Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Mulla ainakin on piha täynnä keltasta tahnaa ja männyt on kaadettu 100m säteeltä, koivuja sen sijaan löytyy jokunen. Mahlaakin tuntuu "hieman" putoavan...

    Comment


    • Siitepöly tulee muuten aika pitkältä, ei auta vaikka kaataa kaikki puut satojen metrien säteeltä. Aikoinaan hölmö naapuri ei tuota uskonut, hänellä oli paha koivuallergia ja kaatoi kaikki koivut tontiltaan. Ei kuulemma ollut mitään vaikutusta vaivaan mutta hieno tontti meni pilalle.

      Comment


        Koivun siitepölyhän tulee aina virosta asti suomeen joten omalta tontilta kaadettuna ole paljoa hyötyä. :) Olisi ehkä kannatanut kokeilla siedätys hoitoa ennemmin.

        Comment


          Männyissähän niitä keltasia juttuja on jotka poksahtelee sitten. Piha mäntymetsän ympäröimä niin kyllä taas oli musta auto viikolla niin keltanen kun vaan voi olla.

          Comment


          • Alkuperäinen kirjoittaja peiponen
            Esimerkiksi tämän noin 8000 käyttäjän keskustelufoorumin päivittäminen on huomattavasti helpompi homma, kuin Nokian puhelimesta kuvaviestin siirtäminen tietokoneelle.
            Äläs nyt Mikko... Avaa viesti, avaa kuva, tallenna kuva, kaapeli kiinni ja koneelle.

            Comment


            • Muuten hyvä mutta Nokian softat ja windows yhdistettynä symbianiin on paha kolminaisuus, eräänkin kerran tullu nollattua biosia kun usb portit hajoaa ja ei hiiri enää liiku, ihme paskaa ne saa laitettua markkinoille. Sitten kun niin ihana sonera taas pätkittää nettiä ja yrität laittaa luurin modeemiksi se ei toimi kun sanoo että modeemia käyttää muka joku toinen sovellus.. AARGH ei auta boottaus kummallekaan laitteelle ja sitten joku kaunis päivä taas toimiikin vaikka mitään ei ole tehty asian eteen.

              Comment


              • **** Sade! Jäi tänää ekat niin sanotut treenit sitten ajamatta. Pakko saada itelle cebari alle nii ei tarvi olla riippuvainen lainapyörästä. Toisaalta pitäs eka päästä kokeilee pystynkö edes enää ajaa kunnolla ku tuo jalka edellee aika heikossa kunnossa...

                Comment


                • KONEGLANS
                  Viimeksi muokannut Juha E; 9.11.2010, 14:32.

                  Comment


                    Ottaa päähän nämä höytyvät mitä lentää ulkona joka puolella. Mitä lie pensaiden tai kukkien siittiöitä. Auto heti täynnä kun avaa oven ja ilmapyörre imaisee kuution sitä nöyhtää sisälle. En tiedä mistä kasvikunnan tuotteesta ovat, biologia oli säälistä vitosen läpi yläasteen ja lukion.

                    Comment


                    • No tuli käytyä maanantaina öljynvaihdossa, samalla ilmoittivat että nestettä alarajassa, vuotaa vesipumpun juuresta. No ei muuta kuin uusi pumppu tilalle ja samalla jakopää uusiks, noh olihan tuolla nykyisellä jo ajettukin 40tkm.

                      Comment


                      • Parempi kai ne, kuin auto täynnä vihreitä kirvoja mitkä hyppii sisällä kun ovea avaa.. :)

                        Comment


                          Eikä yhtään viikkoa ilman ongelmia auton kanssa. Tänään sit pelästyin jo ihan toden teolla mikä ei ole ihan pikku juttu näihin vanhoihin paskoihin toistakymmentä vuotta tottuneelle.

                          Töistä tullessa alkoi ensin haisemaan palaneelta eikä tuntunut tulevan mistään ympäristöstä. Yleensähän kyseessä on edessä ajava transit tai joku tienvieren teollisuuslaitos. Tällä kertaa tiesi heti että oma auto käryää jostain. Seuraavaksi alkoi kojetaulun ja tuulilasin välistä nousemaan savua ja haju sen kuin vahvistuu.

                          Ei muuta kuin auto parkkiin ensimmäiselle levennykselle maantiellä ja äkkiä takapenkki veks ja akunkenkä irti. Sieltä sit kojetaulun alta purkaessa löytyi yksi puhkisulanut johto joka kärysi. Näkyi olevan ilmastoinnin johtoja koska samalla kertaa lakkasi puhallin ja ulkolämpötilanäyttö toimimasta.

                          Todennäköisimmin jotain toissavuotisia webastonasennus bugeja eli peiliin täytyy katsoa kun ite oon sähköt weballe kytkenyt. Eipä silti vähennä sitä vitutusta että nyt pitää tuonne sateeseen mennä selvittämään sitä sulanutta johtonippua että pääsee taas aamulla töihin lähtemään.

                          Nyt olis erittäin hyvä ajankohta tehdä ostotarjous.

                          Comment


                          • hopsis, myy se vakuutusyhtiölle ?

                            Comment


                              En myy. Yksi auto on mennyt lunastukseen ja jäi tunne että kuusakoskeltakin olisi saanut paremman korvauksen.

                              Comment


                              • Meneekös muuten johtosarjapalo palovakuutukseen?
                                Eihän vakuutusyhtiö tietenkään korvausta maksa, jos oikosulku on johtunut jännite-erosta tai syntynyt itsestään, jonkun asian seurauksena tai tarkoituksella, mutta noin niin kuin teoriassa, eikö palovakuutuksen pitäisi korvata vahingot?

                                Comment


                                  Miks jyväjemmarit ei putsaa niitä raktorien renkaita ku tuloo pellolta tielle? Autoahan ne ei niin haittaa mut mopoolijalle ne voi olla hyvinki vaarallisia. Se oikiasti vituttaa!

                                  Comment


                                    Periaatteessa jos palaa niin sanotusti kivijalkaan niin on varmaan aika hankala selvittää että mistä oikeasti on edes lähtenyt mut ei varmaan tuollaisessa tapauksessa korvaisi mitään jos omista kytkennöistä johtuvaa olisi ollut. Jos siis ihan rehellisesti mennään.

                                    Comment


                                    • Aikoinaan, mulla paloi typ89 q:sta johtosarja, ja vakuutukseen meni. Eipä ollut ihan halpa korjaus.

                                      Comment


                                      • Ruohonleikkuri muuttui savukoneeksi. Ostetaan toimiva polttomoottorikäyttönen kone, mielellään vetävä malli. Ei oo uutta konetta osannu budjetoida, vaikka ei hirveitä maksakaan enää nykyää.

                                        Comment


                                        • Onko siellä oikea määrä öljyä ja on säilytetty suorassa? Tuon pöntön kun saa vinossa säilyttämällä/ylitäytöllä täyttymään öljystä, niin käryää pitkään.
                                          Ei siis välttämättä rikki, jos oli vuoden ensimmäiset ajot tai viime ajon jälkeen on ollut kone liian vinossa.

                                          Oma leikkuri-vanhus alkoi sylkemään huollon jälkeen öljyä pihalle putkesta. SAE-30 vaihtui äkkiä takaisin 5W-50:siin purkin pohjiin ja pari vuotta menty taas ilman savutusta.

                                          Comment


                                          • Ei ollut ensimäiset ajot. Öljyä lisäilin ennen ajon alkua, oli vähissä. Pari tuntia meni normaalisti. Toki jossain kohtaa käytin konetta pystyssä, kun putsailin hieman terän ympäriltä isompia kasoja. Sen jälkeen ei enää meinannut saada edes käyntiin, pisti hanttiin ja lujaa. Kun pärähti käyntiin, oli savua ilmassa sankasti. Saas nähä, pitää vielä kokeilla joku päivä.

                                            Comment


                                              Toki jossain kohtaa käytin konetta pystyssä
                                              Eli meni öljyä paljon väärään paikkaan. Ei välttämättä pysyviä vaurioita, rankkaa käyttöä vaan. Tulpan putsaus kannattaa tehdä, niin lähtee ehkä käymään seuraavalla kerralla paremmin.

                                              Comment


                                              • Joo, kyllä se siitä vielä tokenee kun antaa käydä vaan.

                                                Comment


                                                • Siellä on sitten ollut öljylukko sylinterissä ja siksi laittanut hanttiin. Kuuman koneen kun kippaa nurin niin hetkessä on öljyt väärällä puolella.

                                                  Tarkista, että öljyä on riittävästi, kun osa on nyt karannut sylinterin puolelle ja jos kone pyörii suht normaalisti, niin käyntiin vaan ja antaa käydä niin kauan kunnes savua ei enää tule. Ilmansuodatin on myös hyvä tarkistaa, koska kone on saattanut sylkäistä öljyä sinnekin.

                                                  Ilmansuodatin puhdistetaan bensiinillä ja sen jälkeen kastetaan öljyyn ja puristetaan rätti ympärillä kuivaksi.

                                                  Tuo savutus koneen kippaamisen jälkeen on aika normaali "vika" ja en ole koskaan kuullut koneen siihen hajoavan. Kyllä se siitä tokenee, kun käyttää vaan jonkin aikaa, että öljy palaa pois.
                                                  Että ikävä kyllä, joudut todennäköisesti vielä jatkamaan nurmikon leikkausta piankin. :)

                                                  Comment


                                                  • Ruohonleikkurihan kipataan pystyyn aina sytytystulppa ylöspäin, sillä välttää tuon öljyn valumisen väärälle puolelle mäntää.

                                                    Comment


                                                    • Pitkän työpäivän jälkeen suoraan lasten koulun kevätjuhlaan ja sieltä paikalliseen mäkkäriin hakemaan evästä autoluukulta. Kotiin päästyä pusseista löytyi puolet tilatuista safkoista. Pienestä on kiinni mutta ketutti...

                                                      Comment


                                                      • Nonii tähän tää mun hyä tuuri nyt loppui. mentii tossa aamu päivällä tohon apsille syömää työkaverin kanssa. No siinä sitten kattelin tätä yhtä salaattia ja kysyin yhdeltä apsin työntekijältä onko siinä kalaa? vastaus kuuluu että ei ole kalaa vaan kanaa...No minähän tunnetusti olen erittäin allerginen kalalle. Latosin salaattia lautaselle ja menin pöytään kerkesin pienen haarukallisen ottaa suuhun ku sama myyjä tulee että sori siinä onkin kalaa!!! Saman tien räkäsin ne siitä lautaselle onneksi en kerinnyt niellä (ainakaan paljoa) kieli rupes heti turpoo ja hain uuden annoksen ruokaa ja söin suht nopee sen. koko tästä hommasta ehkä 10min eteenpäin rupesi kurkku turpoo ja happi loppuu. Ja eiku vauhdilla TK:hon. Adrealiinia ja antihistamiiniä suoraan piikillä lihakseen. Nyt alkaa olo helpottaa. Kohta ku olo helpottaa saa se abceen myyjä kuulla kunniansa. Saisivat ton saakutin lekurin laskun maksaa.Ei varmaa menis abc konkurssiin jos hankkisivat sellaiset pikkuiset kyltit siihen ruokien luokke jossa lukisi mikä on mitäkin. Kyllä nyt perunat ja porkkanaraasteen tunnistan mutta joku peruna-herne-majoneesi yms salaatti mössö on jo haastavampi.

                                                        Comment


                                                          Kyllähän sieltä noista saa ihan hyvätkin korvaukset kun menee jollekin asemapäällikölle puhumaan.

                                                          Comment


                                                          • Ja jos olisimme jenkkilässä, olisit tuleva miljonääri :)

                                                            Comment


                                                              Jeeep.
                                                              Kotimatkalla just laakkoselta, mis kävin sopimassa edellisen ilkivallan korjauksista, niin kolmen auton ketjukolari sit, mis sit meni mulla viimeisenä keula ruttuun. Tai no puskin palasiksi ja konepelti vähä mutkalla. Hyvin siis alkoi tääkin loma. :D

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X