Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Alkuperäinen kirjoittaja Metsässä Näytä viesti
    ...en tiedä laukaisiko "audi-mies" tuon pelleilyn vain oliko muuten vain ihme sankari vauhdissa..
    Aika usein tulee vastaan noita ihme tyyppejä, joilla palaa käpy kun rinkelikeula menee ohi. Varsinkin jos vastapuolella on vähän vanhempi mies riisikipossa, niin melkein voi olla satavarma, että hermot siellä menee.

    Tässä pari päivää sitten satuin Hämeentiellä menemään ohi tojotasta niin eiköhän heti ajeta persiissä kiinni sen jälkeen. Sitten kun ajoin kääntyvien kaistalle, niin tämä sankari ajelee puoliksi omalla ja puoliksi minun kaistalla, kunnes sitten siirtyy valoihin takaisin omalle kaistalleen. Pisti kyllä naurattamaan.

    Comment


      Aamulla töihin ajellessa Teollisuuskadulla vaihdoin kaistaa erään Mondeon eteen. Kaistanvaihto onnistui vaikka Mondeo yritti kiihdyttää omalla kaistallaan olleen välin kiinni. Painoi vielä tööttiä varmuuden vuoksi. Kuittasin tilanteen näyttämällä peukkua. En siis keskisormea.

      Comment


      • Peukun näyttäminen on mukava tapa, koska joku voi senkin käsittää niin että kuittailet sieltä jotain ja alkaakin itse ottamaan lämpöä siellä kotilossaan :)

        Comment


        • Juuri äsken oli "yllätys" viron kilvissä oleva uusi Nissan GT-R, Autotekin pihalla Petikossa. Aika roheen näkönen peli.

          Comment


          • Nissan GT-R uusikoppainen tumman harmaa, juuri bongattu myös täällä jalasjärven nesteen pihassa. Suomi kilvet oli kiinni. 2 nuorempaa miestä oli liikenteessä ja pitihän se vähän polettaa sitä nipponia tässä stunt shown kohdilla...

            Comment


            • MB SLS, siirtokilvillä/tarroilla, Saksan kilpailuvärissä, Ruoholahdessa Helsinkiin päin kotva sitten. Ihan vitun hieno.

              Comment


                Lauantaina tuli BMW M1 vastaan Hyvinkääntiellä, kohti Mäntsälää oli menossa. Piti ihan hieraista silmiään, kun ei noita ihan joka nurkalla tule vastaan.

                Alkuperäinen kirjoittaja Wikipedia
                Only 456 production M1s were built, making it one of BMW's rarest models.

                Comment


                  Alkuperäinen kirjoittaja trallalaalaakso Näytä viesti
                  MB SLS, siirtokilvillä/tarroilla, Saksan kilpailuvärissä, Ruoholahdessa Helsinkiin päin kotva sitten. Ihan vitun hieno.
                  Näin kans jossain telkkarin testiohjelmassa. Aika kuul.

                  Comment


                  • Lauantaina tuli BMW M1 vastaan Hyvinkääntiellä
                    Oliko tämä -> http://picasaweb.google.fi/kenneth.e...64570411139634

                    Comment


                      Eiköhän se tuo ollut, lähinnä valkoinen väri ja kotimaan kilvet jäi mieleen.

                      Comment


                      • Honda CR-V:n joka seisoi koko punaisten ajan valoissa pakki päällä. Valot kun vaihtuivat niin Hondahan lähti takaperin valoista liikkeelle. Tuli vissiin kuskille yllätyksenä tuo auton liikkumissuunta, kun niin hätäseen pysähtyi liikkeelle lähdön jälkeen. Hyvä ettei kettään ollut takana, varmaan olisi peruuttanu suoraan päälle. :D

                        Comment


                        • Lauantaina tuli BMW M1 vastaan Hyvinkääntiellä, kohti Mäntsälää oli menossa. Piti ihan hieraista silmiään, kun ei noita ihan joka nurkalla tule vastaan.
                          Ahvenistolla käytiin nuorempana kuuntelemassa Super Saloon M1:n laulua, hieno ujellus jäi pitkäksi aikaa soimaan päähän. Jos en ihan väärin muista Olli Virtasella tai Helge Snabbilla oli joskus tuollainen ratapeli, eipä uskoisi että M1 koppaakin näkee liikenteessä.

                          Comment


                          • Aamuruuhkassa liikkui Yaris jossa oli navigaattori tällätty ihan suoraan kuljettajan eteen tuulilasiin, kurkki sieltä takaa onko suojatiellä kulkijoita ja puhelin tietysti kädessä. Mamma leikki varmaan hävittäjälentäjää eikä ymmärtänyt ettei navigaattorista näe reaaliaikaista tilannekuvaa. Mitähän ihmisen päässä liikkuu kun ei välitä nähdä edes eteensä, kyllä meitä on liikenteessä monenlaisia.

                            Comment


                              Honda CR-V:n joka seisoi koko punaisten ajan valoissa pakki päällä.
                              Tuolla kiusattiin p***uralliaikoina autoilevia tyttöjä, jotka sattuivat taakse valoissa... Siinä kun peruutusvalon palaessa polki kierroksia valojen vaihtumista odottaen, oli hauska seurata takanaolijan ilmeitä peilistä :)

                              Comment


                              • Siinä kun peruutusvalon palaessa polki kierroksia valojen vaihtumista odottaen, oli hauska seurata takanaolijan ilmeitä peilistä :)
                                Ja miks ei joskus tullut höynäytettyä itse kuskiakin laittamalla pakki huomaamatta päälle liikennevaloissa > ai sitä naurua kun lähdettiinkin taaksepäin :) (tietty niin ettei takana ketään ollut)

                                Comment


                                  Kaverilla oli joskus lainassa paku jossa hidas neliveto erikseen kytkettävissä, oli hieman ihmeissään kun tankattuaan ei ei liikkunut niin rivakasti kuin kuuluisi kun joku (minä) oli kytkenyt hitaan päälle. Kyseinen sankari luuli olevansa huippu kuski, josta oltiin kaukana, joten perinteiseen tapaan se lähti kaasu pohjassa liikkeelle ja hidas pykälä töksäytti melko hyvin :)

                                  Comment


                                  • Tuli annettua eilen yhdelle mersu kuskille uusi väritys pintaan. Koko matkan mitä ajoin pakulla roikku ihan takapuskurissa kiinni (ja niitä ohitus kaistojahan on useempi siinä tiellä) No kylälle ku päästiin valoihin polkasin pakulla kaasua ja pidin jarrun pohjassa. Sopivasti oli hieman kuraa yms muuta p*skaa siinä tiellä. Hyvin tommonen takapotku turbo sprintteri sitä kuraa roiski. Oli koko keula,tuulilasi ja katto maalattu kuralla. Eipä loppu matkaa roikkunu persuksissa kiinni vaan jätti sen turvavälin.

                                    Comment


                                    • Poliisit ruuvasi jonku pojan moposta kilpiä pois linja-autopysäkillä aamupäivällä. Oli poika harmisssaan.

                                      Comment


                                      • Oppiipahan poika olemaan! 16v. serkkuni oli viime syksynä saanut sakot mopoautolla käsijarrukäännöksistä. Oli kuulemma ollut hieman nolona näyttäessään lappua vanhemmille :) Itse en tiedä itkisinkö vai nauraisinko jos oma kakara saisi tuollaisesta sakon. Todennäköisesti olisin jo ampunut itseni paljon aiemmin tajuttuani, että tuli ostettua 12 000eur turhake lapselle leikkikaluksi.

                                        Comment


                                          Maailma on taas pelastunut, kun on saatu yksi liikaa kiertävä mopo tuhottua. Ihmiset pelastettu ja syyllinen ruoskittu! Jos rattaassa on yksi piikki liikaa, on ajoneuvo hengenvaarallinen eikä ole kuljettajan hallittavissa...
                                          Viimeksi muokannut jasso; 1.6.2010, 19:07.

                                          Comment


                                          • Totaalinen repeäminen! Kiitos Jasso :D

                                            Comment


                                              Alkuperäinen kirjoittaja Metsässä Näytä viesti
                                              Kaverilla oli joskus lainassa paku jossa hidas neliveto erikseen kytkettävissä, oli hieman ihmeissään kun tankattuaan ei ei liikkunut niin rivakasti kuin kuuluisi kun joku (minä) oli kytkenyt hitaan päälle. Kyseinen sankari luuli olevansa huippu kuski, josta oltiin kaukana, joten perinteiseen tapaan se lähti kaasu pohjassa liikkeelle ja hidas pykälä töksäytti melko hyvin :)

                                              Röhöhöhö! :) Mä tein tuon kanssa edellisessä duunipaikassa useammallekin ei-niin-kätevä-autojen-kanssa-tyypille. Hyvin toimii myös jakolaatikon vapaalle jättäminen... "Mikä ihme sille ny tuli, ku ei liiku?"

                                              Comment


                                              • Istahdettiin puolison kanssa penkille Johanneksen kirkon kulmalla eteläisessä Helsingissä kun tylsän harmaan automassan keskeltä erottui erikoinen näky. Ohi röpötteli joku sininen suippoperä 20 luvun Bugatti tai vastaava kapeilla renkailla ja pinnavanteilla, piti oikein hieraista silmiä kun ei tuollaista ole ennen liikennevirrassa nähnyt.

                                                R8 alkaa olla jo aika tavallinen näky, Laivanvarustajankadulla seisoi musta ja viereisellä Pietarinkadulla tuli valkoinen vastaan.

                                                Eilen ajoin mopolla järkyttävän öljysavupilven keskellä joka tuli edelläajavasta ja epävarmasti liikkuneesta vanhasta neliskanttisesta Micrasta. Joku oli keksinyt laittaa tuohon takasiiven, etuspoikan ja ilmeisesti jotain helmoja. Liikennevaloissa huomasin taustapeilissä killuvat helmet joten autossa istuneiden hemppojen ihonvärikään ei ollut kovin kalvakka.

                                                Comment


                                                • Helsingissäkin pyörii näemmä Poliisilla siviilimallinen Focus ST, väriltään hopea. Huomasin jonon keulilta kun odottelin siinä omaa ylinopeussakkoa allekirjotettavaksi :)

                                                  Comment


                                                    sami: Näit varmaankin saman sinisen Bugattin mikä oli viikonloppuna Sports Car Expossa:

                                                    http://www.audiclub.fi/audifinns/sho...90&postcount=4

                                                    Olisipa ollut hienoa nähdä se ajossa. Vielä parempi, jos joskus pääsisi kyytiin. Siinä voi olla tunnelma kohdallaan, kun kauniina kesäpäivänä "röpöttelee" kaupungilla. Erikoinen kapistus tosiaan. Ei tollaisia joka päivä näe.

                                                    Comment


                                                      Maantiellä oli uudehko Voyager bussipysäkillä parkissa, suuntavilkut ja ajovalot vilkkui kuin strobot jonkun hälytysajoneuvon keulassa. Naiskuski huuli pyöreänä istui kuskin paikalla puhelin korvalla. Liekö ollut ongelmaa hälyjen tjms kanssa.


                                                      Sit päivällä aiemmin tämmöinen tapaus kurvasi työmaan parkkipaikalle. Oli kaiken huipuksi kuulemma tuntia aikaisemmin katsastettu... On se hyvä että konttorilla ollaan tarkkana :)
                                                      Attached Files

                                                      Comment


                                                      • Näit varmaankin saman sinisen Bugattin mikä oli viikonloppuna Sports Car Expossa
                                                        En ollut siis aivan väärässä, tuossa näyttelyn esitekuvassa taitaa olla sama auto. Kuvasta näkee että oli puolavanteet, ei pinnavanteet kuten muistin.

                                                        Kaukaa otetusta kännykuvasta poimittu ja eikös mennyt juuri puun taakse:
                                                        Attached Files

                                                        Comment


                                                        • Jotkut sankarit päätti leikkia "stunt" miehiä tänään täällä Ikaalisissa. Näytöksen puolivälissä ystävällisesti pyysin heitä menemään muualle siitä parkki paikalta, koska oikeasti eräs sankari ei hallinnut sitä piikkiään kunnolla. Heti näytöksen päätettyä tämä sankari paineli ajotietä pitkin keula pystyssä ja sopivasti ystävämme siniset ajoi vastaan. Kortti ja kilvet lähti.Naurettii siinä koko porukka maha kippurassa. Oli poika aikas nolona ku lähti työntelee piikkiään kotia päin.Tais loppua se stunt ura siihen xD

                                                          Comment


                                                            Sit päivällä aiemmin tämmöinen tapaus kurvasi työmaan parkkipaikalle. Oli kaiken huipuksi kuulemma tuntia aikaisemmin katsastettu... On se hyvä että konttorilla ollaan tarkkana :)
                                                            Huippu osaamista siinä konttorissa jossa tuo auto on käynyt... Ja näyttäisi olevan ihan hyvän kokoinen reikäkin sisälokarissa. Ja tästä maksetaan se ~80€

                                                            Comment


                                                              Oli niin kiiltävää peltiä tuossa reiän kohdalla että lienee tuo ylätukivarsi siihen iskenyt.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X