Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Valoja palaa kuin joulukuusessa mutta silti ne vaan kulkea porskuttaa. Harvoin kai mitään ihan fataalia vaikka mikään ei koskaan toimikaan.

    Arvonalennus tulee olemaan tuonkin ikäisessä vielä aika raakaa. 2 vuoden päästä saat 4-5 tonnia myydessä ja saman verran on hukkunut Delta-Auton pajalle. :)

    Comment


      Jakohihna on noiden akilleen kantapää. Vaihtoväli 60 tkm mutta se ei läheskään aina kestä sitä aikaa. Ei sitten ole vapaasti pyörivä kone..

      Järjellä tai teknisellä toimivuudella ei italialaisen voimisteluauton hankintaa voi perustella. Fiiliksellä ja pitkän tähtäimen suunnitelmalla tuollainen pitää ostaa. Fiiliksestä en tiedä kun en ole ajanut GTV:llä. Aiemmin taloudessa olleessa 156 1.8 TS SW:ssä fiilistä oli todella paljon, tuskin se vähenee kun vaihtaa korimallin käytön kannalta hankalampaan ja lisää voimaa pellin alle. Puhumattakaan tuosta pornahtavasta värimaailmasta. :)

      Comment


        Aikoinaan oli itselläkin Alfa 156 2.0TS Selespeed farmari. Ainoa vika mikä tuossa ilmeni oli tuo Selen toiminta joka korjautui vaihtajan pumpunvaihdolla. Sekin meni takuuseen.

        Ei tuo todellakaan mikään tykki ollut, mutta kiva sillä oli silti ajaa =) GTV:llä on myös kiva ajaa, mutta ei sitäkään voi sanoa millään lailla ylitehokkaaksi. Brera on taas ihan eri maata, sitä joskus joka harkitsin pihaan (nelarina).

        Sorry meni hiukan OT sillä juuri nyt mikään ei ota päähän =)

        Comment


          Ottaa päähän kun Italian ihme supattaa korvan juuressa "osta minut, osta minut".
          Eikös ongelmia saa halvemmallakin ;)

          Comment


            OT:na sen verran että kaverin entisellä 156 ts:llä tuli ajettua kilometri jos toinenkin, ehdottomasti hauskin 1.6 litranen millä on tullut ikinä ajettua. Mii laiks.

            Comment


              Alkuperäinen kirjoittaja hoff4 Näytä viesti
              Eikös ongelmia saa halvemmallakin ;)
              Juu, ostamalla A6 2.5 TDI quattro tiptronicin. :)

              Comment


              • Foorumin myynti ilmoitukset. Ei kuulemma ollu yhteystietoja (nimi ja puh numero oli) Ja ei hintaa. No milläs laitat siihen mitään hintaa ku on tax free ja hinta määräytyy sen mukaan mitä annan auton mukana. Pitäskö pistää sit vaik alkaen 1e? Riittääkö se. Muutenki alkaa jo v*tuttaa koko nettiauto samalla ku on siellä taas sen kymmenen kakaraa tarjoamassa scootterista läppäriin mille ei ole käyttöä ja sitten ne ihmiset kyselemässä paljonko verot on? No hitostako mä tiedän jos en oo vero lappua edes jättäny....

                Comment


                  No milläs laitat siihen mitään hintaa ku on tax free
                  Laittaa siihen tax free hinta?
                  Pitäskö pistää sit vaik alkaen 1e?
                  Jos tuo on lähtöhinta ilman "lisävarusteita"
                  hinta määräytyy sen mukaan mitä annan auton mukana
                  Lisävaruste nro1 maksaa 2e ja lisävaruste nro2 maksaa 3e ja lisävaruste nro3 maksaa 4e, mutta nämä kaikki varusteet ja auto maksaa yhteensä 5e (taxfree)?

                  Comment


                    Varmaan kannattaa vaihtaa foorumia (ja harrastuksia) jos se nyt on noin vaikeaa.

                    Comment


                    • Ottaa päähän nämä autokauppojen "Ostetaan autoja". Todellisuudessa nuo liikkeet tuntuvat olevan niitä jotka yrittävät hyötyä siitä jos jollain on autosta velkaa eikä varaa maksaa sitä. Ihan suoraan sanoen naurettavia tarjouksia tuli kun laitoin A4:sta viestiä parille autokaupalle. Ymmärrän että myyntihinta ja ostohinta on eri mutta ei kai kukaan nyt tosissaan tarjoa alle satkun ajetusta A4 anavt 1.8Tq:sta 17ke.

                      Ja sitten toisekseen vituttaa nettiauto ja kaikki tuontiautot. On uuden passatin tai audin kuvaa ja hinta kohtalainen, samoin kilometrit. sitten kun klikkailet ilmotuksia auki, selviää että se on joku alkean hinta jollekin saksasta roudatulle autolle. Suoranaista kusetusta, kun ko. autoa ei edes löydy liikkeen sivuilta.

                      Ja vielä tämä "aa se on tuontiauto, no ei me sitten kyllä". Mikähän ihme siinä suomiautossa on, että se on se kaikista paras ja luotettavin. Ymmärrän kyllä ettei saksantuonneista voida tarkistaa kolarihistorioita yms. Mutta jos auto on niin hyvin korjattu ettei siitä näe onko se kolaroitu vai ei niin itelleni on ainakin ihan se ja sama vaikka olis ajettu katon kautta ympäri. Kunhan on sen jälkeen laitettu uutta vastaavaksi. Mutku se on saksasta.

                      E. Ja ensimmäiseen valituksen aiheesee, ennenkuin kukaan tulee sanomaan ettei kannata ostaa liian kallista autoa. Ei koske itseäni siis, ei ole pakottavaa tarvetta päästä eroon jos kukaan ei osta. Ihan yleisesti pähkäilen.
                      Viimeksi muokannut Lampinen; 30.3.2011, 20:34. Perustelu: Lisäys

                      Comment


                        Totta kai se suomi-auto on paras mahdollinen. Eihän siinä ole mitään lisävarusteita, jotka voisivat hajota ;)

                        Comment


                        • No tämä on kyllä kanssa huomattu. Jos nettiauton hakuun laittaa vaihtoehdoiksi A6 ja jättää loput kentät tyhjäksi, on hakutuloksia ihan mieletön määrä, puolet niistä on näitä "Huippuvarustein halvalla" ilmoituksia. Kun sitten ruksaat niinkin erikoiset varusteet kun nahkasisustan ja vaikkapa navigaattorin tai kattoluukun, tippuu ilmotukset puoleen. Jostain kumman syystä uudet autot on karvalakkivarusteilla ja vanhemmat (ehkäpä juuri ne saksantuonnit?) on paremmilla varusteilla.

                          Comment


                          • Ihan saman olen huomannut kuin Tomi, eli uudemmissa valikoima on Suomessa todella nihkeä. Olen katsellut B8-korisia vähän sillä silmällä, mutta lähes kaikki tarjolla olevat ovat karvalakkivarustein ja mopomoottorilla. Noista uusista suurin osa taitaa todellakin olla entisiä karvalakkimallin liisareita ja vanhemmista löytyy sitten enemmän tuontipeliä hyvin varustein.

                            En ole koskaan myynyt autoliikkeelle autoa suoralla kaupalla, mutta veikkaan, etteivät tarjoukset tosiaan kovin kummoisia ole. Tosin täytyy muistaa, etteivät ne hyvitykset vaihtoautokaupassakaan mitään erikoisia ole, hyvitys vain saadaan näyttämään hyvältä, jos vaihtaa kalliimpaan.

                            Eikä kannata luovuttaa autokauppojen kanssa, kyllä niitä hyviäkin löytyy. Kun viimeksi tein itse autokauppoja, tuli huomattua, että suurimmassa osassa palvelu on melko töykeää ja tavoitteena taitaa olla vain tehdä nopeita kauppoja. Onneksi on kuitenkin vielä niitäkin, joista saa oikeaa palveluakin.

                            Comment


                            • Autokauppa on kyllä sellanen taiteenlaji ettei siihen näin ei-autokauppiaana oikein pääse sisään. Tänään kävin Rinta-Joupille näyttämässä autoa. Tarkasti tutkittiin, koeajettiin, soitettiin kollegalle, käytiin läpi jokanen kiveniskemä (2kpl) ja lopuksi perusteltiin auto kolariautoksi koska katto kihartaa ja tuulilasi on liian hyvässä kunnossa. Ei tuota toki suoraan sanottu mutta vähän silleen rivien välistä kerrottuna. Lopuksi kerrottiin tietenkin sellanen alihintanen arvio ja kun en siihen suostunut, alkoi se tinkaaminen. Siinä vaiheessa arvasin ettei olla ihan "rehellisellä" pohjalla. Autokauppiaalle siitä pisteet että oli hyvä palvelu ja kertoi ihan rehellisesti että oma hintapyynti on ihan linjassa yleiseen pyyntiin nähden jne.

                              Viime syksynä olin ostamassa A4 Avant quattroa ja suomesta löytyi muistaakseni pari kpl lähes varteenotettavia autoja. Tänä keväänä automäärä on moninkertaistunut. Veikkaan että quattron myynti on huomattavasti helpompaa syksyllä kun keväällä. Vaikkei ihmiset sit tiedostaisi, monella saattaa takaraivossa kolkutella ajatus seuraavasta talvesta ja kamalista nelivetokeleistä.

                              Comment


                                Eräs vartiointi firma alkoi aiheuttamaan närästystä. Talon turvasysteemistä maksetaan joka kuukausi melkoinen summa, johon pitäisi sisältyä huolenpito sopimus eli laitteiston huolto ilmainen. No yhdestä anturista meni paristo ja se tultiin vaihtamaan kiltisti ja olin tyytyväinen kunnes postilaatikkoon tuli ~60 euron lisälasku. Sitä ihmettelemään ja kuulemma sopimukseen ei kuulu juoksevat kulut eli tässä tapauksessa tuo 9v paristo. Sitä ne ei osanneet selittää, miten tuo paristo voi maksaa 59,50 euroa??!!

                                Aikoivat selvitellä asiaa ja soittaa takaisin. Taidan irtisanoa koko roskan ja rakentaa oman...

                                Comment


                                • Varmaan kannattaa vaihtaa foorumia (ja harrastuksia) jos se nyt on noin vaikeaa.
                                  Noup. Kahta en vaihda, audia ja vaihdetta. Heti ku pääsis eroon noista hondista nii yhtään ei tuu enää ikinä pihalle.

                                  ei ku perhana. Tuo 2-pyöränen on muuten kans honda. Koskas audi alkaa valmistaa moottoripyöriä vai vaihtasko sen myös yammuun...

                                  Comment


                                    Ei muuta ku mettästää: http://www.cybermotorcycle.com/euro/brands/dkw.htm

                                    Comment


                                      Stana, ei olis saanu paste tota linkkiä, alko kummasti DKW NZ poltteleen. No onneksi tiliote on muuta mieltä :)

                                      Comment


                                      • Ja mä tarviin kyykky pyörän töitten takii....

                                        Comment


                                          Eikös VW group omista parikymmentä prosenttia Suzukista? Ostat Monica Suzukin niin on saman konsernin tuotteita. Tavallaan.

                                          Comment


                                          • Alkuperäinen kirjoittaja welloo Näytä viesti
                                            Valtuutettun volkkariliikkeen toteamus kalliin alustaremontin jälkeisestä alustan kolisemisesta sekä ylimääräisistä ääntelyistä: "Vanhan auton kuuluukin kolista ja rämistä"

                                            Mitä p*skaa!!!!
                                            Omassa uusi pusla kitisee, mitenkä on mahdollista?

                                            Comment


                                            • Fiilis sama kun sillä kuuluisalla pienellä liito-oravalla avohakkuualueen laidalla. On muuten sanoinkuvaamattoman v*ttumainen tunne kun lasket noin 5tn lautakuormassa olevan peräkärryn koukusta irti, ja katselet kun se lähtee liukumaan taaksepäin. Mitään et voi tehdä, kuin odottaa rysäystä. No menihän se ovista läpi komeasti. Ainoa positiivinen asia oli se, että jos ko. perävaunu olisi matkannut 10cm oikealle, se olisi napannut mukaansa rakennuksen runkopalkin, ja dominoefekti olisi ollut valmis.

                                              Taidanpa riipaista kovan kännin tänään...

                                              Comment


                                              • Saanko kysyä että mitä oli mielessä vaiko perinteinen aivopieru?

                                                Comment


                                                • Siis piti jättää kärry hetkeksi pois perästä, että saa tyhjän tilalle. Kyllä se eilen siinä samassa paikassa pysyi ihan nätisti..

                                                  Comment


                                                    Mitään et voi tehdä, kuin odottaa rysäystä.
                                                    Oisko voinut aisasta kääntää suuntaa?
                                                    Viimeksi muokannut porkkis; 3.2.2012, 08:39.

                                                    Comment


                                                    • Tuskin olisi jaksanut kääntää, vaikka olisikin ehtinyt reagoida tapahtuneeseen niin nopeasti, että olisi kerennyt hypätä ulos ja juosta kärryn kiinni. Tilanne kuitenkin ohi about 5 sek.

                                                      Comment


                                                        että olisi kerennyt hypätä ulos
                                                        ÖÖ, nyt ei siis oltu autolla liikenteessä ;) Itsekin joskus ajanut traktorilla aisa pystyssä valunutta rehukärriä karkuun.
                                                        Viimeksi muokannut porkkis; 3.2.2012, 08:39.

                                                        Comment


                                                        • sain uuden E7 luurin ku tossa vanhassa oli vikaa mikä todettiin, nii takuu antoi kokonaan uuden. Nyt alkaa oikeasti ottaa pataan sillä tässä alle vuorokauden vanhassa kalikassa on samoja vikoja!!!!! Olisi ollu kiva nukkua huomenna pitkään mutta saakin suunnata taas aamusta sinne liikkeeseen vaihtaa taas puhelin....
                                                          Viimeksi muokannut arto s; 2.4.2011, 17:39. Perustelu: Anna foorumisoftan hoitaa rivitys.

                                                          Comment


                                                          • Mitä "vikoja" siinä sit on?

                                                            Comment


                                                            • Alkuperäinen kirjoittaja Maku Näytä viesti
                                                              ÖÖ, nyt ei siis oltu autolla liikenteessä ;) Itsekin joskus ajanut traktorilla aisa pystyssä valunutta rehukärriä karkuun.
                                                              Juu ei oltu autolla. Ei Audi ihan taitais jaksaa viiden tonnin lautakuormaa kiskoa ;)

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X