Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Kolari limingantullin mäkkärin risteyksessä.kuvaniki pääs oikee kalevan nettisivuille, olimpa kerranki siellä missä tapahtuu. Ei paljoa siit mäkkärissä syömisestä tullu mitää...

    http://www.kaleva.fi/uutiset/kolari-...ullissa/837327

    Comment


    • Siitä risteyksestä pitäsi kyllä poistaa se prismalle menevä tie. Noita kolareita on siinä vähän väliä kun tyypit perseilee etenkin prismalta päin tullessa, aina jollain on keula menossa risteävän liikenteen kaistalla.

      Comment


      • liikenneympyrä siihen pitäs saada. Joka aamu ja päivä pahimpaan ruuhkaan joudun siitä menee töihin. Harvase aamu ku pääsee töihin ei muuta ku hermo savuke ja todeta "se oli lähellä" Sieltä prismasta tulevat ei vaan kato yhtää!!!

        Comment


          Toijala - Tampere välillä moottoritiellä kolmet suistumisjäljet. Kai se sitten oli liukasta...

          Comment


            Eilen kymmenen jälkeen kotiutuessani Forssasta Auran kautta ajoin siinä leveäkaistaosuudella vakkarilla kiinni yhden farmari Golffin. Motarin aluksi menin ohi ja jatkoin vakkarilla vähän kovempaa ja Kreivilän kohdalla Golffi oli imuttanut itsensä niin lähelle, etten taustapeilistä nähnyt enää sen ajovaloja. Polkaisin vähän välimatkaa, josko ymmärtäisi ettei roiku puskurissa. Ymmärsi sen siten, että piti puristaa 150 lasissa mun ohi. Mikähän sille tuli?

            Ja sitten ihmetyttää pitkien käytössä se, että raskas liikenne tuntuu ottavan kovasti näppylöitä pitkistä. 500 metrin päässä jo vilkuttelevat niitä nelois-Xenoneitaan, jotka kabiinin katolta oikeasti häikäisevät. Eilen kun en heti vaihtanut lyhyille (ja mulla on ihan tavalliset valot oikein suunnattuina), niin päätti rekka ajella pitkillä vastaan. Täällä kun on käsittääkseni paljonkin raskaan liikenteen ammattilaisia, niin mikä tuossa mättää? Eikö siitä rekasta saa niitä katolla olevia pois ja tullaan sopiville etäisyyksille vastaan ja sitten lyhyille?

            Minkä takia niillä muuten saa olla 4 tai jopa 6 pitkää? Saanko minäkin laittaa jos niistä vaikka neljä olis katolla? :-p

            Comment


              Polkaisin vähän välimatkaa, josko ymmärtäisi ettei roiku puskurissa. Ymmärsi sen siten, että piti puristaa 150 lasissa mun ohi.
              Hyvä oli, ettei ollut kissalanpoikien siviili golffi.

              Kyllä ainakin joillakin rekkakuskeilla toimii tuo kattovalojen sammutus.

              Comment


                Ei kait siellä rekassa saa sen enempää pitkiä oikein olla, mutta työvaloja voi kait olla niin paljon kuin mahtuu. En tosin tiedä, miten virallisesti menee.

                Rekkakuskeja on moneen junaan ja sitten on niitä, joita kanssamatkustajat eivät suostuisi edes päästämään siihen junaan... Vähemmän ne rekan tuulilasiin heijastelee pitkät valot, kun istutaan korkealla.

                Kattovalothan toimii siten, kun ne on kytketty. Typerästi kytketty, jos ei saa erikseen pois/päälle pitkien rinnalle.

                Comment


                • Alkuperäinen kirjoittaja Hannu Kulju
                  Saanko minäkin laittaa jos niistä vaikka neljä olis katolla? :-p
                  Eikös autoissa pidä lisävalojen olla etuakselin etupuolella, joten katolle ei silloin normaali autoissa saa lisävaloja laittaa. Vanhoissa Hiaceissa ehkä? Joku vois varmistaa tämän jos tietää paremmin, mutta tälläistä juttua olen kuullut.

                  ettei menis ihan offiksi, niin tänään Lapualla oli sellainen B7 Audi juuttunu kiinni kinokseen, kun oli yrittänyt mennä parkkipaikalle. Vajakki se oli, kun vain etupyörät suti ja siinä oli jo 5 ihmistä lykkäämäs, niin en viittiny mennä siihen enää viisastelemaan. Onko se quattro kuinka paljon kalliimpi kuin vajakki?

                  Comment


                    Seuraavan pitkät päällä vastaan tulevan rekkakuskin ajatan ojaan vetämällä suoraan vastaantulevien kaistalle hetkeksi.

                    Onneksi on pääosin täällä sisämaassa tuo kulkeminen, ei juuri näy kuin kotimaankilvissä olevaa raskasta kalustoa jota yleensä ajavat ihan ammattikuskit.

                    Comment


                    • Kuorma-auton keulilla saa olla 6 lisävaloa, mutta referenssit ei sais ylittää yhtäaikaa palavista lampuista 75. Vai joko se muutos 100:n on tullut voimaan? Tuosta katolle laitosta taisi muistaakseni laki sanoa että on oltava auton etuosassa, ja eivät saa häikäistä kuljettajaa. Yksi tuttu tappeli katsastusmiehen kanssa 1,5h että sai jäädä picupin lavakaaren päälle lisäpitkät.

                      Ja ettei menisi ihan ot:ksi
                      Aivan jumalattomasti autoja joissa on takalamput muurautunut ihan umpeen kun ei ole viitsitty putsata..

                      Comment


                        Poliisit liputtivat vaaralassa ja hakunilassa autoja sivuun niin perhanasti. 40km/h rajoituksella olivat tutkaamassa. Molemmat paikat olivat itseasiassa ihan ok, eikä niissä pahimmissa alamäissä, missä nopeus saattaa huomaamatta kasvaa. Olikohan liputuspaikalla jotain yhteistä sikarokotusten kanssa, matkan varrella molempiin suuntiin kehien suunnasta olivat.

                        GPS:n mukaan 43-44km/h vauhdista ei tullut ulosliputusta :)

                        Comment


                        • Pitskun suoralla myös Espooseen menijät joutuivat myös tutkaukseen, itse toisesta suunnasta ongelmaa lähestyneenä totesin että aika hyvä osallistumisprosentti näytti olevan.

                          Comment


                          • Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
                            Seuraavan pitkät päällä vastaan tulevan rekkakuskin ajatan ojaan vetämällä suoraan vastaantulevien kaistalle hetkeksi.

                            Onneksi on pääosin täällä sisämaassa tuo kulkeminen, ei juuri näy kuin kotimaankilvissä olevaa raskasta kalustoa jota yleensä ajavat ihan ammattikuskit.
                            En ihan ensimmäisenä lähtisi koittamaan pakottaa rekkaa ojaan, jos sen kuljettajalla on jo ajovalojen kohdalla asennevamma.

                            Comment


                            • Ja toinen kolari heti perään. Olin päivällä käymässä tankilla TB:llä ja siitä menin sittarii ostaa maitoa, nii eiköhän siinä sit just ollu rytissy pelti. Nappasin kuvan, JA TAAS kalevan sivuille. Tässähän pääsee koht rikastuu kolari kuvilla. mitäköhän huomenna...http://www.kaleva.fi/uutiset/pelti-r...pyrassa/837484

                              Comment


                                Tässähän pääsee koht rikastuu kolari kuvilla
                                Mitäs ne maksaa tollasesta kuvasta?

                                Comment


                                • Pari päivää sitten lumikelillä A6 kehä I:llä Leppävaaran ja Otaniemen välissä. Ja mikähän tässä on niin erikoista? Noh, kyseinen Audi ajeli kenties n. 100-110km/h 70km/h rajoitusalueella, peräkärryä vetäen ja pujotellen mudien autojen ohi, ainakin kahteen otteeseen myös bussikaistaa pitkin.

                                  Comment


                                    Hauskuutin itseäni ovlov xc90:n kustannuksella.
                                    Laskin aamupäivällä raskalla kalustolla Pispalanharjulta Tahmelaa kohti (Tamperelaiset ainakin tietää). Jyrkkään alamäkeen laskiessani, vastaan tulee ko. oleva "maasturi".
                                    Kadut on sen verran kapeat, että toinen joutuu aina väistämään levennyksen kohdalle. Volle kiipesi vastaan, laskin hiljaa mäkeä alas, että vastaantulija kerkeää levennykselle. Kohta alkaa vollen kabiinissa kädet käymään siihen malliin, että "vauhtia perkele".
                                    Ohituksen jälkeen katsoin peilistä taakse päin. Volle kiemurteli kapean väylän molempia reunoja myöten, päästen juuri ja juuri ylös.
                                    Liekköhän "takapyöräavustin" antautunut, kun noin kiemurteli? Se selittäisi aikaisemman huitomosenkin, koska ei halunnut pysäyttää vauhtiaan.

                                    Comment


                                    • Mitäs ne maksaa tollasesta kuvasta?
                                      50e kuvista ja videoista enemmän riippuen laadusta yms... Iltalehdelle ei kelvannu eiliset kuvat. PS.Verot menee näistäki rahoista....

                                      Comment


                                        Järvenpään Citymarketin valoissa joku max 14v poika pyrki kovasti Darwin Awardseihin. Kaverinsa kanssa käveli ensin punaisia päin keskikorokkeelle, joka ei sinänsä ollut mitään poikkeavaa, mutta siitä eteenpäin oli vitsin taso aika heikkoa.

                                        Keskikorokkeen jälkeen on kaksi auto kaistaa valoissa, joista toinen kääntyy vasemmalle toinen suoraan ja oikealle meneville. Tämä kaveri meinasi ensin lähteä siitä hyppimään valoissa seisovien autojen keulilta, mutta sitten vaihtui vihreä vasemmalle kääntyville. Jokaisen auton kohdalla yritti jatkaa nauraen matkaa ikään kuin pakottaen autoja pysähtymään.

                                        Siinä se otti aina yhden askeleen joka auton kohdalle ajotielle ja kun auto ei kokonaan pysähtynyt peruutti aina takaisin keskikaistaleelle. Idea oli vetää väkisin siis autojen eteen. Eivät ne päälle aja, niin joutuvat pysähtymään ja hän kävelee tien yli. Ja autoilla oli siis vihreä ja kävelijöillä punainen. Autoja jonotti siinä sellaiset 10kpl ja niillä viimeisillä siis oli jo ihan riittävästi vauhtia siinä risteyksen kohdalla, kun kauempaa ehtivät kiihdyttää, joten pahaa jälkeä olisi tullut.

                                        Siinä katselin viereisellä kaistalla punaisissa seisten, että milloin osuu Juhaa leukaan. Ei osunut, vaikka joka kerta oli lähellä. Se toinen kaveri naureskeli vaivautuneesti ja lopulta veti sitä kaveriaan takaisin korokkeelle. Tämä vain nauroi.

                                        Mielestäni nähnyt saman kaverin samoissa valoissa ennenkin kikkailemassa punaisia päin autojen edestä. Pipo oli sellainen vihreä sukkatyyppinen korkea ja toppatakki nyky pahan jätkän tyyliin mamin ostama 400e luokkaa. Valkoinen sekalaisilla ruuduilla.

                                        Teki niin mieli vetää parkkiin ja pojille kertomaan niskalenkin kera, kuinka helvetin huono läppä se oikein oli. Ei naurattanut ketään. Pahinta käyttäytymistä mitä olen nähnyt tähän mennessä.

                                        Comment


                                        • Oppivatpahan pojat olemaan kun ensimmäisen kerran tulee se marko-90 juuri hankitulla E30:llä miljoonaa eikä pysähdykkään valoihin. Sitten luetaan lehdestä miten "Menestyvä yläastelaisnuori jäi auton alle".

                                          Joensuussa tänään Kajaanin tiellä joku teki Octavialla kyllä sellaisen kaistan vaihdon, että etäisyyttä vieressä / takana ajavaan jäi korkeintaan jotain kymmeniä senttejä.

                                          Comment


                                            Vähän samanlaisen survival-tempun teki yksi poika eilen Noljakan S-marketin luona. Kahden kaverinsa kanssa näyttivät ensin siltä, että jäävät odottamaan, ja kaverit jäikin mutta yksi sankari päättikin varoittamatta kipaista tien yli... Suojatien kohdallahan tulisi pysähtyä, jos jalankulkija(t) on selvästi aikeissa ylittää tie, mutta nämä kyllä jäivät odottamaan - paitsi yksi. Oli absille töitä.

                                            Comment


                                            • Vihdoinkin Lappeenrannan kaduilta jyrsitään kaikki polanteet ja urat pois, mutta että aamuruuhkan aikaan? Kävin pyörähtämässä juna-asemalla, jolloin matkalla tuli vastaan karhut peräkkäin ja käytännössä sulkivat toisen kaistan ja poikittain menevät tiet risteyksissä jäisellä vallilla. Eikö päivät tai yöt olisi ihan hyvä aika tähän hommaan?

                                              Comment


                                                Noista jalankulkijoista vielä. Olen koittanut itse päästää näin talviaikaan varsinkin aina jalankulkijan suojatielle rauhassa.

                                                Eilen alkoi taas suunnattoman paljon sapettamaan kun näin puolen korttelin päästä että keskikorokkeella seisoo vanhempi nainen kapsäkkiensä kanssa pyrkimässä minun kaistan yli. Hidastin normaalisti vauhtia että täti pääsee rauhassa tien yli. No tämä perkele ei edes huomaa kun katselee vallan toiseen suuntaan ja haaveilee jostain Tauno Palosta. Vilkaisin peiliin ja totesin että autojonoa jatkuu liki kymmenen auton verran takana, jääköön muorin tienylitys jonkun muun murheeksi.

                                                Paikallislehdessä on tänäkin talvena aika paljon tuosta suojatiepolitiikasta kirjoiteltu ja onhan se välillä aika perseilyksi tullut itekin jalkamiehenä todettua. Vois keskittyä se jalankulkijakin hiukan, ei huvita pysäyttää liukkaalla kelillä turhaan kovin montaa kertaa. Aina saa varoa että koliseeko takaa joku keila perään.

                                                Comment


                                                  Kuulostaa tutulta. Itelläkin sapettaa tuo. Grr. Voisi ne jalankulkijatkin vähän seurata liikennettä. Unelmoivat tiesmistä eivätkä mene yli, vaikka auto hidastaa tai jopa pysähtyy ihan turhaan. Turha kritisoida autoilijoita siitä, että eivät pysähdy, jos jalankulkijoiden oma käytös on tuollaista. Pitäisi seistä ihan siinä suojatien reunassa, katsoa lähestyvää autoa ja näyttää siltä kuin olisi oikeasti menossa suojatielle. Kyllä ne autotkin silloin pysähtyis huomattavasti paljon useammin.

                                                  Comment


                                                  • Jyväskylän keskustassa Matkakeskuksen kohdalla viimeviikolla joku keski-ikäinen mies tuli kahden seisovan autojonon välistä yllättäen ja meinas jäädä alle, kun kolmas kaista oli kääntyville ja siinä paloi jo vihreet. Onneks ei ollut paljoa vauhtia ruuhkan takia, niin ehdin jarruttaa. Kyllä se siinä vähän säikähti itsekkin. Ehkä parempi olisi käyttää sitä suojatietä 10m päässä..

                                                    Comment


                                                      On tästä jo joku aika, mutta oltiin motarilla ajaan. Katoin sitten että miks joku auto seisoo kiihytyskaistan päässä villku oikeelle, eli siis merkkinä siitä olevinaan että siinä seisoo. Sitten kun oltiin siinä kiihytyskaistan alkupään kohdalla niin tämä sankari sitten veti U-käännöksen motarin keskikaiteen aukon kautta toiselle puolelle. Liikennettä ei ollut yhtään. Kyllä siinä piti jonkin verran jarrua hakee kun tie oli ihan peili ja paku lähtee kärrin kanssa sitten vetämään siitä yli.

                                                      Comment


                                                        Vantaan Gigantin kohdalla risteyksessä tuli parin auton jonoutuman takaa esiin vasemmalla menokaistalla ajovalot väärään suuntaan osoittava auto. Ja tuossa siis kaksi kaistaa suuntaansa. Ei tajua mikä siinä oli se juttu. Siinä se seisoi hetken ja lähti sitten oikealle puollelle jatkamaan matkaa.

                                                        Ei siinä oikein pysty pyörähtämäänkään eikä voi erehtyä ajamaan jostain kauempaa väärään suuntaan, joten olisiko vetänyt pakin päälle risteävältä tieltä ja kääntänyt perän sitten noin? Erittäin sekopäistä joka tapauksessa.

                                                        Comment


                                                          Kaikkea sitä.. 7-tiellä tuli perä eellä vastaan ilmeisesti Saksan poliisin vanha G3! Väritys ainakin haiskahtaa siltä. Oli siinä kylessä vielä jotkut auringon polttamat teipin rajatkin, mutta niitä en ruvennu tarkemmin tiirailemaan.

                                                          Comment


                                                          • Vaasan keskustassa nähty ilmeisesti aikakapselista otettu amisajokki. Eipä heti muistu mieleen milloin viimeksi olisi nähnyt Volvo Amazonia karvanopilla ja huoranportailla varustettuna.

                                                            Comment


                                                            • Täydellä WRC korisarjalla olevan ford focuksen rautalammella. Tiedä sit onko noita ihan lasikuitu/muovi kopioina myynnissä vai oliko kyseessä "harjoituksista". Eka täys WRC kopio mikä on tullut nähtyä.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X