Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Usko pois, kyllä ne on vakaampia ja mukavempia käyttääkin pääosin. XP:stä on vain aluksi ilkeä luopua, kun ensiyrittämällä ei meinaa löytää mitään 7:kasta :) BTDT

    Comment


      64bit Win7 on kyllä äärettömän vakaa. Kerran olen saanut vajaan 1½ vuoden aikana BSOD näkyviin vaikka on suht vaativaa välillä tuo käyttö.

      Comment


        Ei voi siirtyä xp:sta pois, kun on toiminut 5 vuotta putkeen kaatumatta. :D
        En tiiä sit miten freeware vst:t toimii win7:ssa jotka on 32bit xp:lle?

        Comment


          Win7 Professionalissa(?) on XP Mode, jossa varmaan toimii?

          Comment


            No kuten arvata saattaa " varmaan " , " ehkä " jne. ei vakuuta. :D
            Ainut syy miks haluaisin vaihtaa on lisämuistin hyödyntäminen, nyt kun rajoittuu tohon 3+gigaan.

            Comment


              Edelle ajaneen rekan kuormasta lävähti pikkukiveä nokalle siihen malliin, että nyt näyttää uusi puskuri, kuin olisi ollut 5v kiinni. :S

              Comment


                Ei tarvikaan siirtyä pois XP:stä JOS toimii ;)

                P.S. Parin asiakkaan koneeseen olen asentanut jonkun maatilan etähallintasoftan jossa sika/lehmä toimii donglena ja mainiosti toimii Win7Pro alla XP Modessa. Muutenkin kamalan helppoa kun ne softat jotka toimii seiskassa, toimii seiskassa. Ne jotka tarvii XP:tä, poukkaa pikakuvakkeesta XP Moden alla käyntiin eli menee se 10 sekuntia pidempään kun virtuaalimasiina käynnistyy ensin. No fuss, maajussikin osaa käyttää.

                Comment


                • Alkuperäinen kirjoittaja WezH Näytä viesti
                  ..keleen kuume/flunssa/yskä yhdistelmä... torstai-perjantai -välisenä yönä tais alkaa, jouduin lähtemään perjantaina puoliltapäivin pois töistä kuumeen takia.... siitä sitten nukuin noin 30h putkeen, mitä nyt välillä heräsin yskimään/juomaan... Pahimmillaan 39.5 kuume, oli melko mielenkiintoiset unet.

                  Nyt on esimmäinen kerta perjantain kotiinlähdön jälkeen että pystyy edes jotain tekemään... Siinä meni koko viikonlopun suunnitelmat päin seiniä.
                  Ja jatkuu, jatkuu, jatkuu.... koko viikon ollut 38 paikkeilla kuume, joskus hieman yli, joskus ali. "Normaali kausiflunsssa" oli lekurin määritelmä...

                  Aika ärhäkkä "normaaliksi", työmaalla aika hiljaista, seitsemästä viisi on kotona kuumeessa....

                  Nyt on pahinta tuo yskä, tuntuu välillä että keuhkot lähtevät kävelylle... ja tottakai yöllä jolloin olisi ihan kiva nukkua...

                  Comment


                  • Jumaskekka ku voi isoa miestä sattua. Kävin tänään hammaslääkärissä, viimeisestä kerrasta oli kulunut jo 10v ja hoito sen mukaista.

                    Jos joku sanoo että hammaskivenpoisto ei satu niin häntä kivellä päähän. Mutta se mikä oli uskomattominta niin ei ollut ainuttakaan reikää vaikka olen aikahyvin onnistunut unohtamaan noiden leegojen huollon, ei muuten unohdu enää koskaan!

                    Comment


                    • Alkuperäinen kirjoittaja Touniks Näytä viesti
                      Jos joku sanoo että hammaskivenpoisto ei satu niin häntä kivellä päähän.
                      Joku vuosi takaperin istuin tuomionpenkillä ja joku hoono-soomea puhuva ilmeisesti idänihme "poisti hammaskiveä" tunteroisen verran. Siitä en tiedä mitä siellä suussa todellisuudessa tapahtui, mutta jonkin verran se silleen epämukavasti kutitteli. Jälkikäteen semmosen pari tuntia sai sylkeä verta suusta, eikä ihan pienestä määrästä ollut kyse. Meinasin jo harkita oikeata lääkäriä, kun sitä vaan tuli ja tuli ja tuli...

                      Comment


                      • Meinas jo ruveta ahistaan, kun käyttis on pukeilla odottamassa konerempan valmistumista. Samalla kakkospirssi millä nyt kulkenut, päätti yskästä vedet pihalle. Toinenkin auto siis talliin ja tutkimaan, pääseekö töihin seuraavana päivänä. Vika paikallistui vesipumppuun. Eipä jäänyt epäselväksi, mistä vuotaa :) Soitto kaverille, joka onneksi oli tehnyt ylitöitä joten vielä varaosaputkan lähellä, uutta pumppua kainaloon ja ovelle toimitus. Taas auto käy ja kukkuu, pysyy nesteetkin sisällä. Otanpa oluen.

                        Comment


                          Kumma kun noi räkii just ennen tahkoa?

                          Mulla tyhjeni tuon vesipumpun putken tiivisteen läpi (alempi putki)
                          Attached Files

                          Comment


                            Jos joku sanoo että hammaskivenpoisto ei satu niin häntä kivellä päähän.
                            Näin on. Erityisesti se ultraäänellä toimiva hammaskivenpoistaja aiheuttaa sellaista vihlontaa suussa, että taju meinaa lähteä. Perinteisillä menetelmillä suoritettu hammaskiven pois raaputtelu on yhtä juhlaa uä-puhdistukseen verrattuna.

                            Comment


                            • pikkaisen ottaa pattiin kun alkoi ajoittain aika kova mahakipu tuossa maanantaina töissä iltavuorossa. No menin sitten "heti" keskiviikkona n. 1.30 kun olin töistä kotiin päässyt sairaalaan ja n. 8 tunnin arpomisen jälkeen umpisuoli todettiin tulehtuneeksi. No se leikattiin viimeyöna n. klo 23 ja nyt on vatsansyrjä vielä kipeämpi kiitos leikkaushaavan :(

                              Töissäkin on hirveä kiire ja sairaslomaa tuli kolme viikkoa. Pitäisköhän se kirjoittaa tuonne iloisiin asioihin, että pomo otti sen todellla hyvin. Käski vain parannella itseäni kaikessa rauhassa :) Kotiinkin pääsee onneksi tänään iltapäivällä :)

                              Edit: Ottaa päähän myös tämä nettitikku. Tuli näköjään laitettua sama viest kahdesti kun luulin ettei se lähtenyt. Ja hoitaja tuli tänne huoneeseen tuomaan ruokaa, niin en kerennyt koettaa poistaa ylimäärä viestiä. Mutta onneksi meillä on nuo modet jotka oli sen jo kerenny tekemään :)
                              Viimeksi muokannut mikas; 10.2.2011, 11:16. Perustelu: Lisäystä ja modenaattoreiden kehumista :)

                              Comment


                                Jos joku sanoo että hammaskivenpoisto ei satu niin häntä kivellä päähän.
                                Näin on. Erityisesti se ultraäänellä toimiva hammaskivenpoistaja aiheuttaa sellaista vihlontaa suussa, että taju meinaa lähteä. Perinteisillä menetelmillä suoritettu hammaskiven pois raaputtelu on yhtä juhlaa uä-puhdistukseen verrattuna.
                                Jaa, ei mulla taas... Kolme viikkoa sitten lähti uä:llä useamman vuoden hammaskivi, eikä tuo tuntunut oikeastaa miltään verrattuna edelliseen, raaputtamalla tehtyyn. Joskus 90-luvun lopulla niin ikään kunnallinen hml poisti ultralla kerrostumat, eikä se silloinkaan tuntunut sen kummemmalta.

                                Mutta nää on aina subjektiivisia juttuja, mulla on ilmeisesti käynyt hyvä tuuri tuon suun hermotuksen kanssa. -Tarkoitus ei missään nimessä ollut ilkkua tai vähätellä muiden kärsimyksiä. Ajattelin vaan, ettei pelotella liikaa niitä lajitovereita, joilla on oikeasti suuri kynnys mennä hampilääkärille.

                                Topicciin palatakseni: ketuttaa istua konttorissa koneen äärellä, kun ulkona läköttää aurinko eikä tuulekaan juuri yhtään... Ja totta kai ensi viikonlopulle oli jo muuta ohjelmaa kiinnitettynä ennen kuin Tahkosta ilmoitettiin; olisi kerhotapahtuma ollut kohtalaisen lähellä, mutta eipä onnistu.

                                Comment


                                  Jälkikäteen semmosen pari tuntia sai sylkeä verta suusta, eikä ihan pienestä määrästä ollut kyse.
                                  Jos et toviin ole hammastikkua tai -lankaa käyttänyt, niin ikenet vuotaa takuulla aivan tajuttomasti. Ei ole hammaslääkäristä kiinni.

                                  Comment


                                  • Siitä hammaskivenpoistosta sen verran, ettei se nykyään tunnu enää miltään, verrattuna siihen mitä joutu kokemaan.

                                    EHL totesi, että vaikka hyvin oot legot hoitanu, niin ikenien alleahan se paska oli ajansaatossa menny.

                                    Eipä muuta kun pari milliä ientä poies ylhäältä ja alhaalta, niin alkais hampaatkin olla hyvässä kondiksessa.

                                    Voi V sitä kipua leikkauksen jälkeen, kun puudutusaine lopetti tehtävänsä ja suussa tikkejä niinpaljon, kuin narua olisi purrut.

                                    No kipu jalostaa.

                                    Comment


                                    • Vahvasti menee taas:

                                      - Eilen kävin kaupassa ostaan purtavaa jne. Aamulla painelin huoltikselle silmät ristissä ostaan batteryä, kaivelin lompakkooni ja pankki/luottokoirasta ei hajuakaan! No onneks sentään oli tuttu plikka kassalla ja möi velaksi batteryn.
                                      Nooh, räjäytin repun levälleen, samoin pyöräkuormaajan hytin, varikolta kaapin, soitin akallekki ja ei käryäkää kortista.

                                      Meinasin että oisko koira jääny kaupan kortinlukijaan, mut tuumasin että ei se voi olla mahdollista ja kauppaki oli vielä kiinni.
                                      Soitin sulkupalveluun aamusel, pistivät säppiin koiran.

                                      Nooooh, sieltähä neljältä soitettii kaupasta että koira ois heillä hallussa, olin että kivaah, mutta leikatkaa vaa kahtia.

                                      Toki ei latiakaan ollu käteistä lompakossa, piti töissä kulkee hattu kädessä köyhäinavustusta keräämässä.


                                      - Unirytmi taas huonolla mallilla näinä aamuina kun herätään ihmisten aikaan, 02-03 aikaa kroppa alkaa heräilee vaikka kello soi vasta kuudelta.


                                      - Voltaren emulgel haisee hieman hikisukalta.

                                      - Ranteet ja sormien lihakset ihan romuna pyöräkuormaajalla ajon johdosta, onneksi sentään Voltaren auttaa.

                                      - Tuntui olevan liki mahdotonta saada plaukkarin rammarin persaukseen aux-kaapelia, edes maahantuoja ei vaivautunut vastaamaan meiliini.

                                      - Vaihdoin koneeseen alpinen rammarin, missä etupaneelissa auxi, muuten hyvä mut päävirtojen katkasun jälkeen hukkaa radion kanavat ja kaikki asetukset. Onneksi saa spotify preeriumista luurilla humpattua nyt.

                                      - Oikee persposki tulee kipeeks pyöräkuormaajalla ja mönkkärillä pitkään (10-20h) ajaessa, pitäs vissii joskus selvittää että miten istun väärin.
                                      Jakkara koneessa on liki parasta mitä rahalla saa, joten vika ei ole siinä, hieman helpottaa oloa kun vetää itsensä turvavyällä tiukasti jakkaraan kiinni.

                                      - Hetkittäinen vaje vahvuudessa sekottaa pakkaa töissä pahasti, joutuu muitten kohteissa koluamaan ja pudottamaan siten omilla kohteilla laatua.

                                      - Koneet renkkaa aina sillon ku olis duunia ja kiire, ei koskaan sillon ku ois ns joutilaita päiviä.

                                      Toissapäivänä yhdestä 5000h (joitakin vuosia wanha) koneesta mossahti päähydrauliletku = lavetin päälle ja pärnäsen korjaamolle vuorokaudeksi.

                                      Eilen sama kone korjaamoreissun jälkeen vajaa 12h töissä, kun lälläristä kuulu "vttuuu, tehot katos ja tää savuuttaa ihan saakelisti!" = arvelin heti että tahdistimessa jotai vikaa, kurvasin paikanpäälle niin tilanne:
                                      http://lh6.ggpht.com/_-PcqiBhuDMg/TV...0/IMAG0044.jpg

                                      = pillari räkiny öljyä tuosta ekan änkkärin ja haitarin välistä.

                                      Jos hauskoja puolia haetaan, nii pajalla setä oli ajanu koneen halliin, niin manas jälkikäteen että eipä tullu muistettua laittaa sankoo tms pakoputken päähän, hallin sisäseinä koko matkalta Reilussa öljyssä :)
                                      Oli menny aksula tahdistimesta poikki, kuumanpuolen ropellin sai onkia änkkäristä.

                                      - Tänään ekalla kahvitauvolla työstä tullut kone jässähti paikalleen varikon pihaan, kyseessä prännyy kone, teki saman tenän jo tokana päivänä toimituksesta.
                                      Samat konstit nyt mitä viimeksi, eli ketju kiinni ja vetoja.
                                      Muuten hyvä, mut kone oli hallin oven edessä, mutta poikittain.

                                      Vetäessä kulkua hieman haittasi se, että renkaat eivät pyörineet vapaasti, vaan toinen kumi vastakarvaan, niin kulkusuunta vaihteli aika paljon.
                                      Oli hieman työtä saada kone mahtumaan hallin ovista sisään, mut muutaman kerran käänteli "rapukävelyllä" (nostaa koneen puomilla keula ilmaan, kääntää runkoohjausta ja toistaa sama), sit toisella koneella työnti persausta oven suuntasesti ja taas lisää vetoja.
                                      Pari tuntia ku huilas hallissa, niin taas toimii.

                                      Noh, ettei liian helppoa olis ollu, niin yks ylivuotinen wanha kone (13 000h) jässähti meidän tankkauskoppiin, ei omin avuin liikkunu eteen eikä taakse, eikä ollut vapaallakaan, eikä tosin ollut renkaatkaan jäkissä.
                                      Enivei, tankkauskopin ovi on suht ahdas, oiskoha 10cm per puoli vapaata tilaa.
                                      Bonarina toki se, että ku koneessa iso aura ja takana hiekotin, niin kopista ehjälläkin koneella ajaminen on tarkkaa puuhaa, kun vastassa on aita, eli saa ajaa suoraan koneen ulos ja sit vekslata että saa käännettyä ennen aitaa.
                                      Niin nytku joutu sieltä kopista hinaamaan ulos ja eihän sitä nyt kahta konetta saanut suoraksi siihen kopin ja aidan väliin, niin sielä tuli liukuovet vähän koneen mukana ulos.

                                      Toinen kone sitä koitti nykiä, pääsivätkin kymmenisen metriä, mutta sit alko vetokoneessa tohvelit luistaan, mulla samanlainen kone, mut perässä hiekotin ja edessä nastagummit, niin vaihdettiin vetävä kone ja samalla hiekottelin itselleni kun hinasin, niin hyvinhän se tuli.

                                      Noh, päästiin avaremmille vesille, niin eikö firman yks auto ollu pihassa juurikin sillä linjalla josta oli tarkotus vetää kone halliin, avaimia ei löytynyt puusta eikä maasta, ne löyty pomon taskusta ja se oli toisella puolella kylää = juotiin odotellessa pannu kahvia.

                                      Oli plääni että kun ohjattavuus hieman heikko hinattavassa koneessa ja sillai, nii meinattii että vedetään kone reilusti suoraks edestä, ja sit siirretään vetävä kone taakse, noooh, takana oli tosiaa se hiekotin ja se peitti kaikki tukevat vetopisteet.
                                      Hetki tuumailtiin että mistäs tätä nyt hinataan, nii ei muutaku hiekottimesta letkut ja tapit irti ja nostettiin toisella koneella kuuppa takaa pois, ja taas ketjut kiinni.

                                      Niin eikö prkele 10metriä ennen hallia, nii sähköt yhdisty paikassa x, ja pykälätki meni pesään ja kone liikku omin voimin, tuli hieman perkeleitä lällärissä ku kakstuntia ährätty ja sit ovensuussa alkaa liikkumaan.

                                      Noh, hallille johtoja nuuskimaan ja sinne se yöksi jäi.


                                      Ja taas meni mulla puoli päivää tuhratessa hinauksissa ja sai raapia parkkiruutuja pitkin ehtoota sitte.
                                      Tainno, ei kai niitä pakko ois ollu, mut eipä tuu nillityksiä siakkailta.


                                      - Joutu 3eur makkaraperunoita (Lukonmäen grilli) tilaamaan puolikkaana, ettei ole ähkyssä ja silmät ristissä.

                                      - Lempisuklaatin (Suffeli Puff) hinta oli noussut 16% !

                                      Comment


                                      • Tuommostahan se pahimmoilleen on koneiden kanssa, juttelin pari päivää sitten erään ponssekuskin kanssa motoista ja kuski sattui sanomaan että "vaihtokunnossahan tämä jo olis, ajettu jo 10000h - suuremmat remontit kun olis edessäpäin" No sai kai oman vuoronsa hakattua kun seuraavana päivänä jo lastasivat konetta lavetille. Olikin sitten yhestä telistä veto hävinnyt.
                                        Kone sitten lähti liki 150 kilsan päähän Iisalmeen korjattavaksi...

                                        Toinen ketju oli hakkaamassa erästä pystyleimikkoa kun jututin melko uuden Foxin kuskia, sanoi että pitäs kouran johtosarja vaihtaa. Meinas alkaa hymyilyttämään kun muistui mieleen tämä pätkä: http://www.youtube.com/watch?v=6fqC8jV6ZJs&NR=1
                                        Viimeksi muokannut Hervast; 10.2.2011, 21:54.

                                        Comment


                                        • Alkuperäinen kirjoittaja jasso Näytä viesti
                                          Jos et toviin ole hammastikkua tai -lankaa käyttänyt, niin ikenet vuotaa takuulla aivan tajuttomasti.
                                          No sehän siinä hauskinta olikin, että noita tikkuja olin käyttänyt melkein vuoden tuota aiemmin. Nyt oli vaan pikkuisen kovakätisempi hoitsu siellä töissä. Sama operaatio suoritettiin about vuosi aiemmin ilman mitään suurempia ongelmia.

                                          Ottaa päähän, kun ei saanut autovuokraamosta Audia (vaikka kysyin erikseen) ja joutuu ajamaan bemukilla pari päivää Itävallassa.

                                          Comment


                                            Oikee persposki tulee kipeeks pyöräkuormaajalla ja mönkkärillä pitkään (10-20h) ajaessa, pitäs vissii joskus selvittää että miten istun väärin.
                                            Työkaverit keräsivät köyhäinavustuksen kolikkoina ja istut lompakkosi päällä? - Tai sitten sinulla on yksinkertaisesti liian kova palkka. ;)

                                            Comment


                                            • "Kaveriasiakas" soitti ja kysyi, että muistatko silloin 15 vuotta sitten maalasit mulle sen muotokuvan perheenjäsenestä, nyt pitäis saada samantyylinen hänen pomostaan.

                                              Kerroin että ei käy, en ole siveltimeen tarttunut yli viiteen vuoteen ja enkä enää varmaan tartukkaan, kun ei enää ole sellaista "poltetta", niin suuttu ja loukkaantui.

                                              Aikansa kutakin. (Että voihan vehnäpulla)

                                              Comment


                                              • Laskuja niin paljon, ettei mun tili riitä niille. Mitäs nyt? täytyishän sitä elääkkin aina seuraavaan tiliin asti.
                                                Tänään illalla emäntää ettimään kaupungista? :) ..ei vaan, perseessä on vaan ruvet enää jäljellä joten ei jaksa enää kovin naurattaa.

                                                Comment


                                                • Vaihat ton lämpövoimalan vaikka 1.3 korollaan? :)

                                                  Rc-puljuni siakas tuli pohjosista tänne mansesteriin poikkeileen, niin oli vailla samalle reissulle Nikkoon jotain osia, niin sovittii rehvit audisentterille nii ei tarvinnu lähtee eksymään minnekkää.

                                                  Nappasin osat peräpaksiin ja plikan (ekaluokkalainen) tarakalle ja vetoja mönkkärillä, ei vaan oo tullu muksuille krossipottaa ja ajolaseja hommattua, nii oli tossa umpiruukussa hieman tuulilasi huurussa :(

                                                  https://lh4.googleusercontent.com/_-...0/IMAG0049.jpg


                                                  Ja itteeni piti muistuttaa kokoajan ettei vedä joka mutkaa hytti vinossa, ku marakatti lähtee helposti tankeetin suuntaan.
                                                  Kesemmällä ollaan tytön kanssa tavan kanssa menty hiekkarännillä hytti vinossa, ku ollu ohkasemmat hanskat kädessä että on voinu kauhukahvoista pitää kiinni paremmi.

                                                  http://www.cycletreads.co.nz/images/...ts/21.6205.jpg


                                                  Käytiin osareissun jälkee vielä mäkkäris vetään häpimiilit, niin johan kolisi ajelun lisäksi plussapalloja mulle taas :)

                                                  Tyttö on kyl ollu kymmeniä tunteja mönkkärin tarakalla, vois melkee sanoo enemmä mitä poitsu :O



                                                  Ja tossa yks päivä otti pattiin ku motarilla painelin mönkkäril, ku kehtaa vinguttaa reilulla puolella kaasulla.
                                                  Syssymmällä vaihdoin lyhemmät rattaat että kaupunkinopeuksissa voi ajella vitosella huoletta alkaen 25kmh ja keskimäärin vähä isommilla kierroksilla, ettei tarvi kylmällä koneella körötellä.

                                                  Plus toki lyhkäsil väleillä talvella kivempi ajella, kun on voima paremmin hallittavissa, ku pitkäl vekselil vedättää ja kone nousee piikille, niin turhia sladituksia vaan.
                                                  Viimeksi muokannut jesi; 12.2.2011, 10:47.

                                                  Comment


                                                  • Jesi, ei tämä autosta ole kiinni. Omien tyhmyyksien takia on pari ylimäärästä laskua vain tälle erää noiden auton vakuutus ja verolaskujen kaveriksi.
                                                    Nyt vain sattu kaikki tälle kuukaudelle :)

                                                    Comment


                                                    • Elä Harri huoli, tämä tauti tuntuu olevan ihan yleistä joskus itsekullekin. (no mulla vaimo onneks paikkailee)

                                                      Comment


                                                      • Tilillä 14 senttiä ja säästössä 8. Vedinkö pohjat? :)

                                                        Comment


                                                        • 20 senttiä taskussa :)

                                                          Comment


                                                            Vajaat 20 senttiä lahkees :)

                                                            Comment


                                                            • Alkuperäinen kirjoittaja horch Näytä viesti
                                                              Vajaat 20 senttiä lahkees :)
                                                              Paskat housussa? :p

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X