Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Aamulla syttyi latauksen merkkivalo ja laturin hihnan suunnilta kuuluu jotain outoa vikinää ja tuntuu että pyörii raskaasti.. No ei mitään muuta kun toinen Audi kylmänä kinoksen alta tulille ja menoksi.

    Nyt tässä olen yrittänyt tuota rikkinäistä huoltoon saada, mutta jokainen paikka tuntuu olevan vuoden loppuun asti tukossa. Ei muuten mutta kun lauantaina olisi pitänyt reissuun päästä enkä mielelläni tuolla kylmällä bensa-audilla lähtisi.

    Edit: Valo siis vilkkuu.
    Viimeksi muokannut juuhok; 19.12.2012, 08:19.

    Comment


    • Pitipä ajella audi tampereelle talliin et sen sais kuntoon taas, niin eipä se sanokkaan mitään. Pyörittää starttia kyllä, mutta ei ees yritä lähtee käyntiin. -.-

      Edit: Kaveri sai jonku älynväläyksen ja tarjos audista 240€.. :D
      Viimeksi muokannut Janne__; 19.12.2012, 15:45.

      Comment


        Mökillä kävi varkaita maanantaina aamuyöllä. Onneksi ex-appiukko maitoautolla ohiajaessaan huomasi, että olivat rässineet tallista pöllimällään Hondan ajoleikkurilla tiellä ja lopulta viskanneet sen sillankaiteen yli jäälle. Lisäksi olivat vieneet moottorisahan sekä särkeneet takaoven ja sisäsaunan pikkuikkunan lasit. Pari päivää sai siivoilla jälkiä, onkia hondaa(pienin homma, kun kaveri tuli traktorilla nostamaan) ja odotella lasinkorjaajaa. Työviikon pääsi aloittamaan vasta tänään. Vituttaa tuommoiset vandaalit.

        Comment


        • Missäpäin Tuomon mökki sijaitsee?

          Comment


          • Samaa tässä mietiskelin, omalla mökillä käynyt viimeksi lokakuussa...

            Comment


              Perkeleen huohotin, työnsi savut keskellä lappeenrantaa

              Comment


                Ylempänä olevaan postaukseeni liittyen tuo vajaavedolla ajaminen kyrsii. Makeana lisänä vielä se, että roima pakkanen ja lämppärin kenno on about tukossa eli aika jäätävää kyytiä. Huomenna jos koittaisi flushata jos vaan ehtii..

                Comment


                  Osa AV-kalusteista on kadonnut jossain matkan varrella. Liike on lähettänyt heidän saldon mukaan kaikki ja setäni on toimittanut ne rakennukselle avaamatta tai tarkistamatta sisältöä eli mitään varmistusta sille en saa, että kaikki on tosiaan tullut. Mikä on ymmärrettävää, sillä laatikoita yms. on ollut melko paljon (koko kotiteatteri kaikkine rojuineen) Nyt kadoksissa on kaapeleita, asennustelineitä yms. pientä melko paljon. Raksalla kukaan ei tiedä mistään mitään...huoh.

                  Comment


                  • Alkuperäinen kirjoittaja Novatron Näytä viesti
                    Ylempänä olevaan postaukseeni liittyen tuo vajaavedolla ajaminen kyrsii. Makeana lisänä vielä se, että roima pakkanen ja lämppärin kenno on about tukossa eli aika jäätävää kyytiä. Huomenna jos koittaisi flushata jos vaan ehtii..
                    Hah täällä on sama vajaa vetosalla päristelen nyt pari päivää ja lämppärin kenno tukossa.. :D Ja FORD! Pe remonttia tiedossa kyyseiseen romuun.

                    Comment


                      Alkuperäinen kirjoittaja Razur Näytä viesti
                      Missäpäin Tuomon mökki sijaitsee?
                      Nykyisessä Mänttä-Vilppulassa Pohjaslahdella.

                      Comment


                      • Menin sitten wipettämään Galaxy Nexuksestani /system osion. Noh, ei paha ongelma, mutta wipesin tuon osion vahingossa ja epähuomiossa yrittäessäni korjata semmoista vikaa kun tietokone ei suostu tunnistamaan puhelinta. Ja puhelimessa ei tietenkään ole muistikorttipaikkaa jonka kautta saisi uuden ROMin puhelimeen. Täytyypä tässä nyt selailla edullisia Android-luureja jospa sieltä joku edullinen löytyisi inttiaikojen yli...

                        Comment


                          Siis nyt vittu oikeesti!
                          Turun ohikulkutiellä (joka siis ei ole moottoritie) on 100km/h rajoitukset. Turun ja H:kin välisellä moottoritiellä (joka on siis, no moottoritie) on 80km/h rajoitukset. Jälkimmäisellä on vielä ne hienot etänä muutettavavat nopeusrajoitus-ledkyltit. Tiestä on aurattu asfatit ja reunaviivat näkyviin ja joskus kesäsateillakin on varmaan liukkaamat kelit, ei pöllyä lumi ja tien pinta kuiva. Käytetään niitä saatanan etäyhteyksiä! Syö henkilön lainkuuliaisuutta tuommoinen, enkä näkynyt olevan tänä aamuna ainoa. Ajoin protestiksi noin sataakahtakymppiä ja mua vielä ohiteltiin...

                          Comment


                            Tänäaamuna tuo eilen parjaamani vajaavetoinen taisi ottaa näistä nokkiinsa. Tänäaamuna yritin käynnistää niin virta-avaimesta aivan mykkä koko auto. Akku on pari kuukautta vanha eli mikä lie sitten.

                            Kaksi Audia yhdellä miehellä ja silti pitää pummia työkaverilta kyytiä. :-)

                            Comment


                              Alkuperäinen kirjoittaja Tolkkju
                              Turun ja H:kin välisellä moottoritiellä (joka on siis, no moottoritie) on 80km/h rajoitukset.
                              Jep aivan samaa kironnut koko talven, parasta oli pari päivää sitten valotaulussa teksti 'jäätävä sade' + rajoitus 60 km/h. No tienpinta oli ihan kuiva ja puhtaalla asfaltilla. Liekö mainostaneet Rennyn ja Markuksen leffaa(tosin sehän oli jäätävä polte ;-)

                              Comment


                              • 100:ta aamulla akku kankeana, no ei muutakun pikku ässä tulille ja jarrunesteet pihalle...

                                Comment


                                • Alkuperäinen kirjoittaja Ukkopaha Näytä viesti
                                  Menin sitten wipettämään Galaxy Nexuksestani /system osion. Noh, ei paha ongelma, mutta wipesin tuon osion vahingossa ja epähuomiossa yrittäessäni korjata semmoista vikaa kun tietokone ei suostu tunnistamaan puhelinta. Ja puhelimessa ei tietenkään ole muistikorttipaikkaa jonka kautta saisi uuden ROMin puhelimeen. Täytyypä tässä nyt selailla edullisia Android-luureja jospa sieltä joku edullinen löytyisi inttiaikojen yli...
                                  Kokeile onnistuuko Nexus Root Toolkitilla pukata uusi ROM:n sisään. Tietysti jos USB-yhteyttä ei saa tuollakaan muodostettua, niin sitten voi mennä aika vaikeaksi:
                                  http://www.wugfresh.com/nrt/

                                  Ohjetta:
                                  http://webtrickz.com/easiest-way-to-...-4-yakjutakju/
                                  Viimeksi muokannut petri tukiainen; 20.12.2012, 08:39.

                                  Comment


                                  • Ostin iibeistä audin lukkopultit. Tänään ne tuli ja tietysti kirjekuori rikki ja yksi pultti jossain. Loput oli postilaatikon pohjalla. Nyt on kysely menossa postiin päin, josko ne löytyisi postinjakajan lootan pohjalta.

                                    Kuka tampio lähettää pultteja pehmustetussa kirjekuoressa sellaisenaan? Nehän pitäisi kääriä kuplamuoviin, jotta kuori pysyisi ehjänä. No, katsellaan. Jos ei löydy, niin pitää periä rahat takaisin briteiltä.

                                    Comment


                                      Prkl. Nyt kun rupes oikeasti pakkasia pitämään niin jopas rupesi a4 vinkumaan. Kylmänä kuuluu 3-4k kierroksen paikkeilla oikein korvia vihlova vinkuminen. Oiskohan flektin visko autautunu. Tovin ajelun jälkeen hiljenee mut kylmiltään ketuttaa lähteä kun päästää sitten ääniä kaiken kansan korville.

                                      Comment


                                      • Tuo sähkökaasullinen ässä ottaa päähän, sillä ei ole yhtään kiva quattroilla, kun kaasun vaste on hidas verrattuna tuohon vaijerikaasulliseen 80:iin. Ehkä tämä pitäisi ajatella positiivisenä, kun ei kalliit renkaat pilaannu, mutta mutta...

                                        Comment


                                          äSsä kuume senkun pahenee, kai sitä on kohta pakko alkaa sellaista katselemaan tällä menolla.

                                          Comment


                                            Ei se ole huono kuume ollenkaan, vähän kallis se saattaa kyllä olla :)

                                            Comment


                                              Sepä se siinä juuri onkin, kun tällein opiskelijana ei ole säännöllisiä tuloja ja pitäisi muutenkin ottaa autolainaa vähän, että saisi auton tuon golfin tilalle.

                                              Comment


                                                Olisinpa minäkin saanut ässän kaltaisen auton opiskelija-aikana! Ei ollut varaa kuin kuuden tuhannen markan autoon. Toisaalta ihan hyvä vaan, niin sai opetella ajamaan halvemmalla kotterolla pitkin ojien pohjia :)
                                                Viimeksi muokannut okkim; 20.12.2012, 18:04.

                                                Comment


                                                  Oma eka auto on tää veera (jos peltoautoja ei lasketa). Kaikki autot kyllä joutunut maksamaan itse, eli ei mikään kultalusikka suussa ole synnytty :D.

                                                  Comment


                                                  • Joku rele antautumassa - yhtäkkiä rupes hirveä säksätys käymään jostain kuskin jalkatilan kohdilta 4000 kierroksen kohdilla. Klikkaaminen kiihtyy sitä muuta kun kierrokset kasvaa, ja hidastuu samassa suhteessa, tai vaihtamalla vaihdetta suuremmalle (no sama asia, rpm:t pienenee) - tyhjäkäynnillä kuulostaa siltä kuin olisi vilkku päällä... Mikähän se nyt tällä erää olisi sitten.
                                                    Niin ja tietty tämä kaikki sen jälkeen, kun kotimatkalla osia hakemasta - ja reissultakin löytyi vain 1/4 ostoartikkelista mitä lähti hakemaan ( ja silti satasella kamaa poistin hyllyistä x)...

                                                    Comment


                                                    • Alkuperäinen kirjoittaja Tolkkju Näytä viesti
                                                      Siis nyt vittu oikeesti!
                                                      Turun ohikulkutiellä (joka siis ei ole moottoritie) on 100km/h rajoitukset. Turun ja H:kin välisellä moottoritiellä (joka on siis, no moottoritie) on 80km/h rajoitukset. Jälkimmäisellä on vielä ne hienot etänä muutettavavat nopeusrajoitus-ledkyltit. Tiestä on aurattu asfatit ja reunaviivat näkyviin ja joskus kesäsateillakin on varmaan liukkaamat kelit, ei pöllyä lumi ja tien pinta kuiva. Käytetään niitä saatanan etäyhteyksiä! Syö henkilön lainkuuliaisuutta tuommoinen, enkä näkynyt olevan tänä aamuna ainoa. Ajoin protestiksi noin sataakahtakymppiä ja mua vielä ohiteltiin...
                                                      Samaa aihetta päivitellyt hyvin usein työmatkalla, lainkuuliaisuus koetuksella oli myös tänä aamuna ja nyt kun illalla takaisin ajoin oli tajuttu nostaa 100 rajoitus. Auttaisikohan joku palaute tiehallinnolle asiaan..

                                                      Comment


                                                        Juha, mä niin ymmärrän avautumisen kun itsekin ajelen lähes päivittäin Paimioon ja takaisin. Niin kauan kuin minä muistan, niin tiellä oleva lumi on pöllynnyt. Tarviiko siitä joka jumalan kerta säätiedotuksessa mainita? Samalla kun varoitetaan erittäin huonosta ajokelistä. Minusta melkein aina silloin on ollut normaali talvikeli. Välillä pakkasta, välillä ei. Välillä lunta, välillä ei. Joskus lunta eksyy tiellekin.

                                                        Mutta jos joku kädetön ei osaa tai uskalla ajaa hyvin auratulla motarilla lumisateettomassa kelissä satasta eikä ymmärrä alentaa nopeutta ilman että merkki käskee, niin miksi ihmeessä minun pitää siitä kärsiä.

                                                        Ottaa sekin päähän, että useimmilla päivittäin ajamillani tieosuuksilla olisi vahvasti tiekarhun tarvetta. Mutta ei näy, ei kuulu. Tai kuuluu kyllä, mutta vain pohjapanssarin kontaktit tiessä oleviin vertikaalimuutoksiin.

                                                        Comment


                                                          Joululaulut!

                                                          Comment


                                                            Alkuperäinen kirjoittaja okkim Näytä viesti
                                                            Olisinpa minäkin saanut ässän kaltaisen auton opiskelija-aikana! Ei ollut varaa kuin kuuden tuhannen markan autoon. Toisaalta ihan hyvä vaan, niin sai opetella ajamaan halvemmalla kotterolla pitkin ojien pohjia :)
                                                            No hörr hörr hörr, opitko? :) Ja oliko halpaa? hehe

                                                            Comment


                                                            • Alkuperäinen kirjoittaja petri tukiainen Näytä viesti
                                                              Kokeile onnistuuko Nexus Root Toolkitilla pukata uusi ROM:n sisään. Tietysti jos USB-yhteyttä ei saa tuollakaan muodostettua, niin sitten voi mennä aika vaikeaksi:
                                                              http://www.wugfresh.com/nrt/

                                                              Ohjetta:
                                                              http://webtrickz.com/easiest-way-to-...-4-yakjutakju/
                                                              Lähes kaikkea on jo kokeiltu, myös noita. Seuraavaksi meinasin vaihtaa puhelimeen koko usb-portin kun tuntuu että se on hajonnut. Uusi puhelin on jo tilattu, joten uskaltaa nyt mennä tuota entistä räpläilemään enemmän.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X