pitkäksi maantienopeuksissa, aiheutti tarvetta pidentää turvaväliä entisestään melko äkkinäisesti.
                          Ai saatana, alkoi naurattaa kun kuvittelin tuota näkyä. Ja nauraminen tuottaa tuskaa tällä hetkellä kun kipeät niskat ei kestä yhtään hytkymistä.

                          Comment


                          • Ei ole tullut ikinä mietittyä, miten ja minne hevonen tekee tarpeensa ollessaan trailerilla kuljetettavana. Selkis sekin asia tänään, kun tuli hevonkuset oven alareunan raosta tuulilasille. Venyy sekin suihku melko pitkäksi maantienopeuksissa, aiheutti tarvetta pidentää turvaväliä entisestään melko äkkinäisesti.
                            Luultavasti tiivisteet menny huonoon kuntoon. Ei ainakaan omalla kohdalla ole ennen tuommoista sattunut kun alan hommissa olen ollut. Mutta jokatapauksessa kiitos nauruista, keräilen itseäni vielä lattialta ;)

                            Comment


                              En tänään, mutta tällä viikolla: joustavaa, sujuvaa ja stressittömän oloista liikennettä. Paikkana Berliini.

                              Itsekin tötöilin hiukan jalankulkijana: kaksi kaistaa suuntaansa, ja välissä korotettu viherpenger puineen. Siihen väliosioon oli tehty katkot u-käännöksiä varten, ja ahkerasti niitä paikalliset käyttivätkin. Tuollaisen katkon kohdalta ylitin (liian laiska kiertämään suojatien kautta), ja vasemmalta tulevia vahtiessani kävelin uukkaria aikovan rouvan eteen. Noh, sivuaskelia anteeksipyytävän hymyn kanssa, niin rouva vaan hymyilee takaisin... Kyllä koto-Suomessa olisi 9 kertaa kymmenestä tullut käsi- ja äänimerkkejä, ja joka tapauksessa murhaavia mulkaisuja.

                              Kaikkinainen ryntäily, säntäily ja hätäily tuntui tuolla loistavan poissaolollaan muuallakin kuin ajoneuvoliikenteessä. Siitä pisteet.

                              Comment


                                Mulla on ollut suunnitelmana (jo urssiin) laittaa kompressoritorvet autoon noiden v-jalankulkijoiden varalta. Kattois lirahtaako jotain housuun kun päästää lähelle ja töräyttää. Mutta kun ei tuolla C5:n (sen kummemin kuin oli urssissakaan) keulilla oikein ole tilaa.

                                Comment


                                • Minulla oli harjotteluautossa "alppitorvet" ja ei siinä torvien edessä kyllä kovin pitkään kehdannut olla... Tuntu että tärykalvot poksahtaa saman tien :)

                                  Comment


                                    Hyvä keino on nypätä ajovalopesimiltä ne ohjaintötsät pois ja ruikkia sitten eteentulevien päälle vähän nesteitä :)

                                    Comment


                                      Berliinissä kyllä liikenne sujuu käsittämättömän hyvin ottaen huomioon kaupungin koon. Toki sielläkin omat ruuhkansa, mutta yleisesti ottaen oli käsittämätöntä olla auton kyydissä 8 aikaan aamulla ja todeta liikenteen liikkuvan keskustassa sujuvasti.

                                      Comment


                                        Toki sielläkin omat ruuhkansa, mutta yleisesti ottaen oli käsittämätöntä olla auton kyydissä 8 aikaan aamulla ja todeta liikenteen liikkuvan keskustassa sujuvasti.
                                        Jep. Lentokentän ja hotellin väli sujahti taksilla sekä la- (9:30) että ke-aamuna (8:00) yhtä sujuvasti kuin Joensuussa konsanaan. Hintakin oli kutakuinkin sama, vaikka matka tuplasti pidempi...

                                        edit: Noita tuli nähtyä eri kuoseissa päivittäin. On se nätti livenä(kin).
                                        Attached Files

                                        Comment


                                          Tuossa puolisen tuntia sitten ennen Iskon Nestettä tumma C4 sedani oli hyytyneenä kaupunkiin päin menevien puolella. Etupuskuri ainakin näytti puuttuvan, liekkö joltain lähtenyt käpälästä tuolla sohjossa...

                                          Comment


                                            Hieman neljän jälkeen ajeli vastaan hopeinen A6 (c5) leppävaarassa, vaikka olikin suht kaukana ko. kulkine niin näin sen että keulassa on jotain ketuiksi. Kun kohdattiin niin huomasin että siinähän on pelti raollaan :)

                                            Eli jos joku tunnustaa tarkastaneensa öljyt ennen liikkeelle lähtöä ja ajaneensa leppävaaran läpi, suuntana kehä I itä, niin moi vain :)
                                            Viimeksi muokannut Metsässä; 11.3.2011, 18:14. Perustelu: typo

                                            Comment


                                              Näin mustan Primeran taustapeilissä, ja seuraavaksi sivupeilissä kiipeämässä keskikorokkeen päälle. Onneksi tajusi väistää eikä ajanut perään, ja vahingoilta loppupeleissä vältyttiin kummankin osalta.

                                              Kiinnitin kyseiseen Datsuniin huomion jo aikaisemmin, kun tuo näytti roikkuvan vähän liian lähellä. Lienee osoitti mieltään kun käytin aikaisemmissa valoissa vapaata kaistaa ns. quattro-kaistana.

                                              Comment


                                                Kävin tänään autohuollossa neuvottelemassa huollosta ja lähtiessä ovesta tuli sisään hiukan vanhempi mies, mustat farkut, musta Chevrolet Racing Team takki... huusi mekaanikolle "Tarttis Chevyyn öljyt vaihtaa" no mua alkoi heti kiinnostaa millasta rautaa siellä pihalla on parkissa. Olin jo ovella kun takaa kuului kysymys mikä malli ja vastaus "Chevrolet Lacetti".

                                                Siellä pihalla oli mun A6:en vieressä pieni hopeanvärinen Daewoo... siis chevy. Ihan oikeasti ajattelin jotain muuta kyllä näkeväni :D

                                                Comment


                                                  Nykyisin Reasonably-Priced Car

                                                  Comment


                                                    "Lyyään ykskasi tulille" kuului kylläkin vag kuskilta viimeksi. Saattaisin kuvitella Chevymiehenkin näin loihe lausumahan, josko tuollaista munakuppia nyt on moisella isolohkolla edes saannissa.

                                                    Comment


                                                    • Meillä on pölynimurina Daewoo. Voisin laittaa siihen chevroletin tarran niin josko siitä tulisi chevy?

                                                      10.3 tulin Sodankylästä 4-tietä pitkin kotiin päin elikkä Hämenlinnaan. Näin hurjimman ohituksen tälle talvelle, kun täyspitkä rekka lähti ohittamaan toista ylämäkeen ja vastaan tuli liikennettä.
                                                      Torvet huusi ja valot välkkyi kun kapealla tiellä oli kaksi rekkaa ja henkilöauto samaan aikaan vierekkäin. Ohitettu rekkakuski pysähtyi vissiin vetämään hermosavut.

                                                      Comment


                                                      • Kävinpä kaupungissa kääntymässä. Matkalla 4 mälliä. 2 kumpaankin suuntaan. Eka oli pahin, 5 auton ketjukolari.

                                                        Yks Chrysler PT cruiser tien pielessä konepelti pystyssä savua konehuoneesta.

                                                        Yhden Audin yrittämässä parkkeerausta noin 0,5m liian pieneen koloon. Hyvin kosahti takana olevan Fiestan puskuri, ja edessä olevassa takapuskurissa oli vielä Audi kiinni. Silti yritti ängetä. Lopulta löys paikan (vei mun - hokasin vasta ku ajoin ohi) noin 15m päästä edempää.

                                                        Yhden papan tunkemassa Fiattia taskuparkkiin etuperin (WTF) ja sekin kolisteli puskuria edessä, vaikka takana olis ollu hyvin tilaa.

                                                        Tämä siis vain tänään iltapäiväl...

                                                        Comment


                                                        • Joku täti oli risteyksessä kammennut C5 sitikan penkan päälle. Mahastaan kiinni ja renkaat jatkoi pyörimistä vaikka täti kaiveli hankea edessä. Hinausautokin tuli samaan aikaan paikalle.

                                                          Comment


                                                          • Eilen noin klo 16 jälkeen Kaarinantiellä Littoisten paikkeilla oli A3 ajanut komeasti reilu metrin korkean penkan päälle parkkiin suoralla tieosuudella. En jäänyt asiaa ihmettelemään vaikka kyseessä on voinut olla kyse muustakin kuin ajovirheestä, esim sairaskohtaus tms. Oli siinä niitä auttajia jo pysähtymässä.

                                                            Comment


                                                            • Farkku-Passatin kesärenkailla. Ite en oo ostanutkaan vielä moisia..

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X