Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Alkuperäinen kirjoittaja Marqs Näytä viesti
    Ei sillä seurannalla ole mitään paikkansapitävyyttä enää, kun renkaat on jo suomessa. Mullaki oli renkaat suomessa varmaan 1,5vko ennen kuin kuriiri soitteli, että sulle ois kaks rengasta, johon minä, että niitä pitäs olla neljä. Tyyppi sielä sanoi sitte että odotetaan jos huomisessa kuormassa tulis toinen pari ja niin ne tulikin.
    Ite oon tilannu Camskilliltä kaksi paria rattaita. Molemmilla kerroilla seurannassa luki "Delivery failed", vaikka sitä ei oltu vielä edes yritetty. DHL niitä taisi kuskailla molemmilla kerroilla.

    Lisäksi hieman kummallista, miten renkaat tulevat ~kahdessa päivässä Englannista Suomeen, mutta Helsingistä Ouluun matka kesti melkein viikon.

    Comment


    • Ei ollu öljy loppu vaa poltin paskana. Huomenna tulee viikko täytee ilman lämmintä vettä....ja paljon painokelvotonta tekstiä....

      Comment


        Eikö siellä edes sähkökierukkaa ole varalla? Tai eipä kai oo, eiköhän moinen jo olisi löytynyt. Ei muuta kun poltinhuoltomies paikalle.

        Comment


        • Eipä taida saada audia nippuun ennen viikonloppua.. On yllättävää, miten paljon pienet erot öljypumpuissa parin vuoden ikäerossa aiheuttaa. Pari iltaa jumppaa jo takana, mutta jospa kohta alkaisi saamaan jo hihnaa taas paikoilleen, jonka jälkee enää pitäisi nostaa konetta keulalle. Hiphei.

          Comment


          • Nörtit. Ostin eräältä liipaisinherkältä toisella isolla forumilla fix it pro kynän viidellä eurolla. Kaiken maailman työ/kesä/mökki härdellin keskellä yksinkertaisesti unohdin heti heti maksaa jannulle luvatun vitosen. Puoli viikkoa mennyt ja jannu kirjoittelee jo julkisesti, että tämä ja tämä kundi jätti maksamatta ja menempä tekemään rikosilmoitusta. Gsus voi muuta sanoa. Pahoittelin inhimillistä erhettäni ja laitoin pari extra euroa vielä hyvitykseksi viiveestä. Karhukoplaa odotellen.

            PS. Kyllä tuolla jotain ihan kevyitä pintanaarmuja ehkä fiksaa kohtalaisesti :).

            Comment


            • Isännöitsiä soitti tänää kyllä huoltomiehelle mutta eipä oo näkyny...No ens kuus olikin halvempi vuokra...

              Comment


                Alkuperäinen kirjoittaja jeremiah Näytä viesti
                Nörtit. Ostin eräältä liipaisinherkältä toisella isolla forumilla fix it pro kynän viidellä eurolla. Kaiken maailman työ/kesä/mökki härdellin keskellä yksinkertaisesti unohdin heti heti maksaa jannulle luvatun vitosen. Puoli viikkoa mennyt ja jannu kirjoittelee jo julkisesti, että tämä ja tämä kundi jätti maksamatta ja menempä tekemään rikosilmoitusta. Gsus voi muuta sanoa. Pahoittelin inhimillistä erhettäni ja laitoin pari extra euroa vielä hyvitykseksi viiveestä. Karhukoplaa odotellen.

                PS. Kyllä tuolla jotain ihan kevyitä pintanaarmuja ehkä fiksaa kohtalaisesti :).
                Sanovat että pieni petos kannattaa :)

                Comment


                  Eiks joku isompi venkula joskus todennu, että jos teet talousrikoksen, älä tee pientä?

                  Comment


                    Alkuperäinen kirjoittaja Crash_ Näytä viesti
                    Isännöitsiä soitti tänää kyllä huoltomiehelle mutta eipä oo näkyny...No ens kuus olikin halvempi vuokra...
                    Kesälomakaudella voi huollossakin olla vähemmän väkeä töissä, ja jos eilen on soitettu eikä vielä eilisen aikana huoltomiestä ole kuulunut, niin ei varmaan vielä kannata tuosta ärsyntyä.

                    Aika jännä kuvio, että isännöitsijä pystyy vuokranantajan puolesta sopimaan vuokranalennusta hyvitykseksi. Vai ymmärsinkö oikein?

                    Comment


                    • Kaiken maailman työ/kesä/mökki härdellin keskellä yksinkertaisesti unohdin heti heti maksaa jannulle luvatun vitosen. Puoli viikkoa mennyt ja jannu kirjoittelee jo julkisesti, että tämä ja tämä kundi jätti maksamatta ja menempä tekemään rikosilmoitusta.
                      Itse ostin paikkakuntalaiselta pari tuotetta huutonetistä pari-kolme viikkoa sitten ja maksoin ne myyjän pankkitilille. En ole millään muistanut noutaa tuotteitani, saankohan negatiivisen palautteen?

                      Comment


                      • Tulihan ne renkaat sieltä viimetipassa, mutta ajoissa, kun ensin soitteli dpd:lle ja sähköpostitteli camskilliin. Laittovat vissiin vauhtia touhuun. Missä lie jumittaneet viikon. Suomeen tulon jälkeen tuli vaan parcel at depot viides kuudes ja yhdeksäs päivä ja sitten ei mitään. Kohta laitatuttamaan luottopaikkaan alle.

                        Comment


                        • ABS-simulaattoriksi muuttunut kytkin... #½¤!!¤½¤!$ nää rinkulakeulat tietää millon tili on vähänkään enempiä plussalla...

                          Comment


                          • Alkuperäinen kirjoittaja marre Näytä viesti
                            Aika jännä kuvio, että isännöitsijä pystyy vuokranantajan puolesta sopimaan vuokranalennusta hyvitykseksi. Vai ymmärsinkö oikein?
                            Meillä vaa sattuu olee isännöitsijä ja vuokranantaja yks ja sama ihminen ;)

                            Comment


                            • Iphonen koti-näppäin!

                              Comment


                                Alkuperäinen kirjoittaja Crash_ Näytä viesti
                                Meillä vaa sattuu olee isännöitsijä ja vuokranantaja yks ja sama ihminen ;)
                                No sitten. En vain heti osannut yhdistää, kun isännöitsijä on henkilö joka tekee taloyhtiölle (kiinteistö- tai asunto-osakeyhtiön omistajille = vuokranantajille) yleensä maksua vastaan hommia.

                                Comment


                                • Meillä oli ex-kämpässä (viiden omistushuoneiston rivarissa) yksi osakkaista taloyhtiön pj o.t.o isännöitsijä ja hallituksen muodosti yksi ihminen per huoneisto. Talohuollon tointa hoiti osakkaista muodostettu talkooporukka.

                                  Comment


                                  • Viestissä #10206 mainitun hanan "teho"myyjältä tuli lähetys. Oitis ruuvasin hanan paikalleen ja kuinka ollakaan, tiputti norona vettä juoksuputkesta. Hain sitten LVI-kaupasta uuden säätöosan, joka onneksi maksoi vain 30€. Nyt toimii.

                                    Vasta tämän jälkeen luin myyjän palautteen, joka "tehomyyjä" statuksen takia jäi minulta huomiotta: noi 2700 positiivisen seassa oli epäilyttävät 27 negatiivista. Jos olisin nuo lukenut, en olisi tältä ostanut. Lisäksi myyjän kuvauksessa lukee, että "Enkä pelkää antaa nekatiivistä palautetta mikäli tarvetta ilmenee kostopalautteidenkin uhalla". Uskaltaakohan tuolle edes neutraalia antaa?

                                    Laitoin myyjälle asiallisen reklamaation ja ehdotin, että hän maksaisi 20€ kipurahoina, kun kuitenkin jouduin ajamaan 20 kilometrin päähän uutta osaa hakemaan. Myyjältä tuli vastaus, että hana oli irrotettaessa toimiva ja että hän voi lähettää toimivan säätöosan, mutta ei rahaa! Vastasin, että käytettyjen osien asentaminen vanhaan hanaan ei ole oikein viisasta ja mielestäni ehdottamani diili oli reilu, koska ei sen korvaavan osan lähettäminenkään ilmaista ole.

                                    Mainittakoon, että tuotteen kuvauksessa luki: "kuin uusi. Hana on erittäin siisti!"

                                    No, nyt minulla on kunnostettu hana, joka tosin tuli maksamaan hieman enemmän kuin oletin.

                                    Lukekaa ne Huuto.netin palautteet!
                                    Viimeksi muokannut jtlukkari; 12.7.2012, 16:35.

                                    Comment


                                    • Meillä tää vuokraisäntä tms isännöitsijä omistaa raksa firman nii ite huoltaa kaikki tai passuuttaa poikasa hommii joka myöskin osakkaana samassa firmassa vissiiki. Pikku hommat tehää ite ja tiputellaa vaa lappua/kuittia postilaatikkoon nii se hoitaa palautukset. Aika rento äijä tuumas vaa et tehkää hyvänmaun rajoissa ihan mitä vaa kämpälle että saatte mieluisan itelle. Sama koskee pihaa. Kuhan vuokra tulee ajoissa ja paikat pysyy ehinä nii ihan sama sille kuulemma :D

                                      Comment


                                      • Työpäivän jälkeisen vapaa-ajan puute, tai sen omaksuminen muuhun, kuin pakollisiin rutiineihin.
                                        (Syöminen ja sohvalla löhöily ja nukkuminen.)

                                        Ei hitto muuta jaksa näin kesäaikaan, "mutta syksyllä kaikki on toisin";)

                                        Comment


                                          Koko päivä plussan alla rähjäämässä. Ensin piti vaihtaa alatukivarret eteen mutta yritykseksi jäi. Ei se niin vain käynytkänn yhdellä tunkillä ja käsityökaluilla. Ulkoistin ensi viikolle nosturihommiksi, ainakin on kaikki pultit ja mutterit tässä vaiheessa löysätty.

                                          Comment


                                            Tärkein käsityökalu on rautakanki C4:n alatukivarsi jumpassa.

                                            Comment


                                              Ei se niin vain käynytkänn yhdellä tunkillä ja käsityökaluilla.
                                              En muuten allekirjoita ;)

                                              Comment


                                                Rautakankea ei ollut. Ei ollut kuin reilu 120cm pitkä rautaputki jolla kuvittelin pärjääväni. Koko homma oikeastaan tiivistyi siihen että kun ei kerran sujunut laakista kuin strömsössä niin en halunnut koko lomapäivää kuluttaa auton kanssa hikoilemiseen.

                                                Sain sentään takajarrusatulat ja palat vaihdettua ilman isompia vastoinkäymisiä. Alkoi se käsijarrukin taas toimimaan ties miten monen vuoden jälkeen.

                                                Comment


                                                • Hylsy ja ajokielto katsastuksesta..

                                                  Comment


                                                    Alkuperäinen kirjoittaja haraa Näytä viesti
                                                    Hylsy ja ajokielto katsastuksesta..
                                                    Mistäs se setä nyt ajokiellon nakkasi?

                                                    Comment


                                                    • Iskarin alapään kiinnitys pultista puuttu mutteri toiselta puolelta. Lentänyt jonnekkin matkalle varmaankin

                                                      Comment


                                                      • 90:ssä oli joskus alapallon pultissa sama vika ja sanottiin vaan että ajele varovasti kotiin ja laita sitten mutteri siihen pultin päähän. Eli läpi meni.

                                                        Sinänsä hauskaa että sama paikka ja katsuri oli hylännyt saman auton muutama vuosi aiemmin siitä, kun hieman löysällä ollut jarruletku tihkui nestettä jarrua kaikin voimin painaessa. Ei muu auttanut kuin käydä pajalla kiristämässä ja uudelleen näyttämään. Hieman muuttui asenne kun kilpailu alalla vapautui...

                                                        Comment


                                                        • Sinänsä hauskaa että sama paikka ja katsuri oli hylännyt saman auton muutama vuosi aiemmin siitä, kun hieman löysällä ollut jarruletku tihkui nestettä jarrua kaikin voimin painaessa.
                                                          Olisiko ollut 2004, kun VW Caddyn katsastuksessa kuparinen jarruputki puhkesi takaa. Ei tullut ajokieltoa, kehotti vain ajamaan varovasti kotiin ja remonttiin -jäihän sinne yksi toimiva jarrupiiri.

                                                          Vielä noista Oraksen hanoista (pitäisi melkein laittaa iloiset asiat -ketjuun): Sähköllä toimiva varaajan termostaatti on ollut edellisen omistajan ajoista saakka hyvin isoilla lukemilla, ilmeisesti viallisten suihkuhanojen takia.
                                                          Muista hanoista tulee kyllä hyvin kuumaa. Joku päivä sitten ruuvasin varmaan parikymmentä astetta pois varaajan termarista ja vesi on edelleen "riittävän" kuumaa -nyt myös toimivaksi vaihdetussa suihkuhanassa.
                                                          Voitte kuvitella, mikä merkitys tuolla on sähkölaskussa.
                                                          Viimeksi muokannut jtlukkari; 13.7.2012, 08:32.

                                                          Comment


                                                          • Otin tänään kahdelta 17" vanteelta kumit pois kumien myyntiä varten ja samalla käytin pelkät vanteet tasapainotuskoneessa pyörähtämässä tarkistaakseni, että onko heittoa kuinka paljon.
                                                            Totesin sitten, että molemmissa on sisäkehällä heittoa aika paljonkin. Täytyy siis ruveta kyselemään vanteiden oikaisun hintoja. Prkle!

                                                            Comment


                                                            • Laitoin eilen portteriin molemmat raidetangon päät, etujarrulevyt ja palat.
                                                              Sanoin vaimolle, että kelpaa sitten mennä katsastukseen kun laitan vielä takajarrut.

                                                              Tänään laitoin takajarruista toiselta puolelta jumineen liukutapin ja toiselta puolelta tiivistekumisatsin.

                                                              Huomasin siinä ohimennen, että vasen takajousi poikki :/

                                                              Prkl, 140e kappale marmorilla. Uskaltaiskohan sitä kajota Motonetin 63e/kpl jousiin?

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X