Ostin Viking Linen Kylmäkaapista entrecôtea Uruguaista, pakastettuna 10.40€ kilolta 2.7 kilon köntin. Sulatin jääkaapissa kaksi vuorokautta ja leikkelin pihveiksi.
Jääkaappikylmää pihviä viisi tuntia lämpösessä ennen paistoa kuumassa pannussa jonka täytän max. puolilleen jottei jäähdy, voita ja chiliöljyä paistoon. Pari minuuttia per puoli, tykkään jättää raakalaiseksi, luokkaa 50 astetta. Päälle myllystä mustapippuri, aavistus savusuolaa, Grana Padana juustoa raastettuna keko pihvin päälle. Juusto Lidlistä 16€ kilo. Kylkeen höyrytettyjä kauden kasviksia ei pakasteroskaa.
Yllättävän hyvää lihaa ollut ko. satsi ollakseen pakaste. Kyytipojaksi perusmerloosta miksei johonkin pyöreään keskitäyteläiseen mitä kaapista löytyy, tai coca cola.
Jääkaappikylmää pihviä viisi tuntia lämpösessä ennen paistoa kuumassa pannussa jonka täytän max. puolilleen jottei jäähdy, voita ja chiliöljyä paistoon. Pari minuuttia per puoli, tykkään jättää raakalaiseksi, luokkaa 50 astetta. Päälle myllystä mustapippuri, aavistus savusuolaa, Grana Padana juustoa raastettuna keko pihvin päälle. Juusto Lidlistä 16€ kilo. Kylkeen höyrytettyjä kauden kasviksia ei pakasteroskaa.
Yllättävän hyvää lihaa ollut ko. satsi ollakseen pakaste. Kyytipojaksi perusmerloosta miksei johonkin pyöreään keskitäyteläiseen mitä kaapista löytyy, tai coca cola.
Comment