Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Viikonloppu topic (vapaata pölinää -ja sen vierestä)

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Mikäli ei Jonin tekstien taso nouse nopeasti ja paljon niin saatat hyvinkin nopeasti huomata menettäneesi mahdollisuuden edes kirjoittaa tänne!

    Tekstisi kun ovat niin tasottomia että ylläpitäijien kesken olemme joutuneet ihan tosissamme miettimään että onko joku tosiaan noin kykenemätön vai tekeekö tuon kaiken vain kiusatakseen muita foorumin käyttäjiä.

    Comment


    • Haikeissa tunnelmissa tuli myytyä taas audi pois. Kajaanin suunnalla sen voi bongata.
      Nyt saa ainakin katella mitä pistää seuraavaksi...

      Comment


      • Onnittelut Mika!

        Säähän vaihat autoa melkein yhtä tiuhaan kuin minä. ;)

        Joko mää laitan kaffipannun kuumaksi, vai tuutko hakemaan sitä b6 tdiq:ta Kokkolasta?

        Comment


        • Tänäään pistän alaisille pienen team eventin pystyyn. Lähetään käymään vähän hohtokeilaamassa ja tietenki olut on mahdollisesti kuvioissa. Hyvä juttu täällä ruotsin keilaradoilla olen sen huomannut, että löytyy baari A oikeuksin lähes poikkeuksetta. Tämmöseen en suomessa törmännyt.

          Hauskinta oli se että keilaradan omistaja oli enemmän kuin innoissaan tästä, että tuon mukanani sakin suomalaisia ihmisiä viettämään iltaa hänen fasiliteetteihin. Lupasi lukita ovet normaalin sulkemisajan aikaan mutta suomalaiset saavat juhlistaa mielensä mukaan. Dollarin kuvat tietysti silmissä. :)

          Comment


          • Toni: En tiedä tullaanko hakeen se kokkolan auto. Kovan mietinnän alla on mitä tehdään. Se passatti kyllä on aika vahvoilla tilojen ja hinnan takia...

            Tuli haettua kaverilta vaimolle kauppakassi, niin ei tarvi ihan autoton olla :D

            Comment


            • Tulihan se sieltä, olen tässä miettinyt, että olenko ainoa jonka silmään pistää tuon yhden täällä vaikuttavan herrasmiehen viestit.

              Kaikki tuollaiset turhat/jonninjoututavat viestit pitäisi karsia(Ja ne kyllä karsitaankin melko onnistuneesti, kiitos vain). NE EIVÄT HYÖDYTÄ KETÄÄN. Ja niin kuin säännöissä lukee, turhat viestit ovat vain haitaksi, vaikeuttavat foorumin lukua ja haku-painikkeen käyttöä. Etsiessäsi TT:n MAFin hintaa, niin löytyy ylhäällä esitetyn viestin kaltaisia postauksia.

              Onneksi tämä sivusto onkin todella ison askeleen edellä kävijä. Ja säännöt tuntuvat purevan mainiosti käyttäjäkuntaan. Lukuunottamatta muutamia.

              Vaikka, tavallaanhan tämä on yksi jonninjoutava viesti, mutta ehkä anteeksi saan sillä, että kyseessä on viikonlopputopic.

              Comment


                Toisaalta tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan, mutta välillä on hyvä käyttää omaa harkintaa ja hakua. Ulkoasuun voi tietysti aina panostaa, mutta jos on yhtä näppärät sormet kun mulla ja vaahtoa suussa kun kirjoittaa, tulee tekstistä välillä mitä sattuu.

                Mä kunnostauduin menneellä viikolla ja myin kaksi autoa ja ostin yhden audin. Sitä kelpaa juhlistaa. =)

                Comment


                  Pitää olla melkein ylpeä siitä, että tällä forumilla on asiallinen taso verrattuna muihin.

                  Itekin tulee kirjoiteltua/luettua nopeasti ja huolimattomasti välillä juttuja.

                  Mutta ainakin oman kulkuneuvon kohdalla olen viisastunut :)

                  Ja on olemassa sanonta; Jos et kysy, olet aina tyhmä. Jos kysyt, olet hetken tyhmä.

                  Comment


                  • Juuri emännän kanssa palailtiin katsomasta ilotulituksen SM-kisoja. Hienoja esityksiä oli, mutta ilmaan paukutetulla rahalla olisi saanut melko hienon audin!

                    Mitä viestien kirjoittelusta tulee, niin itsekin välillä (nytkin taas) sortuu turhaan kirjoitteluun. Google ja foorumin haku *-merkkejä käyttäen löytyy melkein vastaus ongelmaan kuin ongelmaan tai edes aihe mihin jatkaa. Monella aihealueella on viestien aloituksia aiheista, joita on kysytty miljuuna kertaa jos näkisi vain hieman vaivaa. Turhat aloitukset näkyvät tosiaan kun hakujakin tekee ja tulee kolme sivua vaihtoehtoja...kestää hetken kahlata läpi.

                    Muuten foorumin taso on moniin muihin verrattuna ylivertainen...siitä kiitos modeille.

                    Sen verta viluttaa ulkona seisoskelu, että taidan napata single maltin, ettei tule kipeäksi...jäisi taas huominen miittinki väliin.

                    Comment


                      "Turhia" viestejä on, mutta en ole millään muulla forumilla nähnyt yhtä aktiivista (ympärivuorokautista!) moderaattori poppoota siivoamassa viestejä vanhoihin ketjuihin, tai muuten ohjailemassa! Kiitos kuuluu moderaattoreille.

                      (Kyllä, joiltain jäseniltä tuntuu tulevan turhankin kanssa skeidaa ;))

                      Comment


                      • Jounin kertomasta syystä meikäläinenkin osaa kirjoittaa niinkin hyvin tästä voitte havaita. On tullut aikanaan luettua Viisikot, siskon neitietsivät ja kirjastosta lainattu Alastalon salissa. Oli muuten harvinaisen pitkäveteinen kirja tuo viimeiseksi mainittu. Eräällä kirjan henkilöllä meni pelkästään piipun polttamisen aloittamiseen useamman kymmenen sivua. Enempää en kerro, jotta säilyy jännitys muillakin.

                        Comment


                        • Kysyisin teidän arvioo tälläiseen bensankulutus asiaan. Elikkä kaveri väittää vastaan ettei hänen 1,6l opel astra vm 95 vie alle 7litrankulutuksen maantia ajossa. Mitäs te olette mieltä?

                          Comment


                          • on taas yksi pikku homma viikonlopun aikana päässyt paisumaan. ajattelin vaihtaa aluksi vain kuskin aurinkolipan lampun polttimon. no kampesin sitä lamppua pois reiästä ja eikös lentäny julkisivu mäkeen. pikaliimaa väliin ja lamppu ehjäksi ja uusi polttimo kiinni. ja eihän se syty vaikka miten sen meikkipeilin läppää heiluttaa. sitten iski vitutus ja ihmetys että miten joku voi tuollasen saada hajotettua. no aloin sitten miettiä illalla ajan kanssa asiaa ja muistin että 3C passatista kun ottaa kattoverhouksen irti niin lippaa irrottaessa lähes aina irtoaa lipan nivelestä johto liittimestä. no lauantaina katoin sitten sen ja johto on ehjä ja liitin jopa paremmin toteutettu mitä puolenkymmentä vuotta uudemmassa passatissa. no syönnin jälkeen lähen kohta takasin talliin yleismittarin kanssa ihmettelemään. voi olla niinkin simppeliä että liittimet menee ristiin keskenään.

                            luovuttaakaan ei vaan luonto anna, kun tarpeeksi ärsyttää. ei vaan olis pitäny mennä alun alkaenkaan koskemaankaan koko saakelin lamppuun...

                            saas nähdä mitä siitä tulee kun ensi viikolla pistetään ohjauksesta kuluneita sisäpalloja sekä termari uusiksi. ois tuo auto useimmille jo tullessaan kelvannut kun sitä moni kehui, mutta kun ite vaan on niin pirun vaativa auton suhteen aina niin pakkohan sitä on paikkailla jos joku ei toimi niin kuin pitäisi. välillä pitää jotenkin avautua kun on rempallaa niin ihmeellisistäkin paikoista että... nainenkaan ei aina ymmärrä tuota pakkomieltä. vieläkin kyrsii kun huomasin kuukausi sitten että toisen etu-umpion asennon säätöruuvin hammastuksen on joku uivelo mennyt tärvelemään ja siksi oli pakko jättää molemmat muutaman millin liian ulos puskurista että ovat symmetrisiä.
                            Viimeksi muokannut LauriJT; 14.9.2008, 14:37.

                            Comment


                              Kysyisin teidän arvioo tälläiseen bensankulutus asiaan. Elikkä kaveri väittää vastaan ettei hänen 1,6l opel astra vm 95 vie alle 7litrankulutuksen maantia ajossa. Mitäs te olette mieltä?
                              Eli kaverisi väittää, että se vie yli 7 litraa ja sie väität että alle 7? Kai se kaverisi nyt on laskenut sen, jos moista väittää.

                              Comment


                              • Kaverin kaasujalasta se kulutus riippuu. Jos ajotapa on perinteinen astrakuskin ajotapa: puskurissa roikkuu ja kolmosella täyskaasulla ohi jokaisesta autosta, niin meneehän sitä polttoainetta.

                                Comment


                                • No miettikää nyt itekki ei varmana voi viedä maantie ajossa 7litraa omani vie sen ja on kuitenki 2.5l v6 koneella vm99.

                                  Comment


                                  • Mutta eikös sulla oo lastutettu TTQ ?

                                    Comment


                                    • Sekin.

                                      Comment


                                      • Mutta eikös sulla oo lastutettu TTQ ?
                                        Sekin.
                                        Eikös olisi hyvä laittaa profiiliin myös auton/autojen tiedot, niin olisi edes jotain hajua, mistä sä horiset?

                                        Comment


                                        • Muista nyt Joni että iso kone kehrää maantienopeuksilla pienillä kierroksilla ja näin ollen vie vähän bensaa, kun taas alle 2litrainen rivikone käy ~3000-5000rpm paikkeilla. Tottakai silloin bensaa kuluu enemmän eikös? Tuo kaverisi väite voi hyvinkin pitää paikkaansa. Either way en ymmärrä miksi ressaat noin turhanpäiväisestä näin viikonloppuna. Suosittelen että korkkaat oluen.

                                          Comment


                                            Joni, kliks.

                                            En ole huomannut parannusta.

                                            Suosittelen että korkkaat oluen.
                                            Suosittelen myös tietokoneen sulkemista ja hävittämistä.

                                            Comment


                                            • selvisipä aurinkolipan valon toimimattomuudenkin syy. joku entisistä ruotsalaisista omistajista on ollut sen verran turhamainen että on itteänsä ihaillessa rämpänny peilin liukukannen katkaisijan rikki. enpä olisi uskonut että tuonkin voisi kuluttaa hajalle alle kymmenessä vuodessa. eipä tuommosta korjaa kun uudella osalla ja taitaa sitten jäädä korjaamatta.

                                              no, olipahan kuitenkin mukava käydä taas touhuamassa pitkästä aikaa vaikkei kuntoon saanutkaan.

                                              Comment


                                              • Alkuperäinen kirjoittaja mustikkamummo
                                                Kysyisin teidän arvioo tälläiseen bensankulutus asiaan. Elikkä kaveri väittää vastaan ettei hänen 1,6l opel astra vm 95 vie alle 7litrankulutuksen maantia ajossa. Mitäs te olette mieltä?
                                                Kevyesti nätillä ajolla. http://www.aijaa.com/v.php?i=2516385.jpg Kuva omastani tolppatutka-alueella vakkaria käyttäen. Sitä en tiedä, että kuin paljon ajotietokone valehtelee.

                                                Comment


                                                • Tänään pienet ja lahteen aiheuttamaan pahennusta.

                                                  Comment


                                                  • Rinkelinokka kurvas pihaan.. (kuvat, kun saa pestyä) Nyt pitäs kauppakassi hävittää vanhemmille...

                                                    Comment


                                                    • sellasta oli sitte midnight cruisingissa Lappeenrannassa..ihan ok,muutama autokin oli ;)

                                                      Comment


                                                      • Meidän vajaa 7kk ikänen tyttö sano tänään ekan sanansa: Airbag!.. tai ainakin se siltä kuullosti...

                                                        Comment


                                                        • Mitäs porukka meinaa vkloppuna puuhailla ? Itsellä olis huomenna edessä Oulun reissu kun pitäis tosiaan hakee sieltä -07 Husqvarna 510 SMR, valitettavasti menee kaverille mutta jokatapauksessa. Sunnuntaina suunnataan nokka kohti Lahden Fitness Expoa :)

                                                          Comment


                                                          • Kenelles Juha tulee? :) tuli perkele ikävä exää, tosin se oli 05.

                                                            Parempi puolisko keksi että mennään hänen ystävänsä "naamiais" juhliin (KROOH). Valkoinen lakana ja reijät siihen niin homma bueno.
                                                            Lauantaina kauden viimeinen moottoripyörämiitti ja sunnuntaina kaverin aveccina BTCF:än sunnuntaimiittiin.

                                                            Viikonloppuja

                                                            Comment


                                                            • Ylöjärvelle yhelle kaverille menee mutta kyllä sitä aika paljon varmasti täälläkin nähdään. Varmaan iskee taas huolellisen supermotokuumeen päälle ku pääsee kokeileen sitä. Ja Mikaelin tapauksessa taitaa tulla naamiaisista naamajaiset mutta se taitaaki olla ainoo vaihtoehto miten tommosista kekkereistä selviää ;) Btw, tietäiskö joku mistä sais suht nopeesti Powerflexin puslia ?
                                                              Viimeksi muokannut jugurtti; 3.10.2008, 14:50.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X