Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Itseäkin vuonna -92 kismitti rei´ittää kaksi vuotta vanha cq20v:n lokasuoja, mutta näin se määräys menee. Huolellisesti asennettuna ja ruostesuojattuna tuo yleisin kaksireikäinen Audi/VW vilkku kuitenkin kestää auton iän ja vilkun värinkään ei tarvitse aina olla tylsä oranssi.

    Comment


    • Meinasimpa pistää audin tulille et latailee vähän akkua, mut oli jo liian myöhästä! Laturi tietenkin mökillä, jes! :D

      Comment


        Joo ei sitten ollukkaan hall oikeeta mallia vaan tarkotettu johonkin muuhun, kenties sellasiin joissa on joitakin alipainejuttuja jakajalla? Yläosa pyörii ja alaosan pitäis tulla kiinni jakajan runkoon korvallisilla joita omassa autossa ei oo..

        Comment


          Webasto sitten ostetusta kiesistä ihan p*****na. Ei kannata korjata, uutta peliin. Siinä meni nekin veronpalautukset eikä piisantkaan. Phyi.

          Comment


          • Kannattaa Jari miettiä esim eberi comin tarjoamaa eberi pakettia tilalle. Pitäisi saada toimimaan myös webaston kellolla (luulisin), eipä tuo anna kun käskyn että ala pöhistä :-) Voipi tulla xx kertaa halvemmaksi, kuin uusi webasto

            Comment


              www.eeperi.com/webasto_vesilammittimet.html

              Comment


              • muistinpa väärin nuo webastojen hinnat. Olivatkin ehkä inansa halvempia kuin muistikuvissa, onpa tuo 5kw eberi silti vielä 250e halvempi kuin 5kw webasto :-)

                Comment


                  Paja, jossa käytin asentaa kumpaakin. Nykytilanne on, että ovat suunnilleen samanhintaisia, taisi olla 70€ eroa (Eber halvempi). Settiä ja osaa saatavilla kumpaankin. Kilpailu rules.

                  Comment


                  • kannattaa myös kattoa ebayn tarjonta. Itse sain 290€ kunnostetun thermotop E:n ja telestart t90. Paketin mukana tuli kaikki uudet letkut ym. tarvikkeet

                    Comment


                    • Ei sitten vakuutusyhtiö alkanut korvaamaan ainakaan ensi yrityksellä jalkavamman toistaiseksi viimeistä lääkärikäyntiä. Ei ne puhelinpalvelussa eikä konttorilla sanoneet mitään, ettei korvata, mutta päätös näyttää kielteiseltä paperilla.

                      Jos soittelisi huomenissa ja kyselisi perusteita uudestaan. On se kumma, kun jalka ei parane kuudessa viikossa, mutta yli sen meneviä hoitokertoja ei huomioida enää. Sitä varten kuitenkin vakuutus on otettu, että vamma hoidetaan, kun se kerran on syntynyt.

                      Comment


                        Tänä pimeyden ajanjaksona jaksaa ottaa kupoliin iänikuinen ongelma, pitkiltä lyhyille valoille vaihtaminen. Saakuti, kun joutuu töikseen ajamaan jonkun tunnin viikossa autoa ja kovin tiheään toistuu seuraava (valo)kuvio. Nouset ylämäkeen kohoavaa tienpätkää, mäenharjanteen/kukkulan toisella puolella on tulossa toinen auto vastaan. Vaihdat lyhyille valoille, ennen kuin omat valosi häikäisevät vastaantulijaa. Vastaantulija posottaa pitkät päällä, kunnes on ehtinyt häikäistä sinut täysin. Eihän niistä vastaantulevan valoista voi mitenkään arvata, että nyppylän takana on joku tulossa... Voi Väyrynen!

                        Rekkakuskeille kiitos, 99% ymmärtää yskän. Sapettaa, kun efekti on suunnilleen sama kuin umpipimeässä joku nakkaisi valonheittimen yks'kaks päälle vasten silmiä. Ännngh!

                        Comment


                          Olin tuos pari viikkoo sitten menos peseen autoo ja reissu ei tietenkää menny ihan niin ku elokuvis... Kaikki meni hyvin siihen asti kunnes pesuri oli tulossa perästä keulaa kohti ja tuulilasin kohdalla alko harjan takaa kuulua epäilyttäviä ääniä... Pesurin edettyä hieman konepellin päälle kaikki hauskuus paljastui, vänskän vinkkari oli noussut pystyyn. No harja tempas uudestaan kiinni pyyhkijän sulkaan jolloin sulka muutti olomuotonsa V- kirjaimen muotoiseksi ja sinkoutui hallin seinään! Noh saimme koneen pysäytettyä ja ruinattua huoltamolta uudet pyyhkijät. Tässä vaiheessa mietiittiin et ei paha reissu, ilmanen pesu ja pyyhkijät kunnes kuskin puolen pyyhkijän varsi lipes kädestä ja tietenkää siihen ei kerenny laittaa sitä uutta sulkaa paikoilleen! No eipäs siinä, tuulilasi palasiks alhaalta ylös asti ja viel vänkärin reunaan asti... Että sellainen pesureissu tällä kertaa.

                          Comment


                            Hannes, tuon lasin sirpaloitumisen voi yrittää ottaa myös osin positiivisena. Entäs jos se lasi olisi mennyt palasiksi täydessä vauhdissa edelläajavan renkaasta lentäneestä kivestä tai nastasta?

                            Comment


                            • Jos sulla on lasiturvavakuutus, niin todennäköisesti vakuutuksen piikkiin saa uuden lasin. Näin kävi kaverille, pyyhkijän sulkaa vaihtaessa iski varsi vahingossa lasin rikki. Tottakai jos kovin viisas olisi, niin pistäisi jotain lasin päälle vaihdon ajaksi, jos vahinko käy..

                              Comment


                                Niin parempihan toi on et se sattu siel pesuris ku liikentees... Ottaa vaa päähä tollanen kämmi... Meinas huoltamon pitäjä et oli kuudes tapaus tälle talvee "varrettomille" sulille. Parempi tuuri mulla oli ollu ku jollain Pösömiehellä, sillä oli repiny koko pyyhkijän varren se kone!

                                Comment


                                • Hohhoijakkaa. Tänään tuli käytyä lääkärisedän puheilla ja jatko sairaslomaa 10.1. asti. Ja keppien kanssa pitäis "osavarauksella" köpötellä vielä kolme viikkoo. Nyt kolme viikkoo ja päivä saikkua takana ja ihan valmis menemää vaikka johki räkälään vessoja siivoomaan. Alakaa pikkuhiljaa ahistamaan tämä tekemättömyys. Vinkkinä muillle, ei kannata teloa polveensa...

                                  Comment


                                  • Kestolentsu ollut päällä kuukauden, (ei sika) järetön ressi töissä ja 12h päiviä, eilisen päivän ja kokonaisfiiliksen kruunasi töistä lähtiessäni kasassa oleva Audin takaovi! Mamma sitten päättänyt "hieman" peruutella ja ihan kunnon vauhdilla...Johan tuo kolme kuukautta kerkeskin mulla olemaan.

                                    Onni onnettomuudessa oli se, että torspoilija oli jättänyt yhteystietonsa lasinpyyhkijän alle. Ihme! Ei siis sentään enää tullut taloudellista harmia, mutta muutenhan tuosta nyt taas tulee ylimääräistä vaivaa ja stressiä ja saa taistella maalausfirman&tarkastajan kanssa jotta lopputulos tyydyttää...V**tu!

                                    Comment


                                      täs loppukesästä todettiin reuma ja 5 viikkoo saikkua..töihin palasin ja aloitin lääkityksen.kas kummaa lääkitys ei sopinutkaan ja se jouduttiin keskeyttään, josta seurasi viikon sairasloma..taas töihin ja odotteleen reumalääkäriin pääsyä..sieltä taas 2 viikkoo saikkua ja uus lääkitys. henkisesti ja fyysisesti todella raskasta tuollainen, kun oon kuitenki 25v eli suht nuori tähän sairauteen..jatkuvat kivut ja unettomuus mutta silti olen yrittänyt jaksaa töissä olla..mutta nyt sitten se ETTÄ OTTAA PÄÄHÄN! johtajat töissä vittuilevat, vihjailevat jotain epämääräistä ja kiukkuavat jatkuvasti.jotain henkistä painostusta, ilmeisesti yrittävät saada mua eroomaan töistä..ja kaikki vaan sen takia, että olen ollut sairaslomalla aika paljon ja en tietenkään sairastumisen takia pysty yhtä reippaaseen työntekoon kun muut..olen kuitenkin hoitanut hommani nii, että ns liukuhihnahommassa ei ole tullut minkäänlaista ruuhkaa minun takiani! vaan olen pysynyt muiden vauhdissa hyvin..

                                      jos jollakulla on jotain hyviä neuvoja mulle ni antaa palaa..

                                      lisätääs viel, et ekan viiden saikkuviikon jälkeen piti itse ruinata siirto kevyempiin hommiin lääkärin kehotuksesta ja nyt auotaan ja "uhkaillaan" siirrolla johki muuhun hommaan. alkuvuodesta todennäköisesti lomautetaan porukkaa, joten enköhän ole ensimmäinen "voittaja".
                                      Viimeksi muokannut hartge; 4.12.2009, 20:36. Perustelu: unohtu kertoo

                                      Comment


                                        Erikoista. Eihän niillä pitäs olla mitään syytä ylimääräiseen kiukutteluun, jos kerran hommat tulee tehtyä ja jotakuin kunnialla. Anna soittaa suutaan.

                                        Comment


                                        • Pekalle tsemppiä ja koita jaksaa, (ole vahva) aikalailla yleistä mitä lehtiin uskomista tuo "työpaikkakiusaaminen".

                                          Comment


                                            Osaat hyvin työsi ja pysyt "urakassa" mukana. Aivan turha on pomojen aukoa päitänsä. Jaksamista!
                                            Emännän 7-vuotiaalla kummitytöllä todettiin reuma reilu pari vuotta sitten. Ikävää, kun sairaus iskiessään ei katso ikää.

                                            Comment


                                            • Tsemppiä Pekka isosti ja kiitos!

                                              Ei meinaan kyllä vituta tuon sun kommentin jälkeen juuri yhtään kasassa oleva oman Audin takaovi...Pitäis aina muistaa suhteuttaa ne omat vitutukset.

                                              Yritä olla vahva siellä töissä ja yritä olla välittämättä siitä hiillostamisesta. (Joo helppo sanoa.) Luulis niitten jossain vaiheessa kyllästyvän ja lopettavan, toivon mukaan.

                                              Comment


                                              • Huoh.
                                                Joku koittanut kuskin puolelta sisään, listassa kaunis nirhama ja nyt kohisee 80km/h+ vauhdeissa.
                                                /facepalm

                                                Comment


                                                  Pekalle tsemppiä täältäkin, kovasti tuli mieleen kerran sairaalassa ollessani vanhan elämän katkeroiman naisen sanat "Koskaan ei mene niin huonosti ettei jollain toisella menisi huonommin".

                                                  Itse ajattelin juuri laittaa tähän, että urssiin ei tullu virtoja ollenkaan. Syy: liian korkea akku joka maadoittanut itsensä takapenkin tukirautoihin -> plus kaapelien suojat sulanu + toinen niistä melkein poikki, tämä aiheutti virrattomuuden.

                                                  Nyt vaan askartelemaan starttikaapeleista uutta plus piuhaa.

                                                  Comment


                                                    Itse ajattelin juuri laittaa tähän, että urssiin ei tullu virtoja ollenkaan. Syy: liian korkea akku joka maadoittanut itsensä takapenkin tukirautoihin -> plus kaapelien suojat sulanu + toinen niistä melkein poikki, tämä aiheutti virrattomuuden.
                                                    Toisilla on tuosta liian korkeasta akusta tullut pahempiakin kuin vain "virrattomuutta", eli aihetta "iloiset asiat" ketjuunkin, ettei laite palanut :)

                                                    Comment


                                                    • Tänään tuli kehä I:sen valoissa joku täti hyndailla audin perään...ainakin takapuskuri menee vaihtoon!

                                                      Comment


                                                        Alkuperäinen kirjoittaja jta Näytä viesti
                                                        Toisilla on tuosta liian korkeasta akusta tullut pahempiakin kuin vain "virrattomuutta", eli aihetta "iloiset asiat" ketjuunkin, ettei laite palanut :)
                                                        Tämä hyvinkin totta! Penkki oli kohtuu kuuma ja mustunut jo :S Noh onneksi on Sveitsin poika jättäny kuskin penkin alle 2kg sammuttimen, sillähän jo sammuttaa isommat rakennus palotkin :D

                                                        Comment


                                                        • Tuli sitten saatana lasautettua tutkaan ylinopeutta! ja nyt ottaa päähän niin perkeleesti. Ei poliisi uskonu vaikka kuinka yritin sanoa että olin siinä justiin lätkän kohdas kun tutkasivat nopeuden. 20 päiväsakkoa! !"¤!"#%&!"#&!"#&!½"#%&!"#

                                                          Comment


                                                            Oli mielessä tehdä tänne pienimuotoinen ohje TIG-hitsauksesta ohuelle rosteriputkelle, siis sellainen että kaikki osaa tehdä siistit saumat ilman mitään "tissejä" tai muuta paskaa saumoissa.
                                                            Tomerana sitten näppäsin kännykällä kuvia ku ei mulla töissä mitään kameraa mukana oo. No kuvathan on niin perseestä ettei niistä mitään iloa ole!
                                                            Siirtyypä sitten senkin ohjeen teko tuonnemmaksi, rosterihomma töissä ohi ja silleen...
                                                            Noh, jospa pääsisin pian tekemään downpipejä ja ehkä pakosarjoja, niistä napataan sitten vaikka makrokuvia jos tarve vaatii...
                                                            Eipä tämä juttu niin vakava oo, vituttaapahan kuitenkin.

                                                            Comment


                                                              Tiistaina aamulla töihin. Aamusta oli heti aika työterveysasemalle labroihin kun on paino pudonnut mukavasti 16kg tässä viimeisen 2.5kk aikana - laihdutuskuuri toiminut todella hyvin.

                                                              Sieltä kun tulokset saivat (verensokerit 25:ssä) niin iltapäivällä palaverista suoraan OYSiin, ja täällä pötkötellään vieläkin. 1-tyypin diabetes - jota jo vähän itsekin epäilin.
                                                              Nyt sitten opetellaan laskeen hiilareita ja piikittään. Huomenna kotiin sairaslomalle.
                                                              Olis voinut ilman tätäkin elää, mutta kuten tuolla aikaisemminkin jo mainittiin, niin paljon huonomminkin vois olla. Silti vituttaa.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X