Litran Lasolia. On taas se aika.
Kuulutus
Collapse
No announcement yet.
Mitä ostit itsellesi viimeksi?
Collapse
X
-
Alkuperäinen kirjoittaja 8866 Näytä viestiTuliko Timon auto Lempäälän suunnasta?
Comment
-
Nyt on saanu 8 vuotta vanhan pöytäkoneen 15 tuuman tft-näytöllä uusittua.
Ostin tämmöisen setin
http://www.verkkokauppa.com/fi/produ...-HD-LED-naytto
http://www.verkkokauppa.com/fi/produ...500-Revolution
http://www.verkkokauppa.com/fi/produ...tto-pelaajille
http://www.mikromaja.fi/maja/product...lier=MIKROMAJA
Syksyn mittaan pikkuhiljaa hommaillu ja nyt on paketti kasassa ja toimii. Ei köyhällä ollu varaa laittaa kaikkia kerralla.
Comment
-
-
-
Leffaliput 4:lle yhteensä 12e. Eli kaikki joilla madollisuus päästä Sellon Bio Rex:iin Espoossa leffaan niin liput on vain 3e/kpl (vielä tänään)!
Comment
-
Alkuperäinen kirjoittaja kapaz Näytä viestiHmmm. mielenkiintoista. Pientä tarkennusta, tai reseptin poikasta, kiitos:)
Jos tarkkoja mittoja kapaz haluaa, niin aloittaisin n. 4cl:lla isoon paistokasarilliseen lihapullakastiketta. Siitä sitten lisää tai vähemmän oman maun mukaan.
Comment
-
ruskea kastike
Ajattelin vaan miten tuo jallu lisäillään sinne kastikkeeseen, kiehautettuna vai raakana suoraan pullosta.
Ja kun tuota jallua harvemmin kotoa löytyy, niin eikö capebrändy ajais vaikka saman asian.
Eikä se kauheen vaikeaa ole, vaan hiton mukavaa, siis ruoanlaitto yleensäkin;))
Comment
-
Alkuperäinen kirjoittaja kapaz Näytä viestiNo joo, itselläni tuo kastikkeen teko alkaa yleensä juureksien keittämisellä n. parituntia ja sen jälkeen siilaan niistä nesteen, jota käytän perustana vaikkapa siihen ruskeaan kastikkeeseen.
Ajattelin vaan miten tuo jallu lisäillään sinne kastikkeeseen, kiehautettuna vai raakana suoraan pullosta.
Ja kun tuota jallua harvemmin kotoa löytyy, niin eikö capebrändy ajais vaikka saman asian.
Eikä se kauheen vaikeaa ole, vaan hiton mukavaa, siis ruoanlaitto yleensäkin;))
- ruokalusikallinen voita kattilaan jossa ruskistellaan muutamaa ruokalusikallista vehnäjauhoja (ja kossu pakkaseen ;)
- lisätään muutama desi vettä ja sekoitetaan tasaiseksi & notkeaksi
- lisätään 1 purkki HK Demi-Glace -kastikepohjaa (löytyy markettien kylmähyllyiltä - hiton hyvää)
- lisätään 1/2 desiä härkäfondia
- lisätään 1 desi kermaa
- lisätään puoli desiä jallua ja kiehutellaan vehnäjauhon maku ja jallun prosentit pois
- nostetaan liedeltä, lisätään toinen puoli desiä jallua - ei haihduteta prosentteja
Voilá, lihapullat soosin sekaan ja itte tykkään tehdä lisukkeeksi perunapyreetä rosamundasta. Omien lihapullien juju on siinä että mausteena jauhettua maustepippuria, en lainkaan mustapippuria tms. Maku on kuin mummon lihapullissa :)
Comment
Comment