Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Saattaa olla myös rakennusvelvoite lohkoomisen jälkeen.

    Comment


      Rakentaa siihen pienen vierasmajan :)

      Comment


      • se on kiva kun ensimmäinen sähkölasku tulee suoraan perinnän kautta, koska posti ei ole tiputtanut itse sähkölaskua luukusta neljään kuukauteen :) Onneks eivät oo sähköjä pistäneet poikki.. Muutenkin tuntuu että kaikki naapurin postit tulee meille ja meijän postit on naapurilla. Tiedä sitten että minne se sähkölasku on menny? Huomaa että on paljon kesätyöntekijöitä

        Comment


        • Alkuperäinen kirjoittaja haraa Näytä viesti
          se on kiva kun ensimmäinen sähkölasku tulee suoraan perinnän kautta, koska posti ei ole tiputtanut itse sähkölaskua luukusta neljään kuukauteen :) Onneks eivät oo sähköjä pistäneet poikki.. Muutenkin tuntuu että kaikki naapurin postit tulee meille ja meijän postit on naapurilla. Tiedä sitten että minne se sähkölasku on menny? Huomaa että on paljon kesätyöntekijöitä
          Joo-o samaa huomattu ja ei vissii pelkästää kesä-duunari aikaan vaa ihan yleisesti. Olihan tuo ylläri jokunen kk sitten ku tippu trafilta lappu et audi ajokiellossa verot pykälässä. Oli menny vanhaan osoitteeseen ja ton osoitteen jälkeen ollu toinenki välissä ennen tätä nykyistä. Muistaakseni kirjoittelinki siitä sillon tänne...

          Comment


          • Alkuperäinen kirjoittaja jta Näytä viesti
            Saattaa olla myös rakennusvelvoite lohkoomisen jälkeen.
            Joo, näinhän se lähes poikkeuksetta menee (ainakin kaava-alueella), ja jos ei silti rakenna niin tiheesti kuin kunta haluaa, se maksaa joka vuosi sopivasti ekstraa...

            Comment


            • Oli pikku pusu persuksessa, silloinen tarkastaja laakkosella sano, että menee maalauksella. Pesin puskurin, otin kuvat ja lähetin laakkoselle, että meneekö varmasti, kun kuori murtunut. Ilmoitteli että toki. Itsehän eivät olleet edes huuhtoa viitsineet vaan katsoneet kulmassa näkyvän pelkän hiertymän.


              Auto vietiin eilen huoltoon ja tänään soittaa vakuutustarkastaja, että autoon on tullut lisävaurio, josta ei ole aiemmin lähetetty heille kuvia. Onneksi oli kaikki käyty sähköpostitse Laakkoselle päin läpi, niin pystyi pistämään viestiä, että mitä hittoa ja heittämään postit liitteineen vakuutusliikkeelle. Tapahtumasta on vielä kulunut aikaa tovi johtuen monistakin seikoista, niin olisi helposti joutunut maksumieheksi.


              Silti ketuttaa viedä auto korjaukseen todettavaksi että tässä on se vika, minkä itse ilmoitit meille, mutta jota eivät huomanneet. VItuttaa taas hakea auto pois, odotella puskurin saapumista(minkä tilasivat kysymättä) ja kärrätä se taas ensi viikolla takaisin.

              Comment


                Audista muljahti aamulla moniurahihna (laturi yms.) kesken ajon paikaltaan. Ilmeisesti kiristin antautui tai jotain vastaavaa. Sieltäpä se sitten korvesta hinattiin Laakkoselle kun sieltä nopeimmin (perjantaiaamuksi) huoltoajan sai. Nyt vaan sitten toivotaan, että saisi viikonlopuksi auton ajoon. Mukava tapa viettää kesälomaviikkoa, kun ei mihikään pääsekkään..

                Alkaa muutenkin kyrsiä tuo auton huollattaminen kun pari viikkoa sitten sai pistää melkein 1300 euroa ja nyt luvassa lisää..

                Comment


                  Tuo tonttien supistaminen alkaa kyllä menemään monessa kylässä vähän mauttoman puolelle. Järvenpäässäkin kaupunki tuntuu antavan luvat rakentaa vaikka rivari lohkotulle omakotitontille, joka ei alunperinkään ollut mitenkään iso. Ja sitten toisaalta ollaan niin tarkkaa, ettei saa aitaa tai jätekatosta rakentaa, kun pilaa "arkkitehtuurisen kokonaisuuden ja miljöön" :) Mutta neljän talon lomittain änkeminen yhdelle pienelle tontille ei pilaa... Oikeastaan monia uusia omakotitaloja pitäisi kutsua katkaistun sokkelin rivitaloiksi.

                  Ja varsinkin, kun en ole vielä havainnut edes pk-seudulla kylää, jossa rakennusmaa olisi oikeasti kortilla. Peltoa tai metsää on vaikka muille jakaa. Tietysti jos tonttimaa on yhtä kuin "ilmaisia tyhjiä alueita, joissa on jo valmiina kaikki infrastruktuuri ja sosiaalipalvelut" niin niitä nyt ei ole.

                  Tullut myös huomattua, että aika usein ns. korttelin kyylät ovat niitä, jotka erityisesti haluavat lohkoa tonttejaan. Jos vihaa kaikki rajanaapureitaan jo valmiiksi, niin miksi sitten vapaaehtoisesti haluaa ottaa yhden lisää käden mitalle makuuhuoneen ikkunasta?

                  Comment


                  • No nii ihana nokian E7 hajos sit viimosen kerran. Näytty meni valko-musta raidalliseksi, ei sammu ja ei reagoi edes sim-kortin irroitukseen. Luuri jällee huoltoo ja sano suoraa et nää on "automaattisesti" vaihettu uudempii et suosiolla nokia antaa lumian tai jonku uuden vastaavamman. Ei oo kovin hyvii kuulemma ollu noi. No nyt ootellaa viikko-pari ku tulee uus luuri tehtaalta. Jos nyt toi lumia sit toimis eikä olis noit softa vikoja nii perkeleesti. Johan se kolmas kerta toden sano....

                    Nii ja sain huollon ajaksi C7 luurin missä takakansi ei pysy kiinni, tuumas myyjä vaa et sul vissii on teippii kotona, et teippaa se kiinni.....
                    Viimeksi muokannut Crash_; 27.6.2012, 19:24. Perustelu: lisäys

                    Comment


                    • ITellä oli sama softa vika e7ssa =D ja sit latauspää sano ittensä irti ekan kerran puolenvuoden jälkeen ja toisen kerran heti kuukaus myöhemmin. jälkimmäisellä kerralla oli myös se softa vika. Ostin sit kokonaan uuden luurin, ku luotto nokiaan meni totalisesti.

                      Comment


                      • Katos prkl. Pitäs tuohon omaankin E7 vaihdattaa se latauspistoke kun lopetti toimintansa.

                        Ja tuosta tonttihommasta, 70 ha tontilla ei vanne kiristä päätä... ;)

                        Comment


                        • E7:ssa mullakin muutaman kerran menny valkoraidalliseksi näyttö, ja joka ikinen kerta ollut opera päällä ja näyttö pysty asennossa että olisiko ohjelmassa vikaa? Ja puhelimen saa resetoitua kun painaa virtanappia n.10 sek pohjassa ja värähtää kerran.

                          Comment


                            Alkuperäinen kirjoittaja Hervast Näytä viesti
                            Ja tuosta tonttihommasta, 70 ha tontilla ei vanne kiristä päätä... ;)
                            Tuon kokoinen lääni noin 4km Turun kauppatorilta kiinnostaisi kyllä. Katotaan uudestaan sunnuntain lottoarvonnan jälkeen :)

                            Comment


                            • Noissa tonttien lohkomisjutuissa taitaa helppo raha olla se "juttu". Mikäs siinä jos muutama 10ke tipahtaa käteen niinkin helposti. Jos sen pienentyneen tilan itse kestää, niin hitot naapureista...
                              Meillä nykyinen tontti 1500m2, ja talo aika lailla toisessa reunassa, niin ei kyllä silti mitenkään tuntus järkevältä sitä alkaa puolittamaan.
                              Mutta sekin jää taakse, kun on muutto maalle edessä :) Ei sentään ihan Hannun määrää, mutta reilu 3 ha saa riittää toistaiseksi...
                              Ja edessä oleva muuttorypistys ottaa päähän, mutta samalla tekisi mieli päästä jo hommiin... ;)

                              Comment


                                Alkuperäinen kirjoittaja kepakko Näytä viesti
                                Ja puhelimen saa resetoitua kun painaa virtanappia n.10 sek pohjassa ja värähtää kerran.
                                E7 ei helposti poisteta akkua resetoimiseksi, niin on ns. 8 sek boottaus = virtanappia pohjassa niin pitkään että värähtää ensi kerran -> pidä virtanappia edelleen pohjassa -> värähtää kolme kertaa. Vastaa akun poistamista.

                                Jos nyrkkisääntö ei ole älypuhelinten osalta kamalasti kahdessa vuodessa muuttunut, niin boottauksen voisi tehdä kerran viikossa. Poistaa ylimääräista tauhkaa puskureista ja säästää monelta harmilta.

                                Comment


                                • Viime vuonna ostamaamme omakotitaloon Joensuun Hammaslahdessa sisältyy puolen hehtaarin tontti. Ainoa naapuri on ikääntynyt inkeriläinen pariskunta, joka ei tänä kesänä ole juuri tontillaan käynyt marjapensaitaan hoitamassa. Jo viime syksynä tarjottelivat omaa puolen hehtaarin tonttiaan purkukuntoisine rakennuksineen myytäväksi. Kai se on pois lunastettava jollakin 15t€ hinnalla ihan sen takia, että ei tule kenenkään vieraan seinät liian lähelle omia.

                                  Comment


                                    Uudemman auton bensapumppu hörähti sitten viimeisen kerran eilen. Olihan se jo enteillyt ja vaihtopumppu odotti postissa noutajaansa eli sinänsä hyvä ajoitus.

                                    Ettei nyt vaan olisi liian helppoa niin porsi juuri kesken tän muuttohomman. Vanha asunto pitää olla huomenna klo 14 tyhjä ja nyt leikattiin kuljetuskalustosta 50% pois. Mamma on omallaan töissä niin se on se toinen 50%. Sitten minä heiluttelen täällä pippeliä tuulessa kun ei saa mitän ennen iltapäivää tehtyä. Ai niin, miksikö en ole vaihtanut sitä toista pumppua. Koska se oli vääränlainen. Kaikki muut mitat täsmää mutta letkulähtö pitäisi olla vaakasuuntaan ja vaihto-osassa on suoraan ylöspäin, ei mahdu luukku kiinni.

                                    Ja jos joku olisi uskaltanut tuonne kiroamisen keskelle tulla kysymään että mihin avantin bensapumpun vaihdossa tarvii tunkkia? Se huoltoluukkuhan on takapenkin alla. Sitä tarvii siinä vaiheessa kun tankissa on vielä 70 litraa bensaa jäljellä siinä vaiheessa kun homma pakotetaan tehtäväksi. Heti kun pumpun kantta vähän raotti niin johan alkoi bensaa valumaan pihaan. Tunkkasin sitä kulmaa sitten vähän ylemmäksi, auttoi edes hiukan.

                                    Comment


                                      HS pääkirjoitus.

                                      Kysymys: Miksi tämä kirjoitus on tehty?

                                      1. Tupakkayhtiö on maksanut siitä.

                                      2. Nikotiinikorvauslääkkeitä valmistava yritys on maksanut siitä.

                                      3. Kirjoittaja on kertakaikkisen pihalla, eikä häntä voida pitää syyntakeisena.

                                      4. Joku muu syy. Mikä?

                                      Comment


                                        5. Terveysviraston kukkahattutädit, aina pitää valittaa jostain, että näyttäisivät muka tehokkailta, ja suojatyöpaikka säilyy

                                        Comment


                                          Hmmm, toisaalta Taksiliittokin on vaatinut tuotteen kieltämistä, joten kyllä sen täytynee olla vaarallista!

                                          Comment


                                            4. Joku muu syy. Mikä?
                                            Vaikka tämä. Nikotiini on tappava myrkky joka aiheuttaa voimakasta riippuvuutta.

                                            Comment


                                              Alkuperäinen kirjoittaja Ilkka L Näytä viesti
                                              Vaikka tämä. Nikotiini on tappava myrkky joka aiheuttaa voimakasta riippuvuutta.
                                              Ja tällä perusteella sähkötupakka pitäisi kieltää? Menikö siis pieleen kun sain 25 vuoden tupakanpolton lopetettua sähkötupakan avulla? Pitäisikö vaihtaa takaisin? Kuinka monta tupakoitsijaa tai höyryttelijää on kuollut nikotiinimyrkytykseen?

                                              Ja kyllä, nikotiini aiheuttaa voimakkaan riippuvuuden, usko pois tiedän asian.

                                              Comment


                                                6. Ei kinosta. Tupakoinnista ja sen mainonnasta, sähköllä tai ilman on väännetty kättä niin pitkään että ei enää jaksa napostaa.

                                                Comment


                                                • Varsinkin kun elämme maassa, jossa suunnitellaan varoitustekstejä maitopurkkeihin. Samalla kun valtiolla on viinamonopoli joka saa itse päättää etikettinsä :)

                                                  Comment


                                                    Menipa sit äsken nilkka paskaks kuorkin takalaitaa oikoessa. Ai V*TTU!

                                                    Comment


                                                    • Alkuperäinen kirjoittaja marre Näytä viesti
                                                      E7 ei helposti poisteta akkua resetoimiseksi, niin on ns. 8 sek boottaus = virtanappia pohjassa niin pitkään että värähtää ensi kerran -> pidä virtanappia edelleen pohjassa -> värähtää kolme kertaa. Vastaa akun poistamista.
                                                      Juu ei E7 luurista oteta akkua irti. Tosin minuutin painoin parhaimmillaa sitä virtanappia pohjassa, ei reagoinu mitenkää, samaa koitti myyjä. Tosin sai sen pois päältä ku piti virtanappia,menu ja näippän lukkoa nappia samaa aikaa pohjassa joku +10sec nii sammu, tosin päälle ei lähteny. Muuten ei asia harmita sinänsä jos kokonaan uusi luuri tulee mutta ku ne kaikki numerot oli siellä kännyssä, E7:kassa tyhmä sydeemi ettei voi tallentaa niit numeroita sim-kortille.

                                                      Jotain hyötyy onneks facesta, sitä kautta saanu useemman numeron taas, mutta se käsin tallentamis rulianssi prkele....

                                                      Comment


                                                        Ihan samalla tavalla onnistuu E7:ssa numeroiden tallentaminen Simille kuin missä tahansa muussakin.

                                                        Comment


                                                          Alkuperäinen kirjoittaja Crash_ Näytä viesti
                                                          Jotain hyötyy onneks facesta, sitä kautta saanu useemman numeron taas, mutta se käsin tallentamis rulianssi prkele....
                                                          http://discussions.nokia.com/t5/Eser...s/td-p/1058389

                                                          Paljon paremmassa tallessa ne pysyy kun tallentaa pilveen, tuossa esimerkkinä käytetty Gmail-tiliä.

                                                          Kerran tuon virittää käyttöön ja lisäilee ne numerot käsin. Seuraavalla kerralla kun puhelin hajoaa pistää asetukset kohdalleen niin hetkessä on tiedot takaisin.

                                                          Oma (android) puhelin varmuuskopioi yhteystiedot, tekstarit ja otetut valokuvat verkkoon sitä mukaa kun uutta tulee.

                                                          Comment


                                                          • Tulipahan haksahdettua lehtimyyjän(OtavaMedia) vakuuttavaan mainospuheeseen. 2 vuoden sopimus Tekniikan Maailmasta, ensimmäinen vuosi ilmaiseksi ja lisäksi ~300 euron edestä lahjoja(projektorikelloa, TM DVD:tä jne) kaupan päälle.

                                                            Ennen onnistunut välttelemään lehtimyyjiä kun ruttoa, mutta nyt tuli vahingossa vastattua ja oli vielä sen verta myyntitykki että haksahti heti. Perkl. =D

                                                            Comment


                                                              Joskus aikoinaan haksahdin saman tapaseen myyntipuheeseen. Seuraavana päivänä tuli soitto ettei ensimmäinen vuosi ookkaa ilmanen vaan oon saanu väärää tietoa. Se lehti sai sit jäädä.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X