Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Älykkyyskohtauksia

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Varoitukset on ainakin kohdallaan

    Comment


      Ässän akku teki täyskuoleman ja hetki piti ihmetellä miten saisi ovet lukkoon, kun mitään lukkonuppeja ei ole eikä keskuslukko toiminut. Eräs rouva keksi lähes täydellisen ratkaisun: "Takaovet saa lapsilukkoon, kuskin oven avaimella, mutta mites vänkärin.." :)

      Comment


        Piipun pellitystä mietin viime syksynä ..ratkaisu musta kiveniskumassa. Se mikä pysyy auton alustassa, pysyy myös katolla tiilipiipussa. Kohtaus sekin.

        Comment


          Valmistauduin lambdan vaihtoon: mätänetistä lambdahylsy, sille halpa jatkovarsisarja ja t-väännin kun ei 3/8 löytynyt pakista ennestään. Sitten irrotin vanhan ja kiristin uuden lambdan 22 mm hankoavaimella.

          Comment


            75 cm korkeuteen porattavan 50 mm reijän halkaisija ei ole 75mm. Ei kummankaan.

            Comment


            • Hmm, ostin ilmastointikoneen kotiin = aamun ulkolämpö putos noin 14c, asensinko koneen siis väärin?

              Entäs jos ostan toisen, niin sataako lunta?

              Comment


                Osta varoiksi myös sukset. :-p

                Comment


                  Juu asensit sen koneen väärin päin. Viilentää ulkona ja lämmittää sisällä. Josta tulikin mieleen tämä.

                  Comment


                    Lähde aamulla töihin, unohda eväät kotiin. Syö töissä yksi jugurtti ja juo kahvia kun ei muutakaan ole. Komppaa kaikki kaapit läpi koska piti olla vielä pala leipää jäljellä. Neljän aikaan 8h hereilläoloa takana ilman muuta ruokaa itsehillintä pettää, tilaa naapurin pitsabaarista kebabbi ransuilla. Naapuri tuo parin minuutin päästä safkat, hae kaapista haarukka ja näe samassa kaapissa leipäpaketti. Mitvit, onko se joku alitajuinen kebabinhimoinen sokea piste joka esti näkemästä sitä leipää siellä samassa kaapissa muutamaa minuuttia aiemmin?

                    Comment


                      Sain muistutuksen että epoksipinnoitteen kovettuminen on hyvin voimakkaasti eksoterminen reaktio. Luin pakkauksesta, että työskenteyaika on noin 15 min ja tein mielestäni pienen satsin pinnoitetta. Kun olin telannut noin 3/4 katoksen lattiasta, huomasin että muoviämpäri jossa valmista pinnoitetta oli, kärysi hyvin voimakkaasti. Samalla kertaa tela muuttui hyvin tahmeaksi ja telauskaukalossa oleva pinnoite oli muuttunut liisteriksi. Kiikutin savuavat telakaukalon ja muoviämpärin pois katoksesta, sillä välin tela tietenkin liimautui katoksen lattiaan kiinni. Ja kun nyt on taas joku saamarin juhlapyhä, niin uutta telaahan ei saa mistään. No en minä olisikaan halunnut saada lattiaa nyt valmiiksi...

                      Comment


                        Käry on varmasti sopiva, jotta alkoholia ei tarvii ottaa vasta kuin telaamisen jälkeen.

                        Comment


                          Katoksessa käy sen verran tuulenhuiku, ettei tuo minun nokkaan pahemmin haise. Tiedä sitten miten haisee sisätiloissa.

                          Comment


                          • Ennen piipunhatun korjaamista kannattaa laittaa kunnon tulet kiukaaseen.

                            Comment


                              Avaa epoksihartsipönttö, sekoita ja sulje se huolellisesti. Avaa kovetinpönttö, sekoita huolellisesti ja valmistaudu kaatamaan se epoksin sekaan. Tee havainto, että epoksi jäi kaatamatta sekoitusastiaan. Avaa epoksipönttö uudelleen, kaada epoksia ja kovetinta tarvittava määrä sekoitusastiaan, sekoita ja sulje pöntöt huolellisesti. Ehkä mun katoksen lattiaa ei vain ole tarkoitettu maalattavaksi...

                              Comment


                              • oh oh, kuulukohan tänne, mutta Piti tee vesi keittää ja juoda teetä, Noh nytten tässä ihmettelen, puol kuppia juonu ja eihän tää mitään teetä ole,vaan kahvia. Ja ettei jää epäselvyyksiä ni murukahvia. :) siis wtf taitaa pätkii pahasti nytten taikka liian ajatuksissani :o Mutta ihan hyvää tämäkin on, vaikka kofeiinia en ehkä tähä aikaa tarviikkaa :)

                                Comment


                                • Siimaleikkuri + koiranpaska = FAIL. Olisikin ollut oman mäyräkoiran jätteet, mutta ei, vaan naapurin leonbergiläisen.

                                  Comment


                                    Saksanmaalla koettua. Parkkitalon portit toimi sellaisella kolikon näköisellä muovipoletilla. Jyrkkä ylämäki, neljän auton jono takana ja poletti lipeää hyppysistä maahan. Ennen kuin aivot ehtii mukaan, selkäydinreaktiona oli saada poletti äkkiä takaisin... Eihän se ovi mahdu aukeamaan, kun polettimasiina on kohdalla! Onneksi lyhyt keula, sai eteenpäin sen verran että ovi aukesi ja poletti löytyi (kauhuskenaariossa se oli vierinyt koko rampin alas ja hävinnyt viemäriin). Nyt jännätään puuttuuko vuokraamo tuohon sormenpään kokoiseen täppään ovenkahvan vieressä.

                                    Comment


                                    • Paikallisen terassilla nuorimies sai älykkyyskohtauksen, ja kävi nyrkit pystyssä mun (random) päälle kun en mä kään ostanu sille kaljaa. Onneks se oli hidas niin kerkesin pysäyttää parilla pusulla kelloon. Mulle komea mustelma käsivarteen näköjään. Lisää olis halunnu vaan eivät antaneet. Normaalinnäkönen siististi pukeutunut kaksvitonen, omituista.

                                      Comment


                                        Parkkeerasin motskarin työpaikan pihassa puurivin viereen puolen ruudun kokoiseen tilaan, jotta se ei vie kokonaista autopaikkaa, ovat ne nimittäin hieman kortilla päiväsaikaan. Äsken kotiin lähtiessä loksautin kypärän leukaosan kiinni ja nostin kytkintä. Pyörä liikkui, mutta kypärä ei.

                                        Kypärän keulaportin väliin oli jäänyt sukkapuikon vahvuinen, joustava puussa vielä kiinni oleva pajunoksa siten, etten sulkiessa huomannut sitä lainkaan. Ei ollut kaukana, etten olisi pudonnut mopon päältä. Ei tuntunut erityisen älykkäältä kyllä siinä kohtaa.

                                        Comment


                                        • Kävelin konttorikopista keittiöön koska uskoin että keittämäni kahvi olisi valmista. Palasin nöyrästi huoneeseeni jahka olin täyttänyt ensin myös moccamasteriin vesisäiliön.

                                          Comment


                                            Ettiskelin tänä aamuna puoli tuntia auto Helsinki-vantaan P3:sesta. Oli ihan selkeä muistikuva mihin auton olin jättänyt ja kiersin pari muutakin kerrosta ennenkuin kävin kysymässä onko hinattu pois vai mitä. Lopulta löytyi ylätasolta ja silloin tuli mieleen että varma muistikuva auton paikasta olikin edelliseltä reissulta

                                            Comment


                                              Olen saanut tietooni, että kuuluisa urbaanilegenda väittää rimpulan liiterin oven olevan vahvempi kuin rimpula peräkärry.

                                              No vittu, ei ole.

                                              Comment


                                              • Neljä vuotta vanha kännykamera. "Mikäs nappula se tämä on? Oho, zoom, en olisi koskaan tarvinnutkaan..."

                                                Comment


                                                  Kännykameroiden digitaali"zoomit" ovat järjestään lähes kelvottomia, yksinomaan kuvanrajaimiahan ne ovat. Tekevät kuvanlaadusta pikselimössöä, joten et menettänyt kyllä juuri mitään.

                                                  Comment


                                                  • Kyllä. Tarpeeksi pikselimössöä jo muutenkin kuvanlaatu, niin tuskin olisin käyttänyt, vaikka olisi ollut tarvettakin. Kuitenkin huvittavaa, että siinä se nappi on etusormen alla koko ajan ollut ja viime aikoinakin on ihan päivittäin tullut jotain kuvattua, enkä silti ole ominaisuutta koskaan huomannut. Hämäävää se, että nappi on vasemman etusormen alla, eikä oikealla, miltä puolen sitä luonnollisemmin etsisi. :)

                                                    Comment


                                                      Saluuna-tyyppiset heiluriovet on maailman turhin keksintö. Varsinkin jos sattuu kulkemaan niistä jonkun perässä hillolla kuorrutettu pannarisiivu kourassa.

                                                      Comment


                                                      • Postilaatikon vein eilen tien päähän ja tein ilmoituksen uudesta laatikosta postin asiakaspalveluun. Tänään jo innolla odotin jotain mainoslehtistä laatikosta löytyväksi, mutta ei, tyhjä oli. Postista asiaa tiedusteltaessa kertoivat, että todennäköisesti tulevaisuudessakaan ei tule mainoksia. Ehdotin että jos laitan lapun laatikkoon, että "mainoksia kiitos", niin ei, ei kuulemma auta. Kekkasin sitten tilata kaikenlaisia erilaisia kuvastoja laatikkoon. Saa nähdä koska tulee ensimmäinen. Toistakymmentä kuvastoa pitäisi olla tulossa, mm joku 400 sivuinen jättikuvasto. :D

                                                        Comment


                                                        • Miksi haluat mainoksia?

                                                          Comment


                                                          • Koska uusi postilaatikko. :D Pitää ajaa sisään.

                                                            Comment


                                                            • No kun ei laatikkoon tule muuten mitään postia, kun laatikon osoitteessa ei asu ketään. Ajattelin että tylsää käydä koko kesä kurkkimassa laatikkoon, jossa ei ole koskaan mitään. Kuitenkin välillä tarvitsee laatikkoa, jos tulee vaikka joku paketin saapumisilmoitus, postikortti tai jne.

                                                              Eli laatikkoon ei ole siirretty postia, niin ei tule laskuja. Kun se ei ole vakiasukkaan laatikko, niin ei tule mainoksia. Mutta se posti tulee mitä on osoitteeseen lähetetty. Nyt ei pitäisi tarvita tyhjin käsin postilaatikolta tulla. :D

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X