Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Ei niin =)

    Comment


    • no toivottavasti emäntä sulattaa ne jotenkin :D

      Comment


        Hiekoitetut tiet. Oikeasti, nyt on sen verran pakkasta että suolaa ei voi levittää joten parit pienemmät tiet oli hiekoitettu. Ihme toimintaa, jos saatana ei ihmiset osaa ajaa lumisella tiellä niin jättäköön sen autonsa kotiin. Verorahoillahan se hiekka-auto on täällä pyörinyt.
        Samaa mieltä. Varsinkin suolaus on niin hanurista.

        Comment


        • Teiden hiekoittamiselle lie kuitenkin se peruste, että raskas liikenne ei joutuisi ongelmiin.

          Vaikkakaan en minäkään siitä hiekoittamisesta pidä, ennemmin kuitenkin näin kuin suolaa.

          Comment


          • Kyllä mie niitä emännälle näyttelin , mutta eipä tuota tuntunu kiinnostavan.

            Comment


              Samaa mieltä. Varsinkin suolaus on niin hanurista.
              Suolaus vielä syvemmältä kuin hiekoitus, mutta pointti oli se kun nyt ei voi suolata niin tarvii sitten hiekkaa ripotella reilulla kädellä...

              Comment


              • Joku saatanan kesseli kävi sitten viemässä autosta uudenvuodenyönä soittimen, kaiuttimet ja joitakin työkaluja. Oli sitten samalla rikkonut tuhkakupin ja repinyt katosta kattoluukun ohjauspaneelin paskaksi.

                Comment


                • Unohdin antaneeni yökuskille vapaata. Täällä nyt istutaan itse kuuntelemassa palelevien juopuneiden vittuiluja vaikka piti istua takkatulen ääressä mamman kanssa. PRKL !! Noh, itepähän olen ammattini valinnut..

                  Comment


                  • Siinä sentään tietää ainakin yleensä kun yötöihin joutuu. Lumitöis se tahtoo olla melko arpapeliä että tuleeko vaiko eikö ja jos tulee nii tuleeko tarpeeks... Tietäähä toki sen että pitää olla valmis lähtemää mutta ei se nii kauheesti lämmitä. Emmä toki valita, ittehä olen vielä saikulla vaikka töissä pitää välillä vähän käydäkki :D

                    Ja kaiken vittumaisinta on se jos itte pitää nousta kattomaan onko sitä vaiko eikö. Ja jonsei herää nii sitte jää koko kylän lumet lykkimättä.

                    Comment


                    • Vaikkakaan en minäkään siitä hiekoittamisesta pidä, ennemmin kuitenkin näin kuin suolaa.
                      Kuhan kattovat vähän mihin hiekkaansa pistävät. Kohta on auto hiekkapuhallettu ajaessa :S
                      Hiekasta risteysalueen ulkopuolelle, ei kiitos :)

                      Audilla ajeassa, kun ei suolasta hirveesti pitäis haittaa olevan, kun koko auto on sinkitty. Itellä ainakin pohjakin samassa kunnossa, kun ostaessa ;P

                      Comment


                        Mutta suomessa kun ei ole hiekattomat tiet niin ne jyvät hakkaa kaarista sinkinkin äkkiä auki ja seuraavaksi onkin suola vasten peltiä....
                        Eli oli audi taikka ei, niin suolankin voisi poistaa suomen teiltä.

                        Tosin oma kohtaisesta kaksipiippuinen homma, sillä ruostuneiden autojen ansiosta tienannut jonkin verran......

                        Comment


                          Nilkka leikattu eilen, kipsiä ja pitkää sairauslomaa. Voi tulla vähän tylsää kotona päivisin.

                          Comment


                          • Ottaa päähän kun karkasi Audi penkkaan tuossa yks päivä. Olin kääntymässä valtatieltä moottoritien rampille, mutta olikin liikaa vauhtia. Renkaat lukkoon ja jyräsin liittymän yri penkkaan. Onneksi ei ollut liikennemerkkejä eikä muitakaan esteitä edessä. Onneksi paikalle tuli pian työntöapua. Oli eka kerta kun auto vei miestä. Sitten katselin yks päivä öljyjä ja perkule oli ihan alarajassa. Ilmeisesti kylmäkäynnistykset hukkaa öljyä reilusti. Tai on se tarkistuskin kyllä vähän unohtunut. Eniten vituttaa se kun molemmat konepellin takakulmat on vääntynyt. Oli saakeli jäätä siellä konepellin ja tuulilasin välisessä kolossa niin paljon että nappas kiinni kun avasin konepeltiä. Sit kun muka varovasti kääntelin niitä takaisinpäin niin tottakai toinen meni liikaa, murtui jonkin verran se pelti.

                            Comment


                            • Puhkes sitte audista takarengas motarilla. Ei onneks käyny pahemmin mut kerkesin tovin ajaa ennenkö ymmärsin että on puhki, huomenna selviää onko vanne kiero....

                              Comment


                              • Kyllä alkaa pikku hiljaa v-käyrä nousemaan. Ostin puhelimen nettimarkkinan kautta, puhelinta ei alkanut kuulua, ajattelin kysyä mikä hommassa mättää. Myyjä vastasi että on ollut sairaalassa ja sieltä käsin ei oikein puhelinta viedä postiin. No päätin perua kaupat ja myyjä lupasikin palauttaa rahat mutta eipä niitä ole kuulunut. Tämän viikon loppuun niitä odottelen sen jälkeen otan muut keinot käyttöön. Ai että ottaa pattiin tällainen homma kun luvataan rahat palauttaa mutta sitten niitä ei tule.

                                Comment


                                • Täällä foorumilla uskallan ACF-jäsenille maksaa etukäteen tilille kaupat mutta en kyllä nettimarkkina yms. kauppasivuilla. Aikoinaan olin ostamassa nettimarkkinasta PC:tä mutta myyjä halusi koko summan ennakkoon vaikka mh:lla olisi kone tullut ja kaupat jäi tekemättä.

                                  Comment


                                  • Ite uskaltanu maksaa ennakkoon vaikka mitä, mutta tällä kertaa taisi sattuu huonompi tuuri. Mutta toivottavasti kääntyy parhainpäin homma.

                                    Comment


                                    • Aamulla syttyi jäähdytinnesteen merkkivalo. Nesteet näyttäs olevan täynnä. Autoon just asennettu lohkolämmitin minkä yhteydessä nesteetkin kai vaihdettu. Kai halus viettää pidemmät vapaat :S

                                      Comment


                                        Voipi olla joskus ihan kahveekupillisesta kiinni se nesteen merkkivalo. Loraus lisää niin sammunee.

                                        Comment


                                          Alkuperäinen kirjoittaja Arttumutanen Näytä viesti
                                          Ite uskaltanu maksaa ennakkoon vaikka mitä, mutta tällä kertaa taisi sattuu huonompi tuuri. Mutta toivottavasti kääntyy parhainpäin homma.
                                          Juu kyllä sitä niin kauan uskaltaa kunnes se osuu omalle kohdalle. Iteltä kusetettiin 300e aikoinaan niin sen jälkeen en ole maksanut kuin luotettaville etukäteen. Esimerkiksi just ACF jäsenille voisin maksaa, mutta en maksaisi edes tämän foorumin käyttäjälle joka ei ole kerhon jäsen. Tietty jotain pieniä summia voi maksaa vähän huolettomammin.

                                          Comment


                                            Älkää nyt liikaa mainostako että hakemalla jäsenyyttä jäsenet lähettelevät rahaa tuosta vain.

                                            Comment


                                            • poskiontelon tulehdus, punkteerasivat toisen ,toinen jäi yritykseksi.
                                              ei muuten kukaan koske enää mun nokkaan ;(

                                              Comment


                                              • Mulla jäi vastaavasta toimenpiteestä armeijassa traumat. Ihan täys kahjo oli se lääkärikin. Huhujen mukaan oli ollut eläinlääkäri ennen ja saanut potkut siitä hommasta... Jos vain lääkkeillä ja suihkeilla selviää, niin suosittelen välttämään tuota punkteerausta.

                                                Comment


                                                  16-vuotiaana oli liian kylmä keväällä kun sain A-kortin, poskiontelon tulehdus siitä sitten tuli. Ei lähtenyt pois lääkkeillä koko kesänä. Mutta lähti kun otettiin lääkkeet pois kokonaan ja punkteerattiin kerran. Molemmat puolet. On se kyllä paksu se v*tun neula... Antaisin punkteerata toisenkin kerran, mutta vain jos on kokenut lääkäri neulan toisessa päässä. Oli nimittäin aika tuskaista, kun vastavalmistunut yritti ensin.

                                                  Comment


                                                  • Intissä auk komennuksen aikana oli 2x poskiontelotulehdusta ja 1x keuhkoputkentulehdus. Molemmat ohi lääkkeillä ja sairaalassa makaamalla. Väittivät vielä, että tilat on kunnossa. Noh sitä ennen p kaudella ja jälkeen j kaudella toisessa paikassa en kärsinyt edes minkään moista flunssaa :D

                                                    Vähän vastaava tauti teini-ikäisenä oli pusutauti. Kesti koko kesäloman ja vähän yli, noin 2.5kk yhteensä :) Söi hieman miestä (poikaa). Kuume koko ajan jotain 37.4-38.5. Yleensä nostaa kovan kuumeen, itellä vain lievän niin kesti sit hiukka pidempään. Kurkku oli tohjona koko ajan toki :/

                                                    Comment


                                                      Poskiontelotulehduksen hoitaminen kannattaa aloittaa ihan ensimmäisenä siten, että juo reilusti nestettä muutaman päivän ajan. 3-4 litraa ja enemmänkin. Punkteeraukset vähenee huomattavasti.

                                                      Comment


                                                      • ..ttu luulin ajavani laatuautolla mutta ei..pakkanen näemmä tappoi automme eilen kesken lomareissun.. öljynpainevalo rupesi palamaan,auto lähimmälle pysäkille parkkiin ja raklatusta kuuluu jo koneesta voi ..ttu. Kaikki autoni tähän asti ollu yli 300tkm ajettuja eikä oo kyl kone levinny yhestäkään..ja tää alle 150tkm ja laukee tollee..ja vissiinki aika yleistä näitten mottien kohalla..noh eiköhän siinä ollu vuodatusta jo tarpeeksi..

                                                        Comment


                                                        • ..ttu luulin ajavani laatuautolla mutta ei..pakkanen näemmä tappoi automme eilen kesken lomareissun.. öljynpainevalo rupesi palamaan,auto lähimmälle pysäkille parkkiin ja raklatusta kuuluu jo koneesta voi ..ttu. Kaikki autoni tähän asti ollu yli 300tkm ajettuja eikä oo kyl kone levinny yhestäkään..ja tää alle 150tkm ja laukee tollee..ja vissiinki aika yleistä näitten mottien kohalla..noh eiköhän siinä ollu vuodatusta jo tarpeeksi..
                                                          Todennäköisesti huohotin jäässä.
                                                          en haluais kääntää veistä haavassa, mutta tuossa kirjoitin facebookiin pari viikkoa sitten statuspäivitykseen että kaikki turbovolkkareilla ajavat muistakaa tarkistaa huohotinletkut, tai edes ajaa öljytikku raollaan että tulevat sitten siitä pihalle eikä välijäähdyttimiin yms.

                                                          Eli ei tuo tapauksesi pelkästään auton huonoutta ole, vaikka sen paremminkin toki ois voinu suunnitella. etenkin 2.7BiT on todella huonosti suunniteltu tuosta kohtaa.

                                                          edit_ tietysti jos homma ei ollut huohottimesta kiinni niin pyydän anteeksi ja sit saa haukkua autoa...

                                                          Comment


                                                          • Alkuperäinen kirjoittaja samii81 Näytä viesti
                                                            ... alle 150tkm ja laukee tollee..ja vissiinki aika yleistä näitten mottien kohalla..
                                                            Tuntuu liittyvän monesti LL-huollot näihin laukeamisiin. Mites tämän yksilön kohdalla?

                                                            Comment


                                                            • LL-huollettu viime helmikuuhun asti jolloin auton ruotsista hain..vaihdettiin suomessa sitten normaaliin huoltoväliin kun sitä suosittelivat..konetyyppi on avj. harmittaa vain niin pirusti ku ois ollu kauhee kelkka kuume päällänsä mut taitaaki sitte mennä rahat tohon rimpulaan..:)

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X