Siinä tulee sellaista äijämäistä fiilistä koko hommaan, kun hankkii kunnon veitsen, ja sille sopivan pitimen ja tuollaisen hyvän hiomakiven. Sitten terottelet sitä veistä sen aikaa, että käsivarresta voi ajella karvat.
Emäntää pitää luonnollisesti varottaa tohkeissaan: "varo sitä mun san mai guytoa. Se on _vitun_ terävä."
Sitten voi kokea olevansa pelastaja, kun käy näyttämässä kaikille, kuinka itse teroitettu veitsi menee isoon bataattiin että suhisee.
Tai vastaavasti fileoi tomaatit leikkuulaudalla, jotta saa tehtyä oikein haute cuisine pico de gallon. Päälle vähän tuoretta korianteria ja hienonhienoksi julienneksi silputtua jalapenoa. Koska vain itse hinkattu terä pystyy siihen.
Emäntää pitää luonnollisesti varottaa tohkeissaan: "varo sitä mun san mai guytoa. Se on _vitun_ terävä."
Sitten voi kokea olevansa pelastaja, kun käy näyttämässä kaikille, kuinka itse teroitettu veitsi menee isoon bataattiin että suhisee.
Tai vastaavasti fileoi tomaatit leikkuulaudalla, jotta saa tehtyä oikein haute cuisine pico de gallon. Päälle vähän tuoretta korianteria ja hienonhienoksi julienneksi silputtua jalapenoa. Koska vain itse hinkattu terä pystyy siihen.
Comment