Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Kake on koiran osalta saanut olla rauhassa, mutta tänään se saatanan rakki on tuhonnut kontin verhoilua....
    Viimeksi muokannut Metsässä; 20.3.2012, 17:09. Perustelu: typo

    Comment


    • Koiraa käy sääliksi, ei autoa.

      Comment


        Niin on emännän nykyistä autoaki koira raadellu. Molemmat vasemman puolen ovipaffit saanu maistaa hampaita. Varmaan pitää vuorata tulevan auton peräloota rosterilla.

        Comment


          Turkkipeltiä pintaa :)

          Tosin eipä tuo hurtta pääsisi jyrsimään jos olisi hieno ja virallinen koira häkki kontissa..

          Koiraa käy sääliksi, ei autoa.
          Jaa, meidän koira tietäjä vauhdissa ;)

          Comment


            Ja sitte joku on vielä kysynyt, että miks meiän mopilla on kuljetuskoppa.

            Comment


            • Vakuutustarkastaja... ahh... Kyllä osaa hieroa kipuhermoa niin nätisti. Pari pientä kirosanaa tekisi mieli heittää ilmoille... IF, siis JOS, nyt kuitenkin sinnittelen... pee är koo äl

              Comment


                Saa nähdä kuinka tämä koira reagoi ku joutuu perälootaan. Tällä hetkellä siis sedanis aina kiinni remmistä takapenkillä ja kauhia vinkuminen ku ei pääse liikkumaan. Koiralla (whippet) ikää jo kumminki kolme vuotta eikä siltikää oo oppinu ettei sillä oo mitää hätää siä takapenkillä.

                Comment


                • V*ttu: ensin ei aamulla tullut lehti (kolmas kerta tässä kuussa). Kertois suoraan jos meidän raha ei kelpaa, eikä kokeilis että montako kertaa voi jättää jakamatta ennen kuin asiakas sanoo irti. Mä kun en pidä kukka- enkä kalakauppaa, niin en tee mitään päivän vanhoilla lehdillä. Kun kerran ainoa korvaus on että "me tuodaan myöhemmin päivällä".

                  Sitten vielä valoissa sattui taas joku dementikko eteen. Sen oli pakko ajaa vasemmalle kaistalle valoissa, kun oikealla kaistalla oli yksi auto. Sitten joka valoista lähdettiinkin vasta kun edellä ajava oli mennyt jo risteyksen yli ja muutenkin ajettiin niin, että mummot painu rollaattorilla penkan kautta ohi. No ei mitään, sitten jossain vaiheessa piti ruveta vilkuilemaan oikealle ja jarruttelemaan, että pääsi sinne, kun seuraavasta risteyksestä piti kääntyä myös oikealle. Ei v*ttu voinut sitten alunperin mennä ja pysyä siellä oikealla...

                  Ehkä mun kannattaakin irtisanoa tuo Hesari, kun verisuoni ratkee kohta päästä. Sairaalassa lienee omat lehdet?

                  Comment


                  • Täältäkin puuttui yksi lehti nyt aamusta. En tosin yhtään ihmettele ottaen itellan tilanteen huomioon; siellä kun ns. vedetään työntekijöitä perseeseen siinä määrin että vanhat tekijät lähtee ja uudetkin vaihtuu aika vauhdilla. Tuosta sitten seuraa se että sielä on tuuraajia/uusia jakajia jatkuvasti ja virheitä sattuu sen mukaisesti.

                    Comment


                      Taas kerran YT:t. Edellisien päättymisestä menikin jo vähän reilu 6kk. Sitä paskaa sai venailla 6kk, että miten itelle käy. Luultavasti taas menee syksyyn, että tietävät mitä tapahtuu. Kesäloma taas yhtä juhlaa siis.
                      Suomalaisen pomon ainoa tehostamiskeino lienee väen vähennys.

                      Saas kattoa osuuko arpa tällä kertaa kohdalle. Vuosittaiset YT:t on toki jo tuttu juttu.

                      Comment


                        Tosin eipä tuo hurtta pääsisi jyrsimään jos olisi hieno ja virallinen koira häkki kontissa..
                        Jep, tämä on opittu kantapään kautta täälläkin. Passatin takaverhoilut oli iloisesti pistetty palasiksi, joten joka autossa on häkki, jos meinaa jättää koirat yksin autoon.

                        Golffissa ne oli tässä taannoin kahdestaan ja olivat sitten vähän päättäny ottaa yhteen siellä. Ei siis häkkiä tällä kertaa. Vaurioina haljennu etulasi ja irronnu peili. Ja pikkusen veriroiskeitakin, kun oli pari reikää nuoremmalla lavan kohdassa. Jos sitä oppis, että aina häkit autoon. Autolla ei niin väliä tässä tapauksessa.

                        Comment


                        • Ehkä mun kannattaakin irtisanoa tuo Hesari, kun verisuoni ratkee kohta päästä.
                          Vuosia tuli Hesaria pyöriteltyä käsissä mutta en ole kaivannut enää muutamaan vuoteen kun on hankala käsitellä ja aina vanhoja uutisia. Nykyisin tulee luettua joka paikassa ampparit.com palvelusta kaikista medioista se oleellinen ja reaaliajassa, saa myös suodatettua turhan kohinan kuten viihdeuutiset. Muutama vuosi sitten asuessani pienessä rivitaloyhtiössä oli asukkailla tapana jakaa Hesarit toisilleen yhteisestä laatikosta. Aiheutti hämmeystä muissa asukkaissa jotka pääosin ikääntyneitä kun lopetin ainoana asukkaana Hesarin tilauksen. Eivät oikein ymmärtäneet kun kerroin lukevani mieluummin tuoreita uutisia ja halusin valita vapaammin. Lehtimyyjäkin pommitti pitkään ja lupaili tabloid kokoa joka on vasta nyt tulossa, aika hankala sitä jättikokoista Hesaria oli perheellisen lukea aamupöydässä vaikka viikonloppuna tuota traditiota jotenkin jäi kaipailemaan.

                          Comment


                            Itsekin olen miettinyt lehdistä luopumista, mutta paperilehdissä on vain niin paljon ilmoituksia kuten kuolin-, hää- ja syntyilmoituksia joista jää kokonaan paitsi. Sekin on mielestäni osa maailman menoa.

                            Ottaa myös päähän lukea jotain näköispainosta flashilla tai PDF:nä. Jos oikeasti haluaisi tehdä elektroonisen lehden pitäisi myös käyttää oikeita tekniikoita eikä vain skannata paperipainosta kuvaksi.

                            Comment


                              sinä mustan a4 b8 (lyt-1xx) omistaja tuossa 17.00 aikaan vesijärvenkadulla, ensi kerralla katso ettei viereisellä kaistalla ole ketään, siinä ei välttämättä ole yhtä hyvät refleksit omaavaa kuskia.

                              Comment


                              • tuli sitten autoveropäätös. Hihastaravistamisperusteet sekä arvottu kuvitteellinen hinta olivat "järkyttäviä". referenssiauton puutteessa ottivat sitten jonkun bemun mallin ja lähtivät siitä kikkailemaan jotain.

                                omassa työelämässä voisin käyttää vähän samaa analogiaa ja imuroida netistä linux:n iso image, vähän kikkailla ja saada se ikäänkuin näyttämään windows:lta ja lätkästä siihen sitten jokin sopivaksi katsomani oem-lisenssimaksu.

                                Ei näin, pojat (ja tytöt), ei näin.

                                Comment


                                • Ja valittaa voit: ___________

                                  Kyllä vituttais jos ei tietäis elävänsä maailman parhaassa maassa.

                                  Comment


                                    Voe kerpele! Perkeleen Pyy lennähti suoraan alkuperäiseen rs-maskiin ja sisässähän tuo nyt on. Yritin väistää vasemmalle kun lähti nokkansa osoittamaan suuntaan eli tien oikeaan laitaan. Tietenkin se kääntyi takasin päin ja suoraan audin keulaan.

                                    Comment


                                      Joku köyhä käynyt pöllimässä S6 merkin maskista.

                                      Comment


                                      • Voi p*rkele. Anopilla lainassa ollu omega päätti sanoa sopparin irti ja nyt joutu viemää letsarin sille lainaa. Sais ny äkkii sen anopin oman letsarin tai ton golffin sille ajoo nii sais takas ton isännän letukan.....

                                        Comment


                                          Siis että mitä että, anopin "letsari" on paskana, josta syystä anopille on lainattu Omena joka on nyt paskana. Golffikin tarttis saada ajoon (paskana?).

                                          Comment


                                          • Mikäköhän siinä on kun aikanaan ässäaudilla ajaessa oli pakko saada ns. järkiauto tilalle ja lopettaa noi autovouhotukset.. Nyt kun on ns. järkiauto alla niin pitäisi taas ostaa joku vähemmän järkevä peli alle, tässähän tuloo hulluksi.. :)

                                            Comment


                                            • Pannaani, nettiautossa oli joku aika sitten b6 tai b7 ässäcabrio myynnissä. Jos löydät sen ilmotuksen vaikka myydyistä niin siitähän saisi ehkä vertailupohjaa vastustaa tuota aseetonta ryöstöä. Minulla näyttää hakuehdoilla myytyjä yhtä, muttei suostu näyttämään sitä ilmoitusta.

                                              Comment


                                              • Noitakin kun alettaisiin joskus järkiperustein verottaa ostohinnan perusteella niin vältyttäisiin kaikelta tuolta arpomiselta tullin päässä...

                                                Comment


                                                • Joo, Nettiautossa oli tosiaan 65tkm ajettu B6 Ässäcabrio myynnissä jokin aika sitten. Pyynti oli jotain 56te tai sinne päin. Tuijotin sitä itsekin monttu auki jonkin aikaa, että mistä ihmeestä tuo hinta tulee...

                                                  Comment


                                                  • Jaahas, oli postiluukusta tuupattu ilmoitus, että lähteepi kämppä alta. Ruhtinaallisesti kuukausi oli annettu aikaa muuttaa. Nooh, lakisääteinen aika lienee kuitenkin 6kk, kun kyseessä toistaiseksi voimassa oleva vähän vajaa 7 vuoden vuokrasuhde. Toivottavasti ei tartte ruveta tappelemaan asiasta.

                                                    Comment


                                                    • Voe kerpele! Perkeleen Pyy lennähti suoraan alkuperäiseen rs-maskiin ja sisässähän tuo nyt on.
                                                      Joskus meni ilmeisesti sama otus Transporterin maskista sisään. Aika siistin pyöreän reiän teki, lintu itse tosin pääsi karkuun.

                                                      Comment


                                                      • Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
                                                        Siis että mitä että, anopin "letsari" on paskana, josta syystä anopille on lainattu Omena joka on nyt paskana. Golffikin tarttis saada ajoon (paskana?).
                                                        Anopin letsarissa on koneenvaihto kesken tulee isompi pata, golffi tuli serkkupojalta se oli käyny varkaitten matkassa nii on myös sen näkönen. Ja ooppelin viaksi paljastui viallinen akku joka vaihdettu takuun piikkiin...

                                                        Comment


                                                          Mikä on letsari, kirjotus virheen mukainen lentskari vai?

                                                          Comment


                                                            Lähtisin olettamuksesta jossa puhekieleen vakiintuneesta "letukasta" on väännetty letsari.

                                                            Comment


                                                            • Suomen kielen "rikkautta".

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X