Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • siinäpä selvennys veroasiaan...

    http://www.ake.fi/AKE/Verotus/Ajoneuvovero/Valvonta.htm

    Comment


    • 24/7 päänsärky. ajoittan pahenee eikä auta napit enää. Vielä 2kk nii pääsee magneettikuvauksiin...
      Jospa niskat on vain pahasti jumissa? Itselläni oli aikoinaan näin. Käynti yksityiselle fysioterapeutille järjestyy nopeasti eikä maksa kela-korvauksen jälkeen paljoa. Magneettikuvaukseenkaan ei tarvitse yksityisellä jonotella. Hinta tosin taitaa olla melko kova. Mutta en ehkä odottaisin kahta kuukautta kunnan jonossa...

      ---------

      Jaa niin mikä ottaa päähän. No se ettei noita katuja aurata! Hyvä työntää lastenrattaita 5-10 cm sohjossa...Autolla kyllä pääsee eteenpäin, mutta emännällä melkoinen savotta päästä kauppaan hakemaan maitoa ja velliä. Meilit Staralle vai kenen vitun vastuulla tuo auraus Helsingissä nyt onkaan ei tuota tulosta...

      Comment


        Magneettikuvaukseenkaan ei tarvitse yksityisellä jonotella. Hinta tosin taitaa olla melko kova.
        Rannetta kuvattiin mehiläisen magneetissa ja jonottamaan jouduin 2 päivää. Hintaa oli 375e joten ei sekään ihan älytön ollut.

        Comment


        • Noista autoveroista senverran: aikoinaan, kun c4:sen ostin ja tuli aika leimata auto. Työkiireitten takia hyvä kaverini käytti sitä konttorilla ja takajarruvaijeristahan se silloin kiinni jäi.

          Hämmästys oli suuri, kun niitä papruja kotona lukaisin. Vaijeri vielä meni jakeluun, mutta huomautus autovero maksamatta ei sentään.

          Soitto trafille(ake) ja asia selkeni, edellinen omistaja oli jättänyt peräti 11? maksamatta.
          Puhelimessa ollut mukava rouva antoi viite- ja tilinumeron sanoen vielä, että autollahan ei saa ajaa se kun on ajokiellossa. Huvitti hieman.

          Comment


            Tammitasosta olen tehnyt tv-hyllykköä ja nyt vein autotalliin viimeistelyhiontaa varten. Vajaan viikon ehti olla osat tallissa ja tänään huomasin, että molemmat päälilevyt vetänyt itsensä täysin kieroon parin viimeisen päivän aikana.

            Reunat on melkein sentin keskiosaa korkeammalla. Perkele, että ottaa päähän. Ei olisi saanut laittaa lattialle pahvien päälle hiottavaksi. Vaikka tallissa +17-20 ihan tasaisesti, niin lattiatasolla vissiin vetää kippioven alareunan kautta niin, että mennyt kieroksi. Levyt kolmisen senttiä paksuja ja about 2,4*0,5m. Osasin pelätä ohuempien osien kanssa, mutta en uskonut noille isoille levyille moista tapahtuvan.

            Älytön työ ei ole uusia päälilevyjä sahata ja jyrsiä, mutta vajaa 100e/levy ottaa helvetisti päähän. Ja jos Bauhausista ei enää samaa tavaraa löydy, niin sitten vasta vituttaakin. En tiedä oikein millä nuo voi pelastaa. Ei varmaan millään. Upotan märiksi ja vedän puristimilla suoraksi ja hissukseen kuivamaan?

            Ei ole kyllä eka työ, joka kärsii kieroutumisesta. En tiedä missä noita pitäisi säilyttää, kun aina tuntuu kaikki menevän vähän kieroksi, jos ei samantien kasaa. Nyt vain ei pääse kasaamalla vedättämään suoraksi ja muutenkin kierous luokkaa "haista p".

            Comment


              En tiedä oikein millä nuo voi pelastaa. Ei varmaan millään. Upotan märiksi ja vedän puristimilla suoraksi ja hissukseen kuivamaan?
              Ei tarvitse välttämättä kastella. Laita ne vaikkapa siihen pahvien päälle vain toisinpäin, jos ne kerran siinä vääntyivät niin eiköhän tuo ilmiö toimi myös käänteisesti. Tai sitten niillä puristimilla, ei suoraksi vaan jopa hiukan yli = jännitystä toiseen suuntaan ja tasaiseen huoneenlämpöön kuivumaan.

              "Puu on elävä materiaali", on tuon saanut todeta aika monesti tässä yli 20 v aikana mitä tullut oltua tekemisissä puuovien valmistuksen kanssa...

              Comment


              • Kävi leikkuulaudan kanssa samoin pesun jälkeen, meni ihan mutkalle ja jäi siihen. Korjaantu itsekseen kun vain kasteli kuperan puolen.. siitä lähtien aina laudan pesu molemmilta puolilta ja kuivaus heti.

                Comment


                  Nykyään normi puutavaraliikkeestä ei saa kunnon kuivaa puutavaraa. Syynä on hirveä kiire noiden kanssa. Esim. puupaneelit ostan yleensä jo vuosi ennen kuin alan niitä asentamaan ja kuivatan ne itse. Ymmärrän kyllä, että hyvin harvalla on tuohon mahdollisuus, mutta muutoin ei saa priimaa mitenkään. Yhden huoneen katon jouduin aikoinaan purkamaan, kun alkoi kiinnitysponteista vara loppumaan =( Toinen esimerkki on yhdellä tutulla. Osti kallista tervaleppäpaneelia saunaan ja heitti heti kiinni, nyt tuo sauna on hirveän näköinen kun ovat saunassa kuivuneet ja saumat irvistelevät.

                  Mulla on hyllyssä aina jonkin verran kuivaa puutavaraa, jos tulee äkillistä tarvetta...

                  Comment


                  • Juuri tilasin huhtikuussa ostetulle Kutoselle kuudennen (!) korjaamoajan. Ja senkin jälkeen jää vielä ei-niin-vakavia vikoja listalle. Tulee jo välillä mieleen että onko neliveto sen väärti. No on se ;-)

                    Comment


                    • Päänsärky pahenee päivä päivältä ja selkä todella kipeä eilisen akropaatti yrityksen takia. Jos sitä vain pysyittelisi neljänseinän sisällä eikä liikkuisi mihinkään.

                      Comment


                      • Aivot eivät saa hapetettua verta kaularangan ongelmien takia, tuohon pitäis apu saada jotta ei pääse syntymään muita vaurioita. Fysioterapeuteista ei liene suurta apua tuohon ongelmaa, ne eivät ymmärrä kaularangasta enempää kuin sika tuulimyllyistä.

                        Esa Partio on traumatologian asiantuntija, hän vois osata auttaa eikä vastaanotto ole mahdottoman kaukana.

                        http://www.mikkelinfysioterapia.fi/f...ipalvelut.html

                        Niskaa kannattaisi yrittää kylmätä ja hankkia tukipanta.

                        Comment


                        • Johtuu kuulemma nuo päänsäryt tosta aivovammasta. Fyssari ei suostu tekemään mitään ennen kuin on pää kuvattu magneettikuvauksessa ja samoin olkpää+selkä ultraäänessä. Hermovaurio+3 sivua A4 kokosella paperilla vikalistaa lähti viimeksi lekurilta mukaan...

                          Comment


                          • Ei sitä Fysioterapeuttia ehkä pää niinkään kiinnosta vaan kaularanka ja sen kunto. Sinänsä ammattitaidon merkki jos hän ymmärtää tutkia ensin ennenkuin koettaa hoitaa. Kaularankavammat on jonkinsortin tabu lääkäripiireissä, niiden olemassaoloa ei haluta myöntää vaikka monet vaivat johtuvat vain ja ainoastaa niistä ja olisivat jopa kohtuuhelposti hoidettavissa.

                            Aivovamma syntyy suht helposti jos aivot eivät saa hapetettua verta. Usein kaularankavammassa tuo verensaanti on ensin vaarassa ja toissijaisesti hermosto. Em. syystä kolaripotilas tulisi pitää makuuasennossa eikä antaa nousta seisomaan vaikka kunto tuntuisikin antavan sen tehdä.

                            Comment


                              Ruotsin kurnun kurssi

                              Comment


                                Ulkomaan postin käsittely jumissa... vain 4 eri lähetystä tulossa. Ja joulureissu alkaa tuntua uhatulta, kun vaikuttaa sopu olevan vielä aika kaukana tuossa lentoemolakossa.

                                Comment


                                  Mitäs vikaa kruunun kurssin suunnassa? - Saisi päinvastoin kruunu vahvistua vielä lisää... ;)

                                  Comment


                                    Kaikilla muilla on hienot tallit ja muutenki pelit ja vehkeet harrastamiseen.
                                    Itellä ei ole kuin luminen piha, joka pitäs seki kolata.

                                    "Mut ku kaikilla muillakin on.."

                                    Comment


                                      Kaikilla muilla on hienot tallit ja muutenki pelit ja vehkeet harrastamiseen.

                                      Niin no, hienot ja hienot. Kuvat puhuu puolesta, ei ole hieno mutta paja kuitenkin.

                                      Click image for larger version

Name:	08122010242.jpg
Views:	1
Size:	103,7 Kt
ID:	1599730 Click image for larger version

Name:	08122010241.jpg
Views:	1
Size:	107,5 Kt
ID:	1599731

                                      Comment


                                      • Niin no, hienot ja hienot. Kuvat puhuu puolesta, ei ole hieno mutta paja kuitenkin.
                                        Ai tonneko mun pitäs tuoda mun silmäterä!;)

                                        Comment


                                          Ai tonneko mun pitäs tuoda mun silmäterä!;)
                                          Haraldh joskus totesi mun pajasta "tämähän on kuin pimp my ride ohjelman paja, ainoastaan pommaukset puuttuu seiniltä" :)

                                          Paikka taas niin helvetin siisti kun on tuo ikuisuus projekti mersu sisällä, mätä hommaa enemmän kuin tarpeeksi niin masentaa paikan siisteys kun "peltiä" rälläköi.

                                          Tosin, helposti karkaa aina tämä siisteys täällä pajalla, etenkin tähän aikaa vuodesta kun lumiset autot ajaa sisään niin taas paikka lainehtii... Pajan lattioiden kaadot ovat suuntaan antavat ja lattia pinta on ikivanha betoni, joten paikka näyttää siistiltä ainoastaan viikonlopun jälkeen ja sekin sillä edellytyksellä että olen järjestänyt työkalut yms omille paikoilleen.

                                          Comment


                                            Siis tuollanen talli/halli on just hieno. Ei ne mitään leikkaussaleja tai Glorian olohuoneita saakkaan olla :)

                                            Lotto vetää joka viikko, jotta saisi vähän avustusta aiheeseen.
                                            Itseasiassa tallisuunnitelmat on jo paperilla. Pitäs vielä jonkun piirtää ne puhtaaksi ja hakea rakennuslupa. Taisi olla pyöreesti 8x10 tuon tallin tämän hetkinen osuus. Koko pytinki on tarkotus olla L muotonen jonka takaseinän pituus olis 15m.

                                            Isot on suunnitelmat ja rahaa on hyvin rajallisesti. Itte pitäs tehdä kaikki, mutta asiaa vaikeuttaa se fakta, että peukalo on keskellä kämmentä näin isoissa rakennusprojekteissa.

                                            Vanha ulkorakennus pitäs vaan saada purettua ensin. Palokuntakaan ei suostu polttamaan sitä harjotuksena kun on liian lähellä taloa ja muuta asutusta.

                                            Comment


                                            • Vanha ulkorakennus pitäs vaan saada purettua ensin. Palokuntakaan ei suostu polttamaan sitä harjotuksena kun on liian lähellä taloa ja muuta asutusta.
                                              Eikös Duudsonit pyöri niillä nurkilla?

                                              Comment


                                                Kyllä ne täällä päin joskus pyörähtää, mutta en minä niitä kyllä päästäis moisiin hommiin :)

                                                Comment


                                                • Poistelin puhelimesta logit ja vanhat viestit kaikki veks, ja tänään olis pitänyt soittaa Herra X:lle (kuka olit?) joka soitteli viimeviikolla coupen etulokareita ostaa ja lupasinkin jo myydä hänelle ne. Noh numerot meni siinä sitten samalla kun poistin viestit, fittu.
                                                  Jos tunnistit itsesi, niin soittelisitko tännepäin niin voitais jatkaa kauppaa...

                                                  Comment


                                                    Piti auto vahata muutaman ölpän kans mut vedin pitsaa melkosen määrän ja ny on ähky ja väsyttää. No onpa ainaki auto pestynä.

                                                    Comment


                                                      Uusi tarjoustelkkari osoittautuikin murheeksi. Töllötin on 120,3 cm leveä ja kappas, meikäläisen kirjahyllyssä oleva paikka on 118cm leveä. Nyt pitää sit mennä tv-tasokin ostamaan.

                                                      Toisekseen ovat jättäneet uudesta Samsungista kokonaan RCA-äänilähdöt pois, jäljellä optinen ja 3.5mm plugi eli pitää vahvistinkin uusia jos haluaa tosissaan olla ja pakkohan se on kun tuli tuo plasma kerran ostettua. Harmittaa vähän kun on puuttuvia HDMI-liitäntöjä lukuunottamatta aivan loistava ja tehokas Denonin nuppi.

                                                      Harva jätkä on vittuuntunut kun saa 50" telkkarin...

                                                      Comment


                                                      • Saahan sillä 3,5mm plugillakin äänet siirrettyä vahvarin RCA tuloihin.

                                                        Vai äänen laatuko sitten ongelma siinä?

                                                        Comment


                                                          Scartista RCA ulos?

                                                          Comment


                                                            Tallinnassa myynnissä ollut A4 tdiq avant ei ollutkaan sama auto kuin kuvissa. Ihme ranetuksia ABS-pumpun luona, huoltokirja oli kyllä mutta tyhjä. Sisävalot puuttui, lämpömittari rikki ja käynti kyseenalainen vaikkakin kilometrit vois muuten pitää paikkansa. Kun vielä S-lineä ei muuta ollut kuin halvat kopio-tarrat kylkitarroissa niin ... no olut on halpaa ja matkakaan ei maksanut kuin 40? meno-paluu. Onneksi en varannut autopaikkaa paluumatkalle.

                                                            Comment


                                                            • Ottaisin tuosta 3.5mm lähdöstä äänet ulos, 3.5mm->RCA adaptereita löytyy kyllä. Eikähän tuo televisiolähetysten äänenlaatu niin kummoinen ole muutenkaan.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X