Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Jaa, näin vähän ajattelinkin mutta kuva vääristää sen verran että luulin pellin mädäntyneen.

    Comment


      Oli kaiken huipuksi kuulemma tuntia aikaisemmin katsastettu...
      No, onhan se mahdollista ettei tuollainen ruostumisesta ynnä väsymisestä johtuva murtuminen paljon varoittele edeltä käsin.

      Osattiin sitä ennenkin. Eräs velipojan ensimmäisiä autoja oli Datsun 1000 about 30 v sitten. Kuskin jalkatilasta löytyi sormin tonkimalla läpireikä, josta olisi mahtunut kättelemään katsastusmiestä - ja auto oli alle kuukausi aiemmin leimattu (Vantaalla). Muista pikkujutuista puhumattakaan. Ajoneuvo kun muutenkin oli kuosissa, joka sai sen pysäyttäneet poliisit hämmästelemään: "Hei, täähän on katsastettu!" "-Ihmeiden aika ei oo ohi!"

      Comment


        Alkuperäinen kirjoittaja sami Näytä viesti
        En ollut siis aivan väärässä, tuossa näyttelyn esitekuvassa taitaa olla sama auto. Kuvasta näkee että oli puolavanteet, ei pinnavanteet kuten muistin.

        Kaukaa otetusta kännykuvasta poimittu ja eikös mennyt juuri puun taakse:
        Tuo samainen Bugatti oli pari vuotta sitten Classic Motorshow'ssa näytillä. Sillä ajettiin sunnuntaina näytösajoa samaa reittiä mitä muutkin ralliautot olivat ajaneet. Täytyy sanoa että suorassa kasissa oli aika mielettömän makeat äänet! Ja omistaja (ruotsalainen varttuneempi herrasmies) oli hauska tyyppi eikä tosiaan pidä tuota autoa pelkästään näyttelyesineenä vaan ajelee sillä ihan yleisen liikenteen seassa. :)

        Comment


        • Joku nuori lippavino isinsä volvolla kaiketi meinas haluta tappaa ittensä ja kaverinsa. Lähettii aamu 8 pintaa ajalelee Ikaalisista kohti ylöjärveä stunt show letkan kanssa. Ennen hämeenkyröä sininen uudempi sedan volvo ohittaa mun takana ajaneet 3 rekkaa ja veti vauhdilla mun ja edessä ajaneen rekan väliin. Tässä välissä on koitti koko aika lähteä ohittamaan. Tulee ylämäki,ohituskielto ja aivan hirveesti porukkaa vastaan. Hän koittaa lähteä ohi ja onneksi viime hetkellä veti takas siihen mun eteen. Melkein koppas vastaan tulevan pakun keulaan. Noh luulisi tästä viisastuneen mutta ei heti oli pakko koittaa uudestaan ja melkein suoraan rekan alla. Ihmeen kaupalla kerkes takas siihen mun eteen ei varmaan jäänyt 2 milliä enempää tilaa ettei peili lähtenyt mukana. Seuraaaksi tulee kyltti ohituskaistan alkuu 2km. Ei kun tämä janteri haluaa väkipakolla ohi ja sitten liikenne ympyrään tultaessa painaa ohitte!! Huudeltii siinä jo lällärin kautta muille letkassa ajaneille että varokaa ja pidentäkää turvavälejä. Ajettii kuiteski koko aika rajoitusten mukaan joten ei ollut edes alinopeutta meillä. Oli vaan pakko koittaa ohittaa että ois minuuttia aikasemmin perillä....

          Comment


            Espoon motonetin parkkiksella oli tuossa 16.00 aikaan Lamborghini parkissa, naureskelin bongaus paikkaa, ilmeisesti tarvii käyttää motonetin tai mahdollisesti hong kongin palveluja jotta on varaa ajella lambolla :)

            Toinen harvinaisempi näky oli vanha 912 kupla, vaalean ruskea, mustilla kilvillä ja siistissä kunnossa. Vai oliko se porche, ota nyt selvää siitä nakutuksesta ;)

            Comment


            • Espoon motonetin parkkiksella oli tuossa 16.00 aikaan Lamborghini parkissa, naureskelin bongaus paikkaa, ilmeisesti tarvii käyttää motonetin tai mahdollisesti hong kongin palveluja jotta on varaa ajella lambolla :)
              Onhan tuossa muitakin yrityksiä ja mainituissakin varmaan kaikkea kiinnostavaa myös lambokuskille tai kyyditettävälle, ei kai se auto kerro missä liikkeessä asioi? Usein näkee rakennusmiehiä vähän arvokkaammilla autoilla tarvikkeita noutamassa, tai no tuo ammattiryhmä suosii jostain syystä lähinnä kalliimman luokan mesejä.

              Comment


                Lähinnä oman kieroutuneen huumorin tajun takia naureskelin tuota paikkaa, ei ollut mitään ivallisuutta siinä naurussa.
                Nimimerkillä, 9 metrisellä Lincoln limolla käynyt tokmanni ketjuun kuluvassa halpa hallissa, tosin vuokra laite oli mutta loppu tulos sama :)

                Comment


                • Tankkasin Nesteellä ja vieressä farkku Avensis kuski lopetteli. Koitti ottaa kuitin, se lensi pakoon jota sitten käveli kiinni. Meni autoon ja lähti liikkeelle, takakontti auki minkä sisällä golfbägi ja muuta kampetta. Ajattelin että ajaa varmaan parkkiin. No se lipui pikkuhuiljaa ulos asemalta jolloin vilkuttelin pitkään perään muttei nähnyt. Ajoi liikenneympyrän ja lähti tulemaan tietä pitkin Nesteen vierestä. Kävelin tien lähelle viittomaan ukon tien sivuun ja osoittelin pitkään konttia, ei mennyt perille ja päätin että saa riittää ja lähtin kävelemään pois jolloin ukko avaa ikkunan ja huutaa että mitä, jolloin kerroin tilanteen ja tuli peräti kiitos takaisin. Hyvä tuuri ettei reippaassa liikenneympyrä-ajossa jo lentänyt jotain pihalle.

                  Comment


                  • Hiekka tms. lastissa ollut irtolava putosi vauhdissa kyydistä Mariankadun ylämäessä puolisen tuntia sitten. Kuljettaja oli aika pelästyneen näköinen. Onneksi ei ketään ajanut perässä, väliä kadunvarteen parkkeerattuun Twingoonkiin jäi puolisen metriä.

                    Comment


                      RS5 tuli nihtisillan ABC:lle, valitettavaa niille jotka kerkesi jo poistumaan miitistä :)

                      Päästiin pieni lenkki heittämään sillä, tosin hanttarin paikalla istuessa, mutta oli kokemisen arvoinen rundi. Kuski (tietenki) polki sitä kaasua "hitusen" niin sai tuntea sen tehot vatsassa ja ne äänet, ihan helvetin hienot.

                      Sori Nico, kerkesin eka :)

                      Click image for larger version

Name:	05062010021.jpg
Views:	1
Size:	179,5 Kt
ID:	1598961 Click image for larger version

Name:	05062010020.jpg
Views:	1
Size:	138,4 Kt
ID:	1598962
                      Viimeksi muokannut Metsässä; 5.6.2010, 15:33. Perustelu: kuvat

                      Comment


                      • No voi räkä! Kävin siellä omalla viitosella juuri RS5:n näkemisen toivossa..jos sellaisesta saisi seuravan auton tms.

                        Kenen tuo on? Yksityisen vai liikkeen?

                        Comment


                          Espoon audicenterin, ensinmäinen esittely auto mitä suomeen on tuotu. Kuulemma saksassa ovat ruksanneet suurinpiirtein kaikki lisävarusteet ja lähettäny suomeen esittely autoksi.

                          Robertin tuskaa ei taida lievittää yhtään tieto että sen piti tulla 15.00 aikaan mutta oli ilmeisesti jossain asiakas tapahtumassa venynyt hieman.

                          Comment


                          • No eipä juu..toivottavasti laittavat sen esim. Espoo (tai HKI) Audi Centeriin esille!

                            Comment


                              Tuo RiSa siis maahantuojan auto, tulee kiertämään tarpeen mukaan siellä täällä.

                              Comment


                                Yksi näteimmistä perälinjoista, mitä pitkään aikaan on autopiireissä piirretty ja pilataan se ylimääräisellä linnunlaudalla. Takapakkia. Varsinkin tuossa kuvassa näyttää kyllä kaamealta tuo "nouseva spoileri".

                                Comment


                                  Noh mutta onneksi se lintulauta pysyy Suomen nopeuksissa ala-asennossa.

                                  Comment


                                    120km/h jälkeen nousee tuo lintu lauta, ja on siinä erillinen nappi jolla sen saa ylös. Tosin saisi olla alhaalla, ei se noita linjoja ainakaan hienonna...

                                    Comment


                                      No voi piru. Tuon kyytiin ois pitäny päästä. Mutta toisaalta sitten ois jääny Gunnareiden keikka väliin. Kun tuli sellainen yllätys eilen iltapäivällä, että tuli mahdollisuus lunastaa Helsinki Live -festarilippu puoleen hintaan. Taas ois pitäny olla kahdessa paikassa samaan aikaan ;)

                                      Comment


                                      • Saariselällä tuli rattori vastaan linko perässä.

                                        Comment


                                        • Sunnuntaina köröttelin Kustavista Turkuun päin ni tais mennä japanimports.fi (hienoa mainosta firmalle :-)) työntekijälle hernukka nenuun ku polkasin diudiin hiukan vauhtia ku edesäoleva oli kääntynyt pois edestä. Nopeusarajotus muuttuu risteykseen jälkeen aika hätäseen 60 -> 80 ja meinasin et jalkoihin en jää. Nousihan siin "hiukan" vauhti yli 80 mut hölläsin siin sit rajoituksen mukaseks aika nopiaan ku takaolevakin oli jääny sopivast. Kyseisen firman paku tais jäädä muutaman sadan metrin päähän mut eipä menny kauaa ku kaveri sai poljettua pakunsa vauhtiin ja vetäs kohtuullista ylinopeutta ohi ja katos horisonttiin.

                                          Jos jonkun firman työautolla painelisin ja kyljis viel firman nimi ni aika tarkkaan seuraisin ajokäyttäymistäni. On meinaan tyylikästä mainosta törttöillä liikentees firman autolla. No firmahan roudailee maahan autoja nousevan auringon maasta et kait pojal oli vauhti veressä ja joku skailaini takapihalla tai jotain ni oli pakko repiä pakustakin kaikki irti.

                                          Comment


                                          • 5-tiellä hieman ennen Mikkeliä A6 C5 2.5tdi Avantin, joka harrasti kunnon itsemurhaohituksia. Toivottavasti ei ollut klubilaisia ja jos oli, niin järki käteen niissä ohituksissa! Aiheutti puolen kymmentä vaaratilannetta siinä matkalla mitä itse olin ko. autoon näköyhteydessä.

                                            Muuten oli perussuomalaista maantieliikennettä. Kesälomakuljettajiakin vielä vasta muutama eksynyt tien tukkeeksi.

                                            Comment


                                            • Vuosimallin 1936 Chevrolet Standardin hautausautona Hakamäentietä ajamassa, sekä Datsun 120Y:n Perkkaalla.

                                              Etenkin tuo Chevy oli kyllä varsin mielenkiintoinen ilmestys, ei kyllä ihan joka päivä tule vastaan. Huomattavasti tyylikkäämpi kuin mitä hautausautot yleensä. :D

                                              Comment


                                              • Kaikenlaista peruskauraa tuli nähtyä. Eräs saabisti veti herneenpalon nokkaansa, kun vaihdoin kaistaa hänen eteensä: vilkku ollut jo kotvan aikaa päällä ja kaveri silti halusi sulkea välin kiinni, Polkaisin hieman kaasua ja otin sitten sen koko ajan pienenevän välin. Torvi soimaan ja sormimerkit peliin. Taas kerran sattui suomalaisen autoilijan egoon, kun piti jäädä toisen taakse.

                                                Olarin tienoilla joku Polo-kuski taasen halusi välttämättä tulla liikenneympyrässä kyljestä sisään. Sai kaveri melko hätäisesti polkaista jarrua. En tiedä mikä oli, ei luulisi tämän kokoisen auton jäävän huomaamatta.

                                                Comment


                                                  Rolls-Royce Phantom, puhtaan valkoinen ja suomikilvissä. Enpä tiennytkään että tuollainenkin on tänne saatu. On se melkoinen lossi.

                                                  Comment


                                                    Haastoitko?

                                                    Comment


                                                    • Pk-seudulla pyörii toinen juuri pakasta vedetty rolssi, jotta onhan noita Suomen kilvissäkin. Pari Venäjän kilvillä olevaa vierailee usein Helsingin kaduilla.

                                                      Comment


                                                        Se Phantom on BK groupin omistajan...

                                                        Comment


                                                        • Kyllä näin on ;) BK:n autot on helppo tunnistaa muutenkin.

                                                          Comment


                                                          • Olipahan taas hirveimmän näkönen bemari vähään aikaan tien päällä eilen. Kirkkaan keltainen (huonossa maalissa+ruosteinen) vissiin e30 korinen farkku. Tuninkiakin oli, tummennetut takalasit, joissa aivan älyttömästi isoja kuplia, tummat takavalot, ja sitten se perus. Aivan tontissa ja camperia malliin /---\. Hirveet pörinät kun se siinä motarilla yritti sitä polkea, mutta eihän se 316i mihinkään kulkenut. Aikani sitä katselin, ja lopulta ajoin oikealta ohi. Soo soo, heristää sormea itselleen..

                                                            Comment


                                                            • Sora-auton mikä kulki kivasti kylkimyyryssä kokoajan.
                                                              Takana kun ajoin niin näin kuskin ovea vähän :D
                                                              Tais vähä taka-akseli olla poikittain kuormurin alla.

                                                              Jännän näkönen :D

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X