Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Molemmissa laitteissa käytin alkuperäisiä seinälaturin johtoja, joita siis tökin noihi kahteen autolaturiin.

    Juu, tommosenki oisin ostanu mut tosiaa saatavuus heikko.

    Comment


    • PHKS. Mistähän työkkärin aulasta ne porukkaa palkkaa tonne töihin? Todellinne arvauskeskus. Ja sama koskee Yliopiston apteekkia keskustassa. Määrätään lääkettä-> menet hakemaan ja kuulet että kyseistä lääkettä ei ole valmistettu muutamaan vuoteen-> vastaava valmiste loppu->farmaseutti antaa toisen "vastaavan" lääkkeen ja vielä tuumaa et sä et sais ees sit syödä tätä lääkettä, kysy vielä lääkäriltäsi ennen kuin aloitat kuurin??? Siis hetkonen, mulle tyrkytetään lääkettä jota en sais edes syödä... just just pitäkää tunkkinne prkel....

      Comment


      • Tänään polvileikkaus ja uusi eturistiside paikallaan...varaosanumeroa en muista. Päähän ottaa se, että pitkä tauko urheilusta. Sen verran hyvät mömmöt sai mukaan, että kipu ei ota päähän!:p
        Viimeksi muokannut jaarli81; 6.10.2011, 20:26.

        Comment


          varaosanumeroa en muista
          Orkkis vai tarvike ;)

          Comment


          • Orkkis vai tarvike ;)
            Iteltä kun varaosa otettiin, niin ei ole saksalaista laatua. OEM kuitenkin, mutta silti harakiri!:)

            Voisi verrata tota et omasta jalasta otetaan varaosia siihen, että autosta on valo pimeänä niin ottaa polttimon toisesta umpiosta!:D

            Ai niin, leikkausvaiheessa pyysin nähdä varaosan (jänteen) ja kun näytti niin omasta mielestä näytti ilmakuivatulle kinkulle. Tokasin, että näyttää kuivalihalle, nyt tuli nälkä...leikkuri purskahti nauramaan ja sanoi, että toi oli uus murjasu. Mahtaa olla kirurgeilla ja hoitajilla hauskaa kun paikallispuudutetuilla potilailta tulee kuulemma mitä ihmeellisempiä juttuja...sen verta on veressä mömmöjä.

            Se parhaiten nauraa jolla kovimmat lääkkeet...

            Comment


              Joku hiton vatipää peruuttanut keulaan vetokoukulla niin että, rekisterikilven läpikin päässyt. Tuon saatanan tumpelon kun saisin käsiini niin, laittaisin kyseisen henkilön istumaan vetokoukkunsa päälle.

              Comment


                Alkuperäinen kirjoittaja jaarli81 Näytä viesti
                Ai niin, leikkausvaiheessa pyysin nähdä varaosan (jänteen) ja kun näytti niin omasta mielestä näytti ilmakuivatulle kinkulle. Tokasin, että näyttää kuivalihalle, nyt tuli nälkä...leikkuri purskahti nauramaan ja sanoi, että toi oli uus murjasu. Mahtaa olla kirurgeilla ja hoitajilla hauskaa kun paikallispuudutetuilla potilailta tulee kuulemma mitä ihmeellisempiä juttuja...sen verta on veressä mömmöjä.

                Se parhaiten nauraa jolla kovimmat lääkkeet...
                Oman polvirempan aikana lääkäri/hoitaja kysyi että onko kaikki ok kun kuikuilin vuorotellen kattoon ja tv-ruutuun jossa jotain jännää tehtiin polven sisässä. Totesin että ei mulla mitään hätää ole mutta jos seuraava potilas on heikkohermosempi niin peskää ihmeessä ensin katto tästä leikkaussalista :D

                Salin katossa oli sellainen veriroiske joita yleensä tulee nähtyä splatterileffoissa. Harvemmin taitaa siivoojat kattoon katsella tuolla :)

                Comment


                • http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011...15051_uu.shtml

                  Tuolta muutama juttu

                  Johanna Karimäen (vihr) mukaan palkka-ale tuntuisi yksinhuoltajan arjessa.

                  - Viisihenkisessä perheessä, jossa on kolme pientä lasta, 300 euroa on iso raha, kokoomuksen Sinuhe Wallinheimo sanooS
                  Siis mitä helvettiä ihan oikeesti ! 6000e/kk ja vaikka menis 60% veroa niin käteen jäis siltikki n.2500e luokkaan ja se ei riitä yksinhuoltajalle tai viis henkiselle perheelle jossa on 2työssä käyvää aikuista ?!?! Hitto et ottaa päähän ihan oikeesti noitten ajettelu tapa. Se et perusduunarin 2000e otetaan se 300e se sattuu. Tuommosessa summa suomen veroilla se on ihan sama ku verolaskee sen hitusen mitä palkkakin niin todennäköistä et melkein jää saman verran käteen ku ennenkin.

                  Comment


                  • Kilometrikorvaukset työmatkasta: ~400€
                    Uusi tuulilasi: ~380€

                    Jos olisin siinä ABC:llä kuseksinut vaikka kaksi sekuntia pidempään, se kuorma-autosta kimmokkeen saanut kivi olisi lentänyt jonkun muun tuulilasiin. No, onneksi ei tarvi heti olla vaihtamassa.

                    Comment


                      Se on tuo sairaus noilla, kun valitaan. Katoaa saman tien järki ja todellisuudentaju.

                      Comment


                      • Teinit, tuolla tuo sleeping beauty taas nukkuu keskellä päivää. On vaikea käsittää miksi pitää päivät nukkua ja yöllä lähteä liikenteeseen, talvella ei näe koskaan luonnonvaloa. Maailmassa on niin paljon mielenkiintoisia asioita ja elämä lyhyt ettei kannata hukata sitä nukkumiseen mutta täysihoidossa on tietysti helppo kellua kun ei ole velvoitteita, töitäkin voisi tehdä jos "jaksaisi". Opiskelu on nykyisin pääosin sitä että ollaan jossain oppilaitoksessa kirjoilla ja käydään näyttämässä naamaa pari kertaa viikossa, vanhemmat ja yhteiskunta maksaa.

                        Hukkasi mahdollisuuden saada Coupeen ajoaikaa ensi vuoden loppuun viidelläkympillä kun edellinen katsastus oli vasta kesällä, nyt taas talvella luultavasti sama rumba katsastuksen ja NG:n pakokaasujen kanssa joten auto jää seisomaan. Yritä nyt sitten tuota selittää teinille joka laittoi pari tonnia etelänmatkaan ja ainoat tärkeät asiat maailmassa ovat hiukset, kynnet, meikit ja kavereiden kanssa hengailu.

                        Jos maailmassa ei olisi teinejä maapallo ylikansoittuisi koska vanhemmat eläisivät pidempään.

                        ...ja turha sanoa et "iteki oot ollu teini". Olin sentään omillani ja aina töissä kun mahdollista, seurasin sentään maailman tapahtumia ja iltaisin harrastin liikuntaa, rakensin autoja/moottoripyöriä. Silloin ei uni maistunut kun sai jotain aikaiseksi mutta minustahan tulikin tällainen kusipää.

                        Eikö joku kolli voisi jo tulla tuon hakemaan pois, Coupe tulee kylkiäisenä. ;)

                        Comment


                          Etu- vai neliveto? kuva? :D

                          Comment


                            Alkuperäinen kirjoittaja sami
                            Teinit, tuolla tuo sleeping beauty taas nukkuu keskellä päivää. On vaikea käsittää miksi pitää päivät nukkua ja yöllä lähteä liikenteeseen, talvella ei näe koskaan luonnonvaloa. Maailmassa on niin paljon mielenkiintoisia asioita ja elämä lyhyt ettei kannata hukata sitä nukkumiseen mutta täysihoidossa on tietysti helppo kellua kun ei ole velvoitteita, töitäkin voisi tehdä jos "jaksaisi". Opiskelu on nykyisin pääosin sitä että ollaan jossain oppilaitoksessa kirjoilla ja käydään näyttämässä naamaa pari kertaa viikossa, vanhemmat ja yhteiskunta maksaa.
                            Heitä hieman raflaavan väitteen, vähän niinkuin tahallani aseteltuna muotoon; Eihän kukaan tee mitään, jos ei mitään vaadita.

                            Alkuperäinen kirjoittaja sami
                            Eikö joku kolli voisi jo tulla tuon hakemaan pois, Coupe tulee kylkiäisenä. ;)
                            Niin hyvin mainostit, että veikkaan jäävän käsiin.. =)

                            Comment


                              Tulihan sitä itsekkin jossain vaiheessa teini-ikää valvottua yöt, tosin siihen aikaan oli vielä läsnäolopakko koulussakin, joten vähillä unilla mentiin tai koulussa nukuttiin. Fiksua? Ei todellakaan :) ...mutta puolustellaan itseä nyt sen verran, että kävin myös iltasin töissä pari kertaa viikossa yms. Sinäänsä käynyt onni että pärjään suht vähillä unilla (sukuvika).

                              Ja veikkaan kanssa että ei tuo coupe nyt ainakaan käsistä revitä, sen verran hyvän mainospuheen pidit :)

                              Comment


                                tärkeät asiat maailmassa ovat hiukset, kynnet, meikit ja kavereiden kanssa hengailu.
                                Eikö joku kolli voisi jo tulla tuon hakemaan pois, Coupe tulee kylkiäisenä. ;)
                                Nettiautoon vaan Tuning osastolle. Ei vaihtoa.

                                Comment


                                • Itse tulee edelleen valvottua yöt työn puolesta yövuorossa, ja täytyy sanoa että ainakin omalle kohdalle paras/mukavin unirytmi jota olen ikinä noudattanut. Iltavirkkuna otti hieman päähän aamuvuorot; vaikka päivällä kuinka väsytti, illalla ei päässyt mitenkään ennen 23 nukkumaan ja herätys 4:30. Nyt saa rauhassa nukkua juuri sen verran kuin tuntuu tarpeelliselta :)

                                  Comment


                                    Terveisiä perheestä. Ei sopisi yö- eikä oikein iltavuorokaan. Aamuvuorokin on vähän huonoa. Päivävuoro 9-17 on muuten ehkä paskin työaika mutta sopii perheelliselle aika hyvin.

                                    Poikamiehenä sitä tulikin tehtyä työt milloin sattuu ja nukuttua samalla tavalla.

                                    Comment


                                    • Heitä hieman raflaavan väitteen, vähän niinkuin tahallani aseteltuna muotoon; Eihän kukaan tee mitään, jos ei mitään vaadita.
                                      No sehän tässä juuri merkittävä vaikuttaja kun uusperheessä on vähän eri näkemykset aiheesta, itsellä ollut sen verran yritteliäs suku ettei nuoruudessa laiskoteltu ja sukset menee ristiin usein puolison kanssa tytärpuolen suhteen. Parempi kun yrittää olla vain hiljaa ja pui nyrkkiä taskussa, onneksi on luontoa ympärillä mihin voi paeta pariksi tunniksi kun alkaa sappi kiehua ja otsasuoni pullistua.

                                      Niin hyvin mainostit, että veikkaan jäävän käsiin.. =)
                                      No pitää kokeilla muita palstoja jos voisi tarjota edukkaasti mutta ilman vaihto- ja palautusoikeutta. ;)

                                      Comment


                                      • ***TU!! Audi remontti lopuillaan ja kiristin nokka-akselia momenttiin niin RAPS! kaks pukkia kerralla halki...

                                        Muistisääntö ens kerralle: Katso että nokka-akseli on kunnolla paikallaan ennen kiristystä.

                                        Comment


                                        • Sami, laita speksit privalla niin voisin käydä poistamassa :D

                                          Comment


                                            Piti saada pikkuaakkoseen tavaratilan kaukalomatto. Tilasin sen alkuviikosta marmorilta, hintaa jotain 50 euroa. No, se oli tänään tullut, mutta kun ajelin iltapäivällä Tampereelta Ylöjärvelle pankkiasioita hoitamaan, niin tietenkin unohdin sen hakea Laakkoselta. Mikäpä siinä, hoitelin pankkiasiat ja päätin ajella hurua takaisin Tampereelle kaukalomattoa hakemaan. Hämeenpuiston loppupäässä kaksikaistainen tie muuttuu yhdeksi kaistaksi ennen Ratinan siltaa. Itse ajelin oikeanpuolimmaista, koska vasemmanpuolimmainen tulisi loppumaan. Tietysti porukkaa lappaa vasenta kaistaa tappiin saakka ja siitä yrittää sitten tunkea jonoon. Kun itse olin liikenteenohjausesteen kohdalla, joku nainen tuuppaa A marsulla vasenta kaistaa ja alkaa tunkemaan auton nokkaa väkisin eteeni. En antanut tietä. Marsun kuski osoittaa mieltään, minuun se ei tehnyt vaikutusta. Sen sijaan päästin Laukontorilta kolmion takaa tulevia autoja suosiolla eteeni, sieltä kun on siltaremontin aikana ja iltaruuhkan sattuessa vaikeaa liittyä jonoon. Tie muuttui jälleen nelikaistaiseksi ja takana kärkkyvä marsu puhaltaa miljoonaa ohitseni.

                                            Pääsen onnellisesti Laakkoselle, ei parkkipaikkaa sitten missään. Käytetäänköhän sitä ihan yleisenä parkkipaikkana. Tovin rinkiä pyöritettyäni saan tungettua autoni ruutuun. Marmorilla on tietysti jonoa, joten kärsivällisesti odottamaan. Josko sitä vähän rauhoittuisi. Vihdoin koittaa vuoron ja esitän asian varaosamyyrälle. Saan kaukalomaton eteeni. Ihan hieno, mustan värinen, A1 logot ja kaikki, mutta se on tehty jostain v***n kebab-boximateriaalista, siis sellaisesta joissa mukaan otettava kebab-annos tarjoillaan. 50 euroa ja minä saan jostain styroxista puristetun lärpäkkeen! Olin niin kiukuissani etten uskaltanut enää leukojani avata vaan marssin maksamaan ostostani.

                                            Ulos päästyäni kampean autooni ja alan peruuttamaan ruudusta pois. Tietysti taakseni oli pysäköity joku hinausauto ja kuskia ei mailla eikä halmeilla. Huomasin, ettei tila kertakaikkiaan riitä. Molemmilla puolillani autot niin lähellä, että ruudusta oli tultava kohtisuoraan taaksepäin niin pitkälle, että oman auton nokka on vieressä olevien perän tasalla. Ei tule mitään. Kiroilen autossani hartaasti kunnes huomaan kuskin kävelevän parkkipaikalla. Huutelen ja viittilöin sitä paikalle ja hän nostaakin ajosillat ylös jolloin saan riittävästi tilaa peruuttaa autoni pois ruudusta.

                                            Kotimatkalla ajattelin vielä käydä Motonetissa. Parkkipaikka sielläkin kohtuullisen täysi, mutta löydän kuin löydänkin auton mentävän läven rivistöstä. Eiku siihen vain. Saan toimiteltua asiani ja palaan autolle. Nyt autoni ympärillä on tilaa reilusti ja huomaan pysäköineeni autoni juuri täsmälleen siten, että ruudun reunaviiva on juuri keskellä autoani. Lähimaillakaan ei ollut siinä rivissä enää autoja, ja viereeni pukkaa joku maasturiheppu näytellen hävyttömiä käsimerkkejä idiootille (minulle), joka on pysäköinyt autonsa puolityhjässä rivissä kahden ruudun päälle. Olin siinä mielentilassa, että en uskaltanut nousta autostani kertomaan tälle ystävälliselle minua opastavalle henkilölle miksi autoni ei ollut ruudussa kuten olisi pitänyt olla.

                                            Eipä minulla muuta, taidanpa riipaista mukavan kännin.

                                            Comment


                                            • Alkuperäinen kirjoittaja sami Näytä viesti
                                              Teinit, tuolla tuo sleeping beauty taas nukkuu keskellä päivää. On vaikea käsittää miksi pitää päivät nukkua ja yöllä lähteä liikenteeseen, talvella ei näe koskaan luonnonvaloa.
                                              Itellä "teini ikä" meni suunnilleen samalla kaavalla et päivät lähes nukuttiin koulussa,vasrinki aamun ruotsin tuplatunnit. Yöt hääräilin tallissa autojen ja 2-pyöräten kimpussa. Kesät puskettiin niska limas duunia ku muut dokas ja biletti festareilla. No 2 festaria tuli käytyä ennen ku pärähti 18v mittariin mutta niissäkin festareilla olin töissä. Antoisaahan se oli ku aina oli uusimmat "lelut" Olin muistaakseni eka meidän luokalta joka omisti kännykän. Vanha kunnon tiiliskivi nmt xD VHS soitin ja telkka omassa huoneessa oli kanssa kateuden herättämistä varten. Myös se et muilla oli sony walkmanit (c-kasetti) ku ite reteesti kuunteli jo cd;tä kannettavalta. Voi luoja minkä kokoisia ne olikaan siihen aikaan.

                                              Mutta taas nytku katsoo nuorisoa nii on mäkkärit,tietokoneet yms nuo turmellut. Omat veljet 13 ja 14v istuu aamusta iltaan koneella tekemättä muuta. Syödään ku muistetaan tai ahmitaan mäkkärin euron juustoja. No onko se sitten parempi et olis salaa tupakoimassa ja dokaamassa ku jumittaa koneella. Eipä tullu noista kahdesta auto (audi tai edes honda) intoilioita. No kuopus 7v herättää toiveita ku se jaksaa keräillä tyhjiä pulloja aamusta iltaan ja osaa säästämisen taidon. Kuulemma haluaa ostaa mun pärrän ja audin sit ku on iso poika.

                                              Ja itse ketukseen. Nukkumaan klo 00.00 tienoilla. Joskus 03 tienoilla ylös ja oksentaa ku närästää. Unta ei saanut ennen aamu klo 10 ja heräsin tossa tunti sitten. Ai että ku ottaa pataa. Menee päivät hukkaan. Ei oo helppoa tän maha-asukkaan kanssa....

                                              Comment


                                              • Poikamiehenä sitä tulikin tehtyä työt milloin sattuu ja nukuttua samalla tavalla.
                                                Näinhän se joskus oli ja poikamiehenhän erottaa siitä, että hän tulee joka aamu erisuunnasta töihin;)

                                                Comment


                                                • En tiä onko peräjälkeen toiset kalsarit vialliset vai vaatisko perse huoltoa, mutta syystä x bokserit imeytyy kohti sitä paikkaa johon harvemmin aurinko paistaa ja se tuntuu epämiellyttävältä.

                                                  Niin ja huominen firman tallinnan veneily, ei paljoo nappais tässä kelissä olla maissa päivää.

                                                  Comment


                                                  • Lähti pyörä viikonloppuna, lukossa katoksessa. Onneksi ei ollut kuin vasta toinen ja autokin poltettu täällä stanan skinnarilassa.

                                                    Comment


                                                    • Pannuun ottaa semmonen, kun tuolla suku-ukolla (Jonella) ois keikka tänään tuossa Puikkarissa, mutta alotus vasta klo 21.00. (kotiteollisuus)

                                                      Meikäläinen rypälemehua nautittuaan ei enää viitsi siihen aikaan ravintelin puolelle raahautua. Ennemmin katson telkusta Tartumikkiin, ihan reiskat jalassa ja capebrändylasi kädessäni.

                                                      No olishan se emännän kummipojan keikka tuossa pian musiikkikeskuksessa tulossa ja alakais jo klo 19, mutta viittis nyt vartavasten lähtee kattoon kestääkö Oliverin housut sitä ilmaanpotkimista.

                                                      Kun nyt välttämättä ei minun mielimusiikkia ole, mutta jos emäntä pakottaa, niin ainakin väliajan meinaan nauttia;)

                                                      Ei silti kyllä se ihan kuunneltavaa on, kun työpäivän aikana soi sen seitsemän kertaa. (aivopesua)

                                                      xxxxxxx;)

                                                      Comment


                                                      • Virittelin ulkoista kovalevypakkaa, ja todensin että molemmat (levy & kehikko) toimii savulla... No, uutta tilaukseen, niin saadaan BKT nousuun.

                                                        Comment


                                                          Alkuperäinen kirjoittaja mremonen Näytä viesti
                                                          Virittelin ulkoista kovalevypakkaa, ja todensin että molemmat (levy & kehikko) toimii savulla... No, uutta tilaukseen, niin saadaan BKT nousuun.
                                                          Ihan mielenkiinnosta, kuinka onnistuit?

                                                          Comment


                                                            Jäi kannen aukominen ja venttilivarren kumien uusiminen tekemättä. Kiitos perämettän kotitalon ja ihanien ilmalinja sähköjen.
                                                            Taisi mennä muita juttuja autolle tehdessä 2h aikana sähköt poikki 5-10min välein, saman pituisiksi ajoiksi :(

                                                            Keppien kanssa oli mukava pimeässä töhöillä, tavaroiden seassa.

                                                            Comment


                                                            • Alkuperäinen kirjoittaja RistoEe Näytä viesti
                                                              Ihan mielenkiinnosta, kuinka onnistuit?
                                                              Kaikki onnistuu kun oikein panostaa. Kokeilin, onko kaikki levyt käypiä, enkä viitsinyt laittaa kiinni kehikkoon. Sen sijaan laitoin levyn alle eristeen palan, joka nyt sitten ei ollutkaan eriste vaan johdin... kotelosta paloi joku pintaliitoskomponentti ja levystä samoin. Levyyn nyt voisi saada uuden piirikortin, mutta 500 GB levyt nyt on niin halpoja ettei maksa vaivaa. Enemmän harmittaa tuo kotelon tuhoutuminen, siinä oli kuitenkin USB ja FW400/800-liitännät & RAID1-tuki.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X