Jauhelihapasta valmiista komponenteista, laiska ja nopea, jokainen onnistuu.
700 g sika-nauta tai muu jauheliha, rasva antaa makua
250 g "tuore"nauhapasta kaupan kylmähyllystä
250 ml Kania Steak puteli (Lidl)
315 g salsa dip, hot purkki "El Tequito" (Lidl)
100 g hapankorppua käsin murennettuna jauhiksen sekaan ruskistaessa.
Keitä pasta paketin ohjein. Annostele neljälle uuninkestävälle lautaselle.
Ruskista jauhis pannulla, perään soossit, mustapippuria snapsilasillinen, kuumenna, keitä hiukan kasaan. Annostele pastalautasille. Ize lisäsin pannulle Aji Fantasy chiliä pilkottuna muutaman podin. Syö, peittele loput lautaset kelmulla ja siirrä jääkaappiin, säilyy 2 vrk +2c kaapissa, lämmitä uunissa 100 asteessa kunnes höyryää.
Summarum neljä pääruoka-annosta hintaan n 1.50€ kipale, eikä sinänsä tarvitse valmistaa mitään, senkun sotkee keskenään, kaikki osaa.
700 g sika-nauta tai muu jauheliha, rasva antaa makua
250 g "tuore"nauhapasta kaupan kylmähyllystä
250 ml Kania Steak puteli (Lidl)
315 g salsa dip, hot purkki "El Tequito" (Lidl)
100 g hapankorppua käsin murennettuna jauhiksen sekaan ruskistaessa.
Keitä pasta paketin ohjein. Annostele neljälle uuninkestävälle lautaselle.
Ruskista jauhis pannulla, perään soossit, mustapippuria snapsilasillinen, kuumenna, keitä hiukan kasaan. Annostele pastalautasille. Ize lisäsin pannulle Aji Fantasy chiliä pilkottuna muutaman podin. Syö, peittele loput lautaset kelmulla ja siirrä jääkaappiin, säilyy 2 vrk +2c kaapissa, lämmitä uunissa 100 asteessa kunnes höyryää.
Summarum neljä pääruoka-annosta hintaan n 1.50€ kipale, eikä sinänsä tarvitse valmistaa mitään, senkun sotkee keskenään, kaikki osaa.
Comment