Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • 10k veroja B6 ässästä.. huoh.
    Just viime viikolla ruåttalainen kehuskeli että sinne kun tuot auton mistä tahansa eu-maasta, 200kr kaikki paperityöt ja muut.

    Heja..

    Comment


    • Heja..
      Ens kuus lähetää ruottin risteylylle. Pitäsköhän ottaa muutto kuorma ja jäädä sinne...

      Comment


      • Kannatan.

        Comment


          Noista kipulääkkeistä on kyllä todettava, että panacodin "opiaattimäärä" on niin mitätön, ja normisti määrättävät annokset sellaisia, että eipä tuo nyt isompiin kipuihin auta. Kyllä siinä iso osa vaikutuksesta vielä perustuu parasetamoliin ja osalla parasetamoli ei auta kunnolla kipuihin. Silloin tosiaan kannattaa kokeilla ibuprofeiini pohjaisia kipulääkkeitä.

          Ja kantsisi ihan oikeasti miettiä mitä sammakoita möläyttää:

          Monen kipulääkkeen teho perustuu täysin lumevaikutukseen -tehoavat, jos potilas uskoo niin.
          Kyllä niillä kipulääkkeillä on ihan oikeita fysiologisia mekanismeja, joilla eri tavoin estetään kipuhermon reagointi tai turrutetaan signaalitie.

          Sotket kaksi täysin eri asiaa, lääkkeen fysiologisen vaikutuksen ja sen että monissa pitkäaikaisissa kiputiloissa (kuten polvi ja selkäkivut) kipu on hyvin subjektiivinen kokemus ja on hyvin stressaavaa henkisesti. Tällöin potilaan kokemus, että saa apua, vaikuttaa enemmän kuin itse lääkkeet ja lumelääkkeillä on testeissä saatu ihan samoja subjektiivisia tuntemuksia kuin oikeita kipulääkkeitä käyttämällä.

          Siinä olet oikeassa, että pelkän oireen hoito ei auta, vaan pitää hoitaa se syy ja siihen auttaa kuntoutus jne, mikäli vamma on sellainen, että voidaan kuntouttaa. Mutta kipulääkkeillä voi olla siinäkin osansa, sillä kipu aiheuttaa elimistössä omat reaktionsa, jotka haittaavat kuntoutumisesta. Lisäksi monilla kipulääkkeillä on toissijaisia vaikutuksia, esim. ibuprofeiini on myös tulehduslääke ja sitä määrätään usein myös vammasta johtuvan tulehduksen hoitoon.

          E: Ja lisätään nyt vielä tähän, että en tiedä missä hiton lääkäreissä te käytte kun teillä vaan oireita hoidetaan ja lääketehtaiden pillin mukaan tanssitaan, mutta itse ainakin olen urheilu ja muihin vaivoihini saanut fysiologista hoitoa ja syitä on selvitetty monin tavoin. Ehkä syynä se, että en ole käyttänyt kunnallisia palveluita, joissa hoidon laatua määrittää budjetissa pysyminen...
          Viimeksi muokannut salonenm; 15.3.2012, 07:24.

          Comment


            Noista kipulääkkeistä on kyllä todettava, että panacodin "opiaattimäärä" on niin mitätön, ja normisti määrättävät annokset sellaisia, että eipä tuo nyt isompiin kipuihin auta. Kyllä siinä iso osa vaikutuksesta vielä perustuu parasetamoliin ja osalla parasetamoli ei auta kunnolla kipuihin. Silloin tosiaan kannattaa kokeilla ibuprofeiini pohjaisia kipulääkkeitä.
            Se nyt kuitenkin on niin, että jos otat Panacodin (1) ja menet huumetestiin, niin löytyy morfiinin johdannaisia satavarmasti. Idea on tässä se, että Panacodin kodeiini muuntuu kropassa opiaateiksi, joka ssitten on sitä itteään. Been there, done that!

            Comment


              Noista kipulääkkeistä on kyllä todettava, että panacodin "opiaattimäärä" on niin mitätön, ja normisti määrättävät annokset sellaisia, että eipä tuo nyt isompiin kipuihin auta.
              Panacod + ibuprofeiini on aika hyvä coctail. Tehostavat toistensa vaikutusta.

              Hermosäryt on myös sellaisia, että pitää olla aika helvetin vahva lumevaikutus, että se auttaa. Miettikääpä esim. kunnon hammassärkyä. Kuinka moni uskoisi, jonkun kalkkitabletin vähentävän sitä? Toki lumevaikutus pitää olla aito ja potilaalla vahva usko sen apuun.

              Mitä tulee näihin muihin hoitomenetelmiin esim. fysioteriapiaan, niin suhtautuisin myös hyvin varauksella niihin. Lähinnä siksi, ettei fysioterapeutilla välttämättä ole riittävää lääketieteellistä tietotaitoa/kokemusta/näkemystä hoitaa potilasta oikein. Näistä huonoja kokemuksia kahteen otteeseen viimeisen viiden vuoden ajalta. Mutta ei voi tietysti yleistää.

              Comment


              • Argh! Oversolin ledinauhan jatkoliitoksen kanssa olen kohta tapellut koko illan eikä valo vaan kulje liitoksen läpi. Nyt meni hermot. Antaa p*%kan olla!

                Comment


                  Alkuperäinen kirjoittaja James Potkukelkka Näytä viesti
                  Argh! Oversolin ledinauhan jatkoliitoksen kanssa olen kohta tapellut koko illan eikä valo vaan kulje liitoksen läpi. Nyt meni hermot. Antaa p*%kan olla!
                  Tämä ei nyt tähän auta, mutta ehkä seuraavaksi ostat dealextremen vastaavia keksintöjä (eikä noita ylihinnoiteltuja oversol...) oikeen reilusti alle puoleen hintaan ja toimii.

                  Toistaiseksi Dx:n tuotteet on olleet öbaut ok, niillä vaan tökkii toi toimitusaika, joka tänne peräpohjolaan on useita viikkoja välillä (yli 1kk), tosin joskus romut tulee vajaassa kahdessa viikossa normi ilmaisella toimituksella. Mutta kenellä tässä valmiissa maailmassa nyt kiire olisi?

                  Comment


                    Muistaa sitte vaa tilata tuolta dealextremestä alle 43e:llä tavaraa ettei tartte maksella tulleja+alveja jos ne sinne kolahtaa..

                    Comment


                    • Vein auton korikorjaamolle tiistaina ja vastaanottaja sano että soittavat hinta-arvion vielä samana päivänä, no päivä meni eikä mitään kuulunu. Meni seuraava päivä eikä mitään kuulunu. No tänään soitin takasin jotta missä vika. Joo auto on huomenna valmis, mutta unohdettu soittaa. Täällä olis 1250e lasku odottamassa. No vittu just sen takia se soittopyyntö siellä oli ettei tarttis ite maksaa vaan saisin asian eteenpäin vastapuolelle. No nyt ei varmaan saa sitä autoa pois korjaamolta huomenna koska ei ole maksajaa laskulle. En voi käsittää että mikä siinä on se vaikea kohta autoa/pesukonetta/puhelinta vastaanottaessa, miksei voi kirjottaa saman tien ylös että soita arvio. Nytkin laitettiin johonkin täyteen kirjotettuun kalenteriin nimi ja numero ylös ja ehkä johonkin väliin soittopyyntö, no arvaa toki ettei sitä auton korjaavaa mekaanikkoa paljon informoida jostain soittopyynnöistä.

                      Comment


                        No kai niillä on sitten kirjallinen toimeksianto, vai onko auton luovuttaminen korjaamolle automaattisesti sellainen?

                        Comment


                        • Ei ole mitään toimeksiantoja, sanoin vaan auton viedessä että tässä auto, soittakaa hinta-arvio jotta saan informoitua vastapuolta laskusta. No auto on korjattu ja kuulemma Pohjola hyväksynyt laskun,toivon vaan ettei ole meikäläisen laskuun korjattu. Tätä pelkään siksi, ettei vastapuoli ole kuulemma edes tehny mitään ilmotusta Pohjolaan kun ajatteli maksavansa käteisellä. No huomenna soittavat sieltä ja katotaan miten auton saa pois ja kelle tulee lasku.

                          Ja Pohjolaan siis ilmoitus siksi että molemmilla on Pohjolassa vakuutus.

                          Comment


                            Pistää vituttamaan tuollaiset tapaukset mitä Lampiselle on käynyt.

                            Itse olisin niin mulkku että ilmoittaisin sen etteivät tosiaankaan ole saamassa tuota 1250€ summaa vaan tilatun homman summan. Eli tässä tapauksessa hinta-arvion. Eihän tuossa ole mitään järkeä, että viedään auto korjaamolle ja pyydetään hinta-arviota mutta auto laitetaankin kuntoon ilman eri ilmoitusta.

                            Comment


                              Noinhan se menee, eli tilatun homman arvion saa korjaamo ylittää olikos se nyt noin 15-20% jonka jälkeen pitää saada asiakkaan hyväksyntä ylitykselle. Yksinkertaisesti menee niin että menet kassalle ja maksat korjaus-arvion + 20% noin suurinpiirtein. Ja muistat kiittää.

                              Comment


                              • No jos pohjola on hyväksyny laskun jo niin todennäköisesti saat auton heti maksamalla omavastuun pois. Sitten joudut varmaan soittelemaan pohjolaan että sen toisen osapuolen saa tekemään ilmoituksen, niin saat pohjolalta sen omavastuun takasin. Nyt se on korjattu todennäköisesti sinun kaskoon alustavasti. Sikäli tässä helpottaa paljon että molemmilla on saman yhtiön vakuutukset.

                                Comment


                                  Alkuperäinen kirjoittaja Drunkenmunky Näytä viesti
                                  Muistaa sitte vaa tilata tuolta dealextremestä alle 43e:llä tavaraa ettei tartte maksella tulleja+alveja jos ne sinne kolahtaa..
                                  Mulle on tullut sieltä tällä viikolla kaksi yli 50e tilausta ja molemmissa oli pakettiin kirjattu lähetyksen arvoksi $13. Kuittiahan ei ole pakkauksessa mukana, vaan se on tulostettava DE:n sivuilta.

                                  Comment


                                  • En tiedä ottaako päähän vai onko iloinen asia, mutta työmatkalla käynti Rajala Pro-Shopissa pakotti päättämään seuraavaksi kamerahankinnaksi joko Nikonin 24-70mm f2.8G:n tai 70-200mm f2.8 VR I:n. Ihanan edullista, halvemmalla olisi päässyt kun olisi tilannut aiemmin jo olevinaan valmiiksi katsomani Sigman lasin netistä onnellisen tietämättömänä paremmasta.

                                    Comment


                                      Täällä ois kanssa joku 70-200 tai 70-300 putki hakusessa, tosin Canoniin. Hinnat tietäen, en ole edes pahemmin tutkinut asiaa. Sitä "ylimääräistä" kun ei taas vähään aikaan ole.

                                      Comment


                                      • Risto, ei kannata Sigman 70-200 f2.8 OS harkita. Ainakin Rajalassa testaamani kappale teki täydellä aukolla 200mm polttovälillä aikamoista suttua. Tuo voi tietysti olla yksilökohtaistakin, mutta ero esim. tuohon Nikonin omaan oli todella selvä.

                                        Comment


                                          Noihin edellisiin dx-juttuihin liittyen, niin hirveen edullisia putkia mm. Nikoniin :)
                                          http://www.dealextreme.com/p/unique-...-mug-cup-65260

                                          Comment


                                          • Juho: 24-70/2.8G on helmi. Sitä käyttävät myös ammattilaiset (katsopa seuraavan kerran kun telkkarissa näkyy Nikon-kuvaajia). 70-200/2.8G VR I on reunapiirron osalta heikompi kuin VR II, mutta jos on tulossa kroppirunkoiseen, niin ihan loistava valinta. Itsellä on nuo molemmat D700:n kanssa enkä ole vielä saanut motivoitua itseäni vaihtamaan VR II:een.

                                            Comment


                                            • Matti,
                                              Tulin samaan tulokseen. Molemmat lasit ovat aivan mahtavia ja täysin eri luokassa näiden ns. kuluttuajazoomien kanssa.

                                              Taitaa tuo mun 1. objektiivipostaus siis kuulua "iloiset asiat" ketjuun paremmin kuin tänne ;)

                                              Comment


                                                Ihan snadi kuhmu otsassa, kun taas liian iso pinkka laskuja osui samalle päivälle. Tilia tuli 1100e ja laskuja 1050e. :| No ompahan seuraavaan pari viikkoon sit vähä makaroonia ostettava :D

                                                Comment


                                                  Eikös sielläpäin maailmaa pitänyt 400€ kuussa riittää hyvin elämiseen, harrastuksiin ja säästöönkin jää vielä vähän :) Sä teet nyt jotain väärin.

                                                  Comment


                                                    Mullakin on samanlainen muistikuva :)

                                                    Comment


                                                    • 3 päivää tiet kuivana, samantien kun käy auton pesemässä niin vetää aivan uskomattomaan kuraan ja mega koon lammikoita joka puolella. Ei pysy auto puhtaana edes 24 tuntia.

                                                      Tuli auton vakuutuslaskukin postissa >.<

                                                      Comment


                                                        Kävin myös fiksuna miehenä pesemässä auton eilen illalla shellin happy hourissa. Aamulla fiilis laski kyllä vähän kun katsoi ikkunasta ulos, ei ihan mitä luvattiin.

                                                        Comment


                                                          Näyttäisi olevan liikenteessä tuota "eilen pesin" toimintaa.

                                                          Nimimerkillä, itsekkin pesasin audin eilen. Tosin pikaisesti vain huuhtasin painepesurilla.

                                                          Comment


                                                          • Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
                                                            Eikös sielläpäin maailmaa pitänyt 400€ kuussa riittää hyvin elämiseen, harrastuksiin ja säästöönkin jää vielä vähän :) Sä teet nyt jotain väärin.
                                                            459,72e jos ny pilkkua haluutte viilata....

                                                            Comment


                                                            • V...u, silimät jäi saunaan, eikä saa ennenkuin huomenna pois, toivotavasti tämä tyhmyys ei olis periytyvää.

                                                              Tuo saunarakennus on tuossa pihankeskellä ja toimii ihan normi ajanvarauksella, mutta innostuin ja kävin tuossa illalla vielä löylyt ottamassa ja eikövaan lasit jäi sinne pöydälle.

                                                              Varalaseilla kituutellaan huomiseen asti, kunnes tuo sähkölukko antaa periksi ja omat kiikarit saa poies haettua.

                                                              Siis ottaa päähän.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X