Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Vanha amis-Sierra, jossa kyljen kokoiset tarrat "TM testivoittaja". Ja ihan aidot fontit, värit jne.. Yhden tietyömaan läpi Koivuhaassa ajaa (oikaisee laittomasti tosin...) joka päivä ja aina asvaltille takaisin päästyään lyö lapun lattiaan. Välillä lähtee jo hiekalta luukuttamaan, jotta edes vähän saisi perän jauhamaan :)

    Ei se mihinkään kulje, mutta kaameat on pörinät. TM-tarroitus on kyllä joka kerta yhtä hupaisa :)

    Comment


    • "Toi pyyhkimet ylhäällä ajaminen on uus tyyli ranskasta, sen nimi on tököttää"

      Comment


        Eilen joku ajeli V50 volvolla lähes uusilla nastarenkailla kaupungilla.
        Ei tuolla vielä niin liukasta ole ellei ole menossa pohjoisnavalle, kortti pois tommosilta on mun mielipide

        Comment


        • Haaparannan puolella olevalla paikallisella korjaamolla oli harmaa sedan audi siinä huollossa (A4/A6 en kerinny kunnol nähä)? suomen kilvissä. Ja muutenkin nuo audit mitä tuli siel vastaa sai kuolan valuu poskee pitkin, onse autokanta tuol rajan toisel puolel vaan niin parempi...

          Comment


          • Tuli toissapäivänä Tampereelta Helsinkiin ajellessa vastaan Porsche Carrera GT! Sitä en kerennyt huomaamaan, oliko suomenkilpinen vai ei, mutta kummasti piristi muuten niin tylsää motariköröttelyä.

            Comment


            • Ilomantsin tiellä peesasin moottoripyörällä mustaa 911 Turboa. Kuskina vanhempi "herrasmies", joka asuu kaverin naapurissa. Ei lähtenyt leikkiin mukaan ja ehkä ihan hyvä niin, eipähän tullut tehtyä mitään typerää.

              Comment


                viitasaarella on ollu mailmanloppu lähel, sen verran kovaa tuhoa on täälä näkyny. ei käy kateeksi paikallisia

                Comment


                  Vittupäisiä, itsemurhanhimoisia motoristeja.

                  Aamulla töihin tullessa lähdin ohittamaan bussia pitkässä vasemmalle kaartavassa mutkassa, tilaa oli reilusti sen verran että vaikka ohitushetkellä olisi juuri auton nokka pilkistänyt kurvista näkyviin niin ässällä ehtisi mainiosti. Pääsin bussin takapyörän kohdalle niin eikös sieltä mutkasta paahda moottoripyörä liki kahtasataa vastaan. Hetken siinä epäröin että mihin suuntaan lähtisi, olin sitten vähemmän tyhmä ja jarrutin takaisin bussin taakse.

                  Seuraava vastaava tuli heti kilometrin päästä (olin edelleen sen bussin takana). Lähti ohittamaan pakettiautoa sata metriä ennen bussin kohtaamista, bussikuskikin jo joutui aika reippaasti jarruttamaan ettei tule ruumiita.

                  Itse en koe mitään antipatioita moottoripyöriä kohtaan, itsekin hankkisin jos sellainen mahdollisuus olisi. Onko se kypärä silti pakko vetää niin kireälle että kaikki järki ja itsesuojeluvaisto puristuu päästä pois?

                  Comment


                  • Aninkaisten- ja yliopistonkadun valoissa, Nissan Primera farkku menossa linja-autoaseman suuntaan aninkaistenkatua. Punainen valo, mitä tekee nismo-mies? Jättää kahden auton välin edellä olevaan ja jää mäen alkuosaan, liikkeelle lähtö hitaasti kun kääntyvien nuolivalo vaihtui. Itse menisin harjoittelemaan mäkilähtöä johonkin jos olisin noin avuton.

                    Comment


                      Onkohan tää oikea triidi.. Noh, ihan sama :) Elikkäs tänään meillä töissä oli aika hilpeä ilmestys Drive in hallissa.. Joku farkku mondeo, valkoinen väriltään. Etupuskuri oli kummastaki kulmasta ihan sisässä/säpäleinä. No mitäs oli tämä fiksu omistaja tehnyt?!? Arvaako kukaan?? :))


                      No tietysti siihen pingotetaan maalarinteippiä.. Kumpaankin nurkkaan :D Ja silleen mukavan harvasti.. Eihän ne vauriot mihinkään näy ku valkosen korjaa valkosella. Oisin ottanu kuvan, mutta ku oli niin kiire..

                      Comment


                        Tuusulan motarilla pyyhälsi eilen ohituskaistaa uudehko baijerilainen 3-sarjalainen Coupe. Ei siinä mitään, mutta rekkari oli GAY-69... "Terrooo shaattanaa, sa oollet kheiii..."

                        Comment


                        • lomallaaa kuusamossa

                          näin mustan farkku a6 prisman pihalla yllättäen kuusamossa..ja siin oli glubin tarra..mut en kehdannut haastatellu kuskia

                          Comment


                            Jasso, tuo kyseinen bemarihan on 135i. Oli jonkun aikaa sitten nettiautossa myynnissä.
                            http://www.automerkit.fi/uploads/pics/gay69.jpg

                            Comment


                              Olikos tuo gay-69 juuri se joka oli jollekkin tunnetulle hlölle annettu lahjaks ja läpällä pistetty nuo kilvet.

                              Comment


                                69 Eyeksen Jussi-69:n auto. Kilvet olivat synttäri- tms. lahja :)

                                Comment


                                  Ai se oli 1-sarjalainen. Meni niin nopeasti ohi, että erehdyin peräpäästä.

                                  Comment


                                  • Yhe helvetin hyvän näköse brunetin ..... näin sen eilenkin .....

                                    Comment


                                    • puolen päivän aikaan ajoi kaupungilla vastaan vaalean sininen hääauto.
                                      joka oli vanha 80 audi.

                                      Comment


                                        Eilen kasitiellä Turun suuntaan seurattiin Eestin punaista typ89 coupea muutama kilometri, kunnes ko. auto kaarsi pois motarilta (ja pientä episodia oli heidän ja muiden ryhmittymisessä poistumiskaistalla, meinas tulla pientä aksidenttia). Olisko ollut jopa sama yksilö, joka oli ratapäivillä ahvenistolla...

                                        Comment


                                          ei ihan liikenteessä nähtyä, mutta perjantaina oli imatra-simpele välillä yks jos toinenki puu kaatunu. Ja eilen parikkalassa hyvänkokonen tulipalo kuutostien laidassa.

                                          Ja sitten ihan liikenteessä nähty vähän arveluttava volvo kuski, metsäkone raivasi näitä teiden varrella olleita puita ja kone oli raviojan pohjalla, mut tää volvo kuski kun näki sen koneen ni yht'äkkiä jarrut kiinni ja sit köröteltiin 40-50 siinä satasen alueella. Olipahan nimittäin hyvä letka volvon peräs.

                                          Comment


                                            Puita nurin ja poikki Juva-Savonlinna välillä vt 14. Tuhon laajuus ainakin 40 kilometriä. Ja pari tuntia sitten uusi Passatti katollaan noin 50 kilometriä Jyväskylästä Tampereen suuntaan. Toinen ajokaista käytössä.

                                            Comment


                                              ei ihan liikenteessä nähtyä, mutta perjantaina oli imatra-simpele välillä yks jos toinenki puu kaatunu. Ja eilen parikkalassa hyvänkokonen tulipalo kuutostien laidassa.
                                              Juu hirveetä kattoo. Noi jäljet nähdessä ei ihmettele, että puhutaan luonnonVOIMISTA... Myrsky kulki aika tarkkaan poikittain kuutostiehen nähden, eli rintaman leveys oli parikymmentä kilsaa.

                                              Comment


                                              • Eilen Tampereen ja Hämeenlinnan välillä vastaan tupsahteli 9xx Porscheja tasaisin väliajoin sen verran paljon että päättelin lähistöllä olleen jonkun kerhotapahtuman. Hämeenlinnan jälkeen ohi meni venäläisillä kilvillä viisi peräkkäin ja niinhän siellä näytti olleenkin Ahvenistolla PCF:n ratapäivät. Nykyisin liikenne on niin mustanharmaata että pulleaposkiset ja värikkäät piristivät mukavasti liikennevirtaa.

                                                Liettualainen isokoppainen mese häiriköi aika pahasti Tampere-Helsinki motarilla, poukkoili oudosti ja ohitteli oikealta ajaen pitkään keskiviivan päällä hiillostaen edelläajavaa alle metrin päässä vasemmasta takakulmasta. Usein näkee perässä kiinni roikkuvia mutta tuo oli kyllä pahin tähän mennessä, Mersu näytti romukuntoiselta eikä kulkenut edes suorassa. Saman auton näin aikaisemmin päivällä Laukaassa jossa itäeurooppalaisen näköinen tyyppi yritti pysäytellä ohiajavia villisti huitomalla. Ilmeisesti hätävilkut päällä mutta edessä paloi vasen ja takana oikea vilkku. Mitä lie kriminaaleja mellastamassa kun täällä saa aika rauhassa toteuttaa itseään.

                                                Comment


                                                  näin mustan farkku a6 prisman pihalla yllättäen kuusamossa..ja siin oli glubin tarra..mut en kehdannut haastatellu kuskia
                                                  Tää saattais mennä tonne bongaus ketjun puolelle, mutta milloin näit ja oliko se uudemman mallinen? Tuli nimittäin toissa viikolla(ke 21.7.) pysähdyttyä tuossa prismassa Oulu - Rovaniemi - Kuusamo - Kajaani etapilla.

                                                  Comment


                                                    Suht uuden valkoisen coupe bemarin jonka kuskilla oli ilmeisesti kova kiire kun piti 2 km matkalla 5 kertaa koittaa oikealta ohi. Ei vaan kerrennyt kun joka kerta kun oli rinnalla niin hitaampi auto oli edessä.

                                                    Comment


                                                      Tuolla motarin pätkällä ajelin 120 km/h kun Lexus paineli kärry perässä ohi ilman mitään valoja. Kuskilla puhelin korvalla josta syystä vilkkua ei tietenkään voinut käyttää kertaakaan kaistaa vaihdellessa. Käyhän se noinkin...

                                                      Comment


                                                      • Sörkän rantatiellä Toyota Hiacen, jonka kuski ilmeisesti keskittyi hieman muuhun kuin itse auton ajamiseen. Meinasi ajaa melkoisen kovaa valoihin pysähtyneen Saabin perään. Aivan viime hetkellä Hiacen kuski sentään tajusi tilanteen ja onnistui väistämään viereiselle kaistalle, tosin meni silti reippaasti suojatien ylitse vielä ennen kuin auto pysähtyi. Hetken aikaa ehdin itse taaempana ajavana jännittää, että rytiseekö vielä oikein kunnolla...

                                                        Comment


                                                          Vähän ehkä ohi, mutta tämä kun on omistettu liikenteen menon ja ilmiöiden pohtimiseen...

                                                          Kaveri sai ei eilen kirjallisen huomautuksen poliisilta, kun kuorma-auton työmaavilkku jäi epähuomiossa päälle tietymaalta lähdettäessä. Oli poliisi ollut ilmeisesti jotain mutta ratsiaa pitämässä työmaan läheisyydessä ja tien toiselta puolelta kaukaa huitonut pysäyttämään. Kirjoitti virallisen huomautuksen oikein paperille ja piti suuretkin kuulustelut. Piirturin pilkuntarkka kyyläys tuli kaupan päälle.

                                                          Sen sijaan, että olisi näyttänyt vain kädellä, että "hei vilkku on päällä", päätti sitten antaa jälleen oikein hyvän kuvan poliisin nykylinjasta... Jaah, mikäköhän se sana olisi mikä sitä linjaa kuvaisi? Alkaa v:llä ja sisältää tupla-t:n...

                                                          Comment


                                                          • Ranua-posio tiellä:
                                                            5 poroa keskellä tietä (mersun jarrut on onneksi hyvät)
                                                            iso hirvi vastaantulevien kaistalla
                                                            kettu
                                                            jäniksiä
                                                            joku huuhkaja/pöllö?
                                                            kissa

                                                            Comment


                                                            • kuorma-auton työmaavilkku jäi epähuomiossa päälle tietymaalta lähdettäessä
                                                              Eilen jäin miettimään, kun seurasin L&T:n roska-auton keräysreittiä, että onkohan se niiden kuormuri oikeasti työkone, kun siinä pyöri koko ajan vilkku katolla.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X