Buffalokanapasta:
300g tai muuten sopiva satsi linguine tai muuta isoa pastaa
200g Tähteiksi jäänyttä grilli- tai uunibroileria, eli noin puolikas broisku tai vajaa pari rintafilettä
2 rkl (vihreää)tabascoa
50g voita
valkosipulia
röpsäys hyvää juustoraastetta (ite laitoin oltermanni cheddaria)
liraus (ruoka)kermaa
Keitä pasta 2 minuuttia vähemmän aikaa kuin paketissa sanotaan. Muista laittaa keitinveteen reilusti suolaa, ainakin 1½ tl.
Riivi kana pikkurilliä pienemmiksi suikaleiksi. Menee sormin.
Sulata voi kattilassa, ota pois hellalta ja kippaa tabasco sinne. 2rkl on noin puoli pullollista, purista sekaan puolikas valkosipulinkynsi.
Kippaa riivityt kanat buffalosoossiin, viskaa kansi päälle ja ravista, pyörittele kuumalla keittolevyllä, jotta kana lämpiää. Älä kuitenkaan paista.
Raasta muutama rkl juustoraastetta ja parin ruokalusikallisen plörpsähdys kermaa pastan sekaan.
Kippaa buffalokana pastan sekaan. Sekoita.
Itse kuivaan pastan aina kuumalla levyllä, eli kun kaadan keitinvedet pois, lisään lusikallisen öljyä ja nostan pastan takaisin kuumalle hellalle. Annan suhista reilusti, jotta jäljelle jäänyt vesi kiehuu pois samalla kun kääntelen pastaa isolla kauhalla varoen, että pasta ei rikkoudu. Tämä poistaa pastan sekaan jääneen keitinveden.
Valamis.
Vaikeusaste puoli tähteä
300g tai muuten sopiva satsi linguine tai muuta isoa pastaa
200g Tähteiksi jäänyttä grilli- tai uunibroileria, eli noin puolikas broisku tai vajaa pari rintafilettä
2 rkl (vihreää)tabascoa
50g voita
valkosipulia
röpsäys hyvää juustoraastetta (ite laitoin oltermanni cheddaria)
liraus (ruoka)kermaa
Keitä pasta 2 minuuttia vähemmän aikaa kuin paketissa sanotaan. Muista laittaa keitinveteen reilusti suolaa, ainakin 1½ tl.
Riivi kana pikkurilliä pienemmiksi suikaleiksi. Menee sormin.
Sulata voi kattilassa, ota pois hellalta ja kippaa tabasco sinne. 2rkl on noin puoli pullollista, purista sekaan puolikas valkosipulinkynsi.
Kippaa riivityt kanat buffalosoossiin, viskaa kansi päälle ja ravista, pyörittele kuumalla keittolevyllä, jotta kana lämpiää. Älä kuitenkaan paista.
Raasta muutama rkl juustoraastetta ja parin ruokalusikallisen plörpsähdys kermaa pastan sekaan.
Kippaa buffalokana pastan sekaan. Sekoita.
Itse kuivaan pastan aina kuumalla levyllä, eli kun kaadan keitinvedet pois, lisään lusikallisen öljyä ja nostan pastan takaisin kuumalle hellalle. Annan suhista reilusti, jotta jäljelle jäänyt vesi kiehuu pois samalla kun kääntelen pastaa isolla kauhalla varoen, että pasta ei rikkoudu. Tämä poistaa pastan sekaan jääneen keitinveden.
Valamis.
Vaikeusaste puoli tähteä
Comment