Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Melko monella firmalla on puhelinnumerot, esim vakuutusyhtiöillä (varsinkin, jos ei liity minkään ostamiseen) piilotettu melko hyvin esim. ko. yrityksen nettisivuilta. Joutuu oikeen näkemään vaivaa, että löytyy joku numero johon soittaa valittaakseen jostain ja sitten tosiaan saa keskustella jonkun vtun automaatin kanssa ensin vartin.

    Myöskään lehtien peruutuksia ei pysty tekemään mitenkään helposti netissä, vann pitää soitella ja painaa ykköstä jos haluaa palvelun suomeksi jne...

    Comment


      Nyt täyty vähän korjata palautetta. Kun vihdoin sain takuukäsittelijän langan päähän niin homma sujuikin esimerkillisesti. Lähettävät vikaantuneen osan tilalle uuden ja vanhan saa sit laittaa samassa paketissa menemään takaisin. Ei ylimääräistä säätöä ja odottelua. Keskiarvoisesti siis ihan hyvin hoidettu.

      Comment


        Koira oksentanu pitkin sohvaa... vaihtoehtona kuitenkin ois ollu vaikka matto, joka on muutenkin menossa pesuun, lattia, josta ois vaa voinu pyyhkiä pois... menee hermot!

        Comment


          Oli sitten mukava yllätys autokatoksessa, roskakuskin lappu RS2:n tuulilassa
          Aika kovat kolhut on saanut roskiksella aikaan??? Ei toi konepeltikään mitään paperia ole. :(

          Comment


          • Helvetin huono päivä. Vituttaa turhasta valittaja tyypit muun muassa.

            Comment


              Miksei sitä puhelua voi vaan jättää Suomen helpdeskin jonoon vaan se pitää kääntää johonkin ulkomaille josta sitä ei enää käännetä takaisin Suomeen vaan pitää soittaa uudelleen?
              Ehkä Suomen helpdesk on ulkoistettu Intiaan.

              Comment


              • Aika kovat kolhut on saanut roskiksella aikaan??? Ei toi konepeltikään mitään paperia ole. :(
                Samaa tuossa mietin kun kaartuva konepellin etukulma on vankkaa tekoa, voimalla pitänyt osua vaikka siinä ison roskiksen järeässä u-palkissa on terävät kulmat. Naapuri epäili ettei olisi puhdas vahinko: "On tainnut olla huono päivä kaverilla, ketuttanut katsoa pari kertaa viikossa kiiltävää RS2 keulaa ja päättänyt vähän kurittaa audimiestä".

                Eihän tuo asian selvittelykään ole edennyt, asiakaspalvelu vastasi heti pahoitellen ja kertoi siirtäneensä asian vastuuhenkilölle joka ei kuitenkaan ole ottanut yhteyksiä. Kai se on tätäkin asiaa lähdettävä itse hoitamaan oman verkoston kautta ja varauduttava kaikenlaiseen viivyttelyyn, ehkä firman vakuutukset eivät olekaan kunnossa.

                Kyllähän tämäkin olisi saanut jäädä tapahtumatta, koko talven säästellyt Audia ja yrittänyt pitää hyvänä eikä tarvinnut edes omalta autopaikalta lähteä kolhimaan. Onko kellään suosituksia hyvästä ja luotettavasta peltipajasta pääkaupunkiseudulla?

                Comment


                • Kannattaa olla tarkkana, että mitä vakuutusta tarjoavat korvaamaan firman puolelta: itsellä töytäisi Transpointin rekisteröity trukki pakun sivuovea vuosi sitten. Selvä tapaus, tehtiin vakuutukset kaskoa/liikennevakuutusta varten ja kävin autotarkastuksella esittämässä vahingot ja sieltä annettiin vihreää valoa auton peltikorjaamolle. Kun auto oli korjattu ja lasku lähetetty peltikorjaamolta vakuutusyhtiöön, Fennialta tuli kielteinen korvauspäätös.
                  Ei ollut liikennevahinko, koska oma autoni oli pysäköitynä (kuormausta ja lastausta varten). Firmalla oli kai vastuuvakuutus, joka korvasi, kun en ole heistä sen koommin kuullut.

                  Comment


                    Onko kellään suosituksia hyvästä ja luotettavasta peltipajasta pääkaupunkiseudulla?
                    Mun pajanaapuri ossapi tehdä asiallista jälkeä noiden autojen ääressä, onnistuu suosittelemaan työ jäljen perusteella.

                    Comment


                    • En nyt ole ihan 100-varma ottaako tämä päähän vielä vai ei, mutta hyvä potentiaali kyllä tulevaisuuden päänkipuun: Audin huoltohistoriaan on merkitty n. 45tkm kohdalla tuulilasin korjaus Vantaan Audicentterissä tammikuun puolella. Ei siinä mitään, mutta kun audilla on tällä hetkellä ajettu n. 31tkm enkä ole eläissäni käynyt Vantaan Audicentterissä, ainakaan huollossa enkä ainakaan nykyisellä autolla.

                      Sama tieto löytyy myös vakuutushistoriasta Pohjolassa. Huoltohistoriasta tietoa ei enää saa pois, mutta josko ne tuon vakuutushistorian saisi nollattua...

                      Onneksi nyt on kyse vain tuulilasin korjauksesta. Olisihan siellä voinut lukea vaikka että autolla ajettu neljä kertaa katon kautta ympäri, tehty rungon oikaisu ja poistettu hirvenraato takapenkiltä. Olisi sitten kiva myydessä joskus selitellä, että en minä mutta ne huollon pojat.

                      Comment


                        Tilasin Citydealin kautta TV Viihteen paketin. Urho, Sport Pro 1 ja 2, Kino, Perhe ja Disney. 25 egeä kahden kuukauden setti. Jepjep, hieroin käsiäni, korisliigan loppukausi ja playoffit sekä Euroliigan koris. Halvalla. No olis pitänyt arvata, että halvalla ei saa. Ei tätäkään.

                        Tilaus TV Viihteen sivuille ja paluupostissa ilmoitus, että toimitamme korttinne noin viikon kuluttua. Reilun kahden viikon päästä soitin asiakaspalveluun ja meinasin pyytää määrittelemään viikon. Sieltä varovainen naisääni vastasi, että ei me pystytäkään toimittamaan korttia kun lopetetaan toiminta. WTF? Kuitenkin kaupataan tilauksia? Viikossako se konkka iski, prkl. Ja kaiken päälle asiakaspalvelupuhelu on maksullinen JONOTUKSENKIN osalta.

                        Comment


                        • Alkuperäinen kirjoittaja Ipsi Näytä viesti
                          Tilasin Citydealin kautta TV Viihteen paketin.
                          Rikokseen ei saa yllyttää, mutta ihmettelen jos joku ei hyödyntäisi rinnakkaiskorttimahdollisuutta "säästötarkoituksissa". Normiliittymäänhän saa muistaakseni kympillä kuussa (tjsp) rinnakkaiskortin, maksimissaan niitä saa olla kai kolme. Meillä on tosin varsinaisen lisäksi jo kaksi rinnakkaista, kun noita telkkareita on siunaantunut (olohuone + lapsille omat).

                          Tuo on kyllä niin vammainen systeemi (maksat samasta useaan kertaan), että on tullut joskus mieleen rahoittaa omaa katselua rinnakkaiskortin "vuokraamisella".

                          Comment


                          • Vähän tuo TV Viihde yrityksen viime viikkoina ollut massiivinen mainoskampanja kyllä hymyilyttää näin jälkeenpäin, 26.3 tuli ilmoitus toiminnan lopettamisesta. No näinhän se on että rahaa pyritään kauhomaan sisään kaikin keinoin viimeiseen asti. Itseä tuo ei kosketa mutta sivusta seuranneena samaa ilmiötä loppusuoralla havaittavissa kuin esimerkiksi PC komponenttien myynnissä ja kuntosalibisneksessä, yllätyksenähän nuo useimmille tulevat.

                            Comment


                              Maailmallahan on tarjolla näitä ns. cardsplittereitä esim

                              Splitter

                              Toimii oikein hyvin...

                              Comment


                              • Kyllä vähän meinaa kyrpä nousta ottaan , eilen töihin ajellessa audilla ihmettelin kun vähäisetkin voimat kateissa ja meinasin, että mikäs piru ku ei jaksa ja sitte sammu ajosta ja otin kotona kannen pois ja venttiilihän sieltä oli poikki..

                                Comment


                                • Unohdin hakee varaamani lipun huomiseen kärppä peliin. Toivottavasti ovelta sais vielä huomenna...

                                  Comment


                                    Koululla kaikki menee päin helvettiä, kaikki kaatuu taas niskaan näin kuukaus ennen koulun loppua. Miks helvetissä kaikki opettajat antaa harkkatyöt 1.5kk ennen loppumista kun kokeisiinkin pitäs vielä keretä lukee.
                                    Yhtäkin projektia olen vääntäny kohta 150h ja ainakin 20h edessä ennenku on mun osalta valmis, koko kurssin opintomäärä on 125h sisältäen kontakti opetuksen.. Onneks on menossa 3 vuos, muuten saattas olla lopetus todellinen vaihtoehto.

                                    Comment


                                      Alkuperäinen kirjoittaja Tommi[FIN] Näytä viesti
                                      Koululla kaikki menee päin helvettiä, kaikki kaatuu taas niskaan näin kuukaus ennen koulun loppua. Miks helvetissä kaikki opettajat antaa harkkatyöt 1.5kk ennen loppumista kun kokeisiinkin pitäs vielä keretä lukee.
                                      Ilman viime tippaa ei mitään saisi tehtyä.
                                      Eri asia on tietenkin jos hommat kasaantuu itsestä riippumatta.

                                      Comment


                                        Perhana, kun maanantaina aamuyöllä alkanut vatsatauti tuli takaisin.

                                        Toisaalta nyt tiedän (melko varmasti), mikä tämän aiheutti. Olisi vähän asiaa terveystarkastajalle, kunhan virastot aukeavat. Puuh. Ottaa pattiin, kun koko viikon on joutunut makaamaan kotona, ja taas on kipeä.

                                        Comment


                                        • Jarpaleelle jaksamisia. Itsellä sama homma. Maanantaina alkoi ja ti sekä ke meni kituuttaessa. Torstaina oli sitten niin huonossa hapessa että pääsi tiputukseen. Tänään sentään ollut parempi olo, eikä suolisto enään kouristellut (kop kop).

                                          Comment


                                            Pääsikö mattik ambulanssin kyytiin? :)

                                            Itse soitin ambulanssin jo maanantaina aamupäivällä, kun tuo tauti iski niin äkäisesti. Pahimmalta tuntui nestehukka, jalkakrampit, vatsakouristukset ja nousevan kuumeen aiheuttama vilu. Eipä ne oksentelu ja ripulikaan mitään herkkua olleet. Jouduin 2 tuntia odottamaan ambulanssia, kun niillä oli jotain ruuhkaa, eikä ne edes vieneet minua sairaalaan. Pöh. Toisaalta olo alkoi pikku hiljaa kohentua heti ambulanssikäynnin jälkeen hiilitableteilla ja varovaisella nestetankkauksella. Vasta torstaina uskalsin poistua asunnosta hetkeksi, ja taas samana iltana tulin kipeäksi. Ei saanut paljon nukutuksi, kun piti yöllä juosta vessassa.

                                            Toivotan pikaista paranemista Matille.

                                            P.S. Epäilen, että "nauttimani" alkoholiton olut oli pilalla. Helvetin pahaa se ainakin oli. Tarinan opetus: terve mies juo pelkkää viinaa ;)

                                            Comment


                                            • Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
                                              Ei perkeleenperkeleenperse. Pelasin hiluilla 25c panoksella nettikasinolla jotain hedelmäpeliä jossa kolmella suht harvaan tulevalla symbolilla pääsee johonkin bonuskierroksille. No kolme osumaa tulikin aika pian, bonuskierrosten ekalla rundilla 1/2 senssit päästä jatkoon. Pääsin. Seuraavalla kierroksella 1/4 chanssit. Pääsin. Viimeisellä kierroksella 1/12 jolla olis saanut koko ajan taustalla pyörivän jackpotin. Pyörivä onnenpyörä joka pitää vauhdista pysäyttää ja jumalauta, yhdellä pieleen siitä jackpotin ruudusta. Sain 18€ kun viereinen ruutu olis antanut yli 3 vitun miljoonaa saatanan euroa. Nyt kyllä syö miestä voi perkele.
                                              Mrgreen ja Mega Fortune? =) Joskus on itselleni tuossa tullut sama tilanne. Hiluilla kun pelaa, niin siinä hakee lähinnä elämyksiä. Nythän tuo on tainnut onnistua?

                                              Comment


                                              • Joo, tuli mentyä piipaa autossa myös. Vaimon joutui pistää soittamaan kun itse oli kaksinkerroin vessassa. Saatiin sentään ne paikalle melko pikaseen eikä sairaalaankaan tarvinnut odotella aamusella. Oli mahakrampit sen verran voimakkaita, kädet alkoi puutumaan tuskasta, jne mukavaa että ei tehny mieli enää minnekkään työterkkarille lähteä. Aamu puol 4:stä alkoi krampit tulemaan ja jalat koukussa yritin jotenkin nukkua. Aika heikkoa oli ja 7 aikoihin sai lanssia tilata.

                                                Itse sain taudin pojalta jolla oli "vain" maha löysällä sen 5 päivää. Sitä itseään oli joka paikassa (onneksi vaimo on kotona vielä). Itsellä näytti kestävän myös 5 päivää mutta paaaaaljon pahempana. Edellinen viikko menikin sitten mukavasti flunssassa...

                                                Eilen illalla jo onneksi alkoi mahassa tuntumaan normaalimmalta eikä kramppeja tullut kuin hyvin satunnaisesti. Tänään on selvitty ilman kramppeja ja jotain pientä kiinteää uskaltanut jo syödä.

                                                Toivottavasti Jari paranet myös pikaiseen. Paljonkos sua tankattiin? Itse sain litran.

                                                Comment


                                                  Niin, aina pitää muistaa, että kokemus se huonokin kokemus on.

                                                  Samoin tupakkahan on terveysvaikutteinen tuote, vaikuttaa siis negatiivisesti ;)

                                                  Comment


                                                    Ne kävi vaan tsekkaamassa. Eivät ottaneet kyytiin. Olin kuulemma liian hyvässä kunnossa vielä. :P

                                                    Ihan kotona itsekseen tankkasin suun kautta suolanesteitä (osmosal, urheilujuomat, limut) sekä puoli purkkia hiilitabletteja.

                                                    Vieläkin vatsassa myllertää ja täytyy käydä usein istunnolla, mutta muuten olo on jo vähän pirteämpi. Vielä kun tuosta ripulista pääsisi eroon.

                                                    Comment


                                                    • Kärpät....

                                                      Comment


                                                      • No huh huh! Aika tiukkoja vatsatauteja liikkeellä? Ite kun ei ole koskaan moista kokenu, niin tuntuu uskomattomalta.

                                                        Comment


                                                          No perkele, muutama saunaolunen lipsahti lievän nousukkaan puolelle ja huomenna pitäis olla seitsemältä rivissä. Ei pitäis perheelliselle antaa vapaata perheestä mikäli töitä tarvisi tehdä..

                                                          Comment


                                                          • Mjaa. Parista saunaoluesta tai hyvästä jurrista ei vatsatautia saa, Joten ainoo murhe sulla onkai huominen(tai enhän mä tiedä onks sun kankkunen=vatsatauti?)
                                                            Viimeksi muokannut Zikke; 31.3.2012, 00:22. Perustelu: Typot

                                                            Comment


                                                              No sanotaan näin, jotta joskus kokkeilin putkeen noron ja influenssan. Kaks viikkoa petin pohjalla. Jotta ei kai tuo huominen vielä mittään siihen verrattuna. Mutta vituttaa se silti kun ei saa hanskattua noinkaan yksinkertaista hommaa ku juominen.

                                                              Ediittinä sen verran jotta juominen loppu jo onneksi, mutta kun ossaisi vielä mennä nukkumaan. Pari viime yötä taas vedetty alle 4h per yö. Voe että sitä ossaa ihminen tehdä olonsa vaikiaksi.
                                                              Viimeksi muokannut Outonaapuri; 31.3.2012, 00:32.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X