Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Ei tullu sitä mun haluamaa ukkosta...Meni ohi...

    Comment


      Keuhkotautilääkärille tänään. Teini-iässä kadonneet astmaoireet ovat palanneet. Ilman lääkkeitä (onneksi on duactia ihan muusta syystä) varsinkin yöt olisivat pelkkää rohinaa ja yskimistä.

      Jos positiivista tästä hakee, niin olenkin pari vuotta ja eritoten nyt keväällä ihmetellyt treeneissä, että miksi loppuu välillä "happi" vaikka kunto on ihan ok. Ilmeisesti siitepölytilanne on pahentanut tämän sitten akuutiksi.

      Comment


      • Alkuperäinen kirjoittaja ilkkapoika Näytä viesti
        Tästä potkupallosta: Kyllä näitä tasokkaampia pelejä olisi varmaan ihan kivaa seurata, mutta miksi pitää saatana pilata koko homma tuolla aivan helvetin ärsyttävällä feikkaamisella, kaatuilulla, syöksyilyllä ja rangaistusten kalastamisella? Ämmät jumalauta, ottaisivat nyt edes vähän kontaktia vastaan ja lopettaisivat tuon ruikuttamisen. Menee hermot!
        koska jalkapallo.

        Comment


          Albert Von Nussi toimitti mun letterin maailmalta....

          Surge lähti takuukorjaukseen jenkkilään asti ja tänään tuli UPS:n kautta takaisin paketti. No paketti ei sisältänyt muuta kuin parit laput ja letteri on jossain päin maailmaa...

          Niin sen verran täsmennystä että nimenomaan matkalla on kadonnut surge, oli kirjekuori paketissa letterin mentävä kolo...
          Viimeksi muokannut Metsässä; 11.6.2012, 18:23.

          Comment


            OP:n maksunlisävahvistus. Helvetin helppo muutella iskän suoravelotus laskuja e-laskuiks kun toinen osapuoli on 200km päässä ja puhelimella saa kiinni hyvällä tuurilla. Eipähän tule minusta ainakaan OPn asiakasta ihan hevillä.

            Comment


              Yritystietopalveluja kauppaavat huijarifirmat (Suomen 118 jne.) on taas alkaneet soittelemaan, homma menee aina samalla kaavalla: "Jatketaanko sopimusta näillä samoilla tiedoilla, jotka täällä meidän palvelussa on ennestäänkin näkyneet".

              Näppärästi googlasin puhelun aikana kyseisen yrityksen sivut ja ihmettelin neidille että eipä näy tietoja näkyvän, no tottahan siihenkin löytyi pätevä vastaus: "Tiedot on otettu väliaikaisesti pois sopimuksen umpeuduttua". On ne härskejä.

              Ihan suoraan ei viitsi alkaa noille vittuilemaankaan, kun soittelijat tuntuu ainakin näin kesäaikaan olevan teini-ikäisiä tyttösiä...

              Comment


                Vittuile vaan. Ehkä edes joku niistä tajuaa mennä jonain päivänä oikeisiin töihin :)

                Comment


                  Yritystietopalveluja kauppaavat huijarifirmat (Suomen 118 jne.) on taas alkaneet soittelemaan, homma menee aina samalla kaavalla: "Jatketaanko sopimusta näillä samoilla tiedoilla, jotka täällä meidän palvelussa on ennestäänkin näkyneet".---
                  Joo nuo ottaa kyllä pattiin. Ja ne kaukoidästä soittelevat, murteellista englantia puhuvat sijoituspalvelun tyrkyttäjät.

                  Vittuile vaan. Ehkä edes joku niistä tajuaa mennä jonain päivänä oikeisiin töihin :)
                  En usko, että monikaan noista soittotyöläisistä unelma-ammatissa kokee olevansa. Tänä päivänä ei mahda töitä vaan olla kaikille ihan valittavaksi asti. Niinpä olen tyytynyt olemaan tiukan asiallinen, ja mahd. nopeasti vaan "kiitos mutta ei kiitos" (ja siten, että tilauksen peruuttaminen ei jää epäselväksi).

                  Comment


                    Minusta se avautuminen on kyllä ihan ansaittua siinä vaiheessa jos lähtökohtaisesti yritetään huijata. Juuri samanlaisia soittoja tulee meillekin vähän väliä ja jokaiselle olen sanonut että ei ole muuten koskaan ollut mitään maksettua yritystietopalvelua mutta aina ne vaan samalla litanialla aloittaa sen puhelunsa.

                    Jos moraali kestää kusettaa ihmisiä maksua vastaan niin kyllä silloin pitää olla karvoja perseessä sen verran että kestää sen ajoittaisen vittuilun kun joku hermostuu huijausyritykseen.

                    Comment


                      Toki, kävi vaan sääliksi kun tyttö luki paperiltaan ääni väristen sitä litaniaa hyvinkin väkinäisellä nuotilla, eikä tosiaan kuulostanut siltä että olisi ihan kutsumusammatissaan.

                      Monesti nuo soittelukeskukset on ulkomailla (mm. Espanja), eikä kesätöiden perässä reissaava opiskelija välttämättä tiedä homman luonnetta etukäteen, enkä ihmettele kun tuota rekrytointisivua katsoo... Eikä sitä viitsi ihan seuraavalla koneella palata takaisin, varsinkin jos rahat paluulippuun on vielä tienaamatta ;)

                      Comment


                        Tuulilasin alareunan vesiohjuri oli marmorilta tullessaan väärä. Tai osa oli oikea mutta hiukan erilainen kuin vanha eikä tietenkään sovi millään paikoilleen. Vanha muovi on kolmesta kohtaa rikki eikä tietenkään mikään liima tartu tuohon kovamuoviin kiinni. Kai se pitää jollain saatanan sikaliimapatentilla laittaa kiinni ettei taas mee vesi väärään paikkaan.

                        Comment


                        • eikä tietenkään mikään liima tartu tuohon kovamuoviin kiinni
                          Soittelehan vaikka Vinkille (vink.fi), kyllä sieltä yleensä liima kaikkiin muoveihin löytyy, paria ongelmatapausta lukuunottamatta.

                          Comment


                            Seat-kuski on tehnyt inhimillisen virheen ja rekkakuski on tietoisesti ajanut ylinopeutta
                            Vai Seat-kuski ajanut tietoisesti ylikuormassa ja pikkupöhnässä kolmion takaa alle tyyliin kyllä me tuosta vielä ehditään ja rekkakuskilta jäänyt inhimillisen virheen vuoksi huomaamatta nopeusrajoituksen muuttuminen 80->60? Näitä kuka teki mitä tahallaan tai vahingossa on ihan turha veikkailla.

                            Comment


                            • Nää helv. hyttyset jotka inisee koko ajan korvan vieressä...

                              Comment


                                Ja mies on muuttamassa Paimion mettään, jossa noita on takuulla enempi, kuin täällä keskustan lähellä.

                                Comment


                                • Flunssa ja kuumetta...ottaa päähän!

                                  Comment


                                    Ensi viikko viel töitä sitten vasta pätkäloma.

                                    Comment


                                    • Helevetin itikat syö hengiltä kun yrittää kolvailla audin johtosarjaa nippuu... Pari iltaa menny melko hyvin, eikä itikoita ole ollut nimeksikään, mutta tänään niillä oli kyllä jotku "kokoontumisajot" audin lähettyvillä.

                                      Comment


                                        Juha vissiin viittas minuun kun puhuu Paimion mettistä? Ei siellä enää viime loppuvuoden Hannu-myrskyn jäljiltä mitään puita ole. Tuuli siis käy vapaasti ja kun seisovaa vettäkään ei ole lähimaastossa, en ole huolissani hyttysistä. Mutta aika näyttää.

                                        Comment


                                        • 12 vuotta sitten olisin voinut laittaa osakkeita lihoiksi, mutta alaikäisenä vanhemmat kielsivät aikeet. Se siitä moposta. Osakkeiden määrä on tuplaantunut, mutta nyt edes koko potilla ei saa uutta mopoa katosta.
                                          Eikä taida arvo nousta ihan heti. Taidatte arvata minkä yrityksen osakkeista on kyse?

                                          Comment


                                          • Alkuperäinen kirjoittaja Shuttle Näytä viesti
                                            Eikä taida arvo nousta ihan heti. Taidatte arvata minkä yrityksen osakkeista on kyse?
                                            En tiijä yhtään, mutta meilläpäin on pullonpalautusautomaateissa kolme nappia: "anna rahat", "lahjoita sotaveteraaneille" tai "ota Nokian osakkeina". Pojalla alkaa olemaan jo kunnon salkku, kun vie noita viikonlopun aikana naapurin meidän parvekkeelle heittämiä tyhjiä tölkkejä kauppaan.

                                            Comment


                                            • Nokialle käy nyt sama Suomessa kuin Saksassa kun lakkauttivat sieltä tehtaan. Markkinat romahtaa. Tuskin ainakaan salolaiset ovat innoissaan hakemassa uutta Lumiaa kaupasta?

                                              Comment


                                              • Eikös siinä seatissa istunut apukuskin paikalla kaksi, jostain jäänyt mieleen sellainen joten pikku pöhnässä jää rekka helposti huomaamatta.

                                                Comment


                                                  Jokohan Microsoft kohta lunastaa Nokian rauniot pois?

                                                  Comment


                                                    Johan jossain huhuttiin että naamakirja ois kiinnostunu nokiasta :D

                                                    Comment


                                                    • Soneran laskutus ja kaikki sen epäselvyydet! Prkl jos ei itse olisi tarkkana niin kyllä tulisi maksettua paljon ylimääräistä ja ihan vaan Soneran virheiden takia. Alkaa tuntua että nuo "inhimilliset" virheet Soneran päässä ovat tahallisia, siellä varmaan ajatellaan, että kyllä ne jotkut ihmiset epähuomiossaan maksavat vähän ylimääräistä kun eivät jouda laskujaan tarkistamaan.

                                                      Comment


                                                      • Lumonetin webmail alhaalla kolmatta päivää!! Ok, mul on loma, mutta tulis sinne varmaan jotain muutakin ku työposteja ja viagramainoksia?!

                                                        Kenelläkään tietoa asiasta?

                                                        Comment


                                                        • Alkuperäinen kirjoittaja Olmi Näytä viesti
                                                          Soneran laskutus ja kaikki sen epäselvyydet! Prkl jos ei itse olisi tarkkana niin kyllä tulisi maksettua paljon ylimääräistä ja ihan vaan Soneran virheiden takia. Alkaa tuntua että nuo "inhimilliset" virheet Soneran päässä ovat tahallisia, siellä varmaan ajatellaan, että kyllä ne jotkut ihmiset epähuomiossaan maksavat vähän ylimääräistä kun eivät jouda laskujaan tarkistamaan.
                                                          Itsehän sain tässä jokin tovin sitten perintäilmoituksen maksetuista Soneran laskuista...

                                                          Comment


                                                            Kumma kyllä itellä ei ole Soneran kanssa ollut ongelmia, vaikka jo useamman vuoden ollut asiakkaana.

                                                            Comment


                                                            • Tais nämä tämän päivän YT-uutiset meinata sitä, ettei kannata haaveilla työsopimuksen jatkosta syksyllä.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X