Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Alkuperäinen kirjoittaja Outonaapuri Näytä viesti
    Jos miehellä on varaa hommata kolme parkkiruutua ja kämppä, niin luulis olevan varaa asua kolmosen ulukopuolella ;)

    No okei, itteä pääsi myös mamut joskus kivikossa häirittemään vaan vähemmän kuin ihan kotoperäset opiskelijat.
    No joo. Jos vaan jostain sais talon sopuhintaan, niin ostaisin heti.

    Vaatimuksia: juokseva vesi, WC, toimiva lämmitys, iso autotalli. :)

    Comment


      Joku vanha teollisuuskiinteistö...? Takavuosina meinattiin kaveriporukalla ostaa vanha kaarihalli tontteineen. Hinta olisi jäänyt jotain 6000€ per naama. Siinä olisi sit ollut kiva ropailla vehkeitä ja ryystää kaljaa. Hätäpäissään vaikka asuisi vähän aikaa. Sit joku totesi että saattaa noi lämmityskulut olla talvella tuollaisessa monensadan neliön hallissa aika hurjat.

      Comment


      • Nyt jyrsii ja kyrsii suunnattomasti. Jo kahdeksan korvilla tänä aamuna sinetöitiin tämä päivä huonoksi. Peltotiellä koppasin kiveen äitimuorin peugeotilla ja öljypohjassa kiva reikä. Ei olisi lötkön maavaralla ollut mitään hätää ja sillä tottunutkin ajelemaan niin en älynnyt lainkaan varoa. Nykyaikana pitää ilmeisesti olla maasturi että voi vähänkään tieltä poiketa. Sen siitä saa kun tottuu liian hyvään ":)"

        Ja moottoripyöräkään ei vielä toimi vaikka ajokausi on jo makheimmillaan.. Ja lavamazda odottaa pihassa vuoroaan ehjättäväksi että saisi mokoman myytyä pois. Kaikki pimeyden voimat ja demonit pyörii jokapäiväistä elämää vaikeuttamassa!

        Comment


        • Lötkö: Mul saattas olla tos kiva pyörä kaupan kohta puoliin ;) vink vink

          Comment


            Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
            Joku vanha teollisuuskiinteistö...? Takavuosina meinattiin kaveriporukalla ostaa vanha kaarihalli tontteineen. Hinta olisi jäänyt jotain 6000€ per naama. Siinä olisi sit ollut kiva ropailla vehkeitä ja ryystää kaljaa. Hätäpäissään vaikka asuisi vähän aikaa. Sit joku totesi että saattaa noi lämmityskulut olla talvella tuollaisessa monensadan neliön hallissa aika hurjat.
            Tuo olisi hyvä, jos hallin voi pitää kylmänä talvella. Siinä pitäisi olla vielä pieni konttorihuone, jossa voi pitää lämmöt ja jotain huonekaluja. Tiedän vaan, ettei naarasta saa muuttamaan tuollaiseen edes pakolla. Lähtee karkuun. :)

            Rakennusoikeutta saisi olla jäljellä sen verran, että siihen saa uudisrakennuksen viereen - asumista varten.

            Comment


              Otin vanhan liittymän taas aktiiviseksi ja laitoin siirron nykynumeroon.
              On tullut muuten monta kaupustelijasoittoa tässä viikon aikana.
              Turva, Partahöylä, lehtikaupustelijoita, um ei muista kaikkia

              En viittis numeroa poistaa kun on ollut käytössä jostain 90-luvun alkupuolelta ja oli jo NMT:ssä käytössä.

              Comment


              • Pulpahti paskat viemäristä saunan puolelle. Pumpulla auki ja eiku saunaa peseen

                Comment


                  Kännykän ennustava tekstinsyöttö :) Menee vähän tekstiviestin idea hukkaan, kun joutuu soittamaan perään, että eiku...

                  Comment


                  • Meni autosta takapuskuri kasaan.. "harjoittelin" hiukan kärryn kanssa peruuttamista ja nyt ottaa päähän.. Kasko tietysti korvaa, mutta mutta..

                    Mitenkäs muuten vakuutusyhtiö korvaa? laskeeko ne käytetyn puskurin hinnan ja maalauksen & asennuksen vai uuden puskurin? Vakuutus Pohjolassa..

                    Comment


                      Ostin tuossa pari viikkoa sitten motocross-pyörän jonka piti olla hyvin ja säännöllisesti huollettu, ja sellaiselta se kyllä vaikuttikin. Ajoin sillä jopa 1,5h oston jälkeen ja kone leipoi ilmoittamatta kiinni tehden täystuhon. Tämä tapahtui vieläpä paikallaan konetta vasta lämmittäessä rauhallisesti, ei edes kilissyt ennen täydellistä jumiutumista.

                      No tänään sain sitten korjauksesta kustannusarvion ja ei paljon naurattanut kun osien hinnaksi tulisi saman verran mitä pyörä maksoi (yli pari tonnia).. Voipi olla että kohta on eräs -05 suzuki RM-Z myytävänä osina!

                      Comment


                        Mikä sen koneen rikkoi? Itseäni voisi kyllä kiinnostaa tuollainen(kin) projekti...

                        Comment


                          Kaikki alkoi joulun jälkeen. Tuo kakkosauton virkaa toimittanut Volvo päätti simahtaa keskelle kylän raittia. Nyt makaa pihassa purettuna ja odottelee josko sen vielä myyntikuntoon saisi.
                          Tilalle tuli ostettua tuo 80 farkku. Viikon sillä kerettiin päästellä, niin kytkinpääsylinteristä meni polkimeen tuleva tappi poikki. Auto saatiin kuntoon ja meni noin viikko kunnes tuo A6 päätti katkaista moniurahihnan. Syynä automaattikiristäjän jumiutuminen. Hienosti saatiin tuokin korjautettua.

                          Tuli pikkuhiljaa kevät ja lumet alkoivat sulaa. Päättivät sitten lumetkin tulla alas katolta, mukana tuli tietysti myös lapetikkaat (aivan solmulla), osa seinätikkaista (poikki), kaatui terassin kaiteet ja ränni irtos. Alkoi jo motsku loppua ja siellä ne vieläkin roikkuu katolta ja kaiteet makaa maassa.
                          Eihän me tästä lannistuta, ja Vappuakin tuli juhlittua hiukan. Kotimatkalla polkupyörä ei aivan kääntynyt hiekkatien shikaanissa ja rapaojaanhan sitä ajautui. Tuloksen 2kpl vääntyneitä vanteita ja rikkoutunut käsijarru. Tuosta tulee vielä kalua tahi sitten ei.
                          Tuostakin hiukan aikaa jo kulunut, ja sunnuntaina emäntä kävi maalailemassa laajennetussa yläkerrassa hiukan seiniä, jotta tälle vuotta saataisiin projekti pikkuhiljaa valmiiksi. Pensselit pestiin homman jälkeen tietenkin yläkerran lavuaarissa. Alas tultaessa keittiön lattialla valui kunnon lätäkkö maalista vettä. Rassiluukulle oli tapahtunut jotain, mitä yli 50 vuotta alalla toiminut ammattilainen ei voinut käsittää. Laminaatit on nyt jo revitty ja henkisiä voimavaroja keräillään että tohtii kurkata lastulevyjen alle, josko koko lattia pitää purkaa.

                          Eilen sitten kotia päin töistä ajellessa päätti tuo A6 laueta jälleen jostain apulaitehihnan sopukoista. Innolla ootellaan minkälainen tuho siellä oikein on tullut, selvinnee tänään ainakin jotakin.
                          Voin kertoa että alkaa huumori olemaan melko koetuksella edeltävien 4 kuukauden tapahtumien johdosta. Kun tässä vielä ennen Juhannusta selviäisi että veneen moottori ei toimi ja ruohonleikkurikin on rikki niin kruunaisi kyllä koko kevään.

                          Summasummarum... Jos sinusta tuntuu että kaikki ei mene ihan putkeen, niin lue tämä ja huomaat että sinullehan menee pentele todella hyvin!

                          Comment


                            Alkuperäinen kirjoittaja okkim Näytä viesti
                            Mikä sen koneen rikkoi? Itseäni voisi kyllä kiinnostaa tuollainen(kin) projekti...
                            No ilmeisesti sieltä lähti pakoventtiilin ohjuriholkista palanen irti ja aikansa pyörittyään se pääsi palotilaan, jonka seurauksena katkaisi imuventtiilin ja koko venttiililautanen pyöri hetken kannen ja männän välissä. Koneeseen pitäisi uusia mäntä, kiertokanki, venttiilit, runkolaakerit yms... tiivistesarjaa jne.. Kannen saa kunnostettua hitsaamalla ja koneistamalla uudet seetit. Tuppaavat olemaan nuo osat vaan hiukkasen kalliita tuohon koneeseen.

                            Edellinen omistaja oli muka vaihtanut venttiilit alle 15 tuntia sitten, tiedä tuota.

                            Comment


                            • Meinasin tulla kitisemään tukivarsien jokakeväisestä kitinästä, mutta Janin ylläolevan kirjoituksen lukeneena taidankin tyytyä olemaan ihan hiljaa :)

                              Comment


                              • Itsellä ois vaihettava ohjausvaihde ässään,laakkosen hinta 875e ja 400e työtä päälle,mutta kyllä noi janin vastoinkäymiset silti ikävemmät on..
                                Viimeksi muokannut okkim; 27.5.2011, 10:51. Perustelu: ^ merkkejä ei käytetä, sitä varten on lainaus.

                                Comment


                                • Vihaan siivoamista. Naiselta joka asuu meillä antaa ohjaavaa palautetta että voisi hieman siistiä paikkoja kun tulee työreissuilta. Tällä kertaa tiesin että oli hommannut siivoojan, tulin kotiin ja 3kg hiekkaa eteisessä antoi osviittaa ettei ketään ole käynyt.
                                  Vaimo tulossa kotiin.
                                  Fuck, tämä tulee olemaan mun virhe. Apinan raivolla siivoamaan.
                                  Rojahdan sohvalle ja tarkistan puhelimesta että tuli vain hyvää harjoitusta. Olin sotkenut päivät, siivooja tulee huomenna ja vaimo tuleekin perjantaina.
                                  no ok, kun lueskeli noita edellisiä juttuja, niin ei mua oikeasti otakaan päähän.

                                  Comment


                                    Alkuperäinen kirjoittaja hattis Näytä viesti
                                    Meinasin tulla kitisemään tukivarsien jokakeväisestä kitinästä, mutta Janin ylläolevan kirjoituksen lukeneena taidankin tyytyä olemaan ihan hiljaa :)
                                    Sen verta lievennystä asiaan, että Audi toimii jälleen. Vikana vain tuo hihnankiristäjän ruuvi joka ole poikennut ja ruohonleikkurikin toimii kun eilen ensimmäisen kerran nurmikon leikkasin. Samalla taas tuo aurinkokin näyttäytyy tuolta pilviverhon takaa, mutta viikonlopuksi lupailtiin sateita...

                                    Comment


                                    • ..kun on selkä paskana ja eilen tullut sähkön tasauslasku.

                                      Comment


                                      • sähkön tasauslasku.
                                        Sama. Kevyt 1622€ pommi, syö harrastustoimintaa nämä yllätykset.

                                        Comment


                                        • Ottaa päähän se että.. 2009 Voitin käräjät ja vastapuoli määrättiin korvaamaan kuluja. No, asia meni hoviin joka muuttikin asian niin että vastapuoli joutuu korvaamaan 2/5 osaa kuluista. Mitäkö tekee vastapuoli, pistää korvauksen perintään ja maksaa 4v maksusuunnitelmalla takaisin.

                                          Soitin vak.yhtiöön että koskas saan omat rahani pois, omat kulut katettu osittain oikeusturvasta ja vak.yhtiö toteaa että vasta kun vastapuoli suorittanut oman osuutensa pois. Eli 4v päästä ?!
                                          Olen kuitenkin oman osuuteni jo 2009 maksanut pois ja joudun siis 2012 odottamaan omaa siivuani. Kohtuullista? Hieman ottaa päähän etenkin nyt kun vastapuoli kukkoilee ostoillaan kun on millä mällätä, mutta ei tarkoitustakaan lyhentää perintävelkaansa nopeammin.

                                          Ei tunnu reilulta.

                                          Comment


                                            Suomen mahtava "oikeusvaltio" taas näyttää kyntensä, se jolla ei oo mitää hävittävää on pelottavan vahvoilla täälä impivaarassa. Nimimerkillä käydään taistelua yhtä nistiä vastaan taloyhtiön osalta, kun on vastikkeet maksamatta, yllättäen mennään jo hovissa asti... joltain vain sais ottaa noi ihmisoikeudet ja kansalaisoikeudet vain pois, haittaavat vain normaalien ihmisten elämää. Ei normaali ihminen vois ampua itteään tollai polveen.

                                            Comment


                                            • Lainsuojaton - termi on menettänyt ihan kokonaan tarkoituksensa. vrt. Ruandan ihmisoikeuskäsittely jne jne.

                                              Comment


                                                Ajattelin kokeilla savea auton puunaamiseen, mutta liuotin olikin liian tujua... Kai ton myllyllä pelastaa... Virheistä oppii..

                                                Comment


                                                  Alkuperäinen kirjoittaja welloo Näytä viesti
                                                  Ajattelin kokeilla savea auton puunaamiseen, mutta liuotin olikin liian tujua... Kai ton myllyllä pelastaa... Virheistä oppii..
                                                  Liuotinta ei pidä savettaessa käyttää, vaan liukastinta. Sori, oli pakko varmistaa ettet myllytyksen jälkeen tulisi kokeilleeksi uudestaan samalla liuottimella.

                                                  Jaksamista.

                                                  Comment


                                                    Unenlahjat. Aamulla käyty yövuoron jälkeen 8 maissa nokalleen, ja nyt vasta heräsin. Ois pitäny käydä Mh:sta hakee paketti, mutta nyt se on kanissa siellä maanantaihin asti. Ja kaiken hyvän lisäks ois aamulla mentävä klo 6 töihin, niin saattaa tuo yöllä nukkuminen olla vähän tiukassa....

                                                    Comment


                                                      Alkuperäinen kirjoittaja marre Näytä viesti
                                                      Liuotinta ei pidä savettaessa käyttää, vaan liukastinta. Sori, oli pakko varmistaa ettet myllytyksen jälkeen tulisi kokeilleeksi uudestaan samalla liuottimella.

                                                      Jaksamista.
                                                      Tämä tulikin mieleeni, kun tuoteselostetta lueskelin uudelleen... Onneksi on pelastettavissa :)

                                                      Comment


                                                      • Eikö tää sade voi oikeesti kohta loppua???? Jos huomen illa viel sataa nii joku saattaa bongata jkl-lahti (4-tiellä) erittäin v*ttuuntuneen ja märän motoristin. Aja autolla kaikki kesät, nii on lämmintä. Osta pyörä nii saat sitä sadetta.....

                                                        Comment


                                                        • Alkuperäinen kirjoittaja Crash_ Näytä viesti
                                                          Eikö tää sade voi oikeesti kohta loppua???? Jos huomen illa viel sataa nii joku saattaa bongata jkl-lahti (4-tiellä) erittäin v*ttuuntuneen ja märän motoristin. Aja autolla kaikki kesät, nii on lämmintä. Osta pyörä nii saat sitä sadetta.....
                                                          Aika fail motoristi, jos kärsii sateesta :O

                                                          Sateisin terveisin: ympäri vuoden päivittäin mönkkärillä liikkuva.

                                                          Comment


                                                          • Kevätsipulien hinta, no ei ne ylivoimaisen kallita ole ostaa ( 4 kpl varsineen 3,90 erkkiä), mutta periaatteesa kuitenkin ja yleensäkin tuo ruoan ja raaka-aineiden hinnan nousu.

                                                            Hitto kohta kunnon entrecotesta ei voi kuin unelmoida.

                                                            Hyvä ruoka pitäis kuitenkin olla kaikkien etuoikeus.

                                                            Kaikesta sitä pitääkin valittaa, mutta joskus on vaan pakko;)

                                                            Comment


                                                            • Ihmeteltiin myös emännän kanssa juurikin noita kevätsipaleiden hintaa. Mutta minkäs teet kun varhaisperunat huutaa niitä.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X