Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Tuttu kertoi että porukat kiertelevät keräämässä akut korjaamoiden takapihoilta, aika riski Tallinnan lautan autokannella muutama isompi akkukuorma.
    Mun pajalla on myös käyty pari kertaa kyselemässä vanhoja akkuja ja yksi sankari kyseli vanhoja katteja, kumpikin sano "vain keräilevänsä" niitä, eli helposti luettavavissa rivien välistä että romurautaa haalitaan "uudessa muodossa" ja yritetään saada rahaa niistä.


    Ja tullut nähtyä pariin otteeseen se Haraldin mainitsema mattamustaksi teipattu A4:nen, on se aika härskin näköinen matta puvussaan :)

    Comment


      http://www.youtube.com/watch?v=spUfyPc_E3U
      Tuossa videossa esiintyy ko. partybussi.

      Comment


      • Tarkkaan ottaen eilen illalla: pipopäinen hipin perikuva pyöräili vanhalla Jopolla Pitskun liikenneympyrää väärään suuntaan. Kätevästi sentään väisteli busseja ja autoja joten ei ihan ympäripäissään mutta hiukan ihmettelin suoritusta. Varsinkin kun oli melkoisen pimeää.

        Comment


          Alkuperäinen kirjoittaja Jondetski
          Tällainen vehjas ajeli vastaan aamupäivällä Tre:n läntisellä ohitustiellä Vaasan suuntaan.

          Tietääkö joku onko tän takana jokin "tempaus"? Ei kuitenkaan ihan joka päivä suomessa moisia näe. Piristi kyllä kummasti :)
          http://www.partybus.fi/

          Comment


          • Mä oon näköjään ihan pihalle nykymenosta, kun en tollasestakaan tienny, vaikka samassa kaupungissa vielä pyörii..

            Comment


              Ei varsinaisesti liikenteessä mutta kuitenkin. Oli viereisellä kujalla käyny aurakuskille köpelösti. Oli jostain syystä kauha pompannu, vetässy rivarien postilaatikot mukaansa ja sitten s40 vollen takakulmaan. Sivu-ikkunoiden korkeudelle, just takaovesta taaksepäin oli tullu uus kanttaus ja vähän enemmän muotoja ja auto kääntyny melekein poikittain pihassa.

              Comment


              • Tossa iltapäivällä koiraa kusettaessa tuli nähtyä Tuomaansillan kohdilla BMW Z3 katto auki. Oli sentään joku +5 ja aurinko hieman paistoi, mutta naurettavaa silti.

                Comment


                  Se on tommosta kun on avo :) saa olla kyllä aika kovasti karaistunu kyllä 5 asteessa... TT:ssä tarkenee vasta +8 ja lämppäri täysillä :)

                  Comment


                  • Onhan avostelussa toki puolensa, myönnetään:) mutta tähän vuodenaikaan se on IMO naurettavaa.

                    Comment


                      Näin sitten aika perus kilven, ACF-xxx, ei tuossa varsinaisesti mitään mutta kun oli rellun kilvet niin meni silmät kieroon :)

                      Comment


                        Täytyy kyllä tunnustaa, että kyllä sitä tässä ittekkin joka päivä miettii kovan katon luiskaamista ja pressun käyttöönottoa, että sitten joku aurinkoisempi päivä olisi kiva kruisailla töistä kotia. Se on vain keväthankien aikaan niin kivaa :)

                        Comment


                        • kukas ajeli tänään puolen päivän aikaan Tampereen läntisellä ohitustiellä pirkkalan ABC:n kohdalla moottoripyörällä räntäsateessa?=)

                          Comment


                            Ohitin lauantaina motarilla Passatin, jonka takaluukussa oli W8 ja 4MOTION. Mikäs toi eka on, merkkituunaus vai onko tollasia oikeasti olemassa?

                            Comment


                              Alkuperäinen kirjoittaja Hannu Kulju Näytä viesti
                              Ohitin lauantaina motarilla Passatin, jonka takaluukussa oli W8 ja 4MOTION. Mikäs toi eka on, merkkituunaus vai onko tollasia oikeasti olemassa?
                              On niitä. Kliks

                              Comment


                              • Viikonlopun aikana tuli väännettyä yksi tuhannen kilometrin projekti asiakkaan kuorma-autolla. En ymmärrä kuinka ammattikuskit pysyvät rauhallisena kun joutuu ajamaan kymmenien tonnien yhdistelmällä erilaisten pässien perässä. Monta kertaa oli matkalla tilanteita missä joku vetää henkilöautolla pitkää letkaa perässään reilusti alinopeutta paikoissa missä ei ainakaan raskaalla kalustolla ole mitään toivoa päästä ohi. Pari kertaa pääsi itse rajoittimella ynyttämällä kun oli reilun kilsan ohituskaista, usein nämä liikennettä terrorisoivat hidastelijat ajavat juuri ohituspaikoissa niin kovaa ettei ohi pääse. Eipä käy aika pitkäksi kuorma-auton ratissa kun edessä ajava toistuvasti jarruttelee notkossa viiteenkymppiin ja siitä kiihdyttää ylämäkeen, pakoputki työntää hattaraa ja takana käydään kurkimassa ohituspaikkaa. Välillä pitää pysähtyä kahville ihan hermojan takia vaikka olisi kuinka tiukka aikataulu.

                                Joensuusta tullessa viitostiellä joku hölmö veti henkilöautolla kymmenien kilometrien ajan letkaa 50-70km/h 80km/h alueella. Takaa koukki jonoa ohi pakukuski jolla ei enää kärsivällisyys riittänyt, muutaman kilsan päässä Visulahden kohdalla oli tutka ja kyseinen tietysti seisoi sitten siinä. Aavistuksen puski vahingoniloa pintaan mutta ennemminkin tuli mieleen että kaverilla olisi ehkä ollut mielessään vähän painavampaa sanaa jonon vetäjälle.

                                Comment


                                  Riihimäellä, iäkkäämpi naishenkilö ajeli pikkukippanallaan Pohjoista Rautatiekatua keskustan päässä väärään suuntaan. Paikalla oli poliisipaku vilkut päällä varoittamassa muuta liikennettä, kun rouva pakitteli autoaan.

                                  Oli konstaapelit kovin huvittuneen näköisinä kopissaan :D

                                  Comment


                                  • Taas oli eräs kanssa-autoilija tehnyt ratkaisun. Eikä ole ensimmäinen kerta, kuin näin jotkut ajavat. Tässä kuvassa näkyy paikka. Tullaan hämeenpuistosta, ratinan suunnalta. Ollaan kääntymässä kuvassa näkyvästä risteyksestä vasemmalle, kuten kuvassa näkyvä Volvo. Edessä ajava oli myös kääntymässä, mutta päättikin sitten pysähtyä Hämeenkatua ohjaaviin valoihin, jotka näkyvät kuvassa oikealla vihreänä. Onneksi tällä kertaa pidin sen verran väliä, että ehti koukata oikeanpuoleiselta kaistalta ohi. Jäi pysähtyneen auton kuljettaja "hieman" äimistyneenä katsomaan...

                                    Comment


                                    • Kyllä kai niihin valoihin pitää pysähtyä jos ne punaista näyttää. Siinähän on suojatie myöskin valo-ohjattu ja niillä varmaan on vihreät.

                                      Jaha, tarkistin tilanteen ja tosiaan onhan siinä omat valot hämeenpuistolta tuleville. Nuolta ei ole joten jalankulkijoita pitää väistää mutta tosiaan hämeenkadun punaisiin ei tarvi pysähtyä.
                                      Tämä googlen katunäkymä onkin oiva työkalu liikennejärjestelyistä keskustelemiseen. Enää ei tarvi selittää vaikeita risteyksiä tuhansin sanoin vaan jokainen voi käydä katsomassa tilanteen katunäkymästä ja joka suunnasta.
                                      Viimeksi muokannut rehto; 22.3.2010, 17:32.

                                      Comment


                                      • Siis ne valot on hämeenkatua suoraan ajaville. Ei hämeenpuistosta kääntyville.

                                        Comment


                                          Tuo kuvassa näkyvä vihreä valo kun on saman risteyksen "apuvaloja", oikealla puolella kun ei näy valopylvästä...

                                          Comment


                                          • Juurikin näin. Toki siis jalankulkijoilla on vihreät samaan aikaan, mutta tällä kertaa jalankulkuliikennettä ei ollut, joten pysähtyminen oli täysin perusteetonta..

                                            Comment


                                            • Tänään työmatkalla Varpaisjärvelle näin jotain mahtavaa, Esson Baarin!
                                              Ja voi kamala mikä puheensorina sielä kävikään, kun paikalliset ukot istui siellä isolla porukalla pöydän ääressä :D
                                              Attached Files

                                              Comment


                                              • Vanha kunnon Esson Baari. Mahtoiko Veijo Esso olla päällepäsmärinä.

                                                Comment


                                                  Pöytä varattuna toki pajatson vierestä, kun johtaja niin kovasti tykkää uhkapeleistä.

                                                  Comment


                                                    Alkuperäinen kirjoittaja sami Näytä viesti
                                                    Viikonlopun aikana tuli väännettyä yksi tuhannen kilometrin projekti asiakkaan kuorma-autolla. En ymmärrä kuinka ammattikuskit pysyvät rauhallisena kun joutuu ajamaan kymmenien tonnien yhdistelmällä erilaisten pässien perässä. Monta kertaa oli matkalla tilanteita missä joku vetää henkilöautolla pitkää letkaa perässään reilusti alinopeutta paikoissa missä ei ainakaan raskaalla kalustolla ole mitään toivoa päästä ohi. Pari kertaa pääsi itse rajoittimella ynyttämällä kun oli reilun kilsan ohituskaista, usein nämä liikennettä terrorisoivat hidastelijat ajavat juuri ohituspaikoissa niin kovaa ettei ohi pääse. Eipä käy aika pitkäksi kuorma-auton ratissa kun edessä ajava toistuvasti jarruttelee notkossa viiteenkymppiin ja siitä kiihdyttää ylämäkeen, pakoputki työntää hattaraa ja takana käydään kurkimassa ohituspaikkaa. Välillä pitää pysähtyä kahville ihan hermojan takia vaikka olisi kuinka tiukka aikataulu.

                                                    Joensuusta tullessa viitostiellä joku hölmö veti henkilöautolla kymmenien kilometrien ajan letkaa 50-70km/h 80km/h alueella. Takaa koukki jonoa ohi pakukuski jolla ei enää kärsivällisyys riittänyt, muutaman kilsan päässä Visulahden kohdalla oli tutka ja kyseinen tietysti seisoi sitten siinä. Aavistuksen puski vahingoniloa pintaan mutta ennemminkin tuli mieleen että kaverilla olisi ehkä ollut mielessään vähän painavampaa sanaa jonon vetäjälle.
                                                    Näitä idiootteja mahtuu paljon tähän Tampere-Savonlinna välillekin. Kortti pois moisilta toheloilta!

                                                    Comment


                                                    • Alkuperäinen kirjoittaja jondetski
                                                      Edessä ajava oli myös kääntymässä, mutta päättikin sitten pysähtyä Hämeenkatua ohjaaviin valoihin,
                                                      Täsmälleen sama paikka ja tilanne viime lauantaina. Focus kääntynyt Hämeenpuistosta vasemmalle kohti Pirkankatua, ja jäänyt sitten siihen tyhjän suojatien eteen seisomaan, kun oli bongannut nuo hämeenkatulaisille osoitetut valot.

                                                      Tuollaista tapahtui aikanaan aika usein Plevnan kulmalla, mutta sitten suojatieremontissa se risteyksen jälkeinen apuopastin poistettiin.

                                                      Comment


                                                        Muutama päivä takaperin tuli Pirkkalan ABC:n lähellä (moottoritiellä) vastaan Ferrari Testarossa. Erottui joukosta varsin mukavasti.

                                                        Comment


                                                          Keskiviikkona kun mietoisista ajelin kohti kotia, saavutin jonkun pikkufiiun ja jäin siihen taakse ajelemaan. Nopeus vaihteli 80 rajoituksella mittarin mukaan n. 70-80km/h (todellista 65-75km/h). Ylämäissä aina tippui ja alamäissä nousi. Pari kilsaa olin siinä perässä ajanut ja itseni taakse liimautui tilataksi. Rupesin siinä juuri kattelemaan, että millos tulis ohituspaikka, niin fiiukuski laittoi vilkun, vetäs bussipysäkille, päästi meidän ohi ja läksi uudestaan ajamaan.

                                                          Harvinaislaatuista kohteliaisuutta tiellä. Liekö sitten autossa ollut joku vika, ettei sillä vaan päässyt kovempaa. Näitä soisi pienillä teillä näkevän enemmänkin.

                                                          Comment


                                                            Nauroin ihan ääneen erästä Hyundai citymaasturia joka ei päässyt pakilla liukkaasta parkkiruudusta pois. Oli yksi pyörä jossain pienessä syvänteessa, vissiin sadevesikaivo tjms siinä kohtaa parkkipaikkaa. Siinä se toinen takapyörä jauhoi tyhjää eikä mihinkään noussut ennen kuin siirsi metrin eteenpäin ja koitti toisesta kohtaa uudestaan.

                                                            Comment


                                                              Näin sitten aika perus kilven, ACF-xxx, ei tuossa varsinaisesti mitään mutta kun oli rellun kilvet niin meni silmät kieroon :)
                                                              Nokitan tähän, ACF-XXX kilpi bongattu 3-sarjan bemarista jokin aika sitten munkkivuoressa.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X