Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Älykkyyskohtauksia

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Lehti-ilmoitus, nyt 8806086151311:lle ensimmäiselle edullisesti.

    Comment


      Saattaa tablettien suojakuorien hinnat lähteä pirkanmaalla laskuun...

      Comment


        Meillä on kanssa tuotannon henkilöt päättäneet töitä "valmistunut määrä" -kohtaan oman henkilönumeron viivakoodilla, joka on numeroiksi käännettynä juurikin tuommoinen tolkuttoman pitkä numerosarja. Mikäs siinä ahkeran tuntuista porukkaa... Varastonarvon tosiaan vähän pompsahtaa tuossa kohtaa :) Sittemmin korjattu ohjelmaa niin, ettei se hyväksy, kuin tolkun numeroita, eli jos työmääräimessä pyydetään esim. yhtä kpl, niin muuta kuin yhtä tarjotaessa valmistumiseen, tulee herja.

        Comment


          Eikö Juha suomalainen saa tehdä "tuhtaata"?
          tietääkös kukaan mikä on "tuhtaa"?

          Comment


            Jos oikein tosissaan alkaa jonkun asian kanssa tuhtaamaan, niin aikaahan siinä palaa ihan reilusti ja tulos on silti huono.

            Comment


              Työsuoritusten väärä raportointi tunnettiin nimellä tuhta.

              Comment


              • Yöllä iski tylsyys:
                https://www.dropbox.com/s/3w68oykkyf...02.19.jpg?dl=0

                https://www.dropbox.com/s/nhqkz3i5ig...36.08.mp4?dl=0


                Saisin tuan pyörimään ~asianmukaista kierrosnopeutta, mut alkaa ääntä pitämään ja joutuis ranettaan oikean voitelun.

                Tarvii tilailla vähä juttuja ja finalisoida tuo funktionaalisena koristeena takas hyllylle.

                Comment


                  Click image for larger version

Name:	ImageUploadedByTapatalk1417424912.987385.jpg
Views:	1
Size:	239,4 Kt
ID:	1621877
                  Tässä on tainnut tulla se kuuluisa älykkyyskohtaus kun on pitänyt saada tytön jaloille tilaa.

                  Comment


                    Jos joku niistä autoja suunnittelevistä insinööreistä tajuaisi suunnitella matkustamon ilmastoinnin niin, että raitisilma siihen tulisi muualta, kun on tähän asti tavaksi tullut, niin... yhtäkkiä saattaisi loppua se pissapojannesteen huuruissa ajeleminen kurakaudella. Joskus tekee mieli avata ikkunat talvella edellämainitun johdosta.

                    Comment


                    • Insinöörit on suunnitelleet nykyiset laitteet niin että kun vetää pesurin viiksestä, niin menee hetkeksi sisäilmankierto päälle.

                      Comment


                        Jo b6:ssa oli moinen ominaisuus. Tosin nykyisessä b8:ssa taas se ei toimi läheskään niin hyvin (liekö tekemistä ilmastoinnin vaatimattomuuteen, kun on perusmalli).

                        Comment


                          Mahtaakohan tämä olla luokiteltavissa älykkääksi toiminnaksi? Kuvien mukainen kone tuli huoltotiskille, diagnoosi "Ei käynnisty."

                          Mihin konetta sitten käytetään? No firman/yrittäjän kirjanpitoon tietenkin. Joku Esko Ahon pääministerikauden aikainen DOS-pohjainen Win95:ssa pyörivä kirjanpito-ohjelma jota ei ymmärrettävästi pysty siirtämään uudempaan koneeseen. Tilikausikin loppuu kolmen päivän kuluttua että asialla olis vähän kiirekin.

                          No saman rahan siitä korjatessa sai ja itse asiassa hiukan laitoin lisääkin ihan vaan sen takia että ei sadan kilometrin säteellä kukaan muukaan sille olisi mitään ainakaan näin nopeasti osannut tehdä :)
                          Attached Files

                          Comment


                            Pystyyhän tuon siirtämään vaikka virtuaali-koneeseen, josta voi näppärästi ottaa jopa kopioita. Sanoithan noille että se menee rikki uudestaan? Ei vain tiedetä koska.

                            Älykkäästi tuli ostettua lisää vääntöä, nyt kytkin seuraavana sitten listassa.

                            Comment


                            • Aikanaan paikalliseen pk-seudun Giganttiin tuli kone vialla: "tästä puuttuu pienet kirjaimet". Noh capsihan siinä oli päällä.

                              Comment


                                Kun vie likaisia työvaatteita Lindströmin pesulaan lähetettäväksi, kannattaa katsoa, että puhtaat ovat tulleet jo kaappiin ...

                                Comment


                                • Kestäispä nyky kannettavat yhtä kauan! :P

                                  Menin pajaan työstämään uutta työkaluani,lopulta totesin että hyvä tuli ja laittelin muut vehkeet paikoillee ja lähdin pois jatkamaan töitä.. Seuraavana päivänä sitten muistin että mikä unohtu...

                                  Comment


                                  • Sen oppii tarkastamaan kun muutaman kerran shortseissa pyörii työpäivän.

                                    Comment


                                      Alkuperäinen kirjoittaja ommiK Näytä viesti
                                      Insinöörit on suunnitelleet nykyiset laitteet niin että kun vetää pesurin viiksestä, niin menee hetkeksi sisäilmankierto päälle.
                                      Insinööritkin näköjään oppii joskus. Miten tuollainen jaksaisi toimia, jos lyhyin väliajoin toistaa sitä pesutoimintoa moneen kertaan? Sehän voisi periaatteessa jäädä päälle vaikka muutamaksi minuutiksi kerrallaan, koska ei ne huurut sieltä hetkessä haihdu.

                                      Comment


                                        Lähdettiin täältä korvesta kylälle kun teki mieli jäätelöä. Samalla no kun kerran kaupoilla oltiin niin osteltiin ulkoroihuja, jouluvaloja, syömistä jne. Mutta muistimmeko sen jäätelön...

                                        Comment


                                        • Autossa soi Eppujen "Ryyppäämään" kappale ja ensimmäisen kertosäkeen kohdalla haistoin selvästi viinasnapsin. Ehdin pohdiskella jo monenlaisia mietteitä suggestion voimasta ja henkisestä hyvinvoinnistani, kunnes tajusin pesseeni tuulilasia hetki sitten. Sen verran kesti sillä hajulla kabiiniin tulo, että lähimuisti jo ylikirjoitti episodin.

                                          Comment


                                          • Lähdin tänään kauppaan ja hakemaan smartpostista pakettia. Noo, kaikkea tuli ostettua ja vielä kaupassa puhuin että, ottaa se paketti sitten lähtiessä. Arvatkaapa muistinko, no en.

                                            Lähdin kaupan pihasta, ajelin pätkän matkaa kotia päin ja sitten välähti, se perkeleen paketti.
                                            Auto ympäri liikennevaloista ja pakettia noutamaan, kyllä tympi uudelleen etsiä parkkipaikkaa.

                                            Comment


                                              Huomioita tältä päivältä täältä työtiskin takaa. Eräskin herramies kävi kysymässä rannekelloon paristoa. Eihän meillä sellaisia myydä joten neuvoin lähimpään kelloliikkeeseen. Oli ukko sitä mieltä että sellainen paristo maksaa siellä kelloliikkeessä helposti 5 tai jopa 5,50 euroa ja Lidlistä saa uuden kellon 4 eurolla.

                                              Sanoi katselevansa vielä muutamasta muusta paikasta sitä paristoa jos löytäisi halvemmalla. Mahtaa se Volvo 244 kulkea pyhällä hengellä kun kannattaa sellaisella ympäri pitäjää kiertää parin euron patterin perässä.

                                              Seuraavaksi jotain perkeleen tenukeppejä. Keski-ikäinen pariskunta paukki tuohon sisälle, muijalla silmät pyörii päässä kuin appelsiinit hedelmäpelissä. Jotain ne koitti ostaa, mahdollisimman halpaa puhelinta jolla pääsee nettiin mutta ei saa olla kosketusnäyttöä. Yläraja 60€ ja kaupan päälle pitää saada vanhasta puhelimesta SIM-kortin lukija tinattua kiinni. Totesin että puhelimen voin myydä mutta en tee ilmaiseksi tuntia töitä vanhan korjaamiseksi, eri veloitusta vastaan kylläkin. Ukko hermostui ja lähti sanojensa mukaan "Johonkin jossa saa vielä palvelua." Akka jäi siihen minuutiksi vielä ämpyilemään jotain, sen aikaa kuitenkin että ehti hukkaamaan näköyhteyden aiemmin karanneeseen ukkoonsa. Tuossa se huusi sitten pihalla lumisateessa: "AKU! AKU! Mihin sää menit?! AKU!" - Ja lähti lopulta lävelemään aivan päinvastaiseen suuntaan kuin mies hetkeä aiemmin.

                                              Uusi vuosi, vanhat kujeet.

                                              e: Huoh. Jatkuu vaan. Aamulla tuli läppäri ja nettitikku jotka ei toimi yhteen. Nyt kun sain homman valmiiksi ja soitin asiakkaalle niin eipä siitä asiakkaan antamasta puhelinnumerosta vastannutkaan se karvainen setä vaan joku rouvashenkilö toiselta puolelta Suomea. Voisi edes sen verran panostaa että opettelee oman kännykkänumeronsa. Nyt jumalauta.
                                              Viimeksi muokannut hopsis; 7.1.2015, 13:22.

                                              Comment


                                                Nojoo, tänä aamuna tk:ssa kertoivat yrittäneensä soittaa minulle useita kertoja viime viikkoina. Minä kysyin että mihin numeroon he ovat yrittäneet soittaa. Hoitaja lateli ihan oikean puhelinnumeron. Sanoivat vielä soittaneensa numerotiedusteluun että kenelle ko. numero kuuluu ja sieltä oli kerrottu ihan eri henkilön nimi.

                                                Comment


                                                • Jos on viikon aikana muutamaan kertaan tapellut tulostimen kanssa, kun tulostettaessa ei mitään tapahdu, mutta aina rouvan läppäriltä onnistuu tulostaminen, kannattaa tarkistaa muistiko kiinnittää usb-johdon takaisin omaan läppäriin.

                                                  Hieman oli hölmö olo äsken, kun tuon huomasin.

                                                  Comment


                                                  • Tulostimet tuntuu kyllä olevan aina rikki tai muuten vaan vittuilevat. Ite ihmettelin tossa yks pv kun ei syöttänyt paperia ollenkaan, ja hetken tutkiskelin ja availin sitä paskaa ja ihmettelin, että mikähän helvetti tämmönen täällä on ja nappasin sen pihdeillä irti niin nuppineulahan se siellä.

                                                    Comment


                                                    • Millä te ootte muuten saanu tulostimien värit pysymään vetreänä? Pitäskö sitä tyyliin joka viikko käyttää? Itellä kun saattaa välillä unohtua kuulaudeks käyttämättä, niin eihän sieltä tule enää puoletkaan väreistä tulostuspäitten läpi. Kalliiks tulee vaan tuo tulosteleminen kun tarvii aina ostaa uuden vehkeen, kun haluu tulostaa jotain.

                                                      Comment


                                                        Osta laseri :)

                                                        Comment


                                                          Tai sitten sellainen mustesuihkari, joka aika ajoin putsaa päitänsä.

                                                          Comment


                                                          • Pari tuntia uhrasin aikaa viimeisimmän veroilmoituksen etsimiseen. Sitten muistin, että viimeisin veroilmoitus ja vahvistettu verotuspäätös on vuoden 2013 verotuksen mukainen eikä vuodelta 2014.

                                                            Comment


                                                              Brother on ollu ihmeen hyvä mustesuihku.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X