Onhan se totta, että liiallisella chilin käytöllä tekee helposti ruoasta liian hyökkäävän makuista. Tietyn rajan yli mentäessä chilin maku peittää kaiken muun alleen. Taito onkin käyttää sitä oivallisen sopivasti. Niin, että se tukee muita ruoassa olevia makuja.
Pakko kuitenkin myöntää, että omassa ruoanlaitossa väkevien mausteiden asema on ehkä hieman ylikorostunut. Pippuri(t) on kaiken perusta ja chiliä sekä valkosipulia menee lähes kaikkeen missä vain on lihaa/kalaa. Jotenkin tuntuu vaan siltä, että ruoan maussa pitää olla hieman "potkua", muuten siitä puuttuu jokin olellinen, mutta niin tärkeä osa. Noh, ehkäpä olen hieman raakalainen makujen suhteen, mutta kuten todettua, makuasioista ei voi kiistellä :)
Pakko kuitenkin myöntää, että omassa ruoanlaitossa väkevien mausteiden asema on ehkä hieman ylikorostunut. Pippuri(t) on kaiken perusta ja chiliä sekä valkosipulia menee lähes kaikkeen missä vain on lihaa/kalaa. Jotenkin tuntuu vaan siltä, että ruoan maussa pitää olla hieman "potkua", muuten siitä puuttuu jokin olellinen, mutta niin tärkeä osa. Noh, ehkäpä olen hieman raakalainen makujen suhteen, mutta kuten todettua, makuasioista ei voi kiistellä :)
Comment