Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Jotenkin tulee tämän ketjun viimeaikaisia viestejä lukiessa mieleen ketjun http://www.audiclub.fi/audifinns/sho...ight=vitsej%E4 ensimmäinen viesti ;)

    Comment


      Tuo talvipäiväkirja muuten naurattaa joka kerta vähemmän... Ulkohommissa alkaa jossain määrin kyrsiä pakkanen, hillittömästi hommia haittaava lumi- ja jääpeite sekä konttorin kellokallet, jotka eivät tavoiteaikoja laskiessaan tiedosta tämän lumi- ja jääpeitteen olemassaoloa.

      q-hullulle tämä keli on tietty hieno asia, mutta ei makeaa mahan täydeltä, työmatkan varrelta bemmikuskitkin alkavat oppia tavoille, eivätkä enää suostu yllätettäviksi.

      Comment


        Ei päähän ota mut vähän harmittaa. Ei menny TT katsastuksesta läpi, vänkärin puolen raidetangon pää väljä. :(

        Enemmän ottaa päähän tuo talvi. Nytkin katsastuksessa huomasin, että kamalat lumipallot puskurin sisässä välijäähdyttimien edessä. Ennen katsastusta sai kairata umpijäät konepellin yläosasta, että pellin saa edes auki. Kohta pitäs taas tankata auto, ja eikun kairaamaan. Ainoo posiitivinen tossa talvessa on, että autoa ei tarvi peseskellä kun ei oo yläpäältä kurassa niinku menneinä "talvina". Töissäkin vituttaa tuo kylmyys kun joka paikasta vetää kylmää ilmaa sisään.

        Comment


          Aamulla sai kirota, varaston katolta oli tullu lumet audin päälle.. siinä ensimmäiset kymmenen minuuttii meni lapion varressa ja arvaillessa miten paljon on lommoja konepellissä ja katossa ja onko tuulilasi menny paskaks ku on valmiiks jo muutama kivenisku.. Noh lumet kun sai pois niin ei nyt enää vituttanukkaan ei mitään menny sentään hajalle, on sitä onnea näköjään välillä itelläkin :) Ja oppi ainakin sen verran että tulee ne lumet näköjään hyvin sieltä katolta pois vaikka ei olekkaan plussa kelit..

          Comment


          • toistaviikkoa on jo odoteltu takapuskinta b6:een, eivät uskalla ruveta tarkemmasti peltiosia kohdistamaan kun ei kaikki palikat ole tulleet... Muuten suht nätisti korjattava ruttu mutta tuota puskuria ei tunnu löytyvän.. Ei kai täsä muuten mitään mutta kun on ollut jo toistaviikkoa ooppeli pihassa, mitähän ne ihmisetkin jo puhuu...

            Comment


            • on ollut jo toistaviikkoa ooppeli pihassa, mitähän ne ihmisetkin jo puhuu...
              Heh, meilläkin oli tuossa autonvaihtovälissä muutaman päivän vectra lainassa. Heti tuli naapuri kyselemään, että mitäs nyt on tapahtunut kun on audi vaihtunut opeliin.

              Comment


              • V**.. ja jne. viitti ees enää ääneen sanoa, puolikuudelta lumitöihin pihalla ja parkkarille reiskat jalassa, lunta miltei puolisääreen.

                Vanharouvakin jäi mahastaan kiinni, kun aura-auto oli pienen penkan ajanut parkkarin liittymään, eiku pakkia ja uutta vauhtia, hyvin tielle tultiin ja onneks ei tullu peräneulamäestä sillähetkellä muita autoja.

                Kyllä todella ootan, kun tulis kesä ja sais jammun veneen perään kiinni ja väistelis vain isoimpia lumi/jäävuoria.
                (ODOTTAVAN AIKA ON PITKÄ)

                Comment


                  Miksi just nyt? Miksei vasta kesäkuussa? Pakkasta -25 ja ilmastointi totesi, että lämmönsäätöläpän servomoottori rikki. Ja tottakait se puskee vain kylmää.

                  Comment


                    Kuulin vaimolta, että Kuopion seudullakin on tullut valkeaa lisää. Vastapainoksi olen työreissussa Kouvolan seudulla, täällä kuulemma nyt eniten lunta Suomessa. Alkuviikko meni Hesassa, on riittänyt sinnekin. Hitto missä kunnossa esim. Kallion kadut... Onneksi on q-kuume päässyt isekmään.

                    OT: Ingman saa kuulemma maidon maistumaan, Opel muovin(kin) ruostumaan.

                    Comment


                    • Univelka puskee päälle. Oisin tänää saanu nukkua iltapäivään asti tai siis olisin halunnu mutta klo 07.00 hyökkää kimppuu 2 nuorinta sisarta nyrkein,tyynyin ja lelujensa kera. Ai että mä rakastan käydä kotona. Luojan kiitos oon vanhin eikä täällä tarvi käydä ku pari kertaa vuodessa.Tuliaiset ouluun jotka lähtee ens viikolla on kipeä kylki, lukuisat mustelmat ja katotaan murtuuko yhtään kylkiluuta tällä kertaa jos joku keksii tulla pommilla nukkuvan päälle sohvan selkänojalta....Taas...

                      Comment


                        Apuhihnan kiristäjä petti ja pyörä heiluu aivan holtittomana. Iloinen asia on ettei sattunut äsken moottoritiellä vag-scope:n aikana vaan kääntyessäni filmtownin pihaan. Ei muuta rikki siis. Nyt odottelen hinuria että saa auton kotiin. Kai sen joutuu sitten kotipihalla vaihtamaan, onneksi on lauhempaa...

                        Edit: tiedetäänkö hintaa kiristemelle jo? Etka ei oikein toimi N97:ssa.
                        Viimeksi muokannut haraldh; 25.2.2010, 19:07.

                        Comment


                        • Eipä aukea enää urssista paksi. Äähh..

                          Comment


                          • Tervetuloa kerhoon, ysikympin takapaksia ei oo tarvinnu avata sitte joulukuun puolenvälin :) Tosin ei sinne juur mitään mahdukkaan, joten samapa tuo...

                            Comment


                            • Suomi ei kyl tunnu olevan kunnon oikeus valtio.. PRKL..... Asianomistajan näkökulmasta siis.

                              Comment


                              • Suosittelen lukemaan tämän, niin saa käsityksen siitä mitä on yleensä luvassa kun minä lähden hakemaan ajoneuvoa.

                                Tämä kerta ei ollut mikään poikkeus. Eräs kaveri päätti, että hän haluaa kohtuullisen diesel työmatkapirssin. Tuumasta toimeen jälleen kerran ja nettiauton kautta löytyi muutaman harhalaukauksen jälkeen Hämeenlinnasta (runsaan 100km päästä) maan paras 3b Passat 1.9TDi. Soittoa myyjälle ja päätimme minun työajan loputtua lähteä keskiviikko ehtoosta noutoreissulle. Alkumatkasta kävimme syömässä rullakebut (kyllä, tämä liittyy olennaisesti tarinaan) ja pääsimme n. 40km taipaleen, kunnes myyjä soittaa että eivät pääse passattiin sisälle. Auto seissyt 2 viikkoa pihalla, akku tyhjentynyt eikä aukea avaimesta. Lukkoseppäkin oli soitettu, eikä hänkään päässyt murtautumaan autoon. Sai liikutettua mekanismeja mutta salpa ei liikahtanutkaan. Nimim. kokemusta on, 3b passattiin ei pääse murtautumaan sisälle kuin takaovista oikealla työkalulla.. Jätetään se kikka forumia lukevien pitkäkyntisten takia kertomatta. Kun autoa ei kerran saanut auki eikä sisälle päässyt, niin eivät saaneet konepeltiäkään auki, että olisi akun saanut ladattua. Auto oli kuulemma niin syvällä lumessa etteivät saaneet sitä myöskään ylös, niin että alakautta olisi päässyt auton alle.. Lupasivat soittaa seuraavana päivänä uudestaan ja me käännyimme takaisin vittuuntuneena. Kiitos tuon rullakebun, minun elimistö meni täysin sekaisin. Kyllä oli voittajafiilis.

                                Kello häämötti torstaina kolmea ja mitään ei ollut vielä kuulunut. Kaveri päätti soittaa myyjälle, joka sanoi että kyllä tässä nyt saadaan sen verran aikaiseksi että lähtekää vain matkaan. No näin teimme. Myyjä soitti puolivälissä matkaa ja kertoi lukkosepän käyneen nyt toistamiseen uusin ideoin, eikä vieläkään toivottua lopputulosta. Olivat koittaneet saada hinattua sitä autoa pois lumen keskeltä koska vaihde oli vapaalla, käsijarru kytkettynä. Lopputulos oli viisi (5) katkennutta hinausköyttä ja mersu josta loppui nafta kesken kekkereiden. Myyjä oli laittanut autoliikkeen muut autot pihalla käyntiin akkua lataamaan sillävälin, tuloksena yksi ABK B4 joka keitti koska flekti ei toiminut ja jonka syyläri päästi vedet hanttarin jalkatilaan.

                                Päätimme kuitenkin mennä paikanpäälle koska oli enää puolet matkasta jäljellä. Auto oli tosiaan siellä ja pojat olivat ottamassa pohjapanssaria arvon Pastorista irti. Sekin lähti jopa kahden pultin voimin, kolmas pyöri tyhjää, mutta sitä sai työnnettyä vähän sivuun tilan saamiseksi. Kaapelikenkiä ei saanut startille niin ettei se olisi ottanut maihin kiinni, joten päätimme kuoria starttikaapelista vähän kuorta pois kengän kiinnittämistä varten. Toinen mersu (naftaa sisältävä) viereen, kaapelit paikoilleen ja hurraa, passatin oven ledi heräsi henkiin. No ei muutaku autoon sisälle- tai siis oltaisiin menty jos se kaukosäädin olisi suorittanut jotain. Sen koodaukset olivat tietysti kaikkien näiden sättäysten jälkeen nollautuneet. Ovet eivät aukea avaimella, kaukosäätimestä ei tapahdu mitään eikä sitä saa koodattua kun lukkojakaan ei saa auki.. Mitä jää jäljelle?

                                No ei se hanttarin takalasi oikein antautunut magliten kanssa. Vasaralla kun hakkasi tarpeeksi kauan niin kyllä sitä sisälle pääsi. Ryömiminen sisälle ikkunan kautta, vehkeet tulille ja ovet auki, eikun koeajolle. Mitä nyt yksi lasi puuttuu, tuskin se ajomukavuutta kauheasti vähentää näillä pakkasilla..

                                Auto tuntui oikein hyvältä kaikin puolin, mitä nyt yksi sivulasi puuttuu.. Vaihdoimme kuskia ja eikös kaverini päättänyt sammuttaa sen, sillä kustannuksella että akussa ei vieläkään yhtään henkeä. Edes mittaristovalot eivät syttyneet.. Mahtavaa. Ihan kun tässä ei vielä olisikaan kylmä, vasta ulkona koitettu murtautua tähän autoon tunti jos toinenkin. Sanoin kaverille et jos tuntisin yhtään raajaani tällä hetkellä, niin yksi nyrkeistäni sopisi tällä hetkellä erittäin hyvin silmäkulmaasi. Sen verran saattoi vituttaa. No ei auttanut, soittoa myyjälle et ollaan täällä jossain keskellä ei mitään, tuokaas kaapeleita. Kuulosti muuten erittäin riemastuneelta..
                                No vehkeet uudestaan tulille, oli oikein mukavaa odottaa pakkasessa taas sellaiset puolisen tuntia. Ihan kun ei olisi valmiiksi vielä vituttanut.

                                Pastrahus ostettiin kuitenkin kaikkien näiden tapahtumien jälkeen ja kotiin ajettiin. Paluumatkalla ei jostain syystä sattunut enää mitään, mikä on suorastaan hämmästyttävää. Olisi ollut mukava selitellä poliiseille miksi yhden ikkunan sijasta on jätesäkki ja takapenkki täynnä lasisilppua..

                                Valitan sekavaa tekstiä ja kirjoitusvirheitä. Olen herännyt aamu viideltä töihin, ajanut Hämeenlinnaan, murtautunut Passattiin sisään pakkasessa, ajanut sen Turkuun ja ollut koko päivän syömättä muruakaan. Hieno päivä..

                                Comment


                                • Kai se oli sentään nettiauton halvin 560 tkm ajettu helmi? :)

                                  Comment


                                  • Alkuperäinen kirjoittaja Heksa K
                                    Kai se oli sentään nettiauton halvin 560 tkm ajettu helmi? :)
                                    Ei ollut ei. Auto itsessään on erittäin hyvä, ulkoa ja sisältä, sekä teknisesti. Siksi se matkaan lähtikin vaikka hakeminen tuottikin lievää päänvaivaa ja hammassärkyä..

                                    Omaa jo uuden lasin ja avaimet koodattu..

                                    Comment


                                    • Ei ihan edellisen kertojan tasoisiin tapahtumiin päästä, mutta tarinakin on vielä kesken. Eli uusi sigun mukainen A6 menee linjalle viikolla 14 ja sitä odotellessa kulkuvälineenä on tämä vaihdossa menevä V70 D5 AWD Classic vm 2007. Nyt sitten perheen kanssa Hellsingistä Vuokattiin hiihtolomalle, mikäs on ajellessa isolla, mukavalla ja uudehkolla (60+ tkm) autolla. Kunnes sitten tiistai-iltana auto ilmoitti, että "ajonvakausvirhe, huolla mahdollisimman pian" (tjsp). Samalla katosi puolet vedosta (peräpää), luistonesto ja tuo ajonvakautus (DSTC in Volvo-language). Käytin Sotkamossa koodien luvussa, mutta vain osa koodeista nollautui. Sinnä jäi "tietoliikennevirhe nelivetojärjestelmässä" (jälleen tjsp).

                                      No, ei muuta kuin aikaa tilaamaan marmorilta ja auto sinne keskiviikkona. Olettaen että on jotain vietävää, kun lauantaille on luvattu mukavaa nollakeliä ja räntäsadetta. Kyllä sitä kelpaa ajella vajaavetoisella ja kitkarenkailla ilman ajonvakausta...

                                      Ja muutenkin tuntuu hyvältä syytää rahaa autoon, joka on jo käytännössä myyty. &%#¤ olis kyllä voinut kestää vielä sen kaksi kuukautta.

                                      Comment


                                      • Heh, meilläkin oli tuossa autonvaihtovälissä muutaman päivän vectra lainassa. Heti tuli naapuri kyselemään, että mitäs nyt on tapahtunut kun on audi vaihtunut opeliin.
                                        Näin talvella on ollut tarkoitus ajaa pääasiassa tuolla profiilissa mainitulla äRSytyksellä, ei ole oikein toteutunut kun pitää jatkuvasti päivittää tekniikkaa. Ihmiset jo tottuneet vanhaan punaiseen Audiin ja hauskaa huomata kuinka suhtautuvat jos en olekaan Audin puikoissa. Naapurin tyttö (vasta 3v tirriäinen) sanoi eräänä päivänä kun olin kolmisen viikkoa joutunut lipsuttelemaan täysin hajuttomalla ja mauttomalla baijerilaisella että "aika hieno auto sulla". Pari asiakasta on kommentoinut samaan tyyliin, toinen kysyi "oletko vaihtanut hienompaan". Hyvin on mennyt merkillä mielikuvamarkkinointi perille, on kai se BMW varmaan sitten jotenkin hieno auto vaikkei ominaisuuksiltaan mitenkään äRSytystä vastaakaan ja uutena ollut ainakin kaksi kertaa RS2:ta halvempi. Ainakin saa ajaa Audilla huomaamattomasti liikennevirrassa, ainoa mikä harmaasta massasta erottaa on kirkuvan punainen väri jota ei päässyt valitsemaan.

                                        Comment


                                        • Alkuperäinen kirjoittaja sami
                                          Pari asiakasta on kommentoinut samaan tyyliin, toinen kysyi "oletko vaihtanut hienompaan". Hyvin on mennyt merkillä mielikuvamarkkinointi perille, on kai se BMW varmaan sitten jotenkin hieno auto vaikkei ominaisuuksiltaan mitenkään äRSytystä vastaakaan ja uutena ollut ainakin kaksi kertaa RS2:ta halvempi
                                          Baijerin ikää tiedostamatta, mutta kuvitelma et risaa uudempi tuotos. Nykyään porukka katsoo et toi on vanhan näkönen siis joku romu varmasti, asiaa sen enempää ajattelematta. Bemarithan on jo pelkästään badgena olleet p*ll*magneetteja oli baijeri mikä tahansa. Näin se vain on ei sille voi mitään. Puoliso kandinaatit tähän asti kaikki syttyny bemareista. Noh tahkolla oli huomattavissa rinkeli positiivisuutta, pikku hiljaa. Toki kaukana taustalla näkyi e30 baijerilaisia jotka huomasi heti, mutta ei tunnistanut merkkiä... Hyvä niin.

                                          Comment


                                          • Närästää. Ihan siis oikeasti, mutta myös muutenkin. Espoo-Hämeenlinna-Espoo tuossa neljän ja seitsemän välillä ja on se vaan kumma, että sitä turvaväliä ei osata pitää. Itse pyrin liikennetilanteesta riippuen pitämään vähintään 50-100m edellä menevään, mutta ei ole ollenkaan kivaa, kun takapuskurissa joku yrittää saada selvää mallimerkinnöistä niiden päälle pakkautuneen lumikerroksen läpi ja etäisyyttä on sen 5-10m. Ei auta kiihdyttäminen tai hidastaminen, ei takasumareiden tai jarruvalojen vilkuttelu - perseessä roikutaan kuin takiainen. Kyllä tuo nyt vielä kesäkelillä jotenkin on ymmärrettävissä, mutta tuolla oli tänään(kin) todella liukasta ja lumi pöllysi. Ja ei, en todellakaan ollut mikään tientuke - cruise päällä ja siellä huomautusrajalla menin koko ajan.

                                            Kiitos ja anteeksi.
                                            Viimeksi muokannut Otto.; 26.2.2010, 19:16. Perustelu: typo

                                            Comment


                                            • Vähän OT. Vieläkös Samilla on punainen paholainen olemassa?

                                              Comment


                                                Ohh, tuo Opel GT on kyllä hieno.

                                                Comment


                                                  Nojoono, mielipiteet on ku persreikä. Jokasella omansa, mut itte en kyllä tykkää yhtää.

                                                  Comment


                                                  • Baijerin ikää tiedostamatta, mutta kuvitelma et risaa uudempi tuotos.
                                                    Aikaisemmin mainittuna "ihailun kohteena" on ihan tavallinen 500 sarjan E39 joka on 2000 luvulta, onhan se pomminvarmaa tekniikkaa ja uskomattoman hiljainen mutta muuten yliarvostettu malli kansan silmissä. Makujahan on tosiaan monia, uskoisin että suurin osa hankkisi mieluummin samalla hinnalla uuden KIA:n kuin RS2:n. Itse en KIA:lla tekisi mitään, jos niin huonosti on asiat Helsingissä voi kulkea kävellen ja suksilla, jotkut myös julkisilla.

                                                    Vähän OT. Vieläkös Samilla on punainen paholainen olemassa?
                                                    Kilpuri on pientä poikaani varten tallessa, kai sitä voi vielä reilut 10 vuotta säästellä jälkipolville. Itse en ole koskaan pitänyt luiskakeulamallisesta autosta mutta se on nopein koppa mitä sille tekniikalle sai aktiiviaikoina rakennettua.

                                                    Mutta asiaan, tällä hetkellä ei oikeastaan ota päähän muu kuin äRSytyksen rötääminen. Toivottavasti puolakonversio auttaa ettei taas löydy muuta mukavaa päivitettävää.

                                                    Comment


                                                      Alkuperäinen kirjoittaja sami Näytä viesti
                                                      Itse en ole koskaan pitänyt luiskakeulamallisesta autosta mutta se on nopein koppa mitä sille tekniikalle sai aktiiviaikoina rakennettua.
                                                      Ja takaisin, millä tekniikalla tuo on?

                                                      Comment


                                                      • Mitä Anssi tuossa edellisessä sano, niin yhdyn siihen, siis Anssin kommentiin, kys. autosta, hitto onko tämä niin vaikeasti selitettävää?

                                                        Comment


                                                        • Eipä tarvii tuota peliä enää katsoa p****le!!!

                                                          Comment


                                                          • 3-0 tattis moro ja hyvät pyhät.

                                                            Comment


                                                              No, tieshän tuon miten tuossa käy...Suomea viedään kun pässiä narussa !!!Ei voi mitään....

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X