Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Itse olen tässä kuluneen viikon aikana todistanut yhtä jos toista idioottimaisuutta.
    On näkynyt kaista pujottelua ilman vilkkua, joku jätti matkustajaa kyydistä tien laidassa pitäen koko ajan vilkkua vasemmalle, kaistan vaihdon jälkeen ei osata ottaa vilkkua pois, tasa-arvoisella tiellä ajetaan kaasupohjassa sama se mistä suunnasta risteystä lähestytään... Jne jne kaikkea törttöilyä, en ole pitkään aikaa kokekunut samanlaista viikkoa, ihan vitutti ajella tuolla kun ei yhtään tiennyt mikä pelle seuraavaksi tulee vastaan.

    Comment


      Näin aitiopaikalta työpaikan ikkunasta kun vanhempi rouvashenkilö peruutti uudenkarhealla mustalla Q7:lla 90-luvun Corollan nokkaan parkkipaikalla. Ilkeä räsäys siitä kuului mutta päällepäin näkyviä jälkiä ei Audiin jäänyt, niin kuin usein ensi katsomisella näyttääkin. Corollakin selvisi rikkoontuneella ajovalon- ja parkinlaseilla.

      Comment


      • Kaikkia saaterin uuveloita, jotka tunkee kiihdytyskaistoilta eteen_olettaen_, että takaa tuleva väistää toiselle kaistalle. Varsinkaan, kun ne riisikipot ei kiihdy alta pois, kun ei pyörä pidä

        Comment


        • Alkuviikosta Vihdintiellä sain eteeni taas jonkun urpon, joka alkoi hakemaan vaihdetta vasta sitten kun edellä oleva auto oli kadonnut jo horisonttiin (lue: 3-4 auton päähän). Jossain vaiheessa vaihdoin sitten kaistaa ja pääsin vierelle: kaveri luki kirjaa/karttaa siinä ajaessaan. Kello oli jotain 8:30 arkiaamuna. Käsittääkseni noissa tapauksissa hyvä puolustusasianajaja saa puhuttua ehdollista, jos kaivaa ysimillisen esiin.

          Comment


            Tapahtui tänään moottoritiellä matkalla Turusta Saloon, itse etenin vakkari lukittuna 110km/h mittarinopeuteen:

            -Keski-ikäinen mies uudella riisikipollaan kurvaa oikealta kaistalta suoraan eteen ohittamaan edessä olevia kun itse olen vasemmalla ohittamassa -> jarrua. Takana ei tullut ketään, joten olisi voinut hyvin odottaa vähän aikaa. Muutenkin tuntui toisten huomioon ottaminen olevan hakusessa.

            -Toinen nousevan auringon maan ylpeys oikealla puolella ojassa. Oli jäljistä päätellen lähtenyt ohitustilanteessa auto lapasesta ja siitä sitten mukavalla luistolla vasemmalta kaistalta oikealle lumikinosten keskelle. Kuski rämpi lumessa ja ilmeisesti ohitettava oli pysähtynyt auttamaan miestä hädässä. Ei onneksi ollut osunut toisiin autoihin. http://www.ts.fi/online/lahialue/191557.html

            -Hinausauto repimässä autoa hangesta Piihovin ulosmenorampilla, tullut varmaankin liian lujaa ja mennyt sitten pulkkana pihalle.

            -Nissanin katumaasturi mallia 2 painaakin "yllättäen" reippaasti lisää kaasua kun olen melkein rinnalla menossa ohi. Vauhti nousee perstuntumalta noin 120km/h kunnes vähän matkan päästä laskee hiljemmaksi mitä oli ennen kiihdytystä. Herätti hieman kummastusta. Ei ihme kyllä lähtenyt uudemman kerran kisailemaan kun tulin toisen kerran rinnalle, tosin niitäkin on nähty.

            Comment


              Punkkarin polkemassa pakkasessa paljain päin valtaväylällä julmetun kovaa. 80-luvun miestenpyörä ja armeijan vihreä pilottitakki, ei muuta garderoobia.

              Sotki niin julmetun kovaa Järvenpäässä Pohjoisväylää pitkin autojen seassa. Ohitin kerran ja seuraavissa valoissa seisoin jonossa punaisien vaihtumista odottamassa, kun punkkari ohitti minut. Polki samaa tahtia menemään autojonon ohitse punaisia päin frogger-tyyliin.

              Aika sissi. Ei mitään tietoa minne se lopulta polki tai mistä oli tulossa. Ehkä parit piristeet kuitenkin nauttinut...

              Comment


              • Taas oli aamulla joku älyn jättiläinen lähtenyt liikenteeseen toinen takapyörä lukossa. Seat pääsi sivutiellä liukumaan perä pulkkana mutta kun yritti risteyksestä liikenteen sekaan jäi paikoilleen sutimaan. Pojan kanssa kävelin koululle ja tuli mieleen mitä vaaratilanteita pienillä koululaisilla voi olla ihan päivittäin, tuossakin Seatissa perä nuolaisi jalkakäytävän kautta ja peruutteli paniikissa suojatielle kun ei päässyt enää eteenpäin.

                Comment


                • peruutteli paniikissa suojatielle kun ei päässyt enää eteenpäin
                  Autoitko raasua vai katselitko vain ärsyyntyneenä vierestä?

                  Comment


                  • Olin jo kauempana kun suditteli tuossa risteyksessä ja jäi jumiin, lähempänä oli kyllä työntäjiä. Saatoin pojan vieressä olevalle koululle ja tulin takaisin jos voisin auttaa, olisin voinut koputella jollain autosta löytyvällä jarruja auki mutta olikin jo kadonnut liikennevirtaan.

                    Eilen oli aika mielenkiintoinen keli jäätymisen kannalta, aamupäivällä plussan puolella ja iltapäivän aikana laski reilusti pakkaselle ollen aamulla -14 astetta.

                    Comment


                      Oli muuten auto aika huolella jäässä tossa klo 18 aikoihin kun piti lähteä ajamaan. Onneksi oli eberi ollut jo jonkun aikaa pöhisemässä että ovet just ja just aukes.

                      Comment


                        Ja ei yhtään helpota nuo jäätyneet loskat.. Onneksi tuolla meidän suunnalla on suht hyvin bussiliikennettä, niin tiet ovat hyvin aurattuja :)

                        Auto kyllä pitäisi viedä sulamaan johonkin, kun on kaikki paikat jäässä. Sivupeilien välitkin jäätä täynnä. Tämä tuloksena eilisestä räntäsateesta, joka sitten jäätyi auton pintaan päivän aikana kun pakastui.

                        Comment


                        • Joensuun korkeudella viime talvena, kun auton pesi marraskuussa, seuraavan kerran tarvitsi viedä pestäväksi maaliskuussa. Tilanne näyttää tänäkin talvena samalta, ei ole vielä loskakelejä osunut kohdalle.

                          Comment


                          • Tollainen meni äsken tosta duunipaikan edestä. Ilmeisesti melko harvinainen kapistus.

                            Comment


                              Onko toi Pate postimiehen ajopeli?

                              Comment


                              • Wikipedian mukaan Patin ajokin esikuvana on Bedford HA. Tuo Fridolin on ollu saksan postin ajokki.

                                Royal Mail fleet service van (Pat 1) Pat's bright red van is a small 'box' type van based on a Bedford HA

                                Comment


                                  Mikä on vialla ihmisissä jotka harrastavat julkiroskaamista? Tänään ajelin erään auton perässä. Pysähdyttiin liikennevaloihin ja kaveri ihan pokkana tyhjentää tuhkakupin ja muutkin roskat siihen tielle.

                                  Comment


                                  • Pidä Suomi siistinä, aloita omasta autostasi.

                                    Comment


                                    • On kuule ihan tavallista täällä pääkaupunkiseudulla, kesällä varsinkin näkee lenkillä kuinka kipataan koko mäkkärin lasti neljästä ikkunasta pihalle ja takakontin viereen jää tyhjä karjalalaatikko. On vaan niin "hyvä pössis", näitä roskia lentelee sitten tuulen mukana pitkin pusikoita.

                                      Comment


                                        Joo, toimii se täällä pöndelläkin. Joku talvi katoin että joku on nakannut autosta tyhjän maitotölkin ja pakkohan siitä oli sit yli ajaa. Kokeilla että tuleeko sama soundi kuin tyhjän trippipurkin päälle polkaistessa.

                                        Olikin saatana täysinäinen purkki ja vissiin ollut siinä ulkona jonkun aikaa, oli kuin olis tiiliskiven päältä ajanut.

                                        Comment


                                        • Joltain oli eilen tippunut valkoinen helma levike keskelle tietä hennalan kulmilla. No ei siitä paljoa iloa ole enää sille joka sen omisti. Pahoitteluni kun mazuunilla ylitte ajoin siitä...

                                          Comment


                                            Olen miettinyt, että ne samat roskaajat varmaan kusee omaan olohuoneeseensakin. Itsehän sitä siinä paskassa nimittäin joutuu kävelemään, mitä ympärilleen kylvää. Tai ainakin minä mieluummin heitän roskat ja koiranjätökset roskiin, enkä siihen oman kävelyreittini varrelle. Itsehän siitä eniten kärsin.

                                            On muuten yleinen ensimmäinen vastaus ihan alakoululaisilla lähes mihin tahansa tekemiseen, että ei ole mun, en koske.

                                            Comment


                                              Ei ollut tänään, mutta tuossa 7-tillä Hamina-Karhula -välillä päivänä eräänä ajelin ohitse olikohan Voyagerista, jolla oli kärry perässään ja autossa muitakin kuin kuski. Minulla vauhtia se normaalihko ~105 kmh mittarinopeutta, Syslerillä aavistus vähemmän. Keli oli nollassa, joten pitäydyin jonkin aikaa vasemmalla kaistalla, enkä poukaissut saman tien toisen eteen roiskimaan rapaa lasiin.

                                              Sysleri pöläytti kohta oikeaa kaistaa ohi, jossa kohtaa jäin hieman ihmetellen katselemaan perään. En ehtinyt vaihtaa kaistaa, tämä maanteiden ritari kun lopetti kuohaamisen noin yhden auton mitan minusta ohi päästyään. Pidin vauhdin tasaisena ja kohta Syslerin vauhti putosi taas normaallille tasolle. Loin kuskiin hieman ihmettelevän katseen ohi ajaessani, ei se mitään viitilöinyt tms. Kunhan myhäili ja tuijotti takaisin. Mikähän helvetin kohtaus sekin oikein oli? Liekö vittuilua vasemalla kaistalla pitkään köröttelystä, muutakaan en tähän hätään keksi, vaikka aika erikoinen syy sekin on. Tai no mikäpä siinä, jos tykkää pestä tuulilasia..

                                              Comment


                                                Tuskin oli mitään syytä yhtään mihinkään, eikä tajunnut edes tekevänsä mitään. Ajoi vaan.

                                                Comment


                                                  Raisukuski halusi vaan (tilaisuuden tullen) demota, että "se kulkee kyllä yli satasta, vaikka nyt kärryn kans ajankin hiljempaa"...

                                                  Tuo roskaaminen nyppii aika ajoin täälläkin. Ja sujuu jo pienestä pitäen, näköjään. Työaamuisin kävelen marketin ohi, ja siitä kumpaankin suuntaan pari sataa metriä on kevyen liikenteen väylän pientareet kirjavanaan tyhjiä karkki-, sipsi- ym. pusseja ynnä vastaavaa krääsää. Varsinkin kesällä; nämä kovemmat pakkaset hiukan tuota rajoittaa, sentään.

                                                  Comment


                                                  • Taas oli aika villiä menoa Lahden ja Nastolan välillä 12-tiellä. Ajelin ohi kun irroittelivat matkustajia, aika rajun näköistä.

                                                    http://www.ess.fi/?article=312224

                                                    Comment


                                                    • Mitä hittoa.. farkku-Jaguarin?
                                                      Kissapeto siinä komeili keulalla. En ole aiemmin moisia nähnytkään.

                                                      Comment


                                                        Mitä hittoa.. farkku-Jaguarin? Kissapeto siinä komeili keulalla. En ole aiemmin moisia nähnytkään.
                                                        Sitä ihan selvästi asutaan keskellä ei mitään :)

                                                        Comment


                                                        • Varmaan silloin on nähnyt automaailmassa kaiken, kun näkee Rolls-Royce -farmarin.

                                                          Comment


                                                            Eli vaikka tällaisen. http://www.finecars.cc/typo3temp/GB/d40f34586d.jpg
                                                            Tuo saattaa olla jonkun koripajan tekele. ACS:ssä oli kymmenkunta vuotta sitten käsittäkseni ihan tehtaan tekele. Oli muistaakseni valmistettu 7 kpl.
                                                            Olen siis varmaan nähnyt kaiken automaailmassa.

                                                            Comment


                                                            • Olen miettinyt, että ne samat roskaajat varmaan kusee omaan olohuoneeseensakin. Itsehän sitä siinä paskassa nimittäin joutuu kävelemään, mitä ympärilleen kylvää.
                                                              Aikoinaan tutun asuessa Puotilassa uudessa ylisiistissä kerrostalossa alkoivat asukkaat ihmetellä rappuun ja hissiin säännöllisesti ilmestyneitä kusilätäköitä. Joku ehti jo asiaa kommentoida ilmoitustaululla tyyliin "voisitko ystävällisesti kusettaa koirasi pihalle". Eräänä päivänä kuitenkin selvisi että Pietarista muuttaneen perheen pojat käyttivät rappua vessana, ei ollut ilmeisesti kukaan kertonut että Suomessa ei ole tapana kusta omaan rappuun. Ja tämä tarina ei ole urbaanilegenda koska itse talossa käydessäni astuin hississä olevaan lätäkköön.

                                                              Mitä hittoa.. farkku-Jaguarin?
                                                              Kissapeto siinä komeili keulalla. En ole aiemmin moisia nähnytkään.
                                                              Onhan X-typeä ollut farkkuna jostain 2000 luvun alkupuolelta lähtien ja naapurissakin oli sellainen, vai tarkoititko jotain vanhempaa mallia?

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X