Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Perkele oli tullut muutaman päivän sisään vaatimaton 15 sentin naarmu takaoveen..On se kumma vaikka kuinka yrittää pysäköidä vähän syrjempään niin aina ne pakkautuu just viereen ja lopputulos tämä..

    Comment


    • Perkele kun pitää kaikki tehdä kahteen kertaan. Muutama viikko sitten vaihdoin passattiin vetarin suojakumin ja ilmeisesti ei tullu kasattua vetaria oikein takaisin tai joku olematon pikkupalikka puuttuu välistä kun pitää helvetinmoista narinaa vasemmalla käännyttäessä. Ympyrää kun ajaa niin ei kuulu mitään mutta loivemmassa kurvissa kyllä. Lisäksi löbron kumi on jotenkin muodottomaks menny. Noh pura ja kasaa uudelleen, jospa se siitä.

      Comment


      • Tämä ei kyllä ota päähän kun ei varsinaisesti itselle sattunut vaan katoin sivusta. Työkaverille tuotiin mopon pakoputki eteen että hitsaa tuo pytyn pään laippa (irto) paikalleen, "tulee suunnilleen noin".

        Siis irtoputkeen *facepalm*. Varmaan tulee hyvä vaan eipä ole meidän ongelma.

        Comment


          Larin tarina on arki päivää mulle, milloin mikäkin sankari luulee että mopon pakoputken hitsaus onnistuu "suurin piirtein" mitoilla. Monille olen sanonut että tulisi mopon kanssa mutta ei ymmärretä.. Jäänyt naureskelemaan hitsauksen jälkeen että mitenköhän istuu :)

          Comment


          • Muuttaminen.

            Nuff said.

            Comment


              Urssista posahti takaa jarruletku. Mikäs, kyllähän näitä, toiselta puolelta meni viime talvena ja kun on tuontiauto, ei tapaa olla edes mutterit jumissa, kun ei kerta ollu viimekskään.

              Pskat, olikin se kiristysmutteri hirttänyt putkeen kiinni, enkä havainnut sitä ajoissa, vaan kiersin sitten jarruputken poikki -> teettohommiksi, koska ei ole tähän hätään nyt hallipaikkaa. Onneksi on mopokelit ja japsistara hyökkää 31 vuoden ja yli 300 000 km sisäänajolla.

              Comment


              • Vanteita tuli odoteltua slamitilta reilu kuukausi ja sitten ilmoitetaan ettei vanteita pystytäkkään toimittamaan.. Kiitos hei.

                Comment


                  Golffiin ilmestyi ovilyönti apparin puolelle. Eipä ollut parkissa autoa vieressä kun tulin, eikä kun lähdin, mutta klommu oli.

                  Perkeleen perkele. Kun olisin nähnyt, olisin kopauttanut vastaavan klommun hiusrajan tuntumaan. Oveen ei muuten saa klommua ellei oikeasti voimalla pamauta. Täytyy puuttua pari kerrosta hissistä, ettei tajua vieressä olevan toisen auton, joten ovea ei voi voimalla työntää auki. Noh, minkäs teet kun iso osa ihmisistä nyt sattuu olemaan varsin yksinkertaista väkeä.

                  Comment


                  • Tuttu tunne, ketuttaahan se. Lapset muuten usein läimäyttävät oven aika voimalla auki, ellei aikuinen ehdi hätiin tai ovet eivät ole lapsilukossa. Meillä on tällaisesta tapauksesta lommo takaovessa muistona.

                    Comment


                      Tuli tuosta mieleen tapaus ku odottelin yks kerta kyyttiä yhen huoltoaseman pihas ja pihaan kurvas vanha hiace ja parkkeeras jonku marsun viereen. Sillon tuuli aika lujaa ja tuuli tarttu tämän hiacen oveen ja pamautti sen hyvinki voimakkaasti marsun kylkeen. Äijät kävivät kahavilla ja lähtivät meneen. Mua ittiä vitutti tuollanen käytös ja astelin sisälle (oli siis pienehkö huoltoasema) ja kysyin et kenenkä marsu mahtaa olla ja annoin omistajalle hiacen rekisterin. Eiköhän maksaja selvinny, vaikken jälkeenpäin kuullukaa enää mitään.

                      Comment


                        Apparin etuovessa klommo, joten erittäin todennäköisesti kuljettajan ovesta pamautettu.

                        Minulle kakarana kyllä taottiin kalloon aina jokaiselle parkkipaikalle saapuessa, että varo viereisiä autoja. Tehtiin hyvin selväksi, että niitä muiden autoja pitää varoa eikä ovea tule avata kuin varoen tai sitten ei avaa itse ollenkaan.

                        Nykyjään näkee aivan liian paljon lapsiperheitä, joissa vanhemmat ei välitä sen enempää lapsiensa käyttäytymisestä. Tosin eivät välitä kyllä itsekään omasta käyttäytymisestään. Tyhjästä päästä on paha ammentaa oppeja eteenpäin.

                        Vituttaa vieläkin! Täytyy pirautella autodentteihin yms..

                        Comment


                          Alkuperäinen kirjoittaja Kime Näytä viesti
                          Perkele kun pitää kaikki tehdä kahteen kertaan. Muutama viikko sitten vaihdoin passattiin vetarin suojakumin ja ilmeisesti ei tullu kasattua vetaria oikein takaisin tai joku olematon pikkupalikka puuttuu välistä kun pitää helvetinmoista narinaa vasemmalla käännyttäessä. Ympyrää kun ajaa niin ei kuulu mitään mutta loivemmassa kurvissa kyllä. Lisäksi löbron kumi on jotenkin muodottomaks menny. Noh pura ja kasaa uudelleen, jospa se siitä.
                          Koskaan ei ole aikaa tehdä kunnolla, mutta aina on aikaa tehdä kahteen kertaan :)

                          Comment


                          • Heh :) Joo tosiaan tuli kumi vaihdettuu uuteen ja kasattua uusiksi mutta kai se on uskottava et vetari on rikki, joten pitää vielä se vaihtaa. Ei ainakaan enää montaa hetkeä mene vetarin irroittamisessa, sen verran harjotuksia takana. :)

                            Comment


                            • pakko kysyä jos täältä vaikka irtoais jotain., onko se miten luotettavaa tilata siltä Kalskeen Tepolta niitä by passeja?? -> ensin rahat tilille, paketti postiin!

                              Comment


                                Ei Tepon kanssa kaupankäynnissä ole mitään päähän ottavaa ;)

                                Comment


                                • 110% luotettavaa. Rahat tilille ja Matkahuoltoon maksat toimituskulut, kun pakettia haet.

                                  Comment


                                  • no kyllä tässä pikku hiljaa alkaa olemaan :D pistin rahat tilille tossa pari päivää sit ja sen jälkeen ei oo kaverista kuulunut mitään? pari viestiäki pistäny meneen...

                                    Comment


                                    • Teppo ei turhia höpise ;) kyllä ilmottaa jos tavara jostain syystä myöhästyy tai osa tavarasta jää jälkitoimitukseen. Kannattaa varata 1-2vk tavaran tulemiseen, tilaukset tulevat Suomeen kasassa eikä tipoittain.

                                      Comment


                                      • joo no ei kait sitä passaa kovin olla hätähousu :D ootellaan :)

                                        Comment


                                          Siellä se on paketti perillä MH422948565FI

                                          Koodin pistin sinulle jo eilen mailiin, jostain syystä hotmail ei sitä vaan halunnut vastaan ottaan.

                                          Comment


                                            Varmaan ensimmäisen kerran tilasit Tepolta tavaraa? :) Ei varmaan kellään oo koskaan ollu Tepon kans ongelmia kaupan teos.

                                            Comment


                                            • ok, kiitti :D jep eka kerta oli :) (mut ei varmaankaan viimenen) :D

                                              Comment


                                              • Sementtisäkit. Nykyään 25 kilosia pussukoita ja säkin lähtöhinta samaa luokkaa kuin 40 kilon säkillä viime kesänä. Onneksi en enää tarvi lavakaupalla moisia ostaa.

                                                Comment


                                                • Siitä sitä katetta syntyy. Muistatteko, kun aikanaan vessapaperirullaa kavennettiin? Ei kersana kiinnostanut paljonko se aiemmin maksoi, mutta tuskin hinta muutoksen myötä laskikaan.

                                                  Comment


                                                  • oikeaan takaoveen joku valopää parkkipaikalla vetänyt ~10cm pitkän naarmun pohjamaaliin saakka. on se kivaa aiheuttaa toisten omaisuuteen vahinkoa.

                                                    edellisen kulkineen aikaan työpaikan parkkipaikalla joku nuori likka oli peruuttanut takapuskurin kulmaan pienen lommon ja karannut paikalta. jos olis kuski itse viittiny kertoo asiasta niin olisin voinut asian sopia. onneksi taksikuski oli kuitenkin tilanteen nähny ja tehny ilmoituksen. illalla poliisin soittaessa sitten asia valkeni itsellenikin. myöhemmin siinä sitten kun likan isäpappa soitti ja huusi naama punasena niin marssin suoraan vakuutusukkelin juttusille ja sen jälkeen oli halpaa lystiä.

                                                    Comment


                                                      Ei varmaan kellään oo koskaan ollu Tepon kans ongelmia kaupan teos.
                                                      OT
                                                      Kröhöm, ainahan ne hinnat saisi olla vieläkin halvempia vaikka halvalla saakin :D
                                                      OT

                                                      Itselläni alkaa viime ja tämän viikon vitutukset laantua pikku hiljaa, ollut taas kivoja keikkoja pajalla. Esim. vanhan 409 mersun pikainen takajarruputken uusiminen räjähti käsiin ja siitä tuli koko taka-akselin jarru remppa... Arvatkaa saako joka paikasta sellaiseen osia..

                                                      Comment


                                                        Nyt ei sanat riitä ilmaisemaan tätä vittuuntumisen määrää. Ei oikein voi ymmärtää autoon kohdistunutta ilkivaltaa...

                                                        Lisää täällä:

                                                        http://www.audiclub.fi/audifinns/sho...d.php?p=660857

                                                        Comment


                                                        • Ei voi kun taas ihmetellä meidän paikallisaviisiin uutisia:

                                                          Oli täällä jotkut älypäät kuudestatoista autosta lyöneet peilit paskaksi ja särkeneet muutamasta myös takaikkunat, on se vaan niin helvetin kivaa.

                                                          Kyllä, aion silti vielä pitää nyrkit taskussa. (toistaiseksi)
                                                          linkki:savonsanomat.fi
                                                          Viimeksi muokannut kapaz; 4.6.2010, 21:31. Perustelu: lisätty linkki

                                                          Comment


                                                            Mopot jotka ajaa ohituskaistaa turhanpäiten. Ensin tukitaan normikaistat mopoautoilla ja näköjään sekään ei riitä.
                                                            Viimeksi muokannut Kotzi; 14.6.2010, 17:05.

                                                            Comment


                                                              Tänään joku nuori poika heitti kiven auton tuulilasiin moottoritien yli menevältä sillalta. Todennäköinen tekijäkin tavoitettiin, onko kellään mitää kokemuksia tälläisesta tilanteesta? Itsellä oli yksi matkustaja kyydissä joka näki tilanteen. Maanantaina soitan vakuutusyhtiöön ja kysyn tarvitaanko rikosilmoitus että tuulilasi korvataa. Todennäköinen tekijä toki kiisti syyllistyneensä mihinkään.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X